HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 29. 15:19

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 16:05

Szerintem ezt hívják önbecsapásnak. Szeretem a feleségem. Szép de nem ő a legszebb, már ami a külcsínyt illeti. Azt szoktam mondani, hogy nem azért szeretem aki ő nekem, hanem azért, aki én vagyok neki. Csak azért, mert valakit szeretsz, nem kell bedumálni magadnak, hogy ő a legeslegszebb az egész világon, mert minden nőnél van szebb nő. Az számít inkább IMHO, hogy a külcsíny alatt mit talál az ember. A szívében, a lelkében, a fejében.

Minden nőnek jól esik ha dicsérik nem ? Na hát én ezt egyébként így is gondolom. Egyébként ne mond azt, hogy neked nem a párod a legszebb, persze ezt nem csak kivülről inkább belülről értettem, elvégre csak van valami oka, hogy vele vagy ?!

#302 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:02

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 15:40

Szerintem pont hogy szereti annyira hogy megbocsássa neki ezt

Ja, annyira, hogy engedi, hogy más "használja", hát az tényleg óriási szerelem. :) El se hiszem, hogy valaki így gondolkodik.

-Szia drágám, ma megcsaltalak.
-Ok, és bánod nagyon?
-Igen!
-Akkor nincs probléma édesem, bújj ide hozzám.

#303 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:10

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:02

Ja, annyira, hogy engedi, hogy más "használja", hát az tényleg óriási szerelem. :) El se hiszem, hogy valaki így gondolkodik.

-Ok, és bánod nagyon?
-Igen!

Azt kifelejtetted a végéről, hogy "ugye nem teszed meg többet ?" "ááá soha , nem hát" :)

#304 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:16

Én nem tudnám elnézni egyszer se. Megcsalt, nem szeret, minek bizonygassam ezek után, hogy mennyire szeretem?

#305 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:18

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:16

Én nem tudnám elnézni egyszer se. Megcsalt, nem szeret, minek bizonygassam ezek után, hogy mennyire szeretem?

Ezzel per pillanat én is így vagyok , de azzal is egyetértek amit valaki fentebb már írt, hogy "nem tudom mit csinálnák az mellett, hogy most azt mondom, hogy elküldeném, mert a helyzet szüli az igazi válszt."

#306 Felhasználó inaktív   Tibisz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:21

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:02

-Ok, és bánod nagyon?
-Igen!

Azért azt elfelejted, hogy mindenki magából indul ki, azaz lehet, hogy fordítva is igaz a dolog, csak Ti most nagyon kihegyeztétek a női oldalra a bűnös felet.  :rolleyes:

#307 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:24

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:21

Azért azt elfelejted, hogy mindenki magából indul ki, azaz lehet, hogy fordítva is igaz a dolog, csak Ti most nagyon kihegyeztétek a női oldalra a bűnös felet.  :rolleyes:

Én már írtam fentebb valahol, hogy ezt nem lehet csak nőkre rákenni, mert a hapsik is lehetnek patkányok. Csak itt probálok hű maradni a topic címéhez és én ezt az oldalt jobban ismerem. A hapsikról a nők tudnának jobban beszélni, de mint tudjuk abból itt kevés van. :)

#308 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:43

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:21

Persze, de Ő a barátnőjére mondta.

#309 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 22:45

Idézet: groop - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:24

A hapsikról a nők tudnának jobban beszélni, de mint tudjuk abból itt kevés van. :)

Szerintem pont fordítva van. :) Te jobban tudsz beszélni a saját érzéseidről, mint egy lány érzéseiről.

#310 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 23:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:45

Szerintem pont fordítva van. :) Te jobban tudsz beszélni a saját érzéseidről, mint egy lány érzéseiről.

Érzéseiről igen, de jelleméről nem (a topic címéhez hű jelleméről).

#311 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 06:46

Idézet

Meg lehet bízni a nőkben?

Nem, igen, az ellen nem véd.

#312 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 07:31

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:16

Így van! :up:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#313 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 07:45

Idézet: Tibisz - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:21

A topik címe egy kérdés... amire lehet a válasz: Igen minden nő tökéletesen megbízható.

---
Én személy szerint megbízok a barátnőmben, és biztos vagyok benne, hogy sok nőben meg lehet bízni, és sok férfi megbizik a nőjében. Arányokat nem tudok/merek mondani, de sokban meg lehet bízni!

Ez sokban függ a párkapcsolat milyenségétől is. Ha valaki egy jó kapcsolatban "hibázik" az bolond.
Én semmiért sem kockáztatnám a kapcsolatomat, főleg nem pár "kellemes óráért".

Ha mindent megkapsz a párodtól :wub: , akkor minek tedd kockára az EGÉSZET? :think:  :bolond:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#314 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 07:55

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 8:45

A topik címe egy kérdés... amire lehet a válasz: Igen minden nő tökéletesen megbízható.

Idézet

Az élet nem egyszerű. Nincsenek csak jó vagy csak rossz válaszok. Sőt nincsenek csak jó vagy csak rossz dolgok sem. Sőt az életedért is fizetned kell. Általában az életeddel. Ha nem akarsz ismereteket szerezni, akkor hamarabb. De mert semmi nem csak jó vagy csak rossz, lehet, hogy később. És ez most jó? Vagy rossz?

Dönthetek helyetted. De nem akarok.

Viszont van itt sok jó próféta. Aki rögtön, kapásból bármiről megmondja a tutifrankót. Hallgass rájuk....

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#315 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 08:43

Van aki elviszi Swingers-be a nőjét és egy idegennel k**ják meg ketten...

Volt egy ismerősöm, aki volt egy szülinapi bulin, a "nő" azt kérte a barátjától, hogy 25 szülinapja alkalmából 25 pasi élvezzen rá...
ÉS MEGKAPTA AZ "AJÁNDÉKOT"! A PASIJA SZERVEZTE MEG NEKI...  :banghead: (megbízható info)
Nekik ez nem megcsalás...

Vélemény? Nekem inkább nincs...

#316 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:54

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:02

-Ok, és bánod nagyon?
-Igen!

A szerelemnek és a szeretetnek része KELL LEGYEN a megbocsátani tudás. Anélkül nem más mint puszta önzés, ki akarod sajátítani. Ez arra jellemző aki jobban szereti magát mint a csajt. Inkább azon kell elgondolkodni hogy miért lépett félre, miért érezte jobban magát mással, és nem biztos hogy őt kell büntetni érte mert lehet hogy a hiba bennünk van. Ha valaki félrelép az azt jelenti hogy a kapcsolattal valami gáz van, amiért általában mindkét fél felelős, az elég ritka hogy egy tökéletesen müködő kapcsolatban minden ok nélkül félrekúrjon valaki.
Engem még sosem csaltak meg (tudtommal) úgyhogy nem tudom hogy reagálnék de szerintem ha nagyon szeretném a csajt akkor meg tudnám bocsátani neki. Mert akit igazán szeretsz annak meg tudsz bocsátani. Mindenki tévedhet, én már többször is léptem félre, volt hogy megbántam, volt hogy nem, de a világ nem dőlt össze.

#317 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 10:00

topic címére válaszolva egyszerű helyzetben vagyok: nincs barátnőm.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#318 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 10:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:16

Megcsaltam a nőmet mert már ellaposodtott a kapcsolat és nem érdekelt, aztán rájöttem hogy szeretem és nem kelett volna, és utána sokkal jobban szerettem mint azelőtt és minden rendbe jött (persz nem mondtam el neki). úgyhogy a megcsalt tehát nem szeret axiómád eleve téves.
Ezeket az érzelmi dolgokat nem lehet ilyen fekete-fehér alapon nézni.

#319 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 10:16

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 8:54

Inkább azon kell elgondolkodni hogy miért lépett félre, miért érezte jobban magát mással, és nem biztos hogy őt kell büntetni érte mert lehet hogy a hiba bennünk van. Ha valaki félrelép az azt jelenti hogy a kapcsolattal valami gáz van, amiért általában mindkét fél felelős, az elég ritka hogy egy tökéletesen müködő kapcsolatban minden ok nélkül félrekúrjon valaki.

EZAZ! Ha egy srác barátnője teszemazt nem szereti (hülye példa) hátúlról/orálisan/análisan, vagy tökmindegy nem ez a lényeg, akkor meg kell csalni, és majd utána ő elgondolkodik rajta?
Szerintem jobb ötlet lenne inkább megbeszélni a problémát, nem?

Ha félrekúr valaki, akkor azért teszi, mert nem elég jó neki a párja.
Úgy kell elfogadni a másikat ahogyan van, hibáival, hülyeségeivel együtt... Ha nem így van, akkor nem is szereted.

Ha nem felel meg neked, akkor szakíts vele, hidd azt, hogy találsz jobbat, és vagy találsz, vagy nem. Legalább a becsületeteket meghagyod.

Szerintem a kapcsolat olyan mint egy kártyavár, ha megrogyik, vagy részben ledől, akkor még meg lehet próbálni kijavítani, de már nem lesz az igazi, le kell bontani, és újjal kell próbálkozni.

#320 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 10:35

Idézet: Arp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:14

Megcsaltam a nőmet mert már ellaposodtott a kapcsolat és nem érdekelt, aztán rájöttem hogy szeretem és nem kelett volna, és utána sokkal jobban szerettem mint azelőtt és minden rendbe jött (persz nem mondtam el neki). úgyhogy a megcsalt tehát nem szeret axiómád eleve téves.
Ezeket az érzelmi dolgokat nem lehet ilyen fekete-fehér alapon nézni.

Jórészt egyetértek. :up:

Off: Arp, jó rég láttalak már errefelé, de örülök, hogy megint itt vagy. Merre jártál? /Off

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.