HWSW Informatikai Kerekasztal: Meg lehet bízni a nőkben? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Meg lehet bízni a nőkben? Te megbízol a nődben? Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:36

Tehát az elveid miatt vesszen minden akkor is, ha a hiba egyszeri és Te is esetleg tehetsz róla valamennyire? Vesszen minden akkor is, ha tudod, hogy a lány őszintén megbánta amit tett és őszintén szeret téged? Egy pillanat alatt elszáll a szerelem, a ragaszkodás, a megbecsülés belőled? Ha igen, akkor azokat csak gondoltad, de nem érezted.

igen, vesszen. azért nem olyan egyszerű, hogy közös hiba, tehát szegény másik kénytelen volt megcsalni, ezt Favágó már többször leírta, beszéljék meg, egy rendes kapcsolatban nem megfutamodni kell ilyenkor.

a 2. rész, hogy akkor nem is igazi a szerelem, ha elszáll.
mellesleg attól még maradhatna az érzés fájó lecsengése, hogy az ember véget vet a kapcsolatnak, amire OKA van.
nézd, szeretsz valakit, becsülsz meg minden. AKÁRMIT tehet? meg is próbálhat ölni, vagy a kedvenc állatodat, vagy az anyádat, Te, mivel szereted, mindenáron szereted? ne mondd már...  :rolleyes:
persze ez majdnem a lehető legdurvább sarkítás, de a megcsalás sem apró hiba mindenki szemében.
kinek itt van a határ, kinek ott. Favágónak s nekem a megcsalás, becsapás, ronda hazugság túlmegy a határon, ennyi. én személy szerint örülök, hogy nem zavart az elmém annyira, hogy mindenáron csüggjek, bármit is tesznek velem.
az más kérdés, hogy ha az ember ismeri a másikat és tudja, hogy vele nagyjából kompatibilis, akkor tudja szeretni mélyen és múlhatatlanul. de akkor elő sem fordulhat olyan, ami az elveivel nagyon durván ütközik. igaz, ehhez stabil másik fél, átkozottul jó emberismeret kell...

Szerkesztette: shr 2004. 04. 30. 13:12 -kor

#362 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:11

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:01

Idézz légyszíves, mert nem tudom miről beszélsz...

először én sem értettem...  :think:
úgy gondolom, arról beszél, hogy Te és a párod a Te állításod szerint olyan, hogy az eset nem nagyon fordulhat elő, így mit beszélsz bele ebbe.
pedig attól még át lehet gondolni, lehet vélemény meg minden.

#363 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:17

Idézet: shr - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:11

először én sem értettem...  :think:
úgy gondolom, arról beszél, hogy Te és a párod a Te állításod szerint olyan, hogy az eset nem nagyon fordulhat elő, így mit beszélsz bele ebbe.
pedig attól még át lehet gondolni, lehet vélemény meg minden.

Vágom! Thnx!

Lamexpert!
Amikor összejöttünk a barátnőmmel az gyorsan történt, nem volt időm megismerni, (egymásba zúgtunk egyből, csupán szerencse hogy amúgy is összeillünk) akkor mondtam neki, hogy nálam hogy működik ez, és akkor mondta, hogy nála is így van.
Akkor nem tudtam még, hogy mire számíthatok.
Azóta megismertem.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#364 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:17

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. április 30, péntek - 11:41

Saját értékrendszerem van :o . A kapcsolatban a főbűnök pl.: Megcsalás, kihasználás, átverés, hazugság, meg ilyenek. Ezek nem a klasszikus főbűnök.

igen, azt olvashatjuk, a hazugság mindennapos és szinte mindenkire jellemző...  :confused:
szerintem jó a saját értékrendszer, jobban passzol az emberhez magához és a társadalom által tálcán kínált elvek sokszor amúgyis eléggé ferdék...  :think:
nálam a hazugságnál az a rekord, amikor AZONNAL kitagadtam a biológiai létrehozatalomban nemileg és némileg segédkező hím egyedet, akit akkor már vagy 10 éve ismertem. hazudott, elég bután és átlátszóan, ráadásul anyámat rágalmazta meg. soha többé nem álltam vele szóba, erre minimális esély sem volt. igaz, ott előtte sem volt valami nagy szeretet, de elviseltem, beszélgettünk, meg minden.

#365 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:24

Soha nem szabad hazudni... Nem kell elmondani mindent, egyszerű. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#366 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:31

Idézet: leslie - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:24

Hazudni? Fujj! Max. elferdíteni az igazságot. ;)
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#367 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:43

igen, ez sokszor egy legális megoldás. persze dologtól és személytől függ, de hát az élet már csak ilyen bonyolult.

#368 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:50

Idézet: shr - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:43

igen, ez sokszor egy legális megoldás. persze dologtól és személytől függ, de hát az élet már csak ilyen bonyolult.

Nem kell hazudni, mert az újabb hazugságra kényszerít, és a végén csak belebux.
Én mindig igazat mondok. Sokszor szar ügy, de legalább nem kell parázzak, hogy mikor bukok le.

#369 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:50

Shr és Favágó: Szerintem Nektek is igazatok van és nekem is. Hohy mikor melyikőnknek, azt meg az idő dönti el. Nyilván más megítélés alá tartozhat, ha valakit 2 hónap után csalnak meg és más, ha évekről beszélünk. Számomra a tolerancia elég keskeny palló vékony cérnaszálon lógatva, de egyvalamit sejtek: Ha pl a feleségem elmondaná (nem kiderülne, hanem elmondaná), hogy megcsalt, nekem nem az lenne a legelső reakcióm, hogy kirúgnám a francba, hanem kérdeznék és kérdeznék sokat és sokszor keresztbe. A válaszokból pedig tudnám, hogy mi a helyes lépés. Legalábbis most így gondolom.

#370 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 13:58

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. április 30, péntek - 10:51

Az a baj, hogy bennem örökre megmaradna az a szálka. Bármilyen jó is lenne a kapcsolat, örökre ott lapulna a háttérben, hogy megtette, volt egy másik férfival. Állandóan gyanakodnék, hogy vajon most is megteszi e? Így is féltékeny vagyok, mert a barátnőm nagyon szép (nem csak szerintem) és sokan próbálnak udavrolni Neki.

A fent említettnek is sokan udvaroltak, és miután szétmentünk össze is jött az egyikkel, ezt nemrég mondta el amikor már majdnem beadtam a derekam. Ezt még meg kellett emésztenem mert hiába nem voltunk együtt és nem megcsalás, akkor is szar érzés, és nem akarom hogy később ilyenek miatt b.sztassuk egymást. De már nem bánt mert tudom hogy akkor is engem szeretett. Azért jött össze vele mert különben visszajött volna hozzám és csak tovább marnátuk volna egymást. Akkor még egyikünk se tudott hideg fejjel beszélni az elmúlt viharos hónapokról és végleg tönkrement volna minden.

#371 Felhasználó inaktív   Arp 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 14:10

Én is ennyivel oldottam meg.

#372 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 21:43

Idézet: Favágó - Dátum: 2004. ápr. 30, péntek - 12:54

.....Ha már szünet kell egy kapcsolatba, ott baj van.
->Szokták mondani: "ami nem megy azt nem kell eröltetni", vagy "erölködésnek besz@rás a vége".

Jó, a kivétel erősíti a szabályt. Lehet, hogy nálad működött (valameddig?).

A "szünet" (ill ha a szünetben van valakid) az megcsalás...???
Nálam ezért nem létezik a "szünet" fogalma egy kapcsolatban. ADDIG MÁSSAL B*SZIK!? NEEEEE!!!!!

Ezt erősen cáfolnám. Fentebb többen is írtátok, hogy "csak a káposzta jó felmelegítve", de én ezzel nagyon nem értek egyet. Jó lehet, hogy én abba a kategóriába esek, hogy a kivétel erősíti a szabályt, de én túléltem egy ilyen felmelegítést, igaz előtte csak éppen, hogy összejöttünk/megismertük egymást, majd szakítás -->3hét szünet és ismét összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, ergo én ebben a káposztás dologban nem hiszek, mert ha két ember erősen vonzódik egymáshoz akkor nem biztos, hogy nem lehet jó az újrakezdés után.

#373 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:30

groop, persze, elképzelhető ilyen is, kevés általános nagy igazság van. én is említettem a káposztás dolgot, de nem mint meggyőződésemet. persze sokszor valóban túl nagy akadály a múlt. embere válogatja... de nyilván az adott helyzetre nem lehet ráhúzni egy sablont...

#374 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:38

Idézet: shr - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 13:30

groop, persze, elképzelhető ilyen is, kevés általános nagy igazság van. én is említettem a káposztás dolgot, de nem mint meggyőződésemet. persze sokszor valóban túl nagy akadály a múlt. embere válogatja... de nyilván az adott helyzetre nem lehet ráhúzni egy sablont...

:up:

#375 Felhasználó inaktív   Rozoga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:12

Idézet: shr - Dátum: 2004. ápr. 30, péntek - 13:05

mert szerinted a nők gerjesztik? szerintem az EMBEREK. egyik nemnek sincs valami sok erkölcsi alapja arra, hogy a másik nemet úgy globál letolja, a sajátját meg nem.

a vérfertőzésre nem írtad, mi a mentség...

apuci pedig, ha a nőjének saját gardróbszobára van már szüksége, neki meg nincs egy kabátja, akkor elgondolkodhatna, hogy hány évig akar még ilyen töketlen mártír lenni?! bizony sokszor a saját érdekeinket meg kell védenünk. milyen jogon várjuk el, hogy majd a körülöttünk levők erre altruistán figyelnek, amikor mi saját magunk sem teszünk érte semmit??? ebből a gyengeségből ki kell gyógyulnia, s elég baj, ha szelíd szent ártatlan áldozatnak tartja magát. a nő persze elvakult, figyelmetlen és önző a példában, de a másik sem sokkal jobb...
abban igazad van, hogy a felszín még keveset mond s a mélyben többnyire lehet ilyen ping-pong dolgokat találni. de ha egy kapcsolat nagyon ferde, akkor tuti, hogy nem egy szent harmonikusan fejlett lény van összezárva egy rohadt bestiával... a durva erőszak pedig nem egy jó megoldás családon belül, s kétlem, hogy egy rendes alapokon nyugvó házasságban a feleség csak úgy felborít mindent, illetve akkor a másik ossza meg a kasszát, ha már ilyen oktalan gyerekkel kötötte össze az életét (s ez őt is jellemzi valamelyest, lehet, hogy direkt a dicső, irányító hím szerepében akart tetszelegni, noha nem biztos, vannak rossz emberismerők). jobban viseltem volna egy normálabb verekedést. ahol szintén nem mondom, hogy szegény ártatlan nő, mert ha marad és tűr, akkor gyenge, s természetesen lehet, hogy az egészet ő váltotta ki érzelmi-lelki úton... összetett a dolog, s mindkét fél érintett.

egyébként úgy tudom, az agyontenyésztett perzsa macskák sem tudnak rendesen szülni, ha 3-nál több kicsinyük születik...
mellesleg én igenis tisztelem a nőket a szülés miatt. nem semmi. no persze, csak aki megérdemli.
(viszont nem hánytorgatnám fel,  mert ha az ember nem nagyon peches és amúgyis jól áll hozzá, akkor nagy élményt tud adni, amit egy kupac férfi irigyel is, legalábbis a terhesség részt)
ja és az embereknél roppant nagy a gyerek és a nők medencéje meg állítólag egyre szűkebb... szerintem a Természet rohadtul elszúrta, bár léehet civillizációs dolog is, mégis, ha onnan indultunk volna, mint a vörös óriáskenduru, 80 kilós nőstény, pár grammos kicsinyével... :)
rendes anatómiájú nők komplikáció nélküli esetben maguktól is tudnak szülni, de valóban sok eset nem normális.

Gondolod hogy a férfiak illen mértékben mazoisták??? Akkor az összes /megjegyezném nem álltalánosnak mond6ó/ probléma mögött miért a férfiakat sejtetik? Volt idő amikor nem láttam ki a metróablakon, annyi NANE matrica volt rajta. Akkor mért nincs TFE? /Tönkretett Férfiak Egylete/
Meg mondom. Mert egy férfinak nem "illik" panaszkodni  társadami szinten. És ez f@szán el van igy fogadva. Egyenjogúság???  :D  :D  :D
Ja a töketlen mártir én voltam, csak mint egyszer már megfogalmaztam, egy férfi pont a gyerekeivel nagyon zsarol6ó. Mindig a köv.héten kaptam kabátot, azt egyszer csak kitavaszodott. Aztán tavaly tavasszal lenullázott anyagilag, és lelépett egy pasival. Mind1 elmúlt. :(
Egyébként összefoglalva az én véleményemet: A TÁRSADALMI SZERVEZETEK HUZZANAK KI A PICSÁBA A MAGÁNÉLETEMBŐL!!!!  :mad:
Ne szabja meg , hogy hogy oldom meg a krizishejzeteket egy partnerkapcsolatba. Ne szabja meg hogy hogy nevelem a gyerekemet. Főleg negázoljon bele az önbecsülésembe. A következő lépes mi lesz? Megalakul a vasárnapi ebédek ligálya, és megszabják mit ehetek vasárnap? Vagy az Alsogatya váltási Bizottság aki meg6ározza hogy 1,75 naponta kell válatnom a gatyeszt? Mert lassan az következik.....
ÉS ugye a nők szoktak tűrni.....Olyan tipusúak! A férfi az persze nem. NEm is indokolja kishazánkba semmi hogy tűrjön. Igaz ha nem tűr, /lehetőleg szónélkül/ akkor nagyon könnyen úgy jár mint én tavasszal. + a független magyar nőpárti Biróság még hasba is akasztja egy kis yoooféle gyerektertással. Aminek szerintem az az egyedüli értelme, hogy ha már megsoroztuk a veséket, üssük a fejet is egy kicsit. A hatás nem fog elmaradni. Csak jelzem , ezekre konkrét példákat tudok mondani , élő személyekkel megtűzdelve.

A vérfertőzésre valóban nincs mentség. Az olyan manusokat a börtön mellett kasztrálnám is. De hiszem hogy nem álltalános a jelenség.

Szerkesztette: Rozoga 2004. 05. 06. 13:16 -kor

Nem az a baj , hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerités............

#376 Felhasználó inaktív   Ednacska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:20

Fura nezni itt a hozzaszolasokat. Eszembe jutott amit a volt baratom mondott...ha le merek fekudni valaki massal soha tobbe nem er hozzam. Ez olyan megalazo...Ennek ellenere en "visszafogadtam" amikor megcsalt a 2 legjobb baratnommel es ezutan hetekig a szemembe hazudott. Akkor most hogy is allunk? O nem er hozzam ha en felrelepek, de en nagy marha megteszem....ilyenkor utalam azt a nagy szivemet. Azert persze jol esik vissza adni a masiknak amit o adott....nagyon jo erzes!
Thank God I'm a VIP!!!!

#377 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:23

Idézet: Ednacska - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 14:20

Fura nezni itt a hozzaszolasokat. Eszembe jutott amit a volt baratom mondott...ha le merek fekudni valaki massal soha tobbe nem er hozzam. Ez olyan megalazo...Ennek ellenere en "visszafogadtam" amikor megcsalt a 2 legjobb baratnommel es ezutan hetekig a szemembe hazudott. Akkor most hogy is allunk? O nem er hozzam ha en felrelepek, de en nagy marha megteszem....ilyenkor utalam azt a nagy szivemet. Azert persze jol esik vissza adni a masiknak amit o adott....nagyon jo erzes!

fentebb már tárgyaltuk és úgy emlékszem, hogy mindenki egyetértett abban, hogy nem lehet csak nőkre levetíteni a kérdést és egy hapsi is lehet ugyan olyan mocskos paraszt állat.....

#378 Felhasználó inaktív   Ednacska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:27

Idézet: groop - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 14:23

fentebb már tárgyaltuk és úgy emlékszem, hogy mindenki egyetértett abban, hogy nem lehet csak nőkre levetíteni a kérdést és egy hapsi is lehet ugyan olyan mocskos paraszt állat.....

Bocsi, en csak igy belecsoppentem a temaba, nem olvastam vegig teljesen a topicot, de megteszem. Azert egy ilyen pofon az elettol nagyon jol tud hatni az emberre...nalam legalabbis bevalt.
Thank God I'm a VIP!!!!

#379 Felhasználó inaktív   groop 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:34

Idézet: Ednacska - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 14:27

Bocsi, en csak igy belecsoppentem a temaba, nem olvastam vegig teljesen a topicot, de megteszem. Azert egy ilyen pofon az elettol nagyon jol tud hatni az emberre...nalam legalabbis bevalt.

Semmi nem történ és el tudom képzelni milyen szar lehet (bár még így nem szopattak meg, szerencsére :) ).  :rolleyes:

#380 Felhasználó inaktív   Anitaa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 07. 12:40

Idézet: Ednacska - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 14:20

Ennek ellenere en "visszafogadtam" amikor megcsalt a 2 legjobb baratnommel es ezutan hetekig a szemembe hazudott.

Jesszus, ez nem semmi... :down:

Jól értem, 2 másik nővel is megcsalt?
Hogyan tudtad visszafogadni? Erre már a nagy szív sem lehet magyarázat, mert ha még egyszer leszállt az agya, akkor oké, de kétszer már nem véletlen...
S ezek után hogy működött tovább a kapcsolat? Tudtál benne bízni, ha esetleg elment valahova?
Fiatal az, akinek fogalma sincs róla, hogy a „régi szép idők” most vannak.

Téma megosztása:

• (34 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.