Idézet: cool13 - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 19:05
Szal nekem sem az a bajom hogy esetleg gagyi a Zalman én ezt nem is állítottam, hanem a hőmérséklet miért egyforma? Nem látom értelmét tovább próbálkozni. De ha van ötlet csendesítésre osszátok meg velem!
Üdv!

A vizet felejtsd el!!!!
mert ha felrakod, nem marad feladat!
akkor min fogsz agyalni?
amúgy az én aláírásomban régen volt a végén egy kiegészítés"+füldugó"
de azóta lekerült
chipre zalman passzív borda került/gépboltban rendelhető, nincs egy ezres/, végerdmény -1 venti
vgara zalman heatpipe került, végerdmény -1 venti
procira zalman 7000....került/halk nagyon, szinte nem is hallani a hangját/
hátsó pci fedőlemezek kiszedve, így az alsó venti hűti az elélógatott egyik vinyót is, és a meleg jó részét lesöpri a vgaról is és távozik hátul, alul
felül is van egy venti, két 5,25-ös helyén
pont egy vonalban a prockóval nyomja a levegőt be, a hátsó szívóventi meg rántja ki
a két első oldali venti SORBA van kötve, így halkak, de még szépen teljesítenek
a hátsó szívóra meg rátettem a zalman ford.szabályzóját, amivel az is halk lett, de hatékony
+ megcsínáltam a szubcsöves megoldást is/halkan jegyzem meg, hogy a 600 ft-os szubcsőre egy műanyag fekete virágcserepet húztam rá, aminek az alját pont akkorára vágtam, hogy szorosan rácsússzon a csőre a teteje meg pont 10 centi volt / röhejes, de tökéletes megoldás/
http://www.radikalmo...p?p=6&y=60&st=0
szal ez az amúgy meleg gép, mivel átjárja mindenhol a kinti friss levegő +a proci is kintről szív hatékonyan hűthető levegővekl is csendben
hisz csak a táp 2 ventije/ami amúgy sem hangos/ + zalman/ami szintén halk/ +3 nagyon halk venti dolgozik.
ez 6 venti, de mind halk
a kisebbik fiam tualatinos gépe 1 vga+1 proci+1 tápventivel hangosabb!!!!