Bakker, beszoptam, de keményen...
Gépvariálás volt, P4 ugrott, AMD 3500 jött. Eddig oké is.
Ami viszont nem: többek között az AMD-kompatibilitás miatt vettem az XP-120-as hűtőmet, az alaplapom rajta van a Thermalright kompatibilitási listáján, mégse jó a dolog.
Lapra P4-szerű keret fel, hűtő elkezd ráfeszíteni. Még nehezebben is ment mint P4-re, mert többet kell hajlítani a leszorítón, nagy nehezen 3 fület beakasztottam, de az uccsó nem ment sehogy se. Nézem miért is nem tudom lenyomni az akasztót, hát bizony azért, mert ott egy kondi, s a tetején ül az akasztó, így azt nem tudom lefelé feszíteni, hogy bekattintsam.

B@ssz@ meg.
Nem tudom, lehet, hogy az MSI-nél, lehet, hogy a Thermalrightnál csesztek el valamit, de éppen nem tudom feltenni a szutykot. Pedig nem kéne sok hely, de az a nyavajás kondi pont a keretluk előtt áll. Hajlítgatni durva lenne, ehhez legalábbis túl sokat kéne rajta, na meg utána akkor le nem szedi senki a hűtőt...
Templomegerének persze volt jó ötlete: kondi kiforraszt, hűtő feltesz, kondi visszaforraszt.
Végülis megoldható, de én nem így szoktam kezdeni egy új lappal... Szóval gyári hűtőt raktam fel, ez meg eladó lesz azt hiszem...