HWSW Informatikai Kerekasztal: Vodafone Super - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vodafone Super 3600 forintos percdíj

#41 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 21. 13:12

Nem olvastam teljesen végig mert teljesen zavaros!

Szóval! A hangposta átirányítást lehet telefonból törölni! Minden átirányítás törlése menü alatt. Azért ha én átirányítom hangpostára nekem T-Mobile-nál nem kell fizetnem szerintem vodafonnál sem kell! Akinek itt fizetni kellett az a kedves feleség! És ez szívás mert ő lerakta ugye és 60 forint meg befigyelt! Aki átirányít annak nem kell fizetni! De aztán javítsatok ki!

#42 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 13:22

Engem a fene se keres 166-szor.
Nade ha van hangpostája valakinek akkor időnként csak van rajta üzenet, amiről csak kap sms-t nagyritkán, hogy valaki rábeszélt.

Én a vodánál vagyok előfizető már 3 éve. A metrós térerőgondok amíg voltak nem igazán érdekeltek így se beszélek a metrón, esetleg GPRS-ezek...

Nekem volt westel előfizum is az se volt jobb semmiebn sem mint a voda.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#43 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 13:47

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 12:43

, és a filléres "nincsenpénzakártyámon" típusú emberek..

Érdekes, ez kifejezetten a T-mobile - Westeles Dominósokra jellemző, legalábbis én így tapasztaltam. Csilli telefon, és hívás vagy SMS után már nyomják is a #*102# -t, vagy egyszerűen nem is tudnak hívni, mert 1 Ft van a kártyán, nem hinném hogy ez a Vodára lenne jellemző.

Anyám pl. rendszeresen úgy jár, hogy lejár az egyenlegfelhasználási ideje, fel kell tölteni a kártyát, hogy telefonálhasson, ja: és  a Vodánál NEM veszik el az egyenleg ilyenkor, ellentétben a kedves T-mobile és Pannonnal.
--
Régen: lásd pl. Westeles "3 mp"-zés, Dominóval, szerinted azt kik használták, biztos azok akik 10 ezreket töltöttek havonta a számlájukra.....és ezek nagy része még mindig T-mobile-os...

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 21. 13:48 -kor

#44 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 15:39

hehe, már megint egy újabb értelmetlen mobilszolgáltatóflametopik.
egy dolgot kerüljetek nagyon: az általánosítgatós örökbölcsességeket, a nagyrészük már úgyis érvényét vesztette az idők során, csak nem veszitek észre... (pl: jajj  a voda hálója hát az szar, a westelé meg jó, vs. westelnél mindenki aranyos kedves, a voda meg bunkó-arrogáns) csak magatokat röhögtetitek ki az ilyenekkel...

volt már olyan hely, ahonnan nem tudtam 30azni. volt olyan is, hogy 70esezni nem tudtam. amikor 30asozni akartam, nekem nagyon fontos lett volna! amikor 70esezni akartam akkor nem is, de amikor már a 20asnak sem volt térereje nem is érdekelt, mert nem is kellett a mobil. :D
bántak már velem westel boltban úgy, hogy inkább leléptem. ismerek két vodás ügyfelest személyesen is, ugyanolyan emberek, sőt kedvesek is, mint a westeles ügyfelesek. bár azok lehet nem kedvesek, őket nem ismerem.

melyik volt az, amelyik a city tarifacsomaggal sok embernek felezte a mobilköltségeit annak idején? a voda.
melyik volt az, amelyik a 3 másodpercezéssel a sok csóringernek "ingyen beszélgetést" adott? a westel.
melyik volt az, amelyik diákigazolvánnyal, olcsóbban adott percdíjakat, telefonokat, másodpercenként számlázott sokáig, és reklámtollat is adott a tolltartó mellé? a pannon.

akkor minek szidni keresztbe őket? mindegyiknek ment már el a térereje, és bár mindegyik rajtunk nyerészkedik mindegyik sorban kreálja a mindenféle csomagokat, van választék.

fúj voda, voltatok már velem is bunkók. (egyszer, de emlékszem is arra a napra hehe)
fúj westel, percenként számlázod a dominóban a 100ft-ot? (dehát nem is olyan kártyám van)
fúj pannon, nem jutmosteszembe semmi bár valaki szidott téged is nemrég, de fúj. :D (fúj... blábláblá fúj fúj bláblá)

:cool:

#45 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 15:51

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 14:47

Érdekes, ez kifejezetten a T-mobile - Westeles Dominósokra jellemző, legalábbis én így tapasztaltam. Csilli telefon, és hívás vagy SMS után már nyomják is a #*102# -t, vagy egyszerűen nem is tudnak hívni, mert 1 Ft van a kártyán, nem hinném hogy ez a Vodára lenne jellemző.

igen, van azért 1-2 húzás, ami már engem, mint másik szolgáltatónál lévő másik ügyfelet is zavarni tud: az egyik a 3 másodpercezés, a másik pedig a  egyenleglekéregetéssel járó csipogás...
ilyet a másik kettő nem szabadított a nyakamba soha, és nem érdekel milyen jó/rossz hálózata/ügyfélszolgálata van a westelnek ha az ügyfeleit hülye magatartásformákra ösztönzi!!! ha ügyfelük lennék én is, ez akkor is idegesítene.
a voda állítólag felháborítóan provokatív reklámjait nem is látom a tvben, mert nem nézek tv-t, a pannon dizsúszos golyóstollával nem érdekel melyik Ferike szúrta ki az osztálytársa szemét. az ilyenek nem zavarnak.
természetesen a hozzászólásban felvetett problémákért nem a westel, hanem a csipogtató, másodpercekben kommunikáló szánalmas barmok a hibásak, nade ki adta a kezükbe a sim kártyát amivel megtehetik ezt? :D

#46 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:03

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 13:47

Anyám pl. rendszeresen úgy jár, hogy lejár az egyenlegfelhasználási ideje, fel kell tölteni a kártyát, hogy telefonálhasson, ja: és  a Vodánál NEM veszik el az egyenleg ilyenkor, ellentétben a kedves T-mobile és Pannonnal.

Egy evre 3600 forint a Pannon... aki ennyit nem beszel le, es el is felejti feltolteni az egy ev lejarta elott (amire SMS-ben tobbszor is figyelmeztet a szolgaltato) az meg is erdemli hogy elvesszen a le nem beszelt penze... vodafonal mennyi idore eleg ez az osszeg? 90-180 nap?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#47 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:19

Idézet: Kory - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 14:47

Régen: lásd pl. Westeles "3 mp"-zés, Dominóval, szerinted azt kik használták, biztos azok akik 10 ezreket töltöttek havonta a számlájukra.....és ezek nagy része még mindig T-mobile-os...

ők annak idején vagy átváltottak a city csomagra, amiben ugyancsak a már-már mínuszos mobilszámla lehetőségét látták megcsillanni, vagy elkezdték kóstolgatni azóta a vodát és csóválgatják a fejüket: "dehát kéhem ezekhnek is fhizetni khell, hhhhhát essz fhelhábolító"
illetve van a harmadik eset, amikor nem is érdekli, hogy spórolhatna mittudomén egy ezrest havonta más tarifacsomagban, még szolgáltatón belül sem vált...

Szerkesztette: deuce 2005. 03. 21. 16:21 -kor

#48 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:36

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:03

Egy evre 3600 forint a Pannon... aki ennyit nem beszel le, es el is felejti feltolteni az egy ev lejarta elott (amire SMS-ben tobbszor is figyelmeztet a szolgaltato) az meg is erdemli hogy elvesszen a le nem beszelt penze... vodafonal mennyi idore eleg ez az osszeg? 90-180 nap?

Samott

A 60. nap után nem tudod lebeszélni az egyenleget (ha még van), de még a 90. napig aktív a kártya ilyen összegű feltöltésnél, ha jól tudom.
Egyébként aki havi ezer forintot sem telefonál el, az egészen biztosan egy nyugdíjas nagymama lehet, és pannont, vagy westelt neki!!! :D (vehet vodát is, az unoka majd lebeszéli az összeget)

#49 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:42

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:03

Samott

Jah, de hát most ezért nem hordozza el anyám a  számát a Pannonhoz.

Amúgy a vodánál feltöltéstől függ. 90 nap a legkisebb, a többi több, fejből nem tudom, de max. 555 nap is lehet.

Én most jól állok:

Egyenleg-felhasználási idõszak vége:      2006.07.02.
Rendelkezésre állási idõszak vége:  2006.08.31. :)

Utoljára decemberben töltöttem.

Szerkesztette: Kory 2005. 03. 21. 16:43 -kor

#50 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 16:51

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:36

Egyébként aki havi ezer forintot sem telefonál el, az egészen biztosan egy nyugdíjas nagymama lehet, és pannont, vagy westelt neki!!! :D (vehet vodát is, az unoka majd lebeszéli az összeget)

Koszi szepen... ;) Nekem 3600 kitart altalaban egy evig... ;) Utalok telefonalni... de sajnos elerhetonek kell lennem...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#51 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:40

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 13:12

A hangposta átirányítást lehet telefonból törölni! Minden átirányítás törlése menü alatt. Azért ha én átirányítom hangpostára nekem T-Mobile-nál nem kell fizetnem szerintem vodafonnál sem kell! Akinek itt fizetni kellett az a kedves feleség! És ez szívás mert ő lerakta ugye és 60 forint meg befigyelt! Aki átirányít annak nem kell fizetni! De aztán javítsatok ki!

Ez nem így van!

Központilag beállított hangpostát csak központilag (ÜFSZ-on keresztül) lehet kikapcsolni, készülékről NEM!
Amit megtehetsz, hogy egy másik számra (esetleg egy nem létezőre, állandóan foglaltra) irányítod. Akkor felül tudod írni, de ha azt megszünteted, akkor megint a központilag beállított szám lesz érvényben.
Gondolkoztál már ma?

#52 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 18:42

Idézet: Samott - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 17:51

Koszi szepen... ;) Nekem 3600 kitart altalaban egy evig... ;) Utalok telefonalni... de sajnos elerhetonek kell lennem...

Samott

Nagyon ne szívd mellre azért, én sem mobilozok manapság sokat, de azért ha 1-1 rég nem látott rokont vagy barátnőt felhívok, van valami aktuális program, hétvégét szervezek és több emberrel kell egyeztetni, akkor 500-1000Ft akár 1 ilyesmi lebonyolítása után is bukta általában.. :D

#53 Felhasználó inaktív   Zool 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 22:42

Voda: előfizetés alap RnR-ban. kb 6 hónapja telefont nem látott kártya. Előtte átirányítva PGSM számra. 2-3 hónapig számla csak előfizetési díj. Utolsó 3 hónapban 2*-2,5* havidíj összege. Mondván ennyi és ennyi perc beszélgetés.... Hmmm.. Érdekes, azt sem tudom, merre van a kártya, de beszélek róla? LoL
Üfsz felhomályosított, hogy átirányított hívásra fizetnem kell. Ok, ezt még meg is érteném, bár némileg inkorrektnek tartom, de nem tartom valószínűnek, hogy csak a szám életének utolsó 3 hónapjábn hívogatták. (Előtte 3 évig az volt a számom.) ennek örömére előfizu felmond, most van egy free vitamax kártyám, majd lejár. LoL

Vodáról mé annyit, hogy annak idejében eladtak n+1 db R600-as SE telefont. Az elsők közt lehetett vele GPRS netezni. Csak egy baj volt. :Đ Ha neteztél rajta, akkor random idő után megpusztult a szoftvere. Illetve ugyebár meghirdették korlátlannak, beszaladt x+2 új előfizető. (Nem feltétlenül butaságból, hanme egyetlen netelérési mód miatt adott helyen.) Mikor a free tesztelők már az összes vakolatot letermelték a falról elkezdték az egyoldalú szerződésmódosításokat. Thx. Fogyvéd meg nem tehet semmit!?

Pro a vodának. Barátnőmet sokat hívom Pannon 250-ről, neki meg a voda tölti a kártyáját közben, azt sem nekem kell. :Đ :smoker:

#54 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 18:12

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 18:40

Ez nem így van!

Központilag beállított hangpostát csak központilag (ÜFSZ-on keresztül) lehet kikapcsolni, készülékről NEM!
Amit megtehetsz, hogy egy másik számra (esetleg egy nem létezőre, állandóan foglaltra) irányítod. Akkor felül tudod írni, de ha azt megszünteted, akkor megint a központilag beállított szám lesz érvényben.

Jó a központilag beállítottat tényleg nem lehet! Jogos az igazságod! :D

#55 Felhasználó inaktív   lolka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 27. 13:20

igen de a vodafone az ilyen
the sun shines for all
http://blog.nezz.be

#56 Felhasználó inaktív   lac1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 10:04

Hát, elolvasva a hozzászólájósokat és az eseteket, az jött le hogy a szolgáltatók , mind a 3 g***i, rosszindulatú disznók. én is belefutottam a hangpostás esetbe a westwlnél az ügyfélszolgálaton ki is kapcsoltattam az egész családnak. de így jártam a gprs-el is, igaz csak pár másodperccel, minden hónapban. Az igaz, hogy én voltam a balfék amikor csak félszemmel használtam a mobilomat, és nyomtam rajrta mindent, na de akkor is. Feszt kapom a reklám esemeseket, amít én csak sms-ben, tehát pénzért tudok lemondani. Még ha csak 20-30 forintért is. tudják ezek az állatok, ha mindent bekapcsolva adnak el, akkor a legtöbb balfék ügyfél nagy része plusz forgalmat generál. véletlenül, vagy tudatlanul. Miért nem lehet azt a készüléket úgy eladni, hogy csak a telefonálás van rajta aktiválva, a többit meg aki akrja, és amire szüksége van majd bekapcsolja? Egy olyan bíróval, aki nem a szó szerinti törvényt néznné, hanem esetleg a törvényalkotó valódi szándékát, hogy a fogyazstót ne kehessen megkárosítani, jól szét lehetne rúgni a szolgáltatók valagát.
Az anyjuknak is így vegyenek életmentő gyógyszert.

#57 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 12:14

Amikor egy esetet nem lehet eldönteni a törvény szó szerinti értelmezésével akkor kötelező a jogalkotó akaratát vizsgálni!

Én ugyan T-mobilos vagyok, igaz egy nagyon kedvezményes csomagba, de hánynom kell az összes szolgáltatótól. Mindegyikt csak a lehúzás érdekli, hatalmas átverések mennek, még csak nem is próbálják palástolni! Iszonyat összegeket elkérnek!
Fogyasztói oldalra evezve a "nincs pénz a kártyámon, de ha vodás leszek olcsóbb lesz" felfogású emberek is idegesítőek! Nehogy már bárki azt higyje, hogy amit nyer a réven azt nem bukja el a vámon! Ez direkt így van kitalálva! Ha valaki mondjuk 8000-10000-et szán telefonköltségre egy hónapban akkor annak akkor is ennyi lesz a számlája, ha 2 Ft-os percdíj van, mert akkor többet beszél! Hiába olcsóbb valami, akkor elbeszéled a különbözetet! Ja, persze, de legalább többet kaptál a pénzedért! De miért is? Szükséged van arra a többre? Akkor nem kidobott pénz?
Volt már nekem dominom, vitamaxom, meg előfizum is ezelőtt és akkor is, mint most is 8000-10000 a számlám, csak most többet beszélek, ennyi!

#58 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:01

"Nem tudás nem mentesít a törvény alól!" Ez sajnos mindenben mindig igaz! Nyitott szemmel kell járni, apróbetűt átolvasni és még akkor is átbaxnak szóval mind1! :(

#59 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 08:10

Nem lehet kötelező a hangposta

#60 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 13:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. máj. 3., kedd - 13:14

Amikor egy esetet nem lehet eldönteni a törvény szó szerinti értelmezésével akkor kötelező a jogalkotó akaratát vizsgálni!

Én ugyan T-mobilos vagyok, igaz egy nagyon kedvezményes csomagba, de hánynom kell az összes szolgáltatótól. Mindegyikt csak a lehúzás érdekli, hatalmas átverések mennek, még csak nem is próbálják palástolni! Iszonyat összegeket elkérnek!
Fogyasztói oldalra evezve a "nincs pénz a kártyámon, de ha vodás leszek olcsóbb lesz" felfogású emberek is idegesítőek! Nehogy már bárki azt higyje, hogy amit nyer a réven azt nem bukja el a vámon! Ez direkt így van kitalálva! Ha valaki mondjuk 8000-10000-et szán telefonköltségre egy hónapban akkor annak akkor is ennyi lesz a számlája, ha 2 Ft-os percdíj van, mert akkor többet beszél! Hiába olcsóbb valami, akkor elbeszéled a különbözetet! Ja, persze, de legalább többet kaptál a pénzedért! De miért is? Szükséged van arra a többre? Akkor nem kidobott pénz?
Volt már nekem dominom, vitamaxom, meg előfizum is ezelőtt és akkor is, mint most is 8000-10000 a számlám, csak most többet beszélek, ennyi!

Jó akkor gondolkodjunk visszafele. Ha direkt olyan szolgáltatóra/csomagra váltok, ami sokkal drágább, akkor nem járok rosszabbul, legfeljebb kevesebbet beszélek. Szóval nyugodtan emeljék tovább az áraikat, tök mindegy.
Nem minden ember gondolkodik úgy, hogy ha fele annyiba kerül a kenyér, akkor kétszer annyit eszem.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.