HWSW Informatikai Kerekasztal: Vodafone Super - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vodafone Super 3600 forintos percdíj

#81 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:18

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 17:07

Nem lett volna egyszerűbb, ha lekéred a számlaösszeged, és befizeted külön ??? :bolond:

Hááát, Te tényleg nagyonhülye vagy.

NEM ÉRTED, HOGY FOGALMUK SEM VOLT A SZÁMLAÖSSZEGRŐL?????

Állt a számlázási rendszerük, a 1751 sem és a 1270 sem tudott egyenleget közölni! Sőt, van akinek még ma, aug. 6-án is 0 Ft egyeleget mond!!!

Majdnem az egész június-július havi GPRS forgalmat is elengedték mindenkinek, mert fogalmuk sem volt róla, ki mennyit netezett...

Nem kéne belátni, hogy ez most nem az a téma, amiben Te császár vagy és bölcs belátással abbahagyni az észosztást???
Gondolkoztál már ma?

#82 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:19

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 17:07

(Ha 157 szolgáltató lenne, akkor is lenne mindnél ??? :nevet2: )

Közöd?
Gondolkoztál már ma?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:36

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:19

Közöd?

A h@lyeséghez : nem sok !!! :respect:

Elküldve: 2005. 08. 06. 18:39

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:18

NEM ÉRTED, HOGY FOGALMUK SEM VOLT A SZÁMLAÖSSZEGRŐL?????

Állt a számlázási rendszerük, a 1751 sem és a 1270 sem tudott egyenleget közölni! Sőt, van akinek még ma, aug. 6-án is 0 Ft egyeleget mond!!!

Majdnem az egész június-július havi GPRS forgalmat is elengedték mindenkinek, mert fogalmuk sem volt róla, ki mennyit netezett...

Nem kéne belátni, hogy ez most nem az a téma, amiben Te császár vagy és bölcs belátással abbahagyni az észosztást???

Idézet

Semmi gond.

Kérsz egy ban -t ??? :]

Amúgy hiába üvöltesz : akkor sem tartom teljesen ép**** -nek azt, aki saját költségre előfizetést választ.
Ha cég : akkor mi közöd hozzá ???
Ha saját cég : most hírtelen sajnállak...
Ha állami : akkor az én pénzem...

Ész osztás ???

Nem, csak te vagy a zseni... :respect:

:nevet:

#85 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 19:23

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:39

Semmi gond.

Kérsz egy ban -t ??? :]

Amúgy hiába üvöltesz : akkor sem tartom teljesen ép**** -nek azt, aki saját költségre előfizetést választ.
Ha cég : akkor mi közöd hozzá ???
Ha saját cég : most hírtelen sajnállak...
Ha állami : akkor az én pénzem...

Ész osztás ???

Nem, csak te vagy a zseni... :respect:

:nevet:

Megmondasz a tanítóbácsinak? Jujj...

Odáig még nem jutottál el, hogy magadba nézz és észrevedd, hogy hibáztál?

Elmondom még egyszer.
SAJÁT, magánelőfizetésem van. Mindhárom szolgáltatónál. A T-Westelnél 1995 tavasza óta, a Pannonnál 2 hónappal később óta. A Vodánál pedig 3,5 éve.

Ahogyan én sem amiatt minősítelek, mert Neked pre-paidod van, úgy boldoggá tennél, ha Te sem minősítenél engem emiatt.

Zseni? Olyat én itt nem látok sehol.
Gondolkoztál már ma?

#86 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 14:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:23

Ahogyan én sem amiatt minősítelek, mert Neked pre-paidod van, úgy boldoggá tennél, ha Te sem minősítenél engem emiatt.

Ahh, ezen szerintem ne vitazz. Vannak ilyen emberkek, akik keptelenek elszakadni rogeszmeiktol :)
Kakukknak se jut eszebe az, hogy nem biztos hogy mindenki pont ugy hasznalja a telefonjat mint o.
Szamara felfoghatatlan az, hogy egy elofiztetes lehet nagysagrendekkel gazdasagosabb (mer' hat ugye az emberek nagy resze nem sz*rja a penzt :)) mint egy pre-paid, dehat ez olyasmi szuklatokoruseg mint pl. az hogy az Intel sz*r az AMD meg jo, vagy forditva.

Szerkesztette: KennyMcCormick 2005. 08. 08. 14:25 -kor

#87 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 14:56

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 19:39

kicsit kikéne lépned a saját szűklátóköröd mögül, mert igencsak korlátoz.

én pl egy vodás magánelőfizut tartok fenn, és igencsak jól járok vele: havi 10k értékben beszélek annyit, amennyiért te prepaid rendszerben olyan 18-20 rugót is letennél.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#88 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 15:00

Na ezt nagyon gyorsan fejezzetek be, mert rossz vege lesz.

A Vodafone-nal egyebkent tenyleg baj van a szamlazasi rendszerrel, de nem tudom minek izgatod magad: ha egyszer kaptal SMS-t, hogy kesobb jon a szamla, akkor kesobb jon. Mi ezzel a problemad? Ha a posta elkavarja, az nem a szolgaltato hibaja. Ilyenkor fel lehet hivni ugyfelszolgalatot (ingyen zenel), aztan ki lehet deriteni mi a gond.

Nekem is bent all a juliusi szamlam, meg mindig nem kaptam meg, de nem verem a seggem emiatt a foldhoz. En is felhivtam a szolgaltatot, hogy mondjanak egyenleget, de nem tudtak.

Ugyhogy mivel amugy is atutalassal inteztem volna, elkuldtem a szokasos osszeget, majd jovairjak, illetve utalom az esetleg hianyzo penzosszeget, ha megjon a szamla. Lehet igy is es no para.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#89 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 20:43

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 16:00

Na ezt nagyon gyorsan fejezzetek be, mert rossz vege lesz.

A Vodafone-nal egyebkent tenyleg baj van a szamlazasi rendszerrel, de nem tudom minek izgatod magad: ha egyszer kaptal SMS-t, hogy kesobb jon a szamla, akkor kesobb jon. Mi ezzel a problemad? Ha a posta elkavarja, az nem a szolgaltato hibaja. Ilyenkor fel lehet hivni ugyfelszolgalatot (ingyen zenel), aztan ki lehet deriteni mi a gond.

Nekem is bent all a juliusi szamlam, meg mindig nem kaptam meg, de nem verem a seggem emiatt a foldhoz. En is felhivtam a szolgaltatot, hogy mondjanak egyenleget, de nem tudtak.

Ugyhogy mivel amugy is atutalassal inteztem volna, elkuldtem a szokasos osszeget, majd jovairjak, illetve utalom az esetleg hianyzo penzosszeget, ha megjon a szamla. Lehet igy is es no para.

Krinyo

Nem volt para.
A személyeskedéses adok-kapok előtt ez volt a hozzászólásom, amit a mai napig fent is tartok. A többiben igen korlátozottan tartom magam csak felelősnek.
Gondolkoztál már ma?

#90 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 15:38

Most tényleg gáz a Voda számlázás de azért van ennek is előnye!
Kamatmentes tartozás! én használom az ő pénzüket :)
Tényleg fogalmuk sincs az egyenlegről!
Juniusban voltam németországba és még mindig fogalmuk sincs róla hogy én kint mennyit wapoztam meg minden!
Én nem reklamálok holott kaptam egy felszólitádt hogy holnap kikapcsolják a telefonomat ha nem fizetek!
Ez kb 2hete volt !
Azóta használom!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#91 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 12. 20:50

Idézet: Lipy - Dátum: 2005. aug. 12., péntek - 16:38

Most tényleg gáz a Voda számlázás de azért van ennek is előnye!
Kamatmentes tartozás! én használom az ő pénzüket :)
Tényleg fogalmuk sincs az egyenlegről!
Juniusban voltam németországba és még mindig fogalmuk sincs róla hogy én kint mennyit wapoztam meg minden!
Én nem reklamálok holott kaptam egy felszólitádt hogy holnap kikapcsolják a telefonomat ha nem fizetek!
Ez kb 2hete volt !
Azóta használom!

Tényleg iszonyatos a fejetlenség, a legutoljára kiszámlázott (és be is fizetett) hívásomat június 25-én indítottam. Több, mint 1,5 hónapja. A május 26-június 25. közötti időszakot pedig 8 napja fizethettem be, mert akkor jött meg - reklamálásomra - a számla.
Gondolkoztál már ma?

#92 Felhasználó inaktív   Lino 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 13. 00:31

Hadd offoljak egy kicsit én is. Anno amikor bevezették az 1800-as frekit, azt mondták minden olcsóbb lesz. Lett is, de addig csűrték-csavarták a dolgot, amíg elértünk addig, hogy ugyanannyit fizettessenek velünk. Ez az egész üzletág nem véletlenül produkál hatalmas bevételeket. A mobil kényelmes és gyors kommunikáció, szüksége van rá mindenkinek, függetlenül attól, hogy hív vagy hívják, tehát részévé lett a mindennapi kapcsolatainknak.
Lehúznak mindenhol. A profitorientált cégegnek ez a dolguk. De ennyire pofátlan magatartást, amit időnként megengednek maguknak talán sehol sem lehetne a világon.
Van aki kihesszöli, hol, mikor, mennyiért érdemes telefonálni, melyik szolgáltatónál. Bátraké a csersznye. De nagyon sokan vagyunk úgy, hogy ha egyszer veszünk egy telefont és választunk egy szolgáltatót kénytelenek vagyunk megbízni benne. A szolgáltatók csak pénzt akarnak, mi szolgáltatást a pénzünkért. Bármelyik szolgáltatóról vannak negatív vélemények. De egy biztos. Azt tesznek ők ma magyarországon, amit akarnak. Simán kartellben vannak régóta. Csak nem feltűnő.

Bocs az offért.
Blogom: www.szakmunkas.freeblog.hu

#93 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 00:54

Idézet: Lino - Dátum: 2005. aug. 13., szombat - 1:31

Hadd offoljak egy kicsit én is. Anno amikor bevezették az 1800-as frekit, azt mondták minden olcsóbb lesz. Lett is, de addig csűrték-csavarták a dolgot, amíg elértünk addig, hogy ugyanannyit fizettessenek velünk. Ez az egész üzletág nem véletlenül produkál hatalmas bevételeket. A mobil kényelmes és gyors kommunikáció, szüksége van rá mindenkinek, függetlenül attól, hogy hív vagy hívják, tehát részévé lett a mindennapi kapcsolatainknak.
Lehúznak mindenhol. A profitorientált cégegnek ez a dolguk. De ennyire pofátlan magatartást, amit időnként megengednek maguknak talán sehol sem lehetne a világon.
Van aki kihesszöli, hol, mikor, mennyiért érdemes telefonálni, melyik szolgáltatónál. Bátraké a csersznye. De nagyon sokan vagyunk úgy, hogy ha egyszer veszünk egy telefont és választunk egy szolgáltatót kénytelenek vagyunk megbízni benne. A szolgáltatók csak pénzt akarnak, mi szolgáltatást a pénzünkért. Bármelyik szolgáltatóról vannak negatív vélemények. De egy biztos. Azt tesznek ők ma magyarországon, amit akarnak. Simán kartellben vannak régóta. Csak nem feltűnő.

Bocs az offért.

Ha off, akkor tehát nem a Vodára vonatkozik és akkor igazad van.
Merthogy az 1800-as frekvencia bevezetése Magyarországon 1998. májusában történt, a Vodafone meg 1,5 évvel, 18 hónappal később jelent meg a magyar piacon.
És nem mondták, hogy olcsóbb lesz.
Sőt, azt mondták, hogy nagyon drága az 1800-äs hálózat telepítése, mert duplaannyi adótorony kell hozzá, mivel fele teljesítménnyel ad. Ezért eleve csak a sűrűn lakott területeken szolgáltatnak 1800 MHz-en a szolgáltatók, a többi helyen marad mindhárom a 900-on.

Szeretném ezen kívül elmondani Neked, hogy 9 évvel ezelőtt, amikor a Pannonál és kicsit előbb a Westel900-nál előfizetést vettem, akkor 120 és 160 Ft volt egy perc beszélgetés, abból a Forintból, ami mára a 9 év alatt legalább 80-85%-ot inflálódott.
Ezen kívül sokáig csak álmodoztunk a 100 Ft alatti percdíjakról (5-6000 Ft-os előfizetési díj felett is volt csomag, amiben csúcsidőben 75-80 Ft volt 1 perc díja.
Mára odáig jutottunk, hogy pre-paidban is 30-40 Ft körül van a csúcsidős 1 perc, sőt bizonyos konstrukciókban ennél kevesebb is. A előfizetésekben pedig jelentősen olcsóbb még ennél is.

Szóval nem tudom, Te mire gondolsz, de a mobilszolgáltatók igenis komolyan csökkentették az áraikat az elmúlt 1 évtizedben, helyette az előfizetői létszám drasztikus növelésével és az egyéb módon történő lehúzásra helyezték a hangsúlyt. Csak pl. gondolj bele a legutóbbi szolgáltatói szigorításra, amiben megtiltották a szolgáltatók számára, hogy a hangpostával "büntessenek", azaz nem verhetnek Rád 1 percnyi díjat, ha 1-2 mp-nyi hangpostára fut a hívásod, kötelesek egy egyértelmű jelzést biztosítani számodra, aminek az észlelésekor még DÍJMENTESEN bonthatod a hívást, amennyiben nem óhajtasz üzenetet hagyni az illető hangpostájában.

Szóval valamit keversz, ha viszont vannak konkrétumok is a tarsolyodban, akkor légy szíves oszd meg velünk!
Gondolkoztál már ma?

Elküldve: 2005. 08. 14. 07:57

Én úgy vélem (ezt mondjuk olvastam is valahol, és azóta látom igazoltnak is valamelyest a gondolatom), hogy ha nem jelent volna meg a magyar piacon a vodkafon, akkor már 10k lenne az előfizetés, és 250-300 forint a percdíj.

Nem lenne MMS, meg GPRS, meg akármi.

Elküldve: 2005. 08. 14. 07:59

Meg egy összehasonlító táblázatot, melyen minden kedvezményt feltüntetve, mindent összeszámolva 1, azaz egy forinttal volt olcsóbb a vodkafon a másik két szolgáltatónál.

Mondjuk ennyit az árharcról (az is valami 4x forint volt/perc).

#96 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 14:37

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 8:57

Én úgy vélem (ezt mondjuk olvastam is valahol, és azóta látom igazoltnak is valamelyest a gondolatom), hogy ha nem jelent volna meg a magyar piacon a vodkafon, akkor már 10k lenne az előfizetés, és 250-300 forint a percdíj.

Nem lenne MMS, meg GPRS, meg akármi.

IQ negatív?
Gondolkoztál már ma?

#97 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 14:51

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 8:59

Meg egy összehasonlító táblázatot, melyen minden kedvezményt feltüntetve, mindent összeszámolva 1, azaz egy forinttal volt olcsóbb a vodkafon a másik két szolgáltatónál.

Mondjuk ennyit az árharcról (az is valami 4x forint volt/perc).

Kicsit szelektív az emlékezeted. A Panonnál 1 évvel ezelőtt még 160 Ft (előfizetésnél 125 - Minimum, 99 - Momentum) volt 1 perc beszélgetés annyi előfizetési díjért, amit a Voda kért el. Náluk ennek az 1/3-a.
Avagy gondolod, hogy ha valóban egyetlen Ft lett volna a különbség a Voda javára, akkor kiadott volna a külsőségekre igen sokat adó T-mobile (akkor még Westel) egy ilyen tartalmú közleményt??? Kinevettette volna magát?

Ugyan...
Gondolkoztál már ma?

#98 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 17:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 15:37

IQ negatív?

Ezt a személyeskedést meg most én nem értem. Kakukk úgy érthette, hogy a Vodafone belépése elindított egy komoly árversenyt.

#99 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 19:10

Idézet: Silver - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 18:33

Ezt a személyeskedést meg most én nem értem. Kakukk úgy érthette, hogy a Vodafone belépése elindított egy komoly árversenyt.

Amennyiben valóban így értette volna, akkor elnézést és már keresem is a hamus vödröt.

Amiért én a gúnyt éreztem a hsz-éből, az az, hogy a Westel 2001 márciusban, a Pannon GSM 2001. júniusában vezette be a GPRS szolgáltatását, míg a Vodafone csak 2002 nyár végén a TESZT-időszakot, majd októbertől a fizetős szolgáltatást (tehát majdnem 1,5 évvel később!!!).
Na meg az MMS.
2002. áprilisában a világon elsőként a Westel indította el a kommerciális MMS szolgáltatást, ugyanezt a Pannon azon év októberében, a Vodafone pedig csak 2003. áprilisában, 1 éves késéssel.

Remélem ezeknek az ismeretében már megérted, miért gondoltam, hogy nem a köszönet hangjait olvashattuk Dj.Kakukk tollából.

Szerkesztette: *Macika* 2005. 08. 14. 19:11 -kor

Gondolkoztál már ma?

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.