HWSW Informatikai Kerekasztal: Vodafone Super - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vodafone Super 3600 forintos percdíj

#61 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 07. 17:22

Idézet: deuce - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 16:39

hehe, már megint egy újabb értelmetlen mobilszolgáltatóflametopik.
egy dolgot kerüljetek nagyon: az általánosítgatós örökbölcsességeket, a nagyrészük már úgyis érvényét vesztette az idők során, csak nem veszitek észre...

[..]

fúj... blábláblá fúj fúj bláblá)

:cool:

Az az igazság, hogy tökéletesen igazad van. Csak azt nem értem, hogy magadra miért nem alkalmaztad mindezen sorokat, amikor egy, a Media Mark-ot szidalmazó topicot nyitottál.

De szerintem még te magad sem érted.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#62 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 07:53

Én csak tapasztalotból beszélek, haverok közül aki nem tud rá szánni, annak dominoján se volt sose pénz, a vitamaxon se!

#63 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 09:16

Én még arról sem tudom meggyőzni az ismerősőket, hogy ha havonta-kéthavonta vesz egy kártyát, akkor sokkal jobban jár, ha vesz egy 14400-as-t mert azzal 25%-kal olcsóbb a telefonálás, erre azt mondják, hogy nincs rá ennyi pénzük, pedig pont anak kéne megnézni minden fillért akinek nincs pénze, nem?

#64 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 09. 15:32

Én viszont megköszönöm, ha mesélsz nekem erről! Én rendszeresen 2500 Ft-os Vitamax kártyát veszek. Az úgy 2-3 hónapig elég nekem, és még marad is rajta egy bizonyos összeg.

Miért érné meg nekem a legnagyobb kártyát vennem?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#65 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 15:56

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 16:32

Miért érné meg nekem a legnagyobb kártyát vennem?

Vodánál csak akkor van bónusz, ha ATM-ből töltöd fel, és akkor is csak abban az esetben, ha 7500 Ft-ot raksz a kártyádra (ekkor 7500-ért kapsz 8500-at)

#66 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 15:57

De ez nem így van, közben rájöttem, hogy 12500-as is. :D

#67 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 15:57

Ha utánaszámolsz megéri, mert kapsz rá némi extra lóvét is. Ugyebár ez a hülyének is megéri, ha rajtam múlna én is mindíg a legnagyobb összeget tölteném rá.
Azonban kicsengetni azt az összeget egy kissé mellbe vágó nekem mint diáknak. Ha egy kicsit belegondolunk akkor hátulütője is van a dolognak. A pénzemet hosszú időre úgymond "lekötöm". Mert most elköltök 3000-et töltőre és akkor a maradék pénz a zsebemben marad így azzal tudok gazdálkodni /esetleg kamat jövedelemre szert tenni. Ez kicsit közgázos volt  :) Ha abból a 10-esből veszek teszem azt árut (mert ugyebár élni is kell valamiből) akkor abból a pénzből jó eseben 50-60%-os hasznot tudok realizálni. Ebben és csak ebben az esetben nem éri meg megvenni.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#68 Felhasználó inaktív   bio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 19:53

Kicsit off de vodáékra mérges vagyok kissé. Elég sokat használom  -használnám a telefonomat aztán most meg: a munkahelyemen kormányzati flottában vagyunk páran (nem mindenki gondolom azért nem halad a dolog mert pont a vezetőség nem). Vodáék két hónapja nem küldték el a cégnek a számlát aki nem is fizetett ilyen módon. Nekünk meg szépen lekorlátozták a telefont mind a tizen akárhányunknak. Uborkaszezon, gazdaságisok szabin vagy mi, telefon nyista. Saját ügyfélkódom sincs, hogy rendezhetném magam. Amúgy nem lenne bajom a céggel, de kicst bosszantó, hogy napok óta nem tudok beszélni senkivel. UFF
Asrock ALiveNF6G-DVI, AMD X2 6000+, 2*512 Mb Kingmax Mars, 2*1 Gb Geil: DC,  2*250 Gb Samsung sataII, sapphire 3850, ND-4551A dvd, Zalman 9500, Bluestorm II 400W, Logitech wireless, Hyundai 17' CRT

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 08. 04. 20:06

Idézet: bio - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:53

Kicsit off de vodáékra mérges vagyok kissé. Elég sokat használom  -használnám a telefonomat aztán most meg: a munkahelyemen kormányzati flottában vagyunk páran (nem mindenki gondolom azért nem halad a dolog mert pont a vezetőség nem). Vodáék két hónapja nem küldték el a cégnek a számlát aki nem is fizetett ilyen módon. Nekünk meg szépen lekorlátozták a telefont mind a tizen akárhányunknak. Uborkaszezon, gazdaságisok szabin vagy mi, telefon nyista. Saját ügyfélkódom sincs, hogy rendezhetném magam. Amúgy nem lenne bajom a céggel, de kicst bosszantó, hogy napok óta nem tudok beszélni senkivel. UFF

Sajnállak, hogy most nem tudsz a MI pénzünkön telefonálni... :(

#70 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 20:09

Azért mert önkormányzatis, nem feltétlen jelenti azt, hogy ingyenes neki...
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

Elküldve: 2005. 08. 04. 20:12

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 21:09

Azért mert önkormányzatis, nem feltétlen jelenti azt, hogy ingyenes neki...

De ez nagyon úgy jött le...

#72 Felhasználó inaktív   Silver 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 21:46

Idézet: bio - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 20:53

Vodáék két hónapja nem küldték el a cégnek a számlát aki nem is fizetett ilyen módon.

Nem akarok ünneprontó lenni, de a szerződésben szerepel olyasmi, hogy ha adott ideig nem kapsz számlát, köteles vagy reklamálni. El kéne olvasni néha mindent...

#73 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 22:13

Idézet: Silver - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 22:46

Nem akarok ünneprontó lenni, de a szerződésben szerepel olyasmi, hogy ha adott ideig nem kapsz számlát, köteles vagy reklamálni. El kéne olvasni néha mindent...

Na várj, a céges csoportos előfizetés az más. Egyébként meg a Voda most nagyot zuhant az én - amúgy elnéző - szememben is. Egyszerűen felháborító, hogy 9 hete nem működik normálisan a számlázási rendszerük. Sőt, leginkább sehogy.
Hiába jelezte volna, hogy nem OK, csak azt válaszolták volna, hogy tudjuk, sajnáljuk.

Saját számlámról megkaptam a következő szövegű (nem szó szerint) SMS-t: "Kiküldött számlájának befizetési határideje aug. 4-re módosult."

Hoppácska, nem kaptam semmilyen számlát, pont ez a bajom 2 hónapja már. Nosza hívtam a 1270-et, hogy mi is ez a vicc. Kiderült, hogy hivatalosan július 18-án postára adták a számlámat, ami valamiért aug 2-ig nem ért ide. Nosza, kértem egy számlamásolatot, ami másnap (3-án) már meg is érkezett, volt 1 db napom befizetni a számlát. Gratulálunk Vodafone!

Szerkesztette: *Macika* 2005. 08. 05. 22:14 -kor

Gondolkoztál már ma?

Elküldve: 2005. 08. 05. 22:43

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 23:13

Na várj, a céges csoportos előfizetés az más. Egyébként meg a Voda most nagyot zuhant az én - amúgy elnéző - szememben is. Egyszerűen felháborító, hogy 9 hete nem működik normálisan a számlázási rendszerük. Sőt, leginkább sehogy.
Hiába jelezte volna, hogy nem OK, csak azt válaszolták volna, hogy tudjuk, sajnáljuk.

Saját számlámról megkaptam a következő szövegű (nem szó szerint) SMS-t: "Kiküldött számlájának befizetési határideje aug. 4-re módosult."

Hoppácska, nem kaptam semmilyen számlát, pont ez a bajom 2 hónapja már. Nosza hívtam a 1270-et, hogy mi is ez a vicc. Kiderült, hogy hivatalosan július 18-án postára adták a számlámat, ami valamiért aug 2-ig nem ért ide. Nosza, kértem egy számlamásolatot, ami másnap (3-án) már meg is érkezett, volt 1 db napom befizetni a számlát. Gratulálunk Vodafone!

Idézet

úlius 18-án postára adták a számlámat

Szal addig nem tudtál reklamálni.

Volt rá 2 heted.

Gratulálunk, *Macika*... :omg:

#75 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 00:31

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 5., péntek - 23:43

Szal addig nem tudtál reklamálni.

Volt rá 2 heted.

Gratulálunk, *Macika*... :omg:

Milyen 2 hetem?

Kaptam egy SMS-t 2005. 07. 08-án 12:11:55-kor, az alábbi szöveggel:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Havi számláját rendszerfejlesztés miatt később postázzuk. A befizetési határidő meghosszabodik, melyről SMS értesítőt küldünk. Vodafone."

A június elején esedékes számlám befizetési határideje egyébként jún. 6-án járt le, tehát nagyjából július 6-áig kellett volna befizetnem azt a következő havi számlát, amiről júl. 8-án azt írták az SMS-ben, hogy később fogják kiküldeni.
Ezt az SMS-értesítést kaptam meg a napokban, 15 nappal a számla - állítólagos - postára adásának dátuma után. Ám a számla postára adásának dátumáról csak akkor értesültem, amikor (az SMS megkapása után) felhívtam a 1270-et, hogy szép és jó, hogy aug. 4-re módosult a befizetési határidő, de mit fizessek be, ha nincs kapott számlám?

Mellesleg 3,5 éve vagyok előfizetőjük, 42 hónapja ugyanazon a címen, eddig 42 számla megtalált időben (kivéve a Magyar Posta tavalyi mizériáját, de azt példásan kezelte a Voda, ellentétben a Pannonnal.)

Szerinted hogy tudtam volna jobban csinálni?

Gratulálok, DJ. Kakukk...
Gondolkoztál már ma?

Elküldve: 2005. 08. 06. 09:36

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 1:31

Milyen 2 hetem?

Kaptam egy SMS-t 2005. 07. 08-án 12:11:55-kor, az alábbi szöveggel:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Havi számláját rendszerfejlesztés miatt később postázzuk. A befizetési határidő meghosszabodik, melyről SMS értesítőt küldünk. Vodafone."

A június elején esedékes számlám befizetési határideje egyébként jún. 6-án járt le, tehát nagyjából július 6-áig kellett volna befizetnem azt a következő havi számlát, amiről júl. 8-án azt írták az SMS-ben, hogy később fogják kiküldeni.
Ezt az SMS-értesítést kaptam meg a napokban, 15 nappal a számla - állítólagos - postára adásának dátuma után. Ám a számla postára adásának dátumáról csak akkor értesültem, amikor (az SMS megkapása után) felhívtam a 1270-et, hogy szép és jó, hogy aug. 4-re módosult a befizetési határidő, de mit fizessek be, ha nincs kapott számlám?

Mellesleg 3,5 éve vagyok előfizetőjük, 42 hónapja ugyanazon a címen, eddig 42 számla megtalált időben (kivéve a Magyar Posta tavalyi mizériáját, de azt példásan kezelte a Voda, ellentétben a Pannonnal.)

Szerinted hogy tudtam volna jobban csinálni?

Gratulálok, DJ. Kakukk...

Ezt nem mondtad !!!

Gratulálok !!!

Olyan vagy, mint a politikusok : csak a felét mondod el, így tulajdonképpen valótlant állítasz.

Majd mikor rádförmednek, akkor elmondod a másik felét is.

Gratula... :omg:

#77 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 14:50

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 10:36

Ezt nem mondtad !!!

Gratulálok !!!

Olyan vagy, mint a politikusok : csak a felét mondod el, így tulajdonképpen valótlant állítasz.

Majd mikor rádförmednek, akkor elmondod a másik felét is.

Gratula... :omg:

Nos, én csak olyanba szoktam beleszólni, amiben rendelkezem az átlagnál több információval.
Amennyiben van Vodás előfizetésed, akkor Te is megkaptad valamikor július elején az előzőekben leírt szövegű SMS-t. Onnantól kezdve furcsállom, hogy nem raktad össze a részleteket.

Ha pedig nincs Voda előfizetésed, nincs információd arról, mi történt az előfizetők körében, hmm, akkor minek beszólni?
Gondolkoztál már ma?

Elküldve: 2005. 08. 06. 15:17

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 15:50

Nos, én csak olyanba szoktam beleszólni, amiben rendelkezem az átlagnál több információval.
Amennyiben van Vodás előfizetésed, akkor Te is megkaptad valamikor július elején az előzőekben leírt szövegű SMS-t. Onnantól kezdve furcsállom, hogy nem raktad össze a részleteket.

Ha pedig nincs Voda előfizetésed, nincs információd arról, mi történt az előfizetők körében, hmm, akkor minek beszólni?

Hja, kérem :

1. Én csak és kizárólag SAJÁT MAGAM fizetem a telefonomat;

2. Nem vagyok hülye, hogy ha nem cég fizeti, akkor BÁRMELYIK szolgáltatónál is előfizetéses legyek.

Nem f@som a pénzt...

#79 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 06. 15:32

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 16:17

Hja, kérem :

1. Én csak és kizárólag SAJÁT MAGAM fizetem a telefonomat;

2. Nem vagyok hülye, hogy ha nem cég fizeti, akkor BÁRMELYIK szolgáltatónál is előfizetéses legyek.

Nem f@som a pénzt...

1. szintén

2. én meg hülye vagyok, ráadásul 3x-osan, mert mindháromnál van előfizum, ráadásul a két réginél az indulásuk óta.

Én sem.

Tulajdonképpen akkor csak az okoskodás miatt szóltál be? Mert jó az?
Gondolkoztál már ma?

Elküldve: 2005. 08. 06. 16:07

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 6., szombat - 16:32

1. szintén

2. én meg hülye vagyok, ráadásul 3x-osan, mert mindháromnál van előfizum, ráadásul a két réginél az indulásuk óta.

Én sem.

Tulajdonképpen akkor csak az okoskodás miatt szóltál be? Mert jó az?

Te meg miért sírsz ???

'Mindháromnál'...

Nem lett volna egyszerűbb, ha lekéred a számlaösszeged, és befizeted külön ??? :bolond:

Ha már egyszer nem jön a megszokott időben, sőt, állítólag tájékoztatást is kaptál...

Hja, sírni könnyű... :omg:

(Ha 157 szolgáltató lenne, akkor is lenne mindnél ??? :nevet2: )

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó