HWSW Informatikai Kerekasztal: Rulett - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rulett Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 01. 17:43

Bocsi,ha van már ilyen téma,én nem találtam.Szóval ki hol szokott rulettezni,esetleg stratégiákat is megbeszélhetnénk,hátha ki tudjuk fosztani a kaszinókat

#2 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 17:48

Legjobb stratégia a kaszinók elkerülése nagy ívben. :p

#3 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 17:53

igen,de az nem olyan könnyű sajnos  :(

#4 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 17:56

Megértem... sok sikert, remélem legalább a kopasztás sikerülni fog.  ;) (habár ugyebár nem véletlenül vannak úgy belőve a dolgok, ahogy vannak)

#5 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 17:57

persze.Az indittatás onnan jött hogy ma buktam 15-öt.Elején még nyeregettem,és az a gáz,hogy az ember elhiszi hogy tud nyerni,és onnan jönnek a bukták

#6 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 17:58

Rulettre nincs stratégia. Lehet szerencséd rövid ideig, de hosszú távon a bank nyer. Egy "stratégia" van, ha összejátszol egy jókezű krupiéval, s tudod, ő mit akar pörgetni. Szintén rövid távú, utána együtt gondolkodhattok, hol rontottátok el...
Kerüld el a rulettet, akkormár BlackJack, de az is ellenjavalt.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#7 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 18:23

Rulettre egy stratégia:
Minden körben csak a feketére (vagy a fehérre) teszel, és minden körben duplázod a téted. Mivel a fekete/fehér szám esése kb. 50-50% (kivéve ha 0 esik ugyebár), így ha nagyobb összeggel tudsz játszani és kis téttel kezdesz, akkor valószínű, hogy valamennyi plussz zsetonnal álsz fel az asztaltól. :juggle:
Hátránya az, hogy a nyereség kicsi és mindig vannak olyan szerencsétlenek, akiknek pont elfogy a pénze mire újra az általa fogadott szín esik... :)

#8 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 19:11

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:23

Rulettre egy stratégia:
Minden körben csak a feketére (vagy a fehérre) teszel, és minden körben duplázod a téted. Mivel a fekete/fehér szám esése kb. 50-50% (kivéve ha 0 esik ugyebár), így ha nagyobb összeggel tudsz játszani és kis téttel kezdesz, akkor valószínű, hogy valamennyi plussz zsetonnal álsz fel az asztaltól. :juggle:
Hátránya az, hogy a nyereség kicsi és mindig vannak olyan szerencsétlenek, akiknek pont elfogy a pénze mire újra az általa fogadott szín esik... :)  

Az ilyen amatőrökre gondolva is írtam azt fent, amit...  :(  :rolleyes:  :eek:
Lehellet megszegik

#9 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 19:25

Idézet: L - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 20:11

Az ilyen amatőrökre gondolva is írtam azt fent, amit...  :(  :rolleyes:  :eek:

Az tény, hogy még amatőrnek se nevezném magam (mivel soha nem játszottam szerencsejátékot lottón kívűl és nem is szándékozom :) ), de tulajdonképpen mi is a hiba ezzel? Ez a stratégia pusztán valószínűségen alapszik, és pontosan emiatt nem is tud különösebben nyereséges lenni. Viszont nem állítottam, hogy azért nem árt mellé egy kis szerencse is - dehát elméletileg szerencsejátékról van szó...
Egyébként azt, hogy "összejátszok a krupéval" nem nevezném stratégiának, talán a csalás szó jobban leírja... ;) 

#10 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 19:35

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 20:25

Az tény, hogy még amatőrnek se nevezném magam (mivel soha nem játszottam szerencsejátékot lottón kívűl és nem is szándékozom :) ), de tulajdonképpen mi is a hiba ezzel? Ez a stratégia pusztán valószínűségen alapszik, és pontosan emiatt nem is tud különösebben nyereséges lenni. Viszont nem állítottam, hogy azért nem árt mellé egy kis szerencse is - dehát elméletileg szerencsejátékról van szó...
Egyébként azt, hogy "összejátszok a krupiéval" nem nevezném stratégiának, talán a csalás szó jobban leírja... ;) 

Nyerő stratégiáról volt szó, olyan nem létezik, csak csalásos. Amit Te írsz, az egy nagyon rossz, gyorsan legatyásító stratégia. Soha ne próbáld élesben!
(Csak abba gondolj bele, hogy tizedikre az alaptéted ezerszeresét kell feltenned, hogy egy egységet nyerj. Ez általában az asztallimitbe is ütközik. "Valószínűsége" a nagy egyszinű sorozatoknak "kicsi", ellenben a gyakorlatban nagyon gyakori...  :cool: )
Lehellet megszegik

#11 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 19:39

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 19:23

...Minden körben csak a feketére (vagy a fehérre) teszel,...

Talán feketére vagy pirosra :) Igaz életemben nem tennék rulettasztalra zsetont, de nekem fekete és piros rémlik!!

SF
"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#12 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 19:59

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 18:57

az a gáz,hogy az ember elhiszi hogy tud nyerni,és onnan jönnek a bukták

Ha úgy mész be a kaszinóba, hogy nyerni akarsz, akkor tuti nem fogsz. Én nem játszom rulettet, de egy jó pókercsatában mindig benne vagyok! Mellesleg (ha jól emlékszem) a fekete és piros színek megjátszása "csak" dupla pénzt eredményez, akkor már érdemes egy konkrét számra tenni, persze ez esetben a nyerés esélye nem túl nagy!
Tyraan - Artum Inferniti

#13 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 01. 20:08

Idézet: L - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 20:35

Ez általában az asztallimitbe is ütközik. "Valószínűsége" a nagy egyszinű sorozatoknak "kicsi", ellenben a gyakorlatban nagyon gyakori...  :cool: )

Színt váltogatni mindig meg lehet próbálni (hiszen a következő forgatás eredménye mindig független az előzőtől), persze a tétduplázás maradjon. Inkább az asztallimit fog betenni egy idő után (illetve a korlátos pénztárca).

#14 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 20:40

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 20:39

Talán feketére vagy pirosra :) Igaz életemben nem tennék rulettasztalra zsetont, de nekem fekete és piros rémlik!!

SF

:omg:
Kép

#15 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 00:01

Idézet: Netmaster - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 21:08

Színt váltogatni mindig meg lehet próbálni (hiszen a következő forgatás eredménye mindig független az előzőtől), persze a tétduplázás maradjon. Inkább az asztallimit fog betenni egy idő után (illetve a korlátos pénztárca).

igen,ez egy jó taktika lenne,ha nem pont ma láttam volna hogy 13 pörgetés fekete egymás után

#16 Felhasználó inaktív   Johnny2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 02. 00:03

Ha eltalálod a számot,akkor 36* pénzt fizet,piros/fekete 2*,páros/páratlan 2*.Alacsony/magas 2*,ha eltalálod hogy melyik harmadbeli szám jön az 3*-os pénz,ha eltalálod hogy melyik sorba az 3* pénz,és ha eltalálod hogy melyik oszlopba az 6* pénz.Ha 4 számot fedsz le egy kredittel és eltalálod az 9* pénz.

#17 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 08:13

Fontos dolgok....

Ruletezni csak kizárólag szórakozás céljából menj sosem nyerés céljából.
Mindig vedd úgy hogy azt a pénzt amit rászánsz elbukod.
Mindig annyi pénzt vigyél magaddal amennyit el akarsz játszani

Gépi rulett esetében ne űlj olyan géphez ahol túl sokan túl nagy tétben játszanak.Haq viszont valaki nagyban játszi meletted érdemes oda oda pillantani amire ő játszik és az ellenkezőjét játszani.

ne ragaszkodj stratégiához mert az vezet a nagy bukásokhoz...

#18 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 22:30

hat nem is olyan regen en is eleg sokat jarogattam rulettezni, "nem olyan nagy" penzekkel(2-5K/ alkalom) es mivel az utobbi idoben mindig vesztettem igy sikerult most megallnom hogy ne jaccak.
bar nem konnyu.
en a westendben jaccottam az elmult idoben(aluljaro szinten kozepetol kicsit visszabb), es megfigyeltem hogy alltalaban egy helyre gurigatja a golyokat. csak mindig amikor sokat tettem arra a reszere ahova elotte esett akkor rittig arrebb ment 1 el:(
eleg ritkan van olyan ott hogy teljesen a masik felere esik a golyo mint ahova elotte esett. ezt biztos ki lehetne hasznalni.
tehat biztos nem celravezeto ott olyan taktikat hasznalni hogy nagy szamok torvenye alapjan mostmar  ide is kene esni:)

plaza aluljarojaba amikor voltam ott kb ugy jottem ki hogy egal voltam talan kicsit plusszos.
ott meg azt figyeltem meg hogy soxor jon ki 4-5 szam. mintha nem minden rekesz egyforma lenne es konnyebben beleesne egyes helyekre. itt viszont mindig valtozott hogy eppen nem talaltam olyan rendszeresseget mint a westendben. (megis itt voltam szerencsesebb)

taktikamrol annyit hogy alltalaban szeriakra jaccok, es ahogy erzem oda rakok. bar lehet hogy errol kene csak leszoknom es akkor jo lenne.

hat egyenlore ennyit a tapasztalataimrol.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#19 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 09:03

A téma a Társalgóban folytatódhat. További kellemes fórumozást.

Üdv: Drummaster

#20 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 07:19

Idézet: SATAN - Dátum: 2004. máj. 3, hétfő - 23:30

hat nem is olyan regen en is eleg sokat jarogattam rulettezni, "nem olyan nagy" penzekkel(2-5K/ alkalom) es mivel az utobbi idoben mindig vesztettem igy sikerult most megallnom hogy ne jaccak.
bar nem konnyu.
en a westendben jaccottam az elmult idoben(aluljaro szinten kozepetol kicsit visszabb), es megfigyeltem hogy alltalaban egy helyre gurigatja a golyokat. csak mindig amikor sokat tettem arra a reszere ahova elotte esett akkor rittig arrebb ment 1 el:(
eleg ritkan van olyan ott hogy teljesen a masik felere esik a golyo mint ahova elotte esett. ezt biztos ki lehetne hasznalni.
tehat biztos nem celravezeto ott olyan taktikat hasznalni hogy nagy szamok torvenye alapjan mostmar  ide is kene esni:)

plaza aluljarojaba amikor voltam ott kb ugy jottem ki hogy egal voltam talan kicsit plusszos.
ott meg azt figyeltem meg hogy soxor jon ki 4-5 szam. mintha nem minden rekesz egyforma lenne es konnyebben beleesne egyes helyekre. itt viszont mindig valtozott hogy eppen nem talaltam olyan rendszeresseget mint a westendben. (megis itt voltam szerencsesebb)

taktikamrol annyit hogy alltalaban szeriakra jaccok, es ahogy erzem oda rakok. bar lehet hogy errol kene csak leszoknom es akkor jo lenne.

hat egyenlore ennyit a tapasztalataimrol.

ÁÁÁÁ szerintem az egészet hagyd a fenébe....A játék legyen ünnenap.Elég könnyen rá lehet kattani.....

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó