HWSW Informatikai Kerekasztal: SWAT 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

SWAT 4

#1081 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 09. 09:43

Ehh, tegnap klánon belül funwar, 5v5. Én vezetem az egyik csapatot. Nyomulunk előre az A-Bomb-on lefelé a fehér lépcsőn 3-an. Kihajol, leszed, legránátoz, stb, jól megy. Erre hirtelen mindhármónkat lelőnek, majd teamspeak-en jön a diadalittas ordítás (amire én válaszoltam):

- Vááá, leszedtem hármat!
- Te *** (a neve)! Tisztában vagy azzal, hogy azok az emberek a csapattársaid voltak?
(Erre hirtelen csend, még meg is állt pár másodpercre.)
- Ne ba***... pedig a fél mapon keresztül még üldöztem is őket...

:)

#1082 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 09:48

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 9:43

Ehh, tegnap klánon belül funwar, 5v5. Én vezetem az egyik csapatot. Nyomulunk előre az A-Bomb-on lefelé a fehér lépcsőn 3-an. Kihajol, leszed, legránátoz, stb, jól megy. Erre hirtelen mindhármónkat lelőnek, majd teamspeak-en jön a diadalittas ordítás (amire én válaszoltam):

- Vááá, leszedtem hármat!
- Te *** (a neve)! Tisztában vagy azzal, hogy azok az emberek a csapattársaid voltak?
(Erre hirtelen csend, még meg is állt pár másodpercre.)
- Ne ba***... pedig a fél mapon keresztül még üldöztem is őket...

:)

:omg:

Ejj, a regi szep idok! Amikor A-Bombon bekempeltem a telefonfulkehez, es annyi fraget gyujtottem, mint meg soha...!!!  :D

#1083 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 17:36

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 9:48

:omg:

Ejj, a regi szep idok! Amikor A-Bombon bekempeltem a telefonfulkehez, es annyi fraget gyujtottem, mint meg soha...!!!  :D

Majd kempelés miatt egy laza kicket kaptál, nem? :D

Ja, nálunk meg nem tilos valahova beülni. :) Van olyan klántárs, aki erre specializálódott. :)

#1084 Felhasználó inaktív   Gilbert 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 12. 19:29

Ha tudtok a Swat4-hez magyarositást akkor írjátok már be ide a linket ahol le tudom tölteni mert sehol sem találok magyarositást hozzá :(
Előre is köszi és aki kiírja annak örök hála :respect:

#1085 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 19:38

Magyarositast FPS-hez, raadasul a SWAT4-hez???  :eek:  :think: Minek?  :confused:
Ebbe aztan igazan nincsenek objective-ek, meg nincsenek fejtorok, hogy mit mivel nyiss ki, nem egy Thief3 vagy Deus Ex szintu game..  :o
Sot a kiegeszitojehez sincs ertelme szerintem magyaritasnak. Egyetlen palyaval nem talalkoztam, amiben ne csak a suspect-ek elfogasa es megbilinccselesuk, es a civiliek megbilincselese lett volna a feladat, ehhez meg nem kell magyaritas.  :D A menu-t meg gondolom erted meg angolul is.

#1086 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 22:00

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 19:38

Magyarositast FPS-hez, raadasul a SWAT4-hez???  :eek:  :think: Minek?  :confused:
Ebbe aztan igazan nincsenek objective-ek, meg nincsenek fejtorok, hogy mit mivel nyiss ki, nem egy Thief3 vagy Deus Ex szintu game..  :o
Sot a kiegeszitojehez sincs ertelme szerintem magyaritasnak. Egyetlen palyaval nem talalkoztam, amiben ne csak a suspect-ek elfogasa es megbilinccselesuk, es a civiliek megbilincselese lett volna a feladat, ehhez meg nem kell magyaritas.  :D A menu-t meg gondolom erted meg angolul is.

És bomba hatástralanítás?:D

#1087 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 07:16

Idézet: AMD rula - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 22:00

És bomba hatástralanítás?:D

Jah, igen. De pl. a bomba-hatastalanitasnal is eleg egyertelmu, hogy mit kell tenni, meg meg az idot is visszaszamolja a gamernek.

#1088 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 13. 08:07

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. márc. 13., kedd - 7:16

Jah, igen. De pl. a bomba-hatastalanitasnal is eleg egyertelmu, hogy mit kell tenni, meg meg az idot is visszaszamolja a gamernek.

Tegyük hozzá, hogy COOP-ban. :)

#1089 Felhasználó inaktív   Gilbert 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 14. 17:19

Jó oké igaz csak én magyarul jobban élvezem a game-eket, de mind1 akkor a Rainbow six vegas-hoz tudtok magyarositást pc-re? Mert az meg annyira új game hogy nem talátam sehol sem :(

#1090 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 00:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. márc. 12., hétfő - 20:38

Asszem Max magyarul nyomta. :Đ

#1091 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 06:03

Aha magyarul...csak kár hogy nincs hozzá  :omg:  :Đ

1ébként én szeretek mindent magyarul játszani, még akkor is a értem a szöveg nagy részét (persze csak ha igényes a honosítás) Aztán ezért felőlem lehet fikázódni meg meiegymás.. :)

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 03. 18. 06:04 -kor

#1092 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 13:31

http://www.swatgamers.hu

A magyar SWAT4 scene jelenlegi összefogó honlapja, egy magyar kupa is szerveződik.

Plusz lesz egy tali július 13-15-ig Jászberényben, paintball-lal, függőknek LAN-nal, sörrel, kacagással és egymás notórius lecsíterezésével. :D

#1093 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 22:59

En meg mindig nyomom a single-t is, most is fent van a laptopomon, es ma is nyomtam kicsit.  ;)
Ez annyira cool ez a game, hogy elmondhatatlan. Multiban pedig szerintem egyszeruen verhetetlen.
Foleg COOP-ban, hat az valami csucs.
Talaltam egy oldalt, ami uj, quick-mapokat hirdet, most fogom lekapni oket, es kiprobalni: http://videogames.ya...load?eid=413699
:up:

A laptopomon 800x600 full-on fut, kiveve a bloom, meg a shadow, meg ezeket kapcsoltam ki. De PS2.0 maradt, es high textures, meg high world detaillel.

#1094 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 24. 23:28

Valaki tud single map lelohelyeket? Mert az nem az igazi single map-kent ``eladva``, hogy letoltom a multi map-ot, hostolok egy game-et (amit amugy sem tehetnek meg a netem miatt..), es jatszok egyedul a sajat magam altal hostolt map-on a bot suspectek ellen.

#1095 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 00:21

google - SWAT 4 user missions  :)

pl. ez: http://www.abovethel...ownloads&cid=47

#1096 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 17:37

Idézet: spidey - Dátum: 2007. jún. 25., hétfő - 0:21

google - SWAT 4 user missions  :)

pl. ez: http://www.abovethel...ownloads&cid=47

Koszi, de a linken a mp custom maps-ek es a co-op maps-ek vannak. Ezekrol tudok en is.  :D Vagy ezek a multi mapok rabirhatok valahogy a game alatt, hogy single playerben is elinduljanak? Mert erre iranyult volna a kerdesem. Avagy be lehet oket tolteni quick (instant) mission cimszo alatt SP-ben?

#1097 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 22:58

Na, utanaolvastam az osszes SWAT4 MOD-nak - bar nem kis idobe tellt  :)  - , kozuluk is szerintem a H.S.M Enhancements v2.0 MOD az emlitesre melto. Innen tudjatok letolteni: http://www.10-david.com/?p=files_item&selg...dt=true&id=2046 es elvileg uj fegyverek vannak a single modban is (pl. AK-47, stb.), es egy csomo mas ujitas is van.

Van egy masik emlitesre melto MOD is, ezt pedig innen lehet letolteni: http://files.moddb.c...realism-mod-21/ , ez a S.S.F. Realism Mod 2.1 MOD. Ezt inkabb csak profiknak ajanlanam, akik hozzam hasonloan 50-szer vegigvittek a single-t, meg sokat nyomtak esetleg multi-ban is, ugyanis ez a kovetkezoket csinalja:

S.S.F. Realism Mod takes many factors of an already great game, and makes it better for those who play serious coop, single-player, or team deathmatch. This mod is not about adding a bunch of uniforms or guns, but rather improving the existing items in the game, to make your gameplay experience better. Due to the game engine, some Real Life settings had to be changed in order to make it work.

Fixes & updates:

Limping caused by Aggresive Arrest, fixed!
Tweaked the weapon/penetrate/armor even further. Made a game play friendly cut in number of 9 mm bullets needed to take down lvl IIA armor. this number is now around 6 rounds 9mm FMJ witch is the minimum offical requierments.
One Head Shot are now deadly, minimum incapped, no matter what type of ammo you use.
Using to powerfull rounds on a target, will cause the round to penetrate and possibly incap or kill hostages, civilian or a fellow officer standing behind the target.
Added a new Sniper rifle round type, that does'nt penetrate the body/head of a suspect, thus not endangering hostages/civillians behind the target. This new round has variable powder dependant on the range, and has a very soft lead alloy that forms a very big mushroom on impact. This ammo is concidered deadly(min. incapped) when used on the head or the torso of a unamored target.
Sniper rifle made a little accurate to enhance game play.
Sniper rifle AP round made a little powerfull to reflect penetration levels. Caution! This round could penetrate even a lightly armored target, causing damage to what ever is behind it!
Shotgun made more effective.
High Powered rifles have increased accuracy consistent with a profesional user. Thus the difference between SMG and Rifle is noticable.
No Weapons possibility added ( both primary and secondary). Together with the option to not wear helmet, gasmask or armor, makes for good role playing options in TDM mode. OBS: this only work whenyou host a game through your client, not with a dedicated server.

Szoval ez utobbit csak profiknak ajanlom.  :)

#1098 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 25. 23:50

Fel is raktam az elso MOD-ot, felment minden hiba nelkul, es a game is fut vele hibatlanul, ikont is csinal a MOD-nak.
Itt egy kep, a grafikabol butitva vagyon, mivel ugye laptopon tolom:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

(ez SP)

#1099 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 00:27

hány fps-ed van így, 3?  :OOO  :omg:  :Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1100 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 00:58

Idézet: dani83 - Dátum: 2007. jún. 26., kedd - 0:27

hány fps-ed van így, 3?  :OOO  :omg:  :Đ

Nem, folyamatos, roccenesmentes, igy kb. olyan 30-40-50-re tippelnek. De ha gondolod, megnezhetem majd FRAPS-al.

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó