sziasztok!
nagy problémám van, mint mindenkinek. ne haragudjatok, h nincs kedvem tüzetesen végigolvasni ezt a 49 oldalt, melynek zöme h a G04 vagy a G05 a jobb....
szóval: adott pár db (első kettőt néztem) fujifilm dvd-r, pár hónapja írtam őket, 4x-esen, verify-olva, utána visszamásolva, tökéletes volt. plextor px-716a az íróm, anno frissített firmware-rel, xp, stb. a lemezeken sokezer kis file, hangminták, soksok könyvtárban. az első 5%-ig olvasható, utána tele van írva az összes file teljes hosszában 0-kkal. szépen gyorsan lépked a könyvtárakban, olvassa, másolja a nullákat kedvére. az egyik fileban sikerült elkapnom, hogy a file közepétől szintén használhatatlan, onnantól végig nulla. a lemez karcmentes, nagyon vigyáztam rá, de most nem tudom érdemben olvasni.
próbáltam csökkentett módban, win98-cal, másik gépben (pio-108), de ugyanaz a hibajelenség. egymás után írt 2 dvd-nél biztosan ez van, többit még nem mertem megnézni.
most futnak a plextools tesztek, de semmi különös: PI/PO teszt normális, párezer PI, 0 PO hiba. beta +0,05, jitter -0,4 körül. TA tesztek: belül 4 4 (very good), középen 5 5 (excellent), kívül 5 5 (excellent).
kérlek segítsetek! akár egy linkkel egy hasonló sorstársam hozzászólására...