Idézet: Jani27 - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 18:06
Persze. Csak nem mindegy, hogy azért nem működik, mert eleve olyan a nyersanyag, vagy azért mert még nincs kiforrva.
Értem, hogy mit szeretnél mondani, de attól még tény, hogy a lehető legjobb (vagy inkább legpatinásabb márkanévvel ellátott) lemezt a legjobb íróval megírva is lehetnek bajok dögivel.
Idézet
Nem állítom, hogy mára olyan tuti lenne a technológia, de a jobb nyersanyagokkal kevesebb a baj. És ezek rendszerint drágábbak. Itt van például a Plextor egyik (egyetlen?) lemeze. 800 Ft. Ki ad manapság ennyi pénzt DVD-ért? Nekem speciel megérné a biztonság és ahogy a fórumot olvasom, nem vagyok vele egyedül.
Nekem is megéri, és szoktam is mondani mindenkinek, hogy első körben ne az ÁR legyen a döntő, hanem a MINŐSÉG.
Idézet
Akkor mégis csak elmondhatjuk a magyaroszági TDK nagykerről, hogy sumákolnak???
Amennyiben a sumákolás fedi azt, hogy nem létezik náluk igazi support és lesz@rják a minőségi reklamációkat, akkor igen.
Idézet
Na, ja. Most menjek ki külföldre lemezért, ha a hivatalos beszállító nem megbízható.
A support tekintetében talán kicsit jobb a helyzet, de minőségi problémába ugyanúgy belefuthatsz náluk is - tehát nem kimondottan a magyar piacra szánt szar lemezek miatt vannak itthon bajok.
Idézet
Akkor én is. De mi van, ha ezt a forgalmazó nem ismeri el? Egyáltalán elfogadják valakinek a véleményét ilyen esetben? Ugye, hogy nem. Hiába mondom én, hogy a legutóbb vásárolt TDK nem az a TDK, amit két évig használtam. Szerintük jó, én meg kössem fel magam.
Legtöbbször - tisztelet a kivételnek - a más gyártókkal dolgoztató nagy cégek alkalmazottjainak halvány fogalma sincs arról, hogy az egymást követő két szállítmány a világ másik feléről érkezett, és teljesen más nívót képvisel. Ez alól még a Plextor sem kivétel, az első szinten - tehát a felhasználók számára első körben elérhető felszínen - dolgozó munkatársaiknak fogalmuk sem volt róla, hogy a Plextor PX-504A egy rebadged NEC drive.
Idézet
Csak ha nekem adnának igazat. Bár én tudom, hogy igazam van. A KERMI nem ért hozzá, a nagyker meg tojik a fejemre. Megsüthetem az igazam.

Sajnos ez a helyzet.