HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD adatvesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD adatvesztés Problémák a megírt lemezekkel Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 16. 11:57

Nézd meg a lemezteszteléssel foglalkozó topikban, most nem jut eszembe a címe. A lényeg, hogy a Princo-t is tudtam olvasni egyneletesen, bár érdekes, hogy az olvasóban jobban sikerült a teszt, mint az íróban :D
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#342 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:02

Kedves PPéter!

Pár hete írtam egy mailt, de mivel ezen a topikon nagyobb a sürgés-forgás, kénytelen vagyok itt megismételni a kérdést. De szerintem más írótulajokat is érinthet (egyszer).

Nna, szóval van egy Plextor PX1610TA (vagy valami ilyesmi) jelű CD íróm, ami ősszel lesz három éves.
A gondom, hogy pár hete elkezdett  tálca nyitáskor csúnyán zörögve nyílni-csukni.
Gondolom a fogasléc-kerék párosnál valamyilen letörhetett egy fog. Vagy kosz, vagy mittomén...

Kérdés:
Van-e valamilyen ötlet, cím, ahova ezt az írót bemerjem vinni, küldeni, vagy ne vergődjek vele, amíg ír, addig ír, oszt majd meghal.  :respect:
Szegényke egykori áráért most vehetnék kb két DVD írót.
Illetve: Ha valami olyan a mechanika hibája, akkor ez befolyásolhatja-e az írást?

#343 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 20. 21:29

Idézet: hege8 - Dátum: 2004. júl. 20., kedd - 22:02

Kedves PPéter!

Pár hete írtam egy mailt, de mivel ezen a topikon nagyobb a sürgés-forgás, kénytelen vagyok itt megismételni a kérdést. De szerintem más írótulajokat is érinthet (egyszer).

Nna, szóval van egy Plextor PX1610TA (vagy valami ilyesmi) jelű CD íróm, ami ősszel lesz három éves.
A gondom, hogy pár hete elkezdett  tálca nyitáskor csúnyán zörögve nyílni-csukni.
Gondolom a fogasléc-kerék párosnál valamyilen letörhetett egy fog. Vagy kosz, vagy mittomén...

Kérdés:
Van-e valamilyen ötlet, cím, ahova ezt az írót bemerjem vinni, küldeni, vagy ne vergődjek vele, amíg ír, addig ír, oszt majd meghal.  :respect:
Szegényke egykori áráért most vehetnék kb két DVD írót.
Illetve: Ha valami olyan a mechanika hibája, akkor ez befolyásolhatja-e az írást?

Szia!

Nem befolyásolja az írási minőséget.
Szerintem nyugodtan szedd szét és ha nem kopás eredetű, hanem csak kiakadt valami, akkor valószínűleg szemre is látod majd, hol a gubanc és meg tudod oldani.
Nem érdemes elküldeni sehova, a zörgéstől függetlenül valószínűleg tovább fog hibátlanul írni, mint bármelyik manapság vett hatvankilencszeres CD-író :).

#344 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 19:50

Köszi a választ!
Hát igen, tényleg jó kis cucc, nagyon megvagyok/voltam vele elégedve, nem bánom, hogy
dobozosan megvettem anno....

Más

Gyártó ID: NANYA JC001 a márkája Pengo.
(ja, amcsi katonai boltban véve, még mielőtt valaki bulgározik)
Ki ez a gyártó?

A -R minősége elég Princos, (25ből 4-5 kuka), az -RW-k érdekesek, harmadik irásra csak
került adat a lemezre, de a huszonixedik chapternél elszállt.
Viszont a +R-t egy ismerősöm gond nélkül karcolja egy HP iróval. Én Pio105. :confused:
Ill. előfordul, hogy már az irást el se kezdi a DeCrypter, mert nem tudja a lézert kalibrálni... :think:

#345 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 20:33

nem lehet, hogy az író egyszerűen nem ismeri az adott lemezt (=régi firmware)?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#346 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:15

Nos az utóbbi hónapban kicsit szimpatikusabb lett a Princo. Kb. 30 lemezt írtam meg bátyám X-box-ához 1* sebességgel isoból és tökéletesen olvassa a konzol, mintha gyári lemez lenne. Nagyon remélem, hogy fél év múlva is ezt tudom majd mondani :Đ

u.i.: szókihagyás szerk.

Szerkesztette: Eiki 2004. 07. 21. 21:16 -kor

#347 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 07:21

Lehet, de eddig nem akartam piszkálni...

Valaki linkelne egy megbízható firmware-t? :respect: 

#348 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 11:32

Szedtem le a Pioneer holland lapjáról egy
R5ta133.exe nevű cuccot. Nyugtassatok meg, hogy ez jó....

#349 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 20:48

Nem tudja valaki hogy a Medianca írható lemezek mennyire időtállóak?Külsőre igen profin néznek ki de azért félve raktam be a DVD íróba az előbb az egyiket...

Ppeter te valamelyik topicban már írtál már arról hogy milyen alapból készülnek de a minőségre még senki nem mondott semmit ezügyben..

...................MÁS....................

Ebben a topicban valamelyik fórumozó nagyon szapulta a BTC IDE 1008 DVD írót.Namost én ilyennel rendelkezem immáron több mint két hónapja,írtam vele kb 20 DVD-t és 5 db CD-t.Ezek közül egyet sem rontott!!!!Az összes film kiváló minőségben lejátszható minden asztali DVD-ben amit eddig kipróbáltam(van egy gagyi Matsuim :D ,egy PHILIPS-em,és egy DVD-felvevő PHILIPS-em,ezek közül mindegyik mindet kiválóan olvasta be.)
Kipróbáltam Verbatim,Medianca,Primedisc lemezekkel eddig.Persze lehet hogy Princoval rontana,ahogy írta az a fórumozó,aki később lecserélte ezt a típusú íróját,de én alapból félve tennék be az írómba egy Princo lemezt.. :rolleyes:

Szerkesztette: WrongWay 2004. 07. 22. 20:58 -kor

#350 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 20:53

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a BTC elég sok firmware optimalizációt elvégzett az utóbbi időben és az újonnan megjelenő darabok már alapból sokkal jobbak, mint a régiek, azok között volt olyan, hogy piacra dobáskor alig volt olyan lemez, amit rendesen felismert/megírt volna.

#351 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 20:59

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 21:53

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a BTC elég sok firmware optimalizációt elvégzett az utóbbi időben és az újonnan megjelenő darabok már alapból sokkal jobbak, mint a régiek, azok között volt olyan, hogy piacra dobáskor alig volt olyan lemez, amit rendesen felismert/megírt volna.

Az lehet hogy sok frissítést adtak ki ugyanis amióta megvettem az írót 3szor frissítettem a firmware-t...Szóval lehet benne valami.. :think:

#352 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 21:09

Idézet: WrongWay - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 21:59

....Szóval lehet benne valami.. :think:

:reklamacio:  Mérget vehetsz rá, igyekszem nem hülyeségeket írni.

#353 Felhasználó inaktív   WrongWay 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 21:13

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 22:09

:reklamacio:  Mérget vehetsz rá, igyekszem nem hülyeségeket írni.

Jólvanna nem kell úgy mellre szívni... :D  :D  :D

Amúgy a medianca lemezekkel kapcsolatban tényleg nem tudsz semmit?Mert biza elég olcsók a többi lemezhez képest(mondjuk azért inkább a primediscet fogom erőltetni ha már veszek írható DVD-ket..)

Ja most jut eszembe,ha a sima írható DVD-kkel ennyi gond van,akkor mi lesz ha megjelennek a kétrétegűek??Már előre feláll a szőr a hátamon,annyi gagyi cég van most is a piacon... :rolleyes: 

#354 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 22:40

Kérdés!

TDV lemez, gyártókód TYG01 Gondolom az a Taio-Yuden (lehet, hogy elírtam) féle lemez, amit sokan dícsértetek korábbi hozzászólásokban. 2Euro jó ár érte?

Pristinai kalóz dvdfilmes bolt, ezért kérdem meg merjem-e venni... Fóliában, szitázottan.
Találkoztam vele 1.1Euroért is, de az szitázatlan, gyártó valami DMSBC, vagy valami más semmitmondó karakterhalmaz....  :think:

#355 Felhasználó inaktív   hege8 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 22:41

Bocs, TDK lemez, hamu a fejemre, elírtam.... :D

#356 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 07:23

hát, sztem ennél olcsóbban lehet kapni fujit, ami szintén tyg01, de nem láttam olyat mostanában

#357 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 24. 22:11

300 Princo DVD, 100ft darabja, mindegyik megy, van másfél éves.
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#358 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 25. 13:08

Idézet: WrongWay - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 21:48

...

...................MÁS....................

Ebben a topicban valamelyik fórumozó nagyon szapulta a BTC IDE 1008 DVD írót.Namost én ilyennel rendelkezem immáron több mint két hónapja,írtam vele kb 20 DVD-t és 5 db CD-t.Ezek közül egyet sem rontott!!!!Az összes film kiváló minőségben lejátszható minden asztali DVD-ben amit eddig kipróbáltam(van egy gagyi Matsuim :D ,egy PHILIPS-em,és egy DVD-felvevő PHILIPS-em,ezek közül mindegyik mindet kiválóan olvasta be.)
Kipróbáltam Verbatim,Medianca,Primedisc lemezekkel eddig.Persze lehet hogy Princoval rontana,ahogy írta az a fórumozó,aki később lecserélte ezt a típusú íróját,de én alapból félve tennék be az írómba egy Princo lemezt.. :rolleyes:

Lehet, hogy én voltam... De most javult a véleményem: 25 db Princo (hengerben) mind hibátlan. Amit anno nem tudtam megírni - Emtec-Optodisc - ott valszeg a forrás lehetett kh-s, egy filmsorozat mindhárom lemezén a VTS_01_4.vob volt hibás... :think: , amint a DVD decrypter odaért, sok-sok error-al folytatta, a végeredmény három db. falidísz... :(  :eek:
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#359 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 26. 09:35

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 0:12

Úgy döntöttem, hogy beszélek az írországi és a távol-keleti Ritek képviselettel és küldök nekik mintákat, hogy mit mondanak ők. Na mit szóltok?

Üdv PPéter! Mi újság ebben a témában? Amióta felmerült ez a kérdés, Ritek szitázású lemezt nem merek venni - ami persze nem túl nagy baj, mert Ridata szinte mindig van  :D . Csak mégis. Válaszoltak valamit?  :think:
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#360 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 26. 09:56

nekem van itthon rtek szitázású lemezem, meg ridata is, a színük árnyalatra megegyezik, szaguk nemkülönben :D

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »