HWSW Informatikai Kerekasztal: DVD adatvesztés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVD adatvesztés Problémák a megírt lemezekkel Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 10. 22:43

valószínűleg nem jól felyezem ki magam, de igazad van:nem vagyok szaki.
Minden más:gyári lemez és általam megírt film, zene, játék (amelyekhez nem kell alcohol vagy daemon)
azok tökéletesen lejátszhatók mindkét optikai meghajtóban.Ebben a pillanatban is egy filmet írok röptében.
De mihelyt egy lemezt teszek az olvasóba vagy íróba, amely bemountolásához a fent említett progik egyike szükséges, nem tudok velük mit kezdeni. Korábban már nem egyszer telepítettem játékot, amihez kellett virtuális meghajtó és gond nélkül ment a telepítés, de most mintha üresek lennének ezek a lemezek.
Üdv!

#1782 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 22:46

Na haladunk. Azokon a lemezeken tehát, amivel gondod van, ISO és egyéb más kiterjesztésű képfájl(ok)nak kell(ene) lenni, de te ezeket a képfájlokat SEM látod már? Vagy látod, felmountolod, és a virtuális meghajtó tartalmát nem látod?

#1783 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 22:52

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 23:46

Na haladunk. Azokon a lemezeken tehát, amivel gondod van, ISO és egyéb más kiterjesztésű képfájl(ok)nak kell(ene) lenni, de te ezeket a képfájlokat SEM látod már? Vagy látod, felmountolod, és a virtuális meghajtó tartalmát nem látod?

Így van! Nem látom az izo fájlokat.Ha  az alkohol képfájl betöltésénél a megnyílt ablakban a böngészővel megkeresem a meghajtót, a lemezt üresnek látja, az az nincs mit megnyitnom. Ugyanezt a lemezt a szomszédom gépén gond nélkül látja az alcohol, és telepíteni tudom.
Üdv!

#1784 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 08:15

Simán az Intézőben vagy a Total Commanderben látod az ISO állományokat?

#1785 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 08:20

Ilyen gond már nállam is volt.Egyszerűen valamelyik vindows frissités zavarta be nállam a gépet és vele a virtuális meghajtókat.Ujratelepitettem a vin-t és azóta a frissités autómatikus telepitését kihagyom...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1786 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 11:22

Idézet: djculture - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 8:20

Ilyen gond már nállam is volt.Egyszerűen valamelyik vindows frissités zavarta be nállam a gépet és vele a virtuális meghajtókat.Ujratelepitettem a vin-t és azóta a frissités autómatikus telepitését kihagyom...

Szerintem itt más gond van.
Feltelepített valamilyen progit, amelyik magához ragadta a kezdeményezést, és az iso-k megynitásának jogát.  :Đ
A teendő: az Alcohol-ban ->Beállítások->Általános->Virtuális eszköz->Fájltársítás->Mind kijelölése beklatty, leokéz, lemezen image-re rákeres, megtalál, mount-ol, örül. :D

#1787 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:03

Idézet: djculture - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 9:20

...és tévedni is emberi dolog...  :smoker:

ps.: nálam Alcohol, Nero Imagedrive, Daemon nevű proggik aktív használata, és buzgó windows update mellett sem volt semmi ilyen gond soha.

Szerkesztette: Warrior 2006. 04. 11. 12:05 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1788 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 21:59

Helló újra!
Sem az intézőben, sem a total comm-ban nem látom a lemezt. Totál comm kiírja:nincs ilyen meghajtó, az intéző pedig: sérült lemez, vagy ismeretlen fájlformátum.
Az alcoholban minden fájlformátum be van pipálva.
A lemezkezelőben viszont kiírja hogy kifogástalan, és látja hogy 3,7 GB adat van a dvd-n.
Üdv!

#1789 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:04

Javaslom az ÖSSZES olyan program eltávolítását, amely belekavarhat a rendszerbe CD/DVD-kezelést illeőten: Alcohol, CloneCD/DVD, tehát az összes klónozó/másolol/emulátor bizbaszt, illetve azokat a gyári játékokat is, amelyet feltesznek valami másolásvédelmi trutymót, szedd le izibe, és utána próbáld meg, hogy látod-e annak a lemeznek a tartalmát, amelyen az ISO-k vannak.

#1790 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 10:58

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 23:04

Javaslom az ÖSSZES olyan program eltávolítását, amely belekavarhat a rendszerbe CD/DVD-kezelést illeőten: Alcohol, CloneCD/DVD, tehát az összes klónozó/másolol/emulátor bizbaszt, illetve azokat a gyári játékokat is, amelyet feltesznek valami másolásvédelmi trutymót, szedd le izibe, és utána próbáld meg, hogy látod-e annak a lemeznek a tartalmát, amelyen az ISO-k vannak.

Hello!
Most volt időm az általad javaslott törléseket elvégezni.Sajnos ez sem hozott pozitív eredményt.
A munkahelyem rendszergizdáját is kérdeztem, de agyament bölcselkedésen kívül más használható tippet nem adott. Azt hiszem, nem úszom meg az újratelepítést, mert igaz, bosszantó egy komplett-egyébként jól dolgozó rendszert újratelepíteni, de sajnos hiányzik az ISO fájlformátum kezelési lehetőség.
Azért köszi a felajánlott tippeket.
Üdv!

#1791 Felhasználó inaktív   pik20 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 13. 17:52

Idézet: nebulo5 - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 9:58

Hello!
Most volt időm az általad javaslott törléseket elvégezni.Sajnos ez sem hozott pozitív eredményt.
A munkahelyem rendszergizdáját is kérdeztem, de agyament bölcselkedésen kívül más használható tippet nem adott. Azt hiszem, nem úszom meg az újratelepítést, mert igaz, bosszantó egy komplett-egyébként jól dolgozó rendszert újratelepíteni, de sajnos hiányzik az ISO fájlformátum kezelési lehetőség.

Azért előtte próbáld meg az XP javítást! (Ha az van)
Elég sokat segít.

#1792 Felhasználó inaktív   kzsolt21 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 14. 14:52

Az mitől lehet, ha mp3-at irok dvd-re, nem olvassa be az asztali lejátszóm. egyébként LG GSA 4167 B-s íróm van. vagy ha audio-t irok cd-re akkor szaggat, meg ugrál lejátszásnál.

#1793 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 16:15

Idézet: nebulo5 - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 11:58

Hello!

Én még mindig nem teljesen értem, mi a probléma pontosan. Nem lehet, hogy magát azt a lemezt nem tudod olvasni, AMIN az ISO állományok vannak?

#1794 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:19

A biztonság kedvéért kipróbáltam más gépen készített ISO lemezeket is, tehát: jelen pillanatban a gépemen (annak ellenére hogy időközben újratelepítettem az alcoholt) semmilyen tipuso ISO fájlt nem tudok mountolni, sőt egyáltalán nem tud érzékelni a gépem ISO fájlt.
A lemezek jó minőségűek, és vigyázok rájuk-nem sérültek.
Holnap reggel újratelepítem a rendszert, és tudom, (csakúgy mint előző alkalommal) hogy azután gond nélkül fogom kezelni az ISO fájlokat, mindaddig még újra meg nem hüjül vmitől a gépem...
Üdv!

#1795 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 17:27

Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Tegyél be egy ilyen lemezt, amin egy vagy több iso fájl van és nyisd meg intétőben (nem az ISO-fájt, hanem a lemezt amin van), mit látsz?

#1796 Felhasználó inaktív   nebulo5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 21:38

nem tudom megnyitni: a windows nem tudja megnyitni a fájlt.a lemez sérült vagy ismeretlen fájlformátum
Üdv!

#1797 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 10:07

Sziasztok!

Egy kollégám kérdését tolmácsolom Felétek. A srác RAM lemezeket használ, hogy számára fontos műsorokat felvegyen a tévéből. Ne firtassuk, hogy ennek van-e értelme, ezt csinálja.

Az egyik felvételt szerkesztés céljából átmozgatta a merevlemezre Total Commander alatt. Azután a lemezt berakta a fiókba és nem háborgatta többet. A lemezen UDF formátumban tárolja az adatokat. Sajnos a merevlemezen a fájlok sérültek, ezért vissza kellene állítani a RAM lemez tartalmát.

Csak 3 fájl van rajta, ami érdekes, ezeket kellene újra láthatóvá tenni. Hogyan induljon el? Milyen program kell ehhez?

A legutolsó operáció a lemezen a fájlok mozgatása volt a merevlemez irányába, azóta nem nyúlt hozzá.
Segítsetek, lécci, mert kellene neki az adat.

Köszönjük előre is!
.
.
.

#1798 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 19:11

Idézet: donphobos - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 10:07

Sziasztok!

Egy kollégám kérdését tolmácsolom Felétek. A srác RAM lemezeket használ, hogy számára fontos műsorokat felvegyen a tévéből. Ne firtassuk, hogy ennek van-e értelme, ezt csinálja.

Az egyik felvételt szerkesztés céljából átmozgatta a merevlemezre Total Commander alatt. Azután a lemezt berakta a fiókba és nem háborgatta többet. A lemezen UDF formátumban tárolja az adatokat. Sajnos a merevlemezen a fájlok sérültek, ezért vissza kellene állítani a RAM lemez tartalmát.

Csak 3 fájl van rajta, ami érdekes, ezeket kellene újra láthatóvá tenni. Hogyan induljon el? Milyen program kell ehhez?

A legutolsó operáció a lemezen a fájlok mozgatása volt a merevlemez irányába, azóta nem nyúlt hozzá.
Segítsetek, lécci, mert kellene neki az adat.

Köszönjük előre is!

Péel IsoBuster.

#1799 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 20. 20:01

Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 19:11

Péel IsoBuster.

:up:

köszönöm szépen a türelmet! biztosan ez a (n+1)-dik ilyen kérdés, de most nem olvastam vissza. igen ritkán nem olvasok vissza, ezért külön köszönöm a segítséget!

holnap elújságolom a srácnak, aztán majd nekiugrik hétvégén.
üdv!
.
.
.

#1800 Felhasználó inaktív   ElekR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:28

Volt-e már valakinek azzal gondja, hogy a TDK+R elfelejtette tartalmát! Először persze olvasható volt. Mára már semmi se olvassa, elég sok eszközzel lett próbálva, az írója se. A lemez 1-4X-es az a világos kékes árnyalatú. Illetve ez most "+"os probléma? Mert elég sok gondom van ezen a vonalon, biztonságosabb a "-"? Másik "+"val is előfordulhat ez a probléma?

Választ köszi és bocs ha már volt róla szó.

Téma megosztása:

• (112 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.