Elküldve: 2006. 05. 27. 00:26
Elösször is hogy az a.. beirtam a mondókám, erre véletlen megböktem A4Tech egerem oldalát..(programozott billentyü=vissza) és visszalépett a böngésző.. szal írhatom újra.. hogy az a ....
Nah de akkor újra.. a véleményeteket szeretném kérni a következőről:
Én eddig szinte mindig Tayo-s DVD-ket vettem, mert úgy hallottam, és tapasztaltam, hogy azok jók.
Egy idóben sláger volt nálam a Verba szines slim tokos 4x-es, illetve 8x-os minuszos. Media kód:TYG01, TYG02 illetve pár darabon YUDEN000 TG2 asszem.. vagy vmi ilyesmi.
Namármost ezek akkor, és most is Nero CD-DVD speeddel visszaolvasva tökéletesek. max 1-2 piros kis kocka van..
Azóta sajna ezeket nem lehet kapni. Helyettük jött a
Sima ezüst szinű verba 16X TYG03 illetve a
Plextor ilyen narancs-arany színű, szintén TYG03 kodos
Amit nem értek. Ezeket írva, és visszaellenőrizve a lemezek vége felé, szinte folyamatos piros csik alakul.(tesztben, hibás jelzés) Ettől függetlenűl jól olvashatóak..(lejátszhatóak még..mp3 és PC-n)
Ez mi a fenétől lehet? (jah és van még egy olyan, bár nem tom tutira hogy ezzel írtam, vagy cd-rw-vel, pár audió cd-t. kocsiban(álló.. nem rázkódó) a végefelé akadozik a cd. illetve muternak irtam, az meg zene közben ugrik néha egyet egyet.
Szóval. mik lehetnek szerintetek, mert nagyon elfiloztam, hogy megy a levesbe ez a meghajtó(garizni nehéz lenne.. még ugy is h ismerem a srácokat, lehet elhajtanának ezzel...)
1: szar a meghajtóm. jah ASUS DRW_1608P 1.57es FW (nem találtam frissebbet) lehet ilyen meghajtó hiba?
2: kakik a lemezek. (de mind a két márka? ugyanott vásárolok, ahol eddig..)
3: esetleg Nero ? 7.0.1.4
4: vagy a teszt progi?
5: gondoltam a FW cserére, de van olyan TYG02es dvd-m amit szerintem már az 1.57 el írtam, és tökéletes.(gyárilag 1.5 ös FW volt)
Plz. ötletek.. nagyon filozok mit alkossak.
még egy játékot kipróbálok majd, van még 1 db féltve örzött TYG02 es szines verbám.. kifejezetten fontos adatoknak elrakva(fényképek) ha lesz majd annyi kép, próbaként kiírom rá.. ha azzal is kaki, megy a meghajtó.. ha nem.. asszem vadászhatok vmi újra beváló lemez után.. :confused:
Asus A7N8XIAMDSempron 2600I2x256DDR400I120Gb MaxtorI
MSI NX6600GT I SB Audigy2 ValueIMercury Tv tunerIASUS DRW-1608P DVD-RWIPhilips CDRW-1610I
Coolermaster táp