Idézet: moander - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 10:39
A gondom válltozatlanul ugyanaz mint eddig volt, vagyishogy:
Adott 1 A500-as, 1mega rammal 2.05-s wb-vel. pc-ről szeretnék átvinni anyagokat rá null-modem kábellel.
De amint Amiga oldalon kiadom shell-ből azt, hogy 'TYPE SER: TO RAM:SETUP', vagy bármi hivatkozást a SER-re, akkor a következő üzenetet adja.
'TYPE can't open SER:
object is in use'
Próbálltam üres startup-sequence-el, próbáltam a CIA chippeket cserélni (most már mind a 2 ki lett cserélve), de válltozatlanul ezt az üzenetet adja (megjegyzem, próbából kiadtam a parancsot a PAR:-ra is és ugyanezt az üzenetet adta).
Valakinek esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gondja-baja?
Elvileg semmi nem fut a gépen, aminek fognia kellene a SER-t (pláne üres startup-sequence-el).

Hi!
Előttem a kapcsolási rajz.A 1488 és 1489 ic hajtja a vonalakat a soros proton.A Paulából jön az adat.Az ismereteim szerint a paula soros része ritkán száll el.Inkább a két vonalmeghajtó szokott megdögleni.Az enyémben is volt cserélve.A lelőhelye:régi pc soros kártyákon használták őket.Ilyet viszonylag könnyű beszerezni.Érdemes foglalatba tenni.
Én is segítséget kérnék.Az 1200-esemben van egy Phase5 Blizzard 1230/mkIII-as.Szereztem bele egy 68882-est.Kellene erről a kártyáról valami leírás az fpu installálásához.Már találtam Blizzard leírásokat,de nem stimmel ehhez a kártyához,mert azon 8-10 jumper van,ezen meg csak 3db.Tehát nekem olyan kártyám van amelyiken két db oszcillátor van gyárilag és három db jumper.Egy csomó amigás oldalon néztem már,de egyik se így néz ki.