Reakcióim:
1. "Ha nem kapok slotot, akkor minek legyek bent a hubon?!" -> Az ilyen ember véleményem szerint ne is legyen bent! De ne is jöjjön be! Mert ez nem közösségi ember, csak leecher (magyarul pióca), másnéven önző. Én 24/7 vagyok, és alig töltök valamit le. Kb. 10x annyit töltenek le rólam. Ha nem számolja, akkor nem mindegy, egyrészt, másrészt pedig én máshonnan szerzem a cuccokat, de én sem tudnám beszerzni, ha valaki(k) nem "osztanák" azt meg velem.
2. Igenis tessék figyelni arra, hogy aki letölt az ossza is meg azt. Nekem már a bögyömben van 1-2 ember, akiknek az ip cime/nickje hamarosan banlistára kerül nálam emiatt.
3. "1-2K-s letöltés" -> Rájöttem én is, ha nem korlátozok, akkor néhány (1-2) ember elviszi a többiek elől a sávszélt, és a többinek alig marad sebesség. Ezért ha "no limit"-re állítja valaki, akkor is inkább állítsa be 35K-ra az upload korlátot! Mert igy igazságosabban oszlik el a userek között a sebesség. 35-nél többel meg úgysem enged feltölteni.
4. A regisztrációt és a pozitív diszkriminációt továbbra is támogatom, és nem hinném, hogy ezt ahogy Trakkot idézzem be kellene vallani. Aki sokat van fent, úgysem bánja, hogy ha töltenek le róla. Hiszen nem számolja. Magyarul miért ne lehetne ott a neve előtt a 3*, vagy kettó, vagy egy?!?! Ez csak megbízhatóságot jelent az ujjonan belépőknek, vagy a keveset hubon töltő usereknek is. Hiszen látják, hogy ha bekapcsolva hagyják a gépüket, akkor nagy valószínűséggel fog tudni kapcsolódni a csillagos emberkhez, hiszen fent vannak szinte mindig
5. Aki sajnálja azt, hogy tőle is töltenek, az megintcsak ne DC-zen! 20K-s upload limitnél 4 slotnál 5-5K-val tudnak tölteni a userek és én is 80K-val tudok lefelé tölteni. Szóval 100KB/sec-es sávszélt lehet kicsikarni a csemballóból
Na szóval...lehet ellenkezni
Szerkesztette: enrico 2004. 06. 14. 18:02 -kor

Súgó
A téma zárva.