HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#141 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 17. 22:09

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 21:47

Igazad van, de tul sok dolog nem ennyire gombolyu ahogy leirja a tisztelt 4DB hozzaszolassal rendelkezo okostojas palanta, es ez felduhitett, ugy latszik a duhtol nem lattam  :omg:

A 4db hsz nem jellemzi az embert viszont a leírása korrekt volt! Szerencsém volt megjelenésekor kezembe venni azt a telcsit és hát mit mondjak.. nem nagy eresztés.. nyomkodtma vagy másfél órát baszkódtma midnent vele és meg kell állapítanom a mostani kis gagyi 610-es SE-m sokmindenben okosabb és kifinomultabb nála! A kiejlzőr meg köztudottan ratyi a 610-ben nah 6230-ról ne beszéljünk, mert erősen lol kategória ahogy a 2 napos recsegő suxpress nyom borítás is! EZ a minőségbeli hiányosság pedig mindíg is lehúzza sztem a nokiakat! Eg ygyártó a jól összerakott cuccokkal sokat tud domborítani pl: samsung.. az nem lötyög zizeg ilyen könnyedén!

Üdv

#142 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 22:44

ha neked az korrekt  :confused:
egyebkent nemtudom lattel e mar fel eves rendesen hasznalt E700at vagy akar SE Z600at is, az osszerakasrol ennyit... Az is hasonloan LOL...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#143 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 23:05

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 23:44

ha neked az korrekt  :confused:
egyebkent nemtudom lattel e mar fel eves rendesen hasznalt E700at vagy akar SE Z600at is, az osszerakasrol ennyit... Az is hasonloan LOL...

fél éves e700 szét akar esni fél éves t610 picit hangsúlyozom picit egy helyen recseg (nem az enyém az csak 1 hónapos) kb fél éves 630-as se meg se nyikkan .. ez így ok.. de a Nokia már  KETTŐ naposan úgy recsegett mint a megboldogult Panasonic G450-esem ami van vagy 6-7 éves..!

Üdv

#144 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 23:10

nekem is recseg :) de van fasza puha gumiszeru muanyagom:)
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása!

#145 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 23:49

Ez a "4db hozzászólás"-os megjegyzés engem akar minősíteni? Na nem mintha különösebben érdekelne...

Szóval, való igaz, hogy a Nokiák jobban tartják az árukat - magam sem értem miért, hiszen az utóbbi időben nagyon sok olyan véleményt hallottam, hogy egyre rosszabb telefonokat gyártanak.
Valószínüleg ezeket a véleményeket erősíti meg az az adat, amit a múlt héten olvastam valamelyik újságban (nem emlékszem már melyikben, de utána nézhetek, ha szükséges), mely szerint az elmúlt évben egyedül a Nokia eladásai estek vissza, az összes többi készülékgyártó növekedést tudott elkönyvelni. (És itt nem csak az áraknak van döntő szerepük.)
Úgyhogy számomra érthetetlen, hogy mindezek fényében miért tudja tartani az árát egy Nokia telefon :)

#146 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 06:08

nem te voltal az, felreertetted. A nokia pedig tenyleg szarokat gyart mostansag, ezert mas a 6230, mert bar sok hibaja van, meg mindig a legjobb.... :rolleyes:

#147 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 07:49

Idézet: Easy - Dátum: 2004. aug. 17., kedd - 22:50

Hmm, telefonkonyvbol elfelejt szamokat, random restart... Ha hivnak nem irja ki a nevet, csak a szamot... gprs utan nem elerheto, csak ha ujrainditom, hirtelen ennyi, de ha gondolod elokeresem a buglistemet :) T65 T68 T610 sorban... :(

Akkor neked nem volt szerencséd a telefonoddal. Nekem is volt t610-630 és az ég világon semmi gondom nem volt velük. Olvasd el akár a t610 topic-ot.

Egyébként én nem bántom a 6230-at, csak dícsérem a K700-at.  :)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#148 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 14:22

Nem tudom szerencse kerdese-e... Halistennek belulrol is eleg jol ismerem ezeket a cuccokat es ott sem vagyok elragadtatva toluk... A Nokia sem jobb de ahhoz legalabb beszerezheto minden alkatresz, SE hez nehezebb beszerezni...

BTW nyugodtan fikazhatod a 6230at, csak esszel es ne valotlansagokkal. Eleg ratyi, de mint mondtam nagyon tetszik foleg kulsore es perpill nincs jobb az igenyeimnek.

#149 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 18:20

Nekem is tetszik a 6230 (külsőre), de azon meglepődtem, amikor kipróbáltam, hogy mennyire nem foglalkoztak a kezelőfelülettel a Nokia szoftverfejlesztői. Azé' mai világba kiadni egy új telefont ilyen menüvel és ilyen funkcióbeli korlátozásokkal (pl. max 15-es videó).
Mondjuk nekem régen a 6100-as tetszett legjobban külsőre, de most a K700 elkötelezett híve vagyok ;)

#150 Felhasználó inaktív   Easy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 18. 19:46

A menu meg mindig jobb mint a tobbi nokijae :) A video ugysem er sz*rt sem, nem tudom minek kell eroltetni egyaltalan...

K700zal problemem hogy csak az evicben nyulnak hozza, ott is borsos osszegert es nem azt csinaljak amit kell :D (live irtas)
Kulsore sajna nekem a T630 jon be meg mindig inkabb, meg kene memocard bele... Mas bajom nincs :D

#151 Felhasználó inaktív   suncee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 19. 10:37

Nah sziasztok par napja en is boldog tulajdonosa vagyok ennek a kib.... jo telonak !!!
elotte t610-em volt, nem is ertem miert erzem ugy hogy mostanaba franko mobil telot csak a :respect:  SE :respect:  csinal ...
Nekem nagyon bevallt, nem kezdem el szapulni a Nokiat, volt regen az is jopar, mindenki vegye azt meg ami bejon neki, nekem ez egy tokeletes telo (hangsulyozom nem kamera, nem fenykepezo, nem mp3 lejacco HANEM egy naggyon jol hasznalhato telo)

1ebkent meg nem volt sok idom oldalakat keresni ahol talalhatunk hozza free progikat, de 1et talaltam, nem tom volt-e mar a forumba : http://www.zedge.no/
regisztracio kell a letolteshez, de ingyenes ...

nahmajd meg jelentkezem, ha talalok vmit...

byez all

#152 Felhasználó inaktív   Subtext 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 22. 18:59

No Easy ecsém, leereszkedem hozzád, személyeskedjünk. Tényleg, erre való egy fórum. De előtte még:

t3l4l @ 2004. aug. 17., kedd - 15:47

Idézet

nekem spec eszembe se jutott, h a szigeten videot csináljak...főleg nem telefonnal
ahhoz tudod mit?kitalálták a videokamerát biztosithatlak, h egy kamerával még egy k700asnál  is jobb felvételeket tudtál volna késziteni

Most megnyílt előttem az ég és hatalmas fény öntött el.
Komolyan?

És miért is akarnám a 400khufos DV kamerám becipelni egy olyan helyre ahol k sokan vannak, sötét van, alig lehet mozogni, emberek rádöntik a gintonikjaikat, etc? Nemtom én azt hittem, hogy érthetően fogalmaztam amikor

Subtext @ 2004. aug. 12., csütörtök - 13:56

Idézet

jó tudom minek videókat csinálni - 128x96, gagyi 3gp, mégcsak nem is mpeg4 a video codec hanem h263, de basszus ha benne van és fizettem érte

Idézet

ha nem akarok emailt küldeni meg kamerával videókat csinálni meg hangot rögzíteni akkor miért is veszek egy olyan telefont amiben van email kliens, kamera, meg hangrögzítő?

ezt írtam?

Ha nem gázos a hely, elviszed a DV kamerád vagy a fényképezőgéped - nekem sajnos (hálaistennek) a fényképezőgépem is kicsit nagy arra, hogy amolyan point-and-shoot módon össze-vissza fényképezgessek, egy telefon az mindig nálad van, előkapod, megörökíted valamilyen minőségben a pillanatot, és kész. Ingyen van. Emlék. Tegnap lenn bicajoztam a folyóparton Dunakanyarban, nem volt nálam semmi csak a Nokia - és persze szokás szerint hirtelen a lemerülés határán találta magát :rolleyes: de még így is sikerült felvenni ahogy mosták a pici hullámok a partot mert tetszett, mert szép volt. Ennyi. Emlék - eszembe jutott egy régi dalszöveg és kész, felvettem. Erre, vagy, hogy elrakj magadnak egy pillanatot, tökéletesen kurvajó egy 128x96-as 50kbps-es 3gp videó. Úgysem fogja érteni/értékelni senki más rajtad kívül. Ráadásul így, hogy nincs hatalmad pl. a záridő felett és minden olyan pici és kásás és kezelhetetlen, paradox módon sokkal jobban tudsz koncentrálni a lényegre, a pillantra, és nem a "fényképezésre". Ha mondjuk bevittem volna egy Szigetre egy normálisabb képrögzítő eszközt én, személy szerint, (de ez lehet, hogy csak a köcsög 4 hozzászólásos okostojásosságom miatt van) sokkal jobban el lettem volna foglalva azzal, hogy hogy néz ki az amit rögzítek.

Először én is nevettem ezeken a dolgokon - mert komolyan, 640x480-as képek egy kétfilléres CCD-ből tele zajjal meg tömörítési kásával az mitől is fénykép? :D - de az!, mert mégis több, mint a semmi! Ráadásul, adott helyzetben alkalmas vagy megörökíteni olyasmit, amire lehet, hogy egy "igazi" fényképezőgéppel "rá se néznél", mert értéktelennek tartanád!

t3l4l @ 2004. aug. 17., kedd - 15:47

Idézet

dehát, hál' istennek nekem nem ez a legnagyobb problémám az életbe sőt nem is igen érdekel a telefon mert vannak joval fontosabb dolgok

Neked sem ez a legnagyobb problémád az életben? Komolyan?
Vannak jóval fontosabb dolgok is? :D Ez különben így önmagában nem is lenne annyira vicces, ha pl. nekem lenne több hozzászólásom ebben a threadben. De tökéletesen egyetértek veled. De most komolyan. És tudom, hogy nem kellett volna kiakadnom ennyire egy telcsi miatt. De nem tehetek róla, ha felbom magam mikor egy piacvezető cég úgy dob piacra egy telefont, hogy csak arre figyelnek, hogy "papíron" nézzen ki jól. Legyen szép meg tudjon papiron nagyon sokat - és már kész is a termék, a többit meg bízzuk a marketingesekre. Hogy valaki esetleg használni is akarja minden nap azt a sokmindent amit beletömködtünk áh azt nem gondoljuk komolyan. Ez az undorító cinikus hozzáállás egy vásárlóhoz. Érted ha mindent kihasználsz ebben a telcsiben lemerül 1 nap alatt - most ne kelljen már végigvezetnem azon, hogy ez mit jelent tervezési szempontból (jó tudom a k700-nak is szar az aksija). Úgy vannak vele, hogy úgysem használom ki amiért fizetek, és akkora gyökér vásárló vagyok, hogy simán adok valamiért 3x annyit egy magasabb kategóriájú telcsiért amit nem is használok ki csak azért mert ... mittomén tetszik az alakja.

És érted mi van, ha neadjisten tényleg kell az a bluetooth a telcsidbe az email kliensről ne is beszélve? Hasonlítsátok már össze mondjuk egy 6230 bluetooth szolgáltatásait meg egy k700-ét. HID profile anyone? Akkor miről is beszélünk?

És ez mind mind szoftver - hozzáállásbeli különbség a két cég között. Mondom ha Én nem vagyok hihető, olvassatok utána, komolyan, nehogymár velem vitatkozzunk meg személyeskedjünk Easy! Hidd el nekem is annyival egyszerűbb lenne fújni, meg visszaírni, hogy a k anyád az okostojás. Ott a Google, a mobile-review.com, a howardforums.com, az esato, a nokiafree.org, tessék nézzetek körbe basszus! Nehogymár én legyek itt a mumus, egy k700 témában, ahol pont arról kéne beszélni, hogy mennyire hatalmas császárság a SE-tól, hogy rendesen odafigyelnek arra amit fejlesztenek?

De ha itt ez a színvonal, hogy

Easy @ 2004. aug. 17., kedd - 15:59

Idézet

de ennyi hulyeseget egy helyen mar nagyon regen nem olvastam, ne is haragudj....

Idézet

Hogy a 6230 mp3-at sem hallottad meg, csak maximum a villamoson mellett allo fulebol az is teny

akkor biztos én vagyok nagyon nagyon rossz helyen. Gondolkoztam rajta, hogy most leálljak-e veled iszapbirkózni, de úgy őszintén kinek esne jól az, hogy most itt hülyeségeken vitatkozzunk meg bealázzalak?

Bocs ha nem ismerem a sok china mp3 star playert és azért is bocs, hogy nem ahhoz támasztom az elvárásaimat. De elhiszed, hogy én szeretném a legjobban, hogy a telefonomon tudjak zenét hallgatni és ne kelljen discmant hordozni vagy ipod minit venni? Minek mikor 500 megánál többet úgyse nagyon hordanék magammal ha bicajozom vagy utazom a metrón. Na látod ez egy igazi minek!! Mert nincs 500 megás ipod hah! Kameramentes telcsi meg van! Na jó de komolyan...

hol a hülyeség na tényleg hol a hülyeség azokban a dolgokban amiket leírtam. Menjünk már végig rajta mert annyira annyira érdekel. Mert szerintem az ég világon semmi, azaz semmi hülyeséget nem írtam le, sőt, csupa okosságot írtam le, sőt kitaláltam neked azt is, hogy ha akarsz képet rendelni a telcsidhez akkor 80x50-esből lesz a legnagyobb/legszebb kép! :D

Na de most komolyan menjünk végig azon, hogy mit írtam, vagy el tudod olvasni magadtól is még1x, higgadtan, szépen?

Érted, attól vagy ember basszus, nem, hogy tudsz arra figyelni, hogy mit írok, nem pedig a saját indulataidra?

Most arra a jópár dologra amit írtam miért ezzel - ennyivel - kell visszajönni, hogy

Easy - 2004. aug. 17., kedd - 19:47

Idézet

tisztelt 4DB hozzaszolassal rendelkezo okostojas palanta

úgyértem lehetne ennél éretlenebb és gyerekesebb dolgot kitalálni minősítésként? Jó, lehetne, igaz, ha mondjuk elkezdtél volna anyázni, mert fikázom a kib. TELEFONODAT, ami mellesleg az ÉN telefonom is!

Az, hogy ha valakinek volt egy másik régi szar felületű Nokiája és ők ki tudják tapasztalni a 6230-at az engem miért is vigasztal? Sőt, attól még miért is nem SZAR kezelőfelületű a telcsim? Marha jól lehet vele SMS-t írni, gyorsan. Telefonálni is tök jól lehet vele. De egy mittomén Ericsson T10-zel is tök jókat lehetett telefonálni. :p Igaz azzal nagyon szar volt SMS-t írni.

De, ha a te telcsid tud olyat, hogy, mondjuk valamit gyorsan el akarsz érni és csupa számkombináció lenyomásával elérheted akkor basszus cseréljünk vagy valahogy szedjük le a szoftvert a tiédről, mert nálam csak 1-2 menüpontnál megy. Pl. Menü -> 08 -> 2 hamar odaugrik a telepített alkalmazásaidhoz! Ez k jó! Így kéne mindenhol.

És itt mindenki azt ragadta ki különben, hogy a felhasználói felület kinézete nem tetszik nekem de igaziból a randa ikonok tényleg eltörpülnek ezek mellett az apró dolgok mellett. És azt sem értem, hogy miért kell lekorlátozni pl. egy hangfelvétel hosszát 3 percre mikor van benne egy kib. 512 megás memóriakártya!

Most ebben pl. mi a hülyeség?

Tudjátok mi jutott most eszembe? Egyes régi DV kamerákon azért tiltották le pl. a DV-bemenetet mert az EU-n belül az már videómagnónak is minősült tehát vmi más adót vagy vámot is kellett utána fizetni -- egy időben csak a szoftvert kellett megbuherálni és simán lett DV ki- és bemenet. Nem lehet, hogy itt is valami ilyesmi van a háttérben? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire hihetetlenül suta legyen egy cég, hogy ilyen dolgokat nem javít ki. Milyen fájlrendszere lehet ennek a telcsinek? Én azt olvastam, hogy hardver szempontjából nagyon erős, jó kis teló.

Na, de menjünk tovább, melyik reklámanyagban/tesztben van nagy betűkkel kiírva pl., hogy "ja boccs, igaz, végre tud egy Series 40 telcsink emailt küldeni, és van benne SMTP auth. is, yay, de mivel az egész egy MIDLET és a Java implementációnk nagy szar ezért nem tudsz se csatolt állományokat fogadni se küldeni -> tehát a havi 3500 HUF helyett lécci fizess MMS-enként 100-200 HUF-ot ha valamit el akarsz küldeni a telefonról"?

És ami a legviccesebb, hogy lejön az email, elolvasod az első oldalt, és utána úgy mész a következő oldalra, hogy Options -> 3x le a D-paddel. Mert okosék úgy döntöttek, hogy a középső gomb a Válasz legyen. :D Mert ugye minden emailed fél sor és mindegyikre válaszolsz! :D

És ez a legviccesebb 3.17-esről 4.28-asra javított firmware újítások:

Idézet

Nokia 6230 4.28 firmware UNOFFICIAL changelog
----------
V 04.28
24-06-04
RH-12
GSM P1.1
© NMP.

+ More choices for "Right selection key" (Alarm, Bluetooth, Calculator, Contacts, Timer, Create MMS, E-mail, Gallery, Home, Infrared, Radio, Wallet)
+ More choices for "Go to key", 45 shortcuts to choose from.
+ Unable to delete file bug fixed
- Memory status displays incorrect free/size for internal memory even though you still have access to all 8MB. Nokia PC Suite displays correct values.
+ Memory status displays correct free/used/size for 512MB MMC cards
- Gallery listing still shows wrong size for 512MB MMC cards
+ Phone memory (A and MMC card (B are now displayed as two diff drives instead of MMC appearing under Gallery when browsing your phone with Nokia PC Suite.
+ Phone remains silent when using mp3 as ringtone and silent profile has been selected.
- Automatic volume control no longer available.
- MobiMB/OPM2 can no longer access the Apps and Games dirs.
+ Better photo quality.
- Video recording playback is worse.
? Faster java.
? More stable Bluetooth connection.
+ Switching between headphones and speaker when headphones are connected works now.

http://www.mobile-review.com/forum2/showth...92627#post92627

Ezt azért hasonlítsuk már össze egy SonyEricsson firmware updatettel?

Na jó elegem van.

Ha valaki live!talanítani akar SonyEricssonokat akkor nemtom nekem utoljára a Pólus Centerben a Matáv pont mellett csinálta meg a srác - firmware frissítés címén ;) - remélem ez segít.

Ja, és csak, hogy értsétek miért fáj a legjobban a szivem, hogy már - még nincs SE telcsim megint... nemtom ismeritek-e, Float's Mobile Agent? http://fma.sourceforge.net/index2.htm

Imádtam ezt a kis kurva progit, na ilyet mutassatok nekem Nokiához. Ez + k700 + egy bluetooth bogyó...  szemezgessünk:

turkálás a telefonodban, meg sms írás, telefonkönyv szerkesztés ez alap. ha jön egy hívás vagy egy sms akkor kis popup a hívó / üzenetküldő képével ez már kezd aranyos lenni. Az, hogy bluetooth-on a géped lehet kihangosító szett vagy a telcsid lehet mikrofon ez ugye alapból nagy császárság... az, hogy tárcsázhatsz a gépedről és mondjuk a fejhallgatódon fogadd a hívást nekem ez a notebookommal kurvajó.. volt... mert helló nokia, hol a normális audio gateway profil. :(  De ami a legnagyobb császárság - a különböző scriptek amiken keresztül nemcsak irányítani tudod a géped, mint a beépített K700 HID profile + telcsi szoftvere segítségével - hanem menüket is küld vissza a telcsidbe a program, tehát pl. Winamp playlistben turkálhatsz a telefonodon, mintha egy Media Center PCd lenne olyan távirányítóval ami pl. sötétben visszabeszél - kiír mindent dinamikusan, tehát nem csak az van, hogy 1 gomb = 1 gomb a PC-n és kész.

És ez persze csak SE telcsiken. Legújabb Widcomm bluetooth szoftvert meg le lehet tölteni simán (egy kis Googlelés és megvan) ha a bogyótokhoz vagy egeretekhez adott szoftver esetleg nem támogatna 1-2 profilet. De mondom én mindenképpen kihasználnám azt, hogy van kékfog a telcsimben, mert 1 bogyó 10kHUF körül kurvára megéri.

Ezt a Nokia - SE dolgot meg... nemtom az én okostojás 4 hozzászólásos világomban ez úgy megy, hogy ha vkinek valami baja van a másikkal akkor küld 1 PM-et és megbeszéljük egymás közt - de lehet, hogy ez csak mocskos, ennél 50x nagyobb "külföldi" fórumokon szokás. ;)

#153 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 08:18

Idézet: Subtext - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 19:59

...

:respect:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#154 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 09:37

Hat ez szep volt  :)

morrisseymusic            morrissey-solo       

#155 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 08:13

Le a kalappal a telcsim akksija előtt. Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondanai, mert eleinte akár 1 nap alatt is lemerült. Csütörtök reggel levettem a töltőröl a telcsit és kedd este merült le. Éjjelente nem kapcsoltam ki és azért legalább napi 2 hívást bonyolítottam rajta. Szereintem ez nagyon jó.  :up:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#156 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 07. 11:48

Idézet: Grof - Dátum: 2004. szept. 7., kedd - 9:13

Le a kalappal a telcsim akksija előtt. Nem gondoltam volna, hogy valaha ezt fogom mondanai, mert eleinte akár 1 nap alatt is lemerült. Csütörtök reggel levettem a töltőröl a telcsit és kedd este merült le. Éjjelente nem kapcsoltam ki és azért legalább napi 2 hívást bonyolítottam rajta. Szereintem ez nagyon jó.  :up:

Igen azt mondjak par toltes utan felerosodik :) Remelem igy van, tegnaptol nekem is ilyen telom van. A pannonnal vettem elofizuval, otthon neztem a szoftver verziot a menuben es lam a telcsi FUGGETLEN :D Most epp a TMobilos kartyam van benne :) Osszessegeben az elozo T610-esemhez kepest szuper a telcsi (bar kinezetre meg mindig a T610 viszi a palmat szerintem, abba a hazba kene belepakolni a K700i belsejet) :)
-ZsOlTi-

#157 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 14. 20:42

Nem tudjátok hogy hol lehet most legolcsóbban megvenni ezt a telót vadiújan? :)
Pusztán divatból nem akarok rossz üzletet csinálni ;)
Igaz, elkélne már a háznál egy ilyen fullextrás telcsi...

#158 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 17:50

apronet

Tekintse meg SUPER ajánlatunkat (minden készülék teljesen új, bontatlan , ''0'' perces és 1 év garancia jár hozzá): ÚJRA T610- 41e, T630- 47e, Z600- 48e, K700- 60e, Z1010- 131e, Z200- 37e, K500i- 66e, P800- 81e, P900- 140e. Budapesten díjmentes házhozszállítás! ! ! Telefonáljon, hogy SUPER árakon vásárolhasson! ! ! Árainkra más költség nem jön rá! ! ! Érd. : 06705185090

60-ért nagyon komolyan olcsó.  :eek:  Így lement az ára?
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#159 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 18:46

Idézet: Grof - Dátum: 2004. szept. 15., szerda - 16:50

apronet

Tekintse meg SUPER ajánlatunkat (minden készülék teljesen új, bontatlan , ''0'' perces és 1 év garancia jár hozzá): ÚJRA T610- 41e, T630- 47e, Z600- 48e, K700- 60e, Z1010- 131e, Z200- 37e, K500i- 66e, P800- 81e, P900- 140e. Budapesten díjmentes házhozszállítás! ! ! Telefonáljon, hogy SUPER árakon vásárolhasson! ! ! Árainkra más költség nem jön rá! ! ! Érd. : 06705185090

60-ért nagyon komolyan olcsó.  :eek:  Így lement az ára?

Nekem elég rossz tapasztalatom van az apronettel.Ez túl gyanus hogy K700 függetlenül 60 ezer minden máshol 80-92 ezerért lehet kapni,60 ért még feltöltőkártyás csomagba se kapod meg.Vigyázzatok óvatosan a vásárlással !!!!!!
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#160 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 15. 20:11

Idézet

Vigyázzatok óvatosan a vásárlással !!!!!!

igen. főleg az aproneten

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.