HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#101 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 28. 15:46

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 16:37

Már én is alig várom, hogy szerezzek egyet (bár a 110 ezer ft-os árát még sokallom - ennyibe kerül a MMarktban, kártyafüggetlenül). Amíg nem lesz olcsóbb, addíg elvagyok a jó öreg T68i-vel :)

80eFt-ért már kapsz gyárilag függetlent 1 év garival boltból.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#102 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 15:46

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 19:38

A másik a 6230 nak csak 128x128 pixeles a képernyője szóval elég gyenge a k700i nek pedig176 X 220.

128 x 128?! Az tényleg elég karcsú!
Ahhoz képest, hogy vadiúj telcsiről van szó...
A nagyképernyőt én se áldoznám be egy memóriakártyáért.
Az MP3 lejátszás úgyis csak kiegészítőszolgáltatás lesz (és marad is egy darabig) a mobiloknál. Aki komolyabb kapacitásra, meg jobb minőségre vágyik, az vegyen magának iPod-ot, ne telón hallgasson zenét :)

#103 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 23:30

Idézet: Grof - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 16:46

80eFt-ért már kapsz gyárilag függetlent 1 év garival boltból.

Megis, hol?  :think:

#104 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 29. 09:27

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 0:30

Megis, hol?  :think:

apronet

Most ez volt a legolcsóbb: ...K700i- 82... GSM: 0670 599 29 54

Én pl 80-ért vettem majdnem 1 hónapja a Mobil Mester-nél. Felhívtam őket, de most nincs nekik.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#105 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 31. 13:50

lehet, h az én hibám, de én nem élvezek el a "2048x1280as" felbontásoktol egy telcsin..mivel mindig a zsebembe van/amikor nem beszélek vele,ofkoz..meg üzinél..akkor meg a fülemnél van vagy betűket nézek rajta, ezekhez az "alkalmazásokhoz" + nem kell 64bit/UXGA felbontás/, nem foglalkozok ezzel, sőt marhára nem foglalkozok vele, csak épp annyira, h igényes legyen, de ne legyen nagyobb a kijelző mint a teló..na már most, én pont elégnek találom a nokia kijelzőjét és az mp3,memo+fm "kiegészitést" praktikusabbnak találom a nagy kijelzőnél.Az szerintem meg nevetséges, h mp3 lejátszó a k700-on bővithőhely nélkül, mégis mire gonodoltak?1MB.os mp3-ra?vagy mire?nem értem...vagy ha tök nem alkalmas rá, akkor minek rakták bele?hisz, vegyen iPodot aki akar...persze.. :rolleyes:
Na de mind1, vas. már tudok véleményt alkotni...hogy zümmög" a 6230as..
Amugy K700 párti vagyok.. :) de nagyon felhuztak ezzel a nevetséges 32 megával...az S700-as meg sztem tul drága lesz elsőre/pedig az is marhara tecik/..meg nekem most kell yodafone előfizu sajna + telcsi :(

Szerkesztette: t3l4l 2004. 07. 31. 13:54 -kor

---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#106 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 14:47

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 19:38

Ezt a telefont nem mp3 ljátszásra tervezték,de nem jársz jobban a 6230-al mert abba rakhatsz pl egy 128 Mb-os kártyát de arra se fér sok zene,a másik a 6230 ba szarabbúl szól az mp3 én kipróbáltam.A másik a 6230 nak csak 128x128 pixeles a képernyője szóval elég gyenge a k700i nek pedig176 X 220.Most én is szivok a vodás Sw vel mert nem tudom berakni az mp3-akat csengőhangnak,de már nem érdekel mert találtam csomó mid hangot és szépen és hangosan szólnak.

Azt hiszem a N6230 128x128-as felbontás nem nagy különbség a SE K700-hoz képest mert sokkal jobban kihasználja a rendelkezésre állo kisebb helyet. A memóriakártya akár lehet 512-es is (élő példa, nálam megy) és arra tölthetsz fel MP3-at, sokat, sőt AAC-t is. Ez utóbbi tömörebb formátum, így kisebbek is lehetnek a fájlok. Én használtam minde a két telefont, 1-1 napig, de végül a 6230-as mellett maradtam. A kisebb kijelzőtől eltekintve, ami az SE K700-al szemben nem is nevezhető hátánynak, jóval kezesebb és többet tudó telefon - szerintem...
KAMI

#107 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 16:18

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 15:47

A kisebb kijelzőtől eltekintve, ami az SE K700-al szemben nem is nevezhető hátánynak, jóval kezesebb és többet tudó telefon - szerintem...
KAMI

Nem értem miért nem hátrány az, hogy jóval kissebb és rosszabb minőségű a kijelző.
Mitől lenne kezesebb és többet tudóbb? Azért mert neked az jobban tetszik még nem jelenti azt, hogy jobb is.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#108 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 16:33

Idézet: t3l4l - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 14:50

...32 megával...

Nem mintha sokat számítana, csak a pontosság kedvéért. 64mb a memóriája amiből 41mb a szabad. Ha törölsz a gyári játékokból, képekből, akkor még több szabadul fel. Megjegyzem nekem van fönt 3db 5mb-os mp3 szám, egy csomó video és fénykép és még mindíg van 20mb szabad helyem.
Egyébként az, hogy nem bővíthető a memóriája tényleg nagy hártány a 6230-hoz képest. Az edge-et is kihagyták a K700-ból. Más hátránya nincs. Szebb a kijelzője, szebb minőségű a kép és a videofelvétel a telefonon.
Mindenkinek más az ízlése és más szempontok alapján mérlegel. Még szerencse, hogy van miből választanunk.  :)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#109 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 31. 22:01

ha már szines a kijelző, akkor azon szeretném látni a hívó fényképét, és ez az Ericssonokon régóta szépen működik is - a Nokiákon azonban mintha nem is lenne ilyen funkció, csak egy nagyon kicsi ikont mutatnak

#110 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 01. 10:53

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 23:01

ha már szines a kijelző, akkor azon szeretném látni a hívó fényképét, és ez az Ericssonokon régóta szépen működik is - a Nokiákon azonban mintha nem is lenne ilyen funkció, csak egy nagyon kicsi ikont mutatnak

Hova írja a hívó nevét?? A fényképbe, vagy alá??
- Nálatok milyen a hálózat? BNC-s, vagy UTP-s?
- Vindózos

#111 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 11:03

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 23:01

ha már szines a kijelző, akkor azon szeretném látni a hívó fényképét, és ez az Ericssonokon régóta szépen működik is...

Ebben a telcsiben nagyon szeretem azt, hogy alkönyvtárakat lehet létrehozni a képek mappában. Csináltam egy contact mappát ahová gyűjtöm a névhez rendelt képeket. Tök jól rendszerezhetők a képek, videok.  :up:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#112 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 22:30

Idézet: Grof - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 17:18

Nem értem miért nem hátrány az, hogy jóval kissebb és rosszabb minőségű a kijelző.
Mitől lenne kezesebb és többet tudóbb? Azért mert neked az jobban tetszik még nem jelenti azt, hogy jobb is.

És a napi használat során hol jön ki az a szerinted jóval nagyobb kijelző előnye? Én mondjuk K700-at csak 1 napig nyúztam, de nem éreztem hátrányosnak a N6230 kisebb kijelzőét. Véleményem szerint a kijelző megjeleníítési minősége is igen hasonló...

MÁS:
Most pakkoltam át AAC-be a feltöltött zenéket... Nos klassz, hogy 1/3 tárnyereséggel legalább olyan jó mint a nagyobbacska MP3-al...

Ez az alkönyvtárasdi azért nem olyan nagy cucc, valljuk be... Vagy mégis?

#113 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 01. 22:34

A kezesebbet meg szó szerint is értheted, számomra kényelmesebb a N6230-as (nagy a mancsom)...
És persze nem szó szerint is, a logika ami megjelenik a menükben, funkciókban...

KAMI

#114 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:04

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 23:30

És a napi használat során hol jön ki az a szerinted jóval nagyobb kijelző előnye? Én mondjuk K700-at csak 1 napig nyúztam, de nem éreztem hátrányosnak a N6230 kisebb kijelzőét. Véleményem szerint a kijelző megjeleníítési minősége is igen hasonló...

MÁS:
Most pakkoltam át AAC-be a feltöltött zenéket... Nos klassz, hogy 1/3 tárnyereséggel legalább olyan jó mint a nagyobbacska MP3-al...

Ez az alkönyvtárasdi azért nem olyan nagy cucc, valljuk be... Vagy mégis?

Hol jön ki a nagyobb, szebb kijelző előnye? Pont a napi használat során. Amikor csak a telefonra nézel. Én pl. imádom a k700 animált háttereit. Élvezet használni a telcsit. Erre lehet mondani azt, hogy telefonálásnál nem számít annyira a kijelző mérete és minősége, de akkor vegyen az ember 3310-est.
Azt mondod nem gyengébb a megjelenítési minősége a 6230-nak. Lehet, hogy nem gyengébb csak a képek és a videók csúnyábbak rajta. Szinte élvezhetetlen.

Én úgy hallottam, hogy hallhatóan rosszabb az AAC minősége. Terminálon írta valaki. Egyébként meg aki az mp3 miatt akar komolyabb telcsit, annak tányleg a 6230 a jó választás.

Az alkönyvtárasdi meg tényleg nem olyan nagy cucc, csak a sok kis apróság eggyike ami könnyebbé teszi a használatot.  :)

Felhívtam a Sonyericsson-t és megkérdeztem, hogy mikor lesz elérhető magyar soft K700-hoz. Azt mondták kb. 3 hét.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#115 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 08:27

"Hol jön ki a nagyobb, szebb kijelző előnye? Pont a napi használat során. Amikor csak a telefonra nézel. Én pl. imádom a k700 animált háttereit."
Erre azt mondanám, hogy ehhez a K700-as is kicsi... Animált hátterek minősége meg szerintem nem a telefon föggvénye,  hanem a grafikusé :o)
Az AAC minősége változó, függően, hogy milyen minőségben tömöríted... Én probálgattam hasonlyítani MP3-al s a koder által streamingnak nevezett minőségben (VBR, de 128kbit/s körül) szerintem megegyezett a nagyobb bitrátájú MP3 (192kbit/s)-al. Meghallgattam a kettőt a gépement is és vakteszttel nem tudtam megmondani melyik melyik (persze ez lehet, hogy az én fülem kritikája)... Azonban ha lejebb mentem minőségben (radio, internet) akkor már érezhető volt a különbség...

#116 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 09:01

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 9:27

Erre azt mondanám, hogy ehhez a K700-as is kicsi... Animált hátterek minősége meg szerintem nem a telefon föggvénye,  hanem a grafikusé :o)

Én egy szóval nem mondtam, hogy a telefon függvénye. (nokiában mégsincs) Azt mondtam, hogy szépek és tökre feldobják a telefont. Jó az is, hogy lehet témákat váltani. Érdekesebbé teszik a telcsit. Ha az ember megunja a hátteret és menü kínézetét, akkor lecseréli. Nekem pl. a nokia menüje sem tetszik. Mégsem megyek a 6230 topic-ba, hogy kiemeljem a hátrányait.

Szerkesztette: Grof 2004. 08. 02. 09:02 -kor

Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#117 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 02. 19:25

Rendben akkor basszál le hogy idejöttem!
Kösz,
KAMI

#118 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 07:13

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. aug. 2., hétfő - 20:25

Rendben akkor basszál le hogy idejöttem!
Kösz,
KAMI

Neked üldözési mániád van?  :confused:  :omg:
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#119 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 03. 07:54

Nincs!

#120 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 04. 18:52

Idézet: Grof - Dátum: 2004. júl. 31., szombat - 15:18

gyerekek...még jo, h nem vagyunk egyformák :) de szerintem vannak praktikusabb és "kevésbé praktikusabb" dolgok/a kijelző minőség szerintem pl, egy szintel lejebb van az ilyen memókártyás megoldásoktól mert azt ésszerűbben ki lehet használni.Amugy+ most már elő se veszem a telefont a headset miatt..szóval, sztem tök fölös, h olyan bazi kijelzője legyen/.én mondtam s700 párti vagyok sőt! azt akartam venni sőt! azt is vettem volna ha lenne még 50-70ezrem mp3lejátszóra..stb dehát nincs mert egyébb "költségek" elviszik.. :) deha lenne 70rongyom mp3playara akkor meg már egy p900ast vennék :D igytovább...na mind1 megvettem a 6230ast.nem tetszik, h nem lehet themeseket rápakolni meg hogy kisebb a kijelzője, de ezenkivül gyors, van bővitőhely, sztem nem csinál rossz képet..stb. és "csalodtam", mert szvsz nem az a ropogós műanyag alsószintü kiképzés..egyáltalán.Memot most akarok majd venni bele és ez durván csak mégjobban megdobja a telcsit, h tud 512MB-t plusz az AAC...nokomment, még szimpibb :) és sztem nem is csunya.. ;)
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.