Szóval nem tudom, én szeptemberben vettem az enyémet, T-Mobilnál.
Írtál az összehasonlításról: egyik ismerősnek N6230-asa van és véleménye szerint jobb a K700 kijelzője.
A K700-nál is sötét körvonala van a világos betűknek (legalábbis a Desktop-on), ráadásul a Témákat kedvedre cserélgetheted, mint a PC-n a Windowsban, így mindennap alapjaitól teljesen meg lehet változtatni a kezelőfelületet. Sőt, ha van kedved ezzel tölteni az időt, Te is létrehozhatsz saját Témákat, saját képekkel, színekkel, hangokkal, stb. Röviden: teljesen saját igényeidre szabhatod a kezelőfelületet (csak az ikonokat nem lehet cserélni).
A fotók kiváló minőségűek, szóval olyan nem lesz, hogy feltöltesz egy vizilovas fotót a készülékre, de amikor megnézed rajta, inkább elefántot fogsz felismerni rajta
Más fejhallgatóban ne gondolkozz - nincs szabványos Jack kimenete, így csak a gyári headset jó hozzá. Már csak azért is, mert a headset-et használja a gép antennaként, így a rádió is csak akkor megy, ha a HS be van dugva. Itt jön egy apróbb gond: a készülék csatlakozóit egy műanyag papucs védi a korróziótól (kiváló ötlet), ámde ha állandóan be van dugva a HS, a papucs egy idő után letörhet a megfeszítéstől
Ahogy mondtam, a gombok jó minőségűek, nem fog széthullani, hacsak nem kalapácscsal nyomkodod, a joystick is jól működik és a menüje is elég gyors.
Az MP3-ak lejátszási minősége sztem jobb, mint a rádióé - talán azért, mert az mp3-nál lehet a hangon sávokat szürni (equalizer).
Az akksi az első pár napban nem fog elkápráztatva, de néhány töltés után meglepően megerősödik, így ha nincs állandóan a füleden, akkor akár egy hétig is kihúzhatja (nekem ennyit szokott bírni átlag használat mellett).
Összefoglalva: sztem nem jársz rosszul vele... Sztem

Súgó
A téma zárva.