HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#541 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 03. 17:11

Nem tudom meddig érdemes várni a vásárlással - bár a készülék még 1 éve sincs forgalomban, de a legtöbb helyen máris kifutó modellnek titulálják (mert megjelent az utódjának tartott S700 - sztem 1általán nem ugyanaz a kategória a két készülék).
Szóval nem tudom, én szeptemberben vettem az enyémet, T-Mobilnál.
Írtál az összehasonlításról: egyik ismerősnek N6230-asa van és véleménye szerint jobb a K700 kijelzője.
A K700-nál is sötét körvonala van a világos betűknek (legalábbis a Desktop-on), ráadásul a Témákat kedvedre cserélgetheted, mint a PC-n a Windowsban, így mindennap alapjaitól teljesen meg lehet változtatni a kezelőfelületet. Sőt, ha van kedved ezzel tölteni az időt, Te is létrehozhatsz saját Témákat, saját képekkel, színekkel, hangokkal, stb. Röviden: teljesen saját igényeidre szabhatod a kezelőfelületet (csak az ikonokat nem lehet cserélni).
A fotók kiváló minőségűek, szóval olyan nem lesz, hogy feltöltesz egy vizilovas fotót a készülékre, de amikor megnézed rajta, inkább elefántot fogsz felismerni rajta :D
Más fejhallgatóban ne gondolkozz - nincs szabványos Jack kimenete, így csak a gyári headset jó hozzá. Már csak azért is, mert a headset-et használja a gép antennaként, így a rádió is csak akkor megy, ha a HS be van dugva. Itt jön egy apróbb gond: a készülék csatlakozóit egy műanyag papucs védi a korróziótól (kiváló ötlet), ámde ha állandóan be van dugva a HS, a papucs egy idő után letörhet a megfeszítéstől :(
Ahogy mondtam, a gombok jó minőségűek, nem fog széthullani, hacsak nem kalapácscsal nyomkodod, a joystick is jól működik és a menüje is elég gyors.
Az MP3-ak lejátszási minősége sztem jobb, mint a rádióé - talán azért, mert az mp3-nál lehet a hangon sávokat szürni (equalizer).
Az akksi az első pár napban nem fog elkápráztatva, de néhány töltés után meglepően megerősödik, így ha nincs állandóan a füleden, akkor akár egy hétig is kihúzhatja (nekem ennyit szokott bírni átlag használat mellett).
Összefoglalva: sztem nem jársz rosszul vele... Sztem :D

#542 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 08:43

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 17:11

Nem tudom meddig érdemes várni a vásárlással - bár a készülék még 1 éve sincs forgalomban, de a legtöbb helyen máris kifutó modellnek titulálják (mert megjelent az utódjának tartott S700 - sztem 1általán nem ugyanaz a kategória a két készülék).
.
.
.
Összefoglalva: sztem nem jársz rosszul vele... Sztem :D

köszi!

igen, nehéz eldönteni, hogy meddig érdemes várni. mivel még mindig kapható a T610 és T630, ezért arra gondoltam, hogy talán ez is kihúzza majd még egy kicsit. bár azok sem elődjei ennek, mint ahogy az S700 sem utódja a K700-nak, tehát a logika talán kicsit sántít.

ez a téma dolog azért hasznos, mert ki lehet választani olyat, ami jól látszik nappal és este is. lehet, hogy fogom cserélgetni is, de inkább az a lényeg számomra, hogy a kijelző erősségeit ki lehet használni így, a gyengeségeit pedig elpalástolni, ami a napi használatban fontos.

mindenképpen külső fotókat fogok feltölteni, a nagy fényképezőgépem képeit kicsinyítem le majd. leginkább alighanem esti képeket fogok feltölteni, azok nem túl világosak és nagyon szeretem őket. az a baj, hogy a legtöbb képem vízszintes orientációjú, mint például ezek, kevés van függőleges. bár az is igaz, hogy a fényképek felbontása elég nagy ahhoz, hogy kivágjak belőle később kicsi képeket, amik lehetnek függőlegesek. mutatok néhány példát, ami majd biztosan berakok háttérnek.

két lehetőség:

Lánchíd

Lánchíd pesti hídfő

és egy kedvenc, a Parlament naplemente után:

Kép

az a papucs a készülék alján milyen keménységű? puha műanyag, amit be lehet nyomorgatni a helyére vagy kemény, ami bepattan? a "zsanér" része olyan kis elvékonyított valami, amit sokat lehet hajtogatni vagy valami puha, ami kihajtott állapotban feszül?

sokat nem szoktam telefonálni, naponta néha nem is lehet definiálni időt, mert néha napokig nem hívok rajta. leginkább az van, hogy barátnőm megcsörrent és az asztaliról felhívom. vagy hazafelé csörrent és akkor már a mobilról hívom fel én. de egy beszélgetésekben gazdag nap sem jelent 20 percnél többet, inkább napi 5-10 perc a jellemző, ha van egyáltalán beszélgetés. így talán én is megközelítem majd a 4-5 napot, mert éjszakánként ki is kapcsolom a készüléket.

egyre jobban tetszik ez a K700, ha majd lesz lehetőség rá, akkor alighanem beszerzek egy ilyet. átgondolt és kiforrott terméknek tűnik, bár a szoftver oldal rejtett bombái úgyis csak a napi használatban derülnek ki.

köszi a sok segítséget, hasznosak ezek az információk a döntés előkészítésében (szerintem is :) )!
üdv!
.
.
.

#543 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 12:26

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 9:43

sokat nem szoktam telefonálni, naponta néha nem is lehet definiálni időt, mert néha napokig nem hívok rajta. leginkább az van, hogy barátnőm megcsörrent és az asztaliról felhívom. vagy hazafelé csörrent és akkor már a mobilról hívom fel én. de egy beszélgetésekben gazdag nap sem jelent 20 percnél többet, inkább napi 5-10 perc a jellemző, ha van egyáltalán beszélgetés. így talán én is megközelítem majd a 4-5 napot, mert éjszakánként ki is kapcsolom a készüléket.

...az a papucs a készülék alján milyen keménységű? puha műanyag, amit be lehet nyomorgatni a helyére vagy kemény, ami bepattan? a "zsanér" része olyan kis elvékonyított valami, amit sokat lehet hajtogatni vagy valami puha, ami kihajtott állapotban feszül?...
rátapintottál: a 'papucs' keményebb műanyagból van, ami bepattan a helyére, a 'zsanér' pedig ugyanaz a műanyag, jelentősen elvéknyítva, de kinyitva eléggé feszül. Így elképzelhető, hogy egy idő után letörik (az enyém még masszív, mivel csak akksitöltésnél nyitom ki :D ), de nem kell izgulni, még ha kitörne, akkor sem fog kiesni belőle mert elég erősen tartják a kis 'fogak' :)

...de egy beszélgetésekben gazdag nap sem jelent 20 percnél többet, inkább napi 5-10 perc a jellemző, ha van egyáltalán beszélgetés. így talán én is megközelítem majd a 4-5 napot, mert éjszakánként ki is kapcsolom a készüléket...
nagyjából én is ennyit használom, WAP olni szoktam sokat rajta - így sztem 5-6 napot simán ki fog bírni nálad is.

#544 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:11

Nekem is van egy kérdésem: a bejövő hívásokról miket tárol el a telefon? A hívás napját és időpontját? A kimenő hívásokról is ezeket?
A c55-ösömből hiányzik az, hogy nem tudom megnézni a kimenő hívások időpontját, pedig néha jó lenne.

#545 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:23

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:11

Nekem is van egy kérdésem: a bejövő hívásokról miket tárol el a telefon? A hívás napját és időpontját? A kimenő hívásokról is ezeket?
A c55-ösömből hiányzik az, hogy nem tudom megnézni a kimenő hívások időpontját, pedig néha jó lenne.

Így van: a hívás pontos dátumát (éé-hh-nn) és az időt tárolja (óó-pp) minden hívásra (bejövő/kimenő/sikertelen).

Szerkesztette: DarkChild 2005. 01. 04. 13:24 -kor

#546 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 13:52

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 12:26

...az a papucs a készülék alján milyen keménységű? puha műanyag, amit be lehet nyomorgatni a helyére vagy kemény, ami bepattan? a "zsanér" része olyan kis elvékonyított valami, amit sokat lehet hajtogatni vagy valami puha, ami kihajtott állapotban feszül?...
rátapintottál: a 'papucs' keményebb műanyagból van, ami bepattan a helyére, a 'zsanér' pedig ugyanaz a műanyag, jelentősen elvéknyítva, de kinyitva eléggé feszül. Így elképzelhető, hogy egy idő után letörik (az enyém még masszív, mivel csak akksitöltésnél nyitom ki :D ), de nem kell izgulni, még ha kitörne, akkor sem fog kiesni belőle mert elég erősen tartják a kis 'fogak' :)

...de egy beszélgetésekben gazdag nap sem jelent 20 percnél többet, inkább napi 5-10 perc a jellemző, ha van egyáltalán beszélgetés. így talán én is megközelítem majd a 4-5 napot, mert éjszakánként ki is kapcsolom a készüléket...
nagyjából én is ennyit használom, WAP olni szoktam sokat rajta - így sztem 5-6 napot simán ki fog bírni nálad is.

sziasztok!

ez jó hír, inkább az ilyen kemény műanyagokat szeretem. ezért is tetszett például a T600 billentyűzete: keményen lehetett nyomkodni, kattant és határozottan működött. ellenpélda a Siemens C35 gumi gombja, amit néha eléggé benyomok, néha nem és akkor kimarad egy betű például.

ha összejön az 5-6 nap, az csodálatos lenne. régen volt egy N6210-esem, ami 10 napig bírta, az úgy egy használható időtartam szerintem. a kis T600-as 2 nap alatt "bedájolt", hasonlóan a mostani Siemens CF62 is sajnos. a sokat magasztalt R380-as pedig már teljesen lestrapált akksival került hozzám (a készülék még inkább viharvert sajnos), így az naponta igényelte a töltést. igazából nem is baj, ha kevés ideig működik, mert esténként fel lehet tölteni, de az akksi kijelzője mindenképpen legyen pontos. a kis CF62 simán kijelzi reggel a teljes töltöttséget (vagy legalábbis majdnem teljes), de aztán napközben kiderül, hogy az inkább 1/3 töltés. ha pedig munka után be kell mennem a városba, akkor ott le is merül, mert a hidegben az akksi még inkább elveszti a kapacitást. megszívatott már így a kis büdös, reggel hitegetett a teljes töltéssel, aztán hazafelé már nem volt telefonom, csak ballaszt a zsebemben. szóval kiegyezek én akár 3 nappal is, de akkor már reggel bekapcsolás után is legyen hiteles a kijelzés.

egyre jobban tetszik ez a készülék, az ilyen kis részletekben rejlik a lényeg: tetszik-e vagy sem. el is olvasom mindjárt a tesztjét újra. nagyon meggyőző volt a tesztben a kijelző nappali próbája: verőfényes napsütésben lefotózták és bizony nagy a különbség. a Siemens S65 még látható valamennyire, a N6230 gyakorlatilag olvashatatlan, a K700 viszont olvasható. lehet, hogy a N6230 fogadja a memóriakártyát is és ezért korlátozottan használható mp3-lejátszónak is, de számomra inkább a telefonálás és a használhatóság a fontos. ha nem látom a nyűves kijelzőt a szabadban, akkor persze még hallgathatom az mp3-at, de a telefonkönyvben már csak bajosan tudok navigálni például...

a telefon hátulján a "kamera" lencséje nem piszkolódik el rohamosan? gondolom nem érdemes egy készüléket zsebben hordani, inkább övtáskában, ugye? eddig nekem gyakorlatilag olyan készülékek voltak csak a birtokomban (N6210 leszámítva), amik zsebben elfértek. ott viszont a kis porolódás elkerülhetetlen, a T600-at például kéthavonta szétszedtem és kitisztítottam ecsettel. a CF62 még bírja, de zsebben nem érdemes hordani ezeket, gondolom. igaz?

ha tudtok tesztoldalakat mondani, akkor írjatok linkeket, lécci!
köszi, üdv!
.
.
.

#547 Felhasználó inaktív   justman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:23

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 13:52

(...)
ha összejön az 5-6 nap, az csodálatos lenne.
(...)
a telefon hátulján a "kamera" lencséje nem piszkolódik el rohamosan? gondolom nem érdemes egy készüléket zsebben hordani, inkább övtáskában, ugye?

Szerintem az általad jelzett használattal össze fog jönni, különösen, ha a későbbi szoftverfrissítések is tartalmaznak majd ilyen irányú optimalizációkat. Esetleg még szóba jöhet a nagyobb akku is, valamelyik alkatrészbolt kínálatában láttam - ha jól emlékszem - ezres, vagy ezerszázas utángyártottat pár ezerért, valószínűleg ki is fogom próbálni.

A lencse koszolódik rendesen, legalábbis nekem, aki zsebben hordom, úgyhogy a tok erősen ajánlott.

Szerkesztette: justman 2005. 01. 04. 14:24 -kor

#548 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:28

...a N6230 fogadja a memóriakártyát is és ezért korlátozottan használható mp3-lejátszónak is...
A 6230 egyetlen nagy előnye a K700-zal szemben a memóriakártya, minden másban (hacsak egy ici-picivel is), de a K700 a jobb. Engem a 6230-nál különösen a kezelőfelület riasztott el: ha a két telefont egymás mellé teszed, az egyik Windows 3.1 (6230) a másik MacOSX (K700) :D
(Nem értem a Nokia egy olyan okos telefont miért éget egy olyan puritán kezelőfelülettel, amit belepakoltak.)

...a telefon hátulján a "kamera" lencséje nem piszkolódik el rohamosan?...
én vettem neki még az elején egy pöpec kis Samsonite tartót (~3000 Ft) és abban hordom, úgyhogy az enyém tiszta - ráadásul a leejtések következményeitől is kiválóan védi :D

...ha tudtok tesztoldalakat mondani, akkor írjatok linkeket, lécci!...
Mondok egyszerűbbet: a Vörösmarty téri (Váci utca elején) T-Mobil üzletben, illetve a Pólus Center-ben lévő Media Markt-ban kérés nélkül ki lehet próbálni a készüléket.

#549 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:39

Tényleg, Media Markt-ban mennyibe kerül (gondolom független)?

#550 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:55

Aki tesztelni szeretné ezt a telefont (vagy sok más SE tipust is): K700i - Próbálja ki a telefont

Szerintem a szoftver legalább 90-95%-a megvan benne, szóval elég alaposan ki lehet próbálgatni, tetszik-e az adott telefon.

#551 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 14:55

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 15:39

Igen, független, de már nem emlékszem az árára (pár hete láttam).
Hirtelen úgy rémlik, hogy 65 kredit volt, de nem vennék rá mérget (majdnem biztos, hogy 50-70 között van). :D

#552 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 10:09

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 14:39

Én Photo Hallban láttam 66,9K-ért, gondolom független lehet
WoT nick: Atti77

#553 Felhasználó inaktív   Vagany 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 13:27

Electro World, kártafüggetlenül 59990 Ft :)
COD4 szerver HC: 83.216.63.108:28995
webradio

#554 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 13:55

Decemberben én is szereztem ebből a jó kis telefonból, de van pár dolog, ami még nem ok:

- A windows-os szinkronizáló elindulása után 95-100%-os prociterhelést generál. Így szinkronizálni nem nagyon lehet. Ráadásul amikor próbálkozik is, az outlook folyamatosan figyelmeztető ablakot dob, hogy valaki bele akar nézni a címtárába. Ezt is jó lenne valahogy kikapcsolni.

- Jó lenne a t-mobilos gombokat átkonfigurálni rajta: oldalsó gomb, jobb oldali menügomb. Nem lehet ezeket valami szervízfunkcióval kiütni, és átkonfigurálni?

- Hogyan lehetne a kikapcsolási animációt és zenét - ami szintén egy tmobilos szemét - leszedni? Az animáció nem is annyira zavar, de az, hogy minden kikapcsoláskor zenél egyet, már sokkal jobban.

#555 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 14:57

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 14:55

Decemberben én is szereztem ebből a jó kis telefonból, de van pár dolog, ami még nem ok:

- A windows-os szinkronizáló elindulása után 95-100%-os prociterhelést generál. Így szinkronizálni nem nagyon lehet. Ráadásul amikor próbálkozik is, az outlook folyamatosan figyelmeztető ablakot dob, hogy valaki bele akar nézni a címtárába. Ezt is jó lenne valahogy kikapcsolni.
Igen, a gyári (SE) szinkronizáló alkalmazás rendesen gyűri a processzort - próbálkozz valami másik szink-programmal. Ha BT-d van, annak a saját szinkronizáló funkciója is megteszi (tudomásom szerint). Vagy próbálkozz meg az FMA-val (Float's Mobile Agent).

- Jó lenne a t-mobilos gombokat átkonfigurálni rajta: oldalsó gomb, jobb oldali menügomb. Nem lehet ezeket valami szervízfunkcióval kiütni, és átkonfigurálni?
A t-mobilos szoftver szétbarmolása nélkül ezt nem lehet megcsinálni. Feltöltetheted rá a gyári sw-t, de azok a gombok abban is hasonló funkciókat látnak el. Ráadásul így a garit is elveszítenéd, szóval békélj meg vele :D

- Hogyan lehetne a kikapcsolási animációt és zenét - ami szintén egy tmobilos szemét - leszedni? Az animáció nem is annyira zavar, de az, hogy minden kikapcsoláskor zenél egyet, már sokkal jobban.
Hmm, ez már fogósabb kérdés: azt hiszem az animációt nem lehet kiszedni, de nekem sikerült legalább a zenét kitakarítani belőle. Csak 'csilingel' egyet kikapcsoláskor. (Ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy kitöröltem a fájlmenedzserben azt a hangot, amit lejátszik kikapcskor :D ) Megoldás lehet még, ha az egész t-mobile-os témát (theme) lecseréled...

#556 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 00:29

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 14:57

Igen, a gyári (SE) szinkronizáló alkalmazás rendesen gyűri a processzort - próbálkozz valami másik szink-programmal. Ha BT-d van, annak a saját szinkronizáló funkciója is megteszi (tudomásom szerint). Vagy próbálkozz meg az FMA-val (Float's Mobile Agent).

A t-mobilos szoftver szétbarmolása nélkül ezt nem lehet megcsinálni. Feltöltetheted rá a gyári sw-t, de azok a gombok abban is hasonló funkciókat látnak el. Ráadásul így a garit is elveszítenéd, szóval békélj meg vele :D

Hmm, ez már fogósabb kérdés: azt hiszem az animációt nem lehet kiszedni, de nekem sikerült legalább a zenét kitakarítani belőle. Csak 'csilingel' egyet kikapcsoláskor. (Ha jól emlékszem úgy csináltam, hogy kitöröltem a fájlmenedzserben azt a hangot, amit lejátszik kikapcskor :D ) Megoldás lehet még, ha az egész t-mobile-os témát (theme) lecseréled...

- FMA: csak egy telefont tud kezelni az SE gyári programjával szemben, ami bármennyit. Nekem pedig pont az a lényeg, hogy (minimum) kettőt tudjon szinkronizálni két különböző helyre.

- A garanciát nem szívesen kockáztatom, bár jobban örültem volna neki, ha a képernyőn nem virít ott az az idétlen rózsaszín tmobil felirat, bármilyen témát is választok, és nem fordul elő naponta minimum egyszer, hogy a menüben lépegetés közben véletlen erre is rányomok.

- Azt a tmobilos témát nem engedi módosítani, törölni. Mint ahogyan a többi tmobil képet, hangot egyebet sem. :(

#557 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 14:45

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 0:29

- FMA: csak egy telefont tud kezelni az SE gyári programjával szemben, ami bármennyit. Nekem pedig pont az a lényeg, hogy (minimum) kettőt tudjon szinkronizálni két különböző helyre.

- A garanciát nem szívesen kockáztatom, bár jobban örültem volna neki, ha a képernyőn nem virít ott az az idétlen rózsaszín tmobil felirat, bármilyen témát is választok, és nem fordul elő naponta minimum egyszer, hogy a menüben lépegetés közben véletlen erre is rányomok.

- Azt a tmobilos témát nem engedi módosítani, törölni. Mint ahogyan a többi tmobil képet, hangot egyebet sem. :(

Na ja, FMA a SE T610-re lett kihegyezve, ezért én se nagyon küzdöttem vele.
Ez ügyben más ötletem nincsen.

A t-zones gombot tényleg nem lehet sehogy sem kibuherálni a jobb alsó sarokból (ezt mondta egy 'hozzáértő' :) )

Tegnap végignyomkodtam a teljes menüt, de nem jöttem rá, nekem hogy sikerült kiszedni a kikapcsolási zenét. Az elején nekem is mindig lenyomta azt a bizonyos t-mobile nótát (mindig szivbajt kaptam tőle), aztán valahogy csak kigyomláltam - ezek szerint nem törléssel - és azóta csak csilingel egy rövidet kikapcsoláskor.
Nem tudom hogy csináltam...

#558 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 10:58

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 14:45

Na ja, FMA a SE T610-re lett kihegyezve, ezért én se nagyon küzdöttem vele.

Igen, a 610-központúság, már az előző verzióknál is egyértemű volt, de nem is ez a gond.
Ha tudna KÉT különböző 610-est kezelni (apjuk és anyjuk :) ) akkor jó lenne. :(

#559 Felhasználó inaktív   Kamika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 10. 10:42

Sziasztok!

Mi a legújabb szoftver verzió a Pannonos telókra???? Érdemes frissíteni?? Megoldották már a szinkronizációs problémákat??
- Nálatok milyen a hálózat? BNC-s, vagy UTP-s?
- Vindózos

#560 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 02:51

A pannonos telókra nincsen külön szoft :cool: Oda a gyárit kell frissíteni. 1ébként érdemes frissíteni, mert állítólag az újabb szoftokban sokat javítottak.
Én is elviszem majd, mert nekem rengetegszer fagy ha használom a bluetootht :mad:

Nekem egyébként vodás a teló, de kikapcsolásnál egyszer zenélt csak, amikor megnéztem a pultnál hogy működik-e a teló, és ki-be kapcsoltam:) Utána egy szó nélkül le lehetett venni. Bár a logó megmaradt.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.