HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#81 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 18. 14:50

Idézet: Kamika - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 15:19

Ez is egy indok, amiért nem megyek a vodkafonhoz................  :D  :D

Mellesleg a telefon nagyon király, kipróbáltam a T-mobil Shopban, mostmár csak arra várok, hogy a Pannonnál is végre megjelenjen.

Nekem semmi bajom a Vodaval... Semmivel sem jobb, mint a masik ketto, az igaz, max. olcsobb  :D
Viszont ezektol a huzasaitol hulyet tudok kapni... :eat:

#82 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 18. 20:46

Idézet: Kamika - Dátum: 2004. júl. 18., vasárnap - 15:19

Mellesleg a telefon nagyon király, kipróbáltam a T-mobil Shopban, mostmár csak arra várok, hogy a Pannonnál is végre megjelenjen.

Én is arra vártam, végül megvettem függetlenül.

Aproneten az árak alakulása:
Vodás ~60k
T-Mobilos ~70k
Független ~85k (80-ért már lehet venni)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#83 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 15:44

Írtam a Sony-nak, azt válaszolták, hogy a szervízben rátöltik a készülékre a gyári, magyar nyelvű (!) szoftvert. Szóval már ilyen is van :)

#84 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 16:11

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 16:44

Írtam a Sony-nak, azt válaszolták, hogy a szervízben rátöltik a készülékre a gyári, magyar nyelvű (!) szoftvert. Szóval már ilyen is van :)

Kiraly :fly:
Azt nem kerdezted meg veletlenul, hogy mennyiert?  :rolleyes:

#85 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:16

Kolléga a másik fórumról csinált néhány képet.

K700 képek

Szerintem elég jók ezek is.  :up:

- forrás -
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#86 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:20

Idézet: Grof - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 22:16

Kolléga a másik fórumról csinált néhány képet.

K700 képek

Szerintem elég jók ezek is.  :up:

- forrás -

Fogalmazzunk úgy, hogy nem rosszak (lásd Gx30)  :)  :up:

#87 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 21. 21:55

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 16:44

Csak csatlkazoni tudok. Mennyiért, és pontosan hol? :)

#88 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 12:40

Idézet: PolaR - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 17:11

Kiraly :fly:
Azt nem kerdezted meg veletlenul, hogy mennyiert?  :rolleyes:

Nem kérdeztem meg mennyiért update-olják a szoftvert, de garanciális készülék esetében ezt általában ingyen szokták megcsinálni...

Legalábbis volt nekem rég egy R320-as Ericssonom és amikor frisíttetni akartam, azt mondta a szervízes srác, hogy ingyen megcsinálják, csak egy éjszakára bent kellett volna hagyjam (már nem emlékszem, miért :) ).

Szervíz elég sok helyen van - a címek benne vannak a készülékhez adott garancialevélben. Ha mégsem, akkor tudok egyet mondani: a Mammut 1 hátsó bejáratánál van egy PGSM bolt, ami egyben Ericsson szervíz is (a SAXOO bolttal szemben, T-Mobile mellett).

Üdv!

#89 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 14:01

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 13:40

Nem kérdeztem meg mennyiért update-olják a szoftvert, de garanciális készülék esetében ezt általában ingyen szokták megcsinálni...

Legalábbis volt nekem rég egy R320-as Ericssonom és amikor frisíttetni akartam, azt mondta a szervízes srác, hogy ingyen megcsinálják, csak egy éjszakára bent kellett volna hagyjam (már nem emlékszem, miért :) ).

Szervíz elég sok helyen van - a címek benne vannak a készülékhez adott garancialevélben. Ha mégsem, akkor tudok egyet mondani: a Mammut 1 hátsó bejáratánál van egy PGSM bolt, ami egyben Ericsson szervíz is (a SAXOO bolttal szemben, T-Mobile mellett).

Üdv!

Koszi! Asszem jovo heten akkor beujitok egy uj softot...  :lollypop:

#90 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 22. 14:11

Idézet

Legalábbis volt nekem rég egy R320-as Ericssonom és amikor frisíttetni akartam, azt mondta a szervízes srác, hogy ingyen megcsinálják, csak egy éjszakára bent kellett volna hagyjam

Ezt hol volt? Nekem a r320ban angol sw van, ingyen átdobják magyarra?

#91 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 11:10

Idézet: lehella - Dátum: 2004. júl. 22., csütörtök - 15:11

Ezt hol volt? Nekem a r320ban angol sw van, ingyen átdobják magyarra?

A Mammut 1-ben van az a szervíz, amit az előzőekben már említettem. Nekem kb. 3 éve volt egy R320-asom, ami egyik este kipurcant. Bevittem, mondta a srác, hogy a szoftver valmit bénáskodott benne, hagyjam bent egy éjszakára és másnapra felrakják rá az új szoftvert. Pár perccel később kiderült, hogy nem is a programmal volt baj, hanem az aksi rendetlenkedett, de azt is megoldották, ingyen (végül nem is kellett cserélni). Szerencsém volt :)
Szóval az a lényeg, hogy az érvényes  garancialevél mellett (szerintem) ingyen megcsinálják az ilyesmiket...

#92 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 23. 11:44

Aham, de nekem az r320-hoz már nincs (nem meglepő) garilevelem

#93 Felhasználó inaktív   freemil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 23. 12:40

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 10:10

A Mammut 1-ben van az a szervíz, amit az előzőekben már említettem. Nekem kb. 3 éve volt egy R320-asom, ami egyik este kipurcant. Bevittem, mondta a srác, hogy a szoftver valmit bénáskodott benne, hagyjam bent egy éjszakára és másnapra felrakják rá az új szoftvert. Pár perccel később kiderült, hogy nem is a programmal volt baj, hanem az aksi rendetlenkedett, de azt is megoldották, ingyen (végül nem is kellett cserélni). Szerencsém volt :)
Szóval az a lényeg, hogy az érvényes  garancialevél mellett (szerintem) ingyen megcsinálják az ilyesmiket...

Szóval, ha jól értelmezem, egy vodás softos, garanciás K700i telefonra minden gond nélkül feltolják az eredeti SE magyar nyelvű softvert??

#94 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 26. 12:01

Idézet: freemil - Dátum: 2004. júl. 23., péntek - 13:40

Szóval, ha jól értelmezem, egy vodás softos, garanciás K700i telefonra minden gond nélkül feltolják az eredeti SE magyar nyelvű softvert??

Elméletileg igen... Menj be a szervízbe és kérdezd meg, hogy ez fedi-e a valóságot ;)

#95 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 27. 12:24

Nekem is ez a problémám a k700i vel de nekem azt mondták hogy ha Sw cserét végeznek rajta ugrott a gari(mivel az ujj sw vel már nem live-os lessz),nem tudom hogy megér e ennyit az mp3-as csengőhang?
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#96 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 27. 14:51

őőő, kérdeznék 1-2 dolgot a telcsivel kapcs.ba :
Ebbe még ugye nem lehet memo kártyát rakni?
és ha nem lehet akkor mi a túróra jó az mp3-lejátszás?nem értem :)
41MB max, ha az mp3-ra lenne ennyi akkorse férne el még 10 szám se..és az már elég f0s minőségű..
Az 1ik linkbe találtam, h a következő T series-t már lehet bőviteni..
Amugy szép a telcsi tényleg, és én is a nagyobb kijelző mellett voksolok, de igy vehetek 6230-ast, ha ki akarom használni az mp3-as megoldást is... :reklamacio: :mad:
ja a vodás menüről már nem is szolok semmit.. NO COMMENT :D :mad:
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#97 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 27. 15:15

Idézet: t3l4l - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 15:51

41MB max, ha az mp3-ra lenne ennyi akkorse férne el még 10 szám se..és az már elég f0s minőségű..
Amugy szép a telcsi tényleg, és én is a nagyobb kijelző mellett voksolok, de igy vehetek 6230-ast, ha ki akarom használni az mp3-as megoldást is... :reklamacio: :mad:

Nemrég azt olvastam a neten, hogy a K700-nak lesz egy "T" változata (K700t), amiben lesz Memory Stick Duo bővíőnyílás. A minap azonban a Sony hivatalosan is cáfolta ezt az értesülésemet egy e-mailben. Vagyis a K700 az életbe nem fog kártyát fogadni, még ha fel is röppentek ilyen hírek. Tehát marad a 41 mega, ami ráadásul néhány "kilőhetetlen" alkalmazásnak köszönhetően még kevesebb, vagyis valójában alig 2-3 egészségesebb mp3 fér el rajta. (Vagy minimálisra tömörítve kicsivel több.) Szóval ez így marad, ezt kell szeretni. Aki zenét akar ezzel a telcsivel hallgtni, annak ott a rádió  :reklamacio: Így az mp3 feldolgozás legfeljebb a diktafon, vagy a csengőhang szempontjából érdekes. De a kijelző tényleg klafa  :cool:

#98 Felhasználó inaktív   zsombor22 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 27. 18:38

Idézet: t3l4l - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 13:51

Ezt a telefont nem mp3 ljátszásra tervezték,de nem jársz jobban a 6230-al mert abba rakhatsz pl egy 128 Mb-os kártyát de arra se fér sok zene,a másik a 6230 ba szarabbúl szól az mp3 én kipróbáltam.A másik a 6230 nak csak 128x128 pixeles a képernyője szóval elég gyenge a k700i nek pedig176 X 220.Most én is szivok a vodás Sw vel mert nem tudom berakni az mp3-akat csengőhangnak,de már nem érdekel mert találtam csomó mid hangot és szépen és hangosan szólnak.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000

#99 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 09:57

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. júl. 27., kedd - 16:15

Nemrég azt olvastam a neten, hogy a K700-nak lesz egy "T" változata (K700t), amiben lesz Memory Stick Duo bővíőnyílás.

Szerintem a T series-t így értik: T700i
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

#100 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 28. 15:37

Idézet: Grof - Dátum: 2004. júl. 28., szerda - 10:57

Szerintem a T series-t így értik: T700i

Lehet... De gondolom annak már semmi köze nem lesz külsőre a K700-hoz (ahogy az S700-nak sincs).
Márpedig mi leginkább a külseje miatt szeretjük a K700-at, ugye? :) Az meg csak hab a tortán, hogy sokat is tud. :)
Már én is alig várom, hogy szerezzek egyet (bár a 110 ezer ft-os árát még sokallom - ennyibe kerül a MMarktban, kártyafüggetlenül). Amíg nem lesz olcsóbb, addíg elvagyok a jó öreg T68i-vel :)

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.