HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#221 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 05. 23:35

a file-okat küldd át simán infrán. És csak a jar-okat. Ha átment, a tel megkérdi, hova mentse.
4 8 15 16 23 42

#222 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 05. 23:38

Leírások, tesztek, stb :)
4 8 15 16 23 42

#223 Felhasználó inaktív   Major 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 11:19

Köszi!!!  ;)

Így mnér csomó minden megy, de az infra még így is nagyon lassú... de majd hozzászokok!!!

#224 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 12:27

Idézet: TromF - Dátum: 2004. okt. 5., kedd - 16:46

Az aksija egy vicc...

Nem ezt fogod mondani 1 hónap mulva.  :)
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#225 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:21

Egyébként ha valaki nem tudná, az akksi kompatibilis a T230éval. Ha drága lenne a gyári akksi, vegyél egyet praktikummal, kapsz mellé egy telcsit is :)

Szerkesztette: TromF 2004. 10. 06. 15:24 -kor

4 8 15 16 23 42

#226 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:22

Idézet: Grof - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 13:27

Nem ezt fogod mondani 1 hónap mulva.  :)

Remélem.
Tudom, már írtad, mennyi a készenlétid, ezért saccolj nekem
Napi 15 perc telefon, 15 perc játék, 5óra Bluetooth-al ? nap lesz? És még mennyiszer töltsem fel az akksit, hogy kibírja 1 napnál tovább?
4 8 15 16 23 42

#227 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 15:26

Idézet: Major - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 12:19

Köszi!!!  ;)

Így mnér csomó minden megy, de az infra még így is nagyon lassú... de majd hozzászokok!!!

Vegyél Bt donglet, pár ezer Huf és sokkal gyorsabb/kényelmesebb (pláne fma-val)
4 8 15 16 23 42

#228 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 16:31

Nincs kedvem lefordítani, nem is próbáltam (nekem nincsenek ilyen problémáim), de hátha segít valakim. Eredményeket ide várjuk:

Idézet

How to solve the Vodafone lockdown on using mp3’s as ring tones for the Sony Ericsson K700i (and others as well most probably). I have found out that there are at least two possibilities (three including unbranding) until Vodafone starts listen to the customer and remove the MP3 ring tone banning from our mobiles.

1. Converting the .MP3 to a .AMR audio file, which the K700i also can play as ring tones. The disadvantage is that you can only play 12.2 Kbps sound files (equals low quality). If you choose this solution I recommend that you register on the NOKIA developer forum at http://www.forum.nokia.com/main.html and download the file Nokia Multimedia Converter 2.0. You will need a register code as you install, which can be requested to your e-mail at the same location as you download. The program is very easy to use so I will not describe the process. Upload the converted file using IR, Bluetooth or cable.

2. Now to the Surprise! After some time of searching and testing I found out that you can play a MP3 if you attach DRM (Digital Rights Management) to them. The DRM wasn’t something new but the problem was to find the correct program to add the DRM with. Finally! Download the Drmpackager from http://developer.sonyericsson.com/. You will have to register here as well. Now you can apply DRM to a MP3 directly. Use the standard settings and load a MP3, press the Create DRM content and there you have it… A file named “Yourfilename.dm”. Upload this file instead of the MP3 you where planning to use as ring tone and you will see that it has the same quality as the original MP3 and you can select it as a ring tone. Cool eh? This process isn’t as easy as just uploading a MP3 directly but on the otherhand it does not take more than 20 sec to start the application and add the DRM to a MP3, so it’s not a big problem. The disadvantage is that the sounds can’t be passed on, just like other DRM protected sounds. And then of course this does not solve the actual problem. I really can’t understand why VF want to change a working firmware to something that doesn’t work especially since I find it hard to understand that someone really want to use the K700i as a fully functional MP3-player, but I suppose VF believes that =)

Written by PatRaven at www.engvall.nu
W w w . e n g v a l l . n u
If you like this article spread the word!

4 8 15 16 23 42

#229 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 16:42

Meg akkor pár szó a firmware-ről is.

Idézet

Firmware Fixes:

R2L001
- One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed
- At least 10% improvement in battery life (over and above R2E?)
- Backlight timings have changed to improve battery life (20s, 26s, 40s to 15s, 20s, 60s - Fade, Backlight off, Display off)
- Pressing a volume control button when in Standby mode displays the time, or the missed call icon and time if you have missed a call, for 3-4 seconds.
- Use Now option appears when transfering pictures to the phone (previously just Ok). Options are View, Set as wallpaper, Set as screensaver, Set as starup screen, Add to contact
- SE wap link removed from Application folder
- Faster image browsing with selected images appearing full screen.
- Improved Bluetooth stability
- Bug where entering multiple names & numbers could delete the numbers for the first names entered has been fixed.
- Snooze is now available on Recurrent alarms
- Can now delete one contect from a group without deleting the whole group
- Time of the last call now displayed in the missed calls list
- The bug whereby the first call received after power up produces an "answer, reject, answer and continue" menu seems to have been fixed
- The fonts of Operator logo, the command keys such as "Calls", "More" are a bit larger and the font of Date & time has been Slightly reduced.
- The Globe icon that appears when using GRPS has been modified during initial connection (four silver ball circling around the globe)
- SMS Delivery Notification sound is now different to Incoming SMS sound (fixed to bluetooth transfer notification sound)
- Faster loading of JAVA games
- Screen brightness increased
- Performing a Sync does not cause the phone to reboot (some phones only?)
- Playing sound and video after running Java applications now always works fine.
- When in phonebook, it's now possible to change keyboard language by simply press the # key.
- New contact =>New number =>Look up =>Unsaved list is now limited to 10 numbers rather than unlimited
- Line 1/2 indicator in top line of display
- Additional profile of 'TTY accessory' (Teletype device for the hearing impared)
- Sending pictures via bluetooth to other devices occasionally sent a lower quality image with previous firmwares. This has been fixed.
- Setup wizard has tips on the back and cancel key
- "Mark several" included in messages function
- Moving around in the Main Menu is faster and smoother
- Animated images run at a constant frame rate rather than vary according the the complexity of the image.
- JBenchmark 1 - 2,313 - 2,326
- JBenchmark 2 - 118 - 127
- Software versions:
LCD 200406041
Camera 3.9
ITP CXC 125 813 R1S or R1T

Bugs
-Bluetooth turns itself off if a paired bluetooth headset goes out of range (some phones only).
-Pocket PCs can no longer connect to the internet via bluetooth (still possible with IR). Add "Z" to the field of 'Extra dial-string modem commands' to fix this issue
-Auto save to SIM option no longer available - Contacts / Advanced / Auto save on SIM.

R2V001
- Vodaphone version of R2L
- Still cannot use MP3s as Ringtones 

R2J041
- Chinese release (perhaps Chinese version of R2L?)
- Snooze is now available on Recurrent alarms
- At least 10% improvement in battery life (over and above R2E?)
- Time of the last call now displayed in the missed calls list
- The fonts of Operator logo, the command keys such as "Calls", "More" are a bit larger and the font of Date & time has been Slightly reduced.
- Faster loading of JAVA games

R2C001
- Released around 30/6/2004
- Ability to mute the shutter sound of the camera
- Software versions:
LCD: 200404231
Camera: 3.9
ITP: CXC 125 813 R1T

R2A041- First release
- JBenchmark 1 - approx 2,640
- JBenchmark 2 - approx 123
- Software versions:
LCD 200404231
Camera 3.9
ITP CXC 125 813 R1S

Hogy tudod megnézni, hogy milyen fw-d van?

>*<<*<*
Szerviz információ/Softverinfo

Én egyébként találtam még  bugot(R2L001):

Az automata phonelock minden bekapcsoláskor kéri a kódot.
A telefontelepítő köv. indulására nemet nyomva csak elindul.
4 8 15 16 23 42

#230 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 18:00

Nekem 3 hetes a telcsi, de máris érezhetően jobb az akksija, mint az első héten volt. Akkor kb. 2-3 nap alatt lemerült, úgy, hogy szinte nem is telefonáltam vele (még a régi telcsimet használtam néhány napig).
Ma már annyira megerősödött az akksija, hogy 4-6 napot is kibír úgy, hogy mostmár azért telefonálgatok is vele (naponta min. 5-10 percet). Igaz, játszani, meg egyéb energiazabáló dolgot nem szoktam rajta csinálni, kivéve pár perc Bluetooth-os adatátvitelt, időnként :)

A K700 Dateimanager is kiírja a Firmware adatait.

#231 Felhasználó inaktív   Vudoo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 06. 22:04

Hi!

Nagyon kacsingatok egy k700i-re, de azért lenne pár kérdésem.

1, Valakinek sikerült is már BT segítségével az fma-t használni, vagy az tényleg csak 610-el műkszik? Pl. a winamp playlist a telón és ilyesmi, ami igen szimpatikus.

2, Azt mondta nekem valaki, h ha másik témát teszek föl akkor eltünik a live! menü. Igaz ez?

3, Mit gondoltok bírni fog az aksi "bejáratás" után napi 1-2 óra beszélgetést? Vagy ha ennyit beszélek mennyit bír?

Előre is köszönöm.
Vudoo

#232 Felhasználó inaktív   Samm 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 06. 23:49

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 23:04

... a winamp playlist a telón és ilyesmi, ami igen szimpatikus...

Ez most komoly? Mert ha igen akkor ... nem is tudom mi nagyon jó lennne.  :respect:
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"

#233 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 08:34

Idézet: TromF - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 16:22

Tudom, már írtad, mennyi a készenlétid...

Elég sokat telefonálok és nem kapcsolom ki éjszakára, így 2 naponta töltöm a telcsit. Az eddigi összes (szines) telcsimmmel így volt egyébként. Viszont volt olyan, (nyaraláskor) hogy napi max 5 perc beszélgetés mellett 6 napot ment a telcsi éjjel nappal.  :respect:

De eleinte max 1 napig bírta. Mondjuk akkor biztos többet nyomogattam.  :)

Szerkesztette: Grof 2004. 10. 07. 08:35 -kor

Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#234 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 10:25

A gsmarena -n olvastam valami "very slow search"-ről. Ez most FUD vagy komolyan lassan keres a telefonkönyben::?

#235 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 16:00

Idézet: Vudoo - Dátum: 2004. okt. 6., szerda - 23:04

Hi!

Nagyon kacsingatok egy k700i-re, de azért lenne pár kérdésem.

1, Valakinek sikerült is már BT segítségével az fma-t használni, vagy az tényleg csak 610-el műkszik? Pl. a winamp playlist a telón és ilyesmi, ami igen szimpatikus.

2, Azt mondta nekem valaki, h ha másik témát teszek föl akkor eltünik a live! menü. Igaz ez?

3, Mit gondoltok bírni fog az aksi "bejáratás" után napi 1-2 óra beszélgetést? Vagy ha ennyit beszélek mennyit bír?

Előre is köszönöm.

Nem működik az FMA K700-zal (se bluetooth-tal, se mással). Legalábbis én egyetlen egy értékelhető funkciót sem tudtam használni benne, de az FMA fórumán lévő hozzászólások szerint más is hasonlóképpen járt.
Sajnos az FMA csak T610-zel megy gond nélkül, mivel az alkotója arra fejlesztette ki.
Volt olyan K700 tulajdonos, aki azt írta a fórumba, hogy az FMA 1270 fokosnak állapította meg az akksija hőmérsékletét :) Nekem egyszerűen 0 fokot írt ki. Egyedül az rendszeridőt tudtam szinkronizálni vele, mást nem, de röviddel ezután le is töröltem a gépemről, nehogy valamit szétbarmoljon a teló szoftverében :)
Bejáratás után jobban fogja bírni a stapát, tegnap én 1 órát beszéltem vele összesen és kb. negyednyi értékkel csökkent az akkuvisszajelző szintje (tehát zöldből éppen átváltott narancssárgába).

#236 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 22:47

Nekem megy az fma.(BT)
4 8 15 16 23 42

#237 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 07. 22:49

kérdés;

Az üzenetek/barátok valamiféle jelenlét szolgáltatás? Hogy lehet ezt használni?
4 8 15 16 23 42

#238 Felhasználó inaktív   Zsolt7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 20:27

VALAKI !!!

Hogy a bánatba oldható meg, hogy a K700-as sim-en és a telefonban lévő név+telefonszámot a számítógépen keresztül változtassam meg, vegyek fel újat, töröljem.
Az FMA nem igazán akarja az igazat.
Szóba jöhet a BT és az Irda is.

HELP, Please!!!!

#239 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 20:45

roppant meglepő módon: Outlook szinkronizálás... az Outlook 2003 már nagyon jól sikerült program, nem érdemes alapból elutasítani

#240 Felhasználó inaktív   Zsolt7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 13:23

Nekem Outlook 2002-m van.
A névjegyalbumot kellene kitöltenem, és azt szinkronizálni?
Bocsi, de eddig Nokia Pc Suite-t használtam, ehhez a részhez láma vagyok.
lehetne step-by-step röviden leírni?

Köszönet érte.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »