HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#361 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:13

Idézet: Grof - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 18:48

:nevet2:

Egyébként tényleg idegesítő. Mondjuk én már automatikusan 1mp-el később szólok bele.  :)

Én meg megszoktam, hogy emelem a fülemhez a telefont és menet közben nyomom meg a gombot, mondok egy nagyon szellemes beköszönést, és ezt nem hallják. :D  :reklamacio:
4 8 15 16 23 42

#362 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:24

Idézet: TromF - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 17:19

Én már írtam feljebb, nekem gyárilag R2L001 van fennt, a delay megvan hívás elején, nagyon idegesít engem is (többek között ez is)

De konyorgom, akkor hogy merik leirni, kiemelve elso helyen, hogy a hiba javitva lett?
Valahogyan biztosan elsiklottam a hozzaszolasod folott, mert ha mar hamarabb latom, akkor el sem viszem a szoftver frissitesre, mert minek....
(BTW az Evic-tol is felmegy bennem a pumpa... Ilyen nyitvatartassal, hogy 9-16-ig, ha nem a voda (meg talan a masik ketto) szerzodott szervize lenne, mar reg ehen doglottek volna...De igy, hogy csak hozzajuk vihettem a telefont, legalabb 2X3 orat kell majd valamikor ledolgoznom, raadasul a hiba amiert bevittem a telefont, az maradt a regi...)

#363 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:26

Idézet: Capri - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 1:03

Valahol el kell kezdeni:)

Én sem vagyok nagy profi, meg még nem is matattam sokat a telefonon, de azért próbálok válaszolni:

1, igen lehet, akármennyit csak beleférjen a 41 megába:)
2,szerintem elég ratyi ez a funkiója:( bár lehet csak a vodás menü miatt. Egyébként én nem észleltem korlátozást.
3, működik infrával, de elég lassú:( (mármint az infra:))

1, pontosan. Kiegészíteném, hogy egy textet ki is lehet rakni a kezdőképre.
2, ugyanolyan naptára van, mit a legtöbbnek. Kár, hogy nincsenek előre felvehető helyek. Az is hiba, hogy a kezdőképen nem tudja kiírni a aznapi naptárbejegyzéseket meg a feladatokat. Szép nagy a kijelző, kiférne.
3, mi értesz minden funkció alatt?  IrDA-n keresztüli kihangosításod nem lesz :D , de ez nem a telefon hibája. Tud minden olyan funkciót, amit a többi (telefon szerkesztés, file transfer, tárcsázás, híváskijelzés, sms, stb)
4, El kéne mennem tel. sw-t fejleszteni, de akkor az túl jó lenne, és senki nem venné meg a köv. tipust. :D
Egyébként titeket nem idegesít, hogy egy csomó hasznos apróság hiányzik minden telefonból, pedig nem tartana semmibe belerakni?
4 8 15 16 23 42

#364 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:26

Idézet: Grof - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 17:48

:nevet2:

Egyébként tényleg idegesítő. Mondjuk én már automatikusan 1mp-el később szólok bele.  :)

De ismetelten csak konyorgom.... egy uj telefonnal nem az lenne a termeszetes, hogy "meg-kell-szoknom-hogy-milyen-fantasztikus-ujdonsagokkal-kapraztatnak-el"?
Mert ebben ez esetben pont a forditottjarol van szo... Eloszor meg kell szoknom, hogy ez a telefon miben szarabb mint a 4 eves 7110-esem.... Rohej bazzeg...

#365 Felhasználó inaktív   TromF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:37

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 19:24

De konyorgom, akkor hogy merik leirni, kiemelve elso helyen, hogy a hiba javitva lett?
Valahogyan biztosan elsiklottam a hozzaszolasod folott, mert ha mar hamarabb latom, akkor el sem viszem a szoftver frissitesre, mert minek....
(BTW az Evic-tol is felmegy bennem a pumpa... Ilyen nyitvatartassal, hogy 9-16-ig, ha nem a voda (meg talan a masik ketto) szerzodott szervize lenne, mar reg ehen doglottek volna...De igy, hogy csak hozzajuk vihettem a telefont, legalabb 2X3 orat kell majd valamikor ledolgoznom, raadasul a hiba amiert bevittem a telefont, az maradt a regi...)

Az SE csinálja az sw-t, a voda csak kiegészíti (vagy az SE írja a vodának, nem tudom)
Mindenesetre én bemennék az SE Hungary-hoz veszekedni, de nem vagyok bp-i.
Valaki megtenné ezt?
Vagy írjunk egy peticiót nekik?
4 8 15 16 23 42

#366 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:44

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 17:30

Szia Mindenki!

Szal' most kaptam vissza a telefont az Evic-tol, megkapta az uj soft-ot (R2V001).
Probalom visszafogni magam,  hogy ne kelljen moderalni a hozzaszolast, de nemtom hogy fog-e menni.
Ugyanis a hivasoknal jelentkezo 2-3 mp-es nemasag ugyanugy megvan a szoftverben is....

Ezt csak azert irom ,mert a 8. oldalon TromF idezte hogy miket lehet varni az uj firmware-tol es ebben az elso helyen volt kiemelve a kovetkezo:

"R2L001
- One second delay before the person at the other end of the phone can hear you when answering a call bug fixed "

Az R2L001 jeloles ne tevesszen meg senki, a R2V001 ugyanaz csak a vodas verzio.

Most itt van elottem az asztalon ez a szar es nem tudom, hogy kivagjam-e a hetedikrol, vagy meg varjak 1 honapot hatha kijavitjak vegre ezt a qrva idegesito hibat?

Komolyan kerdem ti hogy tudjatok hasznalni ezt a fosputtonyt? Vagy mindenki csak fenykepezni szokott vele, hogy ez a hiba csak engem idegesit? Miota megvan ez a szar azota minden telefonhivasom igy kezdodik, hogy "hallo,hallo,hallo,hallo,hallo,hallo" es valamelyiket majdcsak meghallja a masik fel...
Szerintetek ez nem komoly hiba? Ennek a szarnak nem az lenne az elsodleges funkcioja hogy telefonalni lehessen vele? Lehet hogy en vagyok maradi, de magasrol sz*rok a kamerara, mms-re, java tamogatasra, meg ugy altalaban az ebben a szutyokban levo vackok 90%-ra, de ha ez a fejlodes akkor am legyen, max. atugrom a menuben, hasznalni nem kotelezo. De hogy telefonalni nem lehet vele normalisan, ami a leges-leges-legalapvetobb dolog, attol mar ledobja az agyam a lancot...

Ha en is 30-40-50 ezret fizettem volna erte mint ti akkor itt azonnal tokonszurnam magam. (Szerencsere en regi elofizetokent a szerzodeshosszabbitas melle 70Ft-ert kaptam.)

Legszivesebben vennek meg belole annyit amennyit tudok es egyesevel nyomnam le annak az RXonos faszkalap torkan aki ezt a szart igy kiengedte a piacra....

Szoval osszefoglalva velemenyem:

Aki telefonalni szeretne, az ne vegyen ilyen telefont meg 70 Ft-ert sem, mert csalodni fog. Ez nem tudom, hogy micsoda, leginkabb egy nagyreszt hasznalhatatlan feature-okkel telezsufolt, agyonreklamozott butiklofasz, de nem telefon.

u.i.: Ha valakinel a firmware frissites megoldotta volna ezt a problemat, tehat az en telefonom lenne a hibas, akkor kerem szoljon.  Azonnal nyilvanosan bocsanatot kerek az rxontol es atutalok egy kisebb osszeget vezeklesul a volt RXonos dolgozok nyugdijalapjaba... (En lennek a legboldogabb ha emmiatt a hozzaszolasom miatt bocsanatot kellene kernem...)

Kenny igaz en kez alatt vettem, de nalam nem jelentkezik ez a hiba. Ellenben otvar szar fostalicska kepet mosquito-noise-zal telis tele csinal. Azt mar fel sem hanytorgatom, hogy ugy torzit az optikaja mint egy kopedelem :(
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#367 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 18:51

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 18:44

Kenny igaz en kez alatt vettem, de nalam nem jelentkezik ez a hiba. Ellenben otvar szar fostalicska kepet mosquito-noise-zal telis tele csinal. Azt mar fel sem hanytorgatom, hogy ugy torzit az optikaja mint egy kopedelem :(

Ohhh vegre egy biztato jel :)
Esedezve kerlek, ird meg, hogy milyen szoftver verzio van a te telodon!
Koszi!

(BTW a kamera tenyleg fos kepeket csinal. :) Eloszor azt hittem, hogy annyira remeg a kezem, hogy mindig bemozdul a kep, de asztalra leteve self-timerrel exponalva fix targyat fenykezve is ugyanolyan tragya. Mondjuk ez a legkevesbe fajo pont szamomra :))

#368 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:00

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 16:30

Komolyan kerdem ti hogy tudjatok hasznalni ezt a fosputtonyt? Vagy mindenki csak fenykepezni szokott vele, hogy ez a hiba csak engem idegesit? Miota megvan ez a szar azota minden telefonhivasom igy kezdodik, hogy "hallo,hallo,hallo,hallo,hallo,hallo"

amint ugye arról föntebb már szó volt, a percenkénti pitty programmal bekapcsolása erre is megoldás, csak üzenetrögzítőhöz hasonlóan meg kell várni az első csippanást beszéd előtt
nem szép, h így alkalmazkodni kell, de könnyen megszokható

Szerkesztette: Degeczi 2004. 11. 16. 20:20 -kor

#369 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:15

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 17:30

Most itt van elottem az asztalon ez a szar es nem tudom, hogy kivagjam-e a hetedikrol, vagy meg varjak 1 honapot hatha kijavitjak vegre ezt a qrva idegesito hibat?

Add el a fenébe és vegyél egy Nokia XXXX-et...

Nálam nem minősül zavaró tényezőnek az az egy mp késés, mivel - mint azt már fentebb említettem - be van kapcsolva a perc jelzés, ami a hívás megkezdésekor is jelez és mire befejezte, már el is telt 1 mp - lehet beszélni. Szóval nálam még nem volt ilyen 'hallo, hallo, hallo'...

Amúgy meg irigyellek, hogy ez a hétköznapjaidat kitöltő legnagyobb probléma :D
Én még nem gondolkoztam rajta, hogy egy ilyen bug miatt felvágjam az ereimet - bár ki tudja, egyszer talán sor kerül rá :)

Szóval vegyél egy Nokiát, talán van abból is 70 Ft-os.

#370 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:22

Idézet: Degeczi - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 20:00

amint ugye arról föntebb már szó volt, a mp-enkénti pitty programmal bekapcsolása erre is megoldás, csak üzenetrögzítőhöz hasonlóan meg kell várni az első csippanást beszéd előtt
nem szép, h így alkalmazkodni kell, de könnyen megszokható

Figy' en meg veletelnul sem szeretnek telhetetlennek latszani, de szvsz az mar regen rossz, ha egy telefonra mindenfele pittyego vackot kell telepitenem csak azert, hogy tudjam, hogy mikor szolalhatok meg ugy hogy a hivo is hallja amit mondok.
Koszi, hogy felhivtad a figyelmemet  :) erre a progira, btw mar olvastam rola a topikban, de szvsz ez nem a problema - mint ahogy irod - megoldasa  hanem max. elharitas , vagy felmegoldas, vagy valami hasonlo...

#371 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 20:47

igen, picit följebb írtam is, h ez remélhetőleg csak átmeneti megoldás, amíg végre rendbeteszik
nem tudom, h a legújabb verziók hogyan viselkednek
az R2A-ról R2L-re csere őszintén szólva nálam nem sokat jelentett, még akkuidőben sem (előtte is két naponta töltöttem, most is. Igaz, végig bekapcsolva a bluetooth meg az órakijelzés, sőt, maga a telefon is, nem kapcsolgatom ki - de ezekből akkor sem engednék, ha még egy nap készenlétet jelentenének. Céges cucc, nem érdekes, ha akár egy éven belül kell is cserélni az akkut a sok töltés miatt. De azt azért nem hiszem így sem)

#372 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 21:36

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 20:15

Amúgy meg irigyellek, hogy ez a hétköznapjaidat kitöltő legnagyobb probléma :D
Én még nem gondolkoztam rajta, hogy egy ilyen bug miatt felvágjam az ereimet - bár ki tudja, egyszer talán sor kerül rá :)

Szóval vegyél egy Nokiát, talán van abból is 70 Ft-os.

Hohojj mar vartam valami hasonlo okos velemenyt  :)
Gondolom szamodra is nyilvanvalo, hogy nem ez tolti ki a napjaimat...
Viszont idegesit, hogy egy olyan valamit vasaroltam ami a legalapvetobb funkciojat hibasan latja el.
Gondolom te ezt elintezed egy vallranditassal, es orommel hallgatod a percenkenti pittyegest, viszont en nem....dehat - szerencsere - nem vagyunk egyformak :)

u.i.: sajna nem volt 70 Ft-os Nokia...

Szerkesztette: KennyMcCormick 2004. 11. 16. 21:37 -kor

#373 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 16. 21:50

Idézet: KennyMcCormick - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 19:51

Ohhh vegre egy biztato jel :)
Esedezve kerlek, ird meg, hogy milyen szoftver verzio van a te telodon!
Koszi!

(BTW a kamera tenyleg fos kepeket csinal. :) Eloszor azt hittem, hogy annyira remeg a kezem, hogy mindig bemozdul a kep, de asztalra leteve self-timerrel exponalva fix targyat fenykezve is ugyanolyan tragya. Mondjuk ez a legkevesbe fajo pont szamomra :))

A2Y005
prgCXC125821_EU_1_C

ITP: CXC 125 813 R1T

customize:
CDA 102286/11 R2A
cxc125822 R2Y005
EMEA_4

display: 200406041

cam: 3.9
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#374 Felhasználó inaktív   Simán 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 00:15

Sziasztok.

Van erre a telóra és theme szerkesztő mint anno a t610 volt?

#375 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 08:25

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 21:50

A2Y005
.... R2Y005
....

Koszi szepen!

Az A2Y005-re kerses nem hozott nekem eredmenyt, de R2Y005-re talaltam par oldalt.
Ezek alapjan ugy tunik, hogy ez lehet a legujabb firmware talan. :)

(pl. >>> itt  <<< irjak, hogy a telefonkonyben mar lehet tobb karakterre is keresni, szoval biztato a dolog. :))

#376 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 08:26

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 19:44

Ellenben otvar szar fostalicska kepet mosquito-noise-zal telis tele csinal.

Szerintem azért nem annyira rossz a képeinek minősége. Kategóriájában szvsz a legjobb. A 6230-at mindenesetre veri.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

#377 Felhasználó inaktív   Rapidus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 08:51

Én épp ilyen telefont akarok venni, de KennyMcCormick hozzászólása picit elbizonytalanított. Tényleg szerintetek mi lehet az oka, hogy az SE az eltelt több hónap alatt sem adott ki olyan új sw-t, ami ezt egyértelműen orvosolná?
Óriási gyakorlatuk van telefon gyártásban, ez tehát biztosan nem ok, sofwaret is tudnak írni, erre az eddigi telefonjaik a bizonyíték. Lehet, hogy sima sw cserével ez nem is javítható? 

Szerkesztette: Rapidus 2004. 11. 17. 08:52 -kor

ÆQVITAS ET HONOS
R.I.P. 1954-2009

#378 Felhasználó inaktív   KennyMcCormick 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 09:14

Idézet: Rapidus - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 8:51

Én épp ilyen telefont akarok venni, de KennyMcCormick hozzászólása picit elbizonytalanított....

Szeva!

Szerintem ha van ra lehetoseged akkor probald ki a telefont, mert a reakciokbol leszurheto, hogy tobbeket nem zavar ez a hiba, illetve nem annyira mint engem. Emellett SFIJ hozzaszolasa is adott nemi remenyt, hogy talan megis sikerul vegre kijavitaniuk a hibat...

#379 Felhasználó inaktív   KAMI/ACEMCP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 10:10

Idézet: Grof - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 9:26

Szerintem azért nem annyira rossz a képeinek minősége. Kategóriájában szvsz a legjobb. A 6230-at mindenesetre veri.

Tegyen fel képet azokról a nagyon jó képekből...

#380 Felhasználó inaktív   Grof 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 17. 12:01

Idézet: KAMI/ACEMCP - Dátum: 2004. nov. 17., szerda - 11:10

Tegyen fel képet azokról a nagyon jó képekből...

Tegezhetsz nyugodtan.  ;)
Egyébként sajnos nem tudok adatkábelen képeket feltölteni a gépre. Még nem találtam olyan soft-ot ami ezt lehetővé tenné. Jópárszor kérdeztem már több topicban is, de nem válaszolt nagyon senki.
Ments meg egy életet!
Állatvédő.hu

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
 tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."     Mahatma Gandhi

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20