HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K700 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K700

#1501 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 21. 13:10

Idézet: Dess - Dátum: 2007. febr. 20., kedd - 18:32

A billentyűkombinációt nem tudom de így tudod elérni:
MENÜ --> 8 ---> fel ---> fel ---> OK ---> 6 -----> 6----> OK -----> OK -----> ezután pedig vársz mert attól függően hány szám van a telefonban eltarthat 1 darabig.... (ja és ez persze a független szoftos telóra vonatkozik! Azt h vodás meg t-mobil szoftveres telón hoyg van azt nem tudom...)

Köszönöm pont erre volt szükségem:) Sokat segítettél!

#1502 Felhasználó inaktív   Okeb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 27. 09:20

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni joy-t?
kellene 1-2 darab. A szerelést megcsinálom magam.
Kösz
Asrock K7S8XE+, AMD XP Sempron 2400+ in 2200MHz, 1024Mb DDR433 Kingmax CL2, Asus 9550@470/540, 160Gb Samsung 8Mb HDD, NEC 2510A DVD+-RW, Mitsumi CDRW with 16Mb buffer, Philips Seismic Edge 705, Askey CPH33 TV Tuner, A4Tech wireless keyb +opt. wireless mouse, Iiyama 19"

#1503 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 27. 17:54

Idézet: Okeb - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 10:20

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni joy-t?
kellene 1-2 darab. A szerelést megcsinálom magam.
Kösz

ITT  ;)
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1504 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 19:50

Nem akartam külön topicot ezért ide jön...

Adott egy Sony Ericsson W300i telefon és a gépem. A gépben USB-s bluetooth van. Beraktam, gép felismerte, telón a BT-t bekapcsoltam, PC-vel kerestetem, megkapja egymást látják. Közben a BT drivereket telepít magának. Látják egymást (PC és tel). Megkérdi a telefon hogy felveszem az eszköz listára (mondom igen) majd megkérdi, hogy távirányítóként használom (mondom igen) és megjelenik a három féle opció (desktop, WMP, nemtufommi kezelő). Működik is jól meg minden. Kilépek ezekbőla  funkciókból. Megpróbálok megint visszalépni de a teló ezt írja ki: "Service supported: No local services found." A gép is látja a telefont fordítva is de ennyi. Nem jön elő a telefonba a távirányító menüje. Csak úgy tudom újból működésre bírni, hogy a BT-nál eljátszom hogy új eszköz hozzaadása... és akkor kezdődik elölről minden.

Kérdés: mit kell tennem hogy mindig automatán felismerjék egymást és egyből működjön (megörizzék a beállításokat)??

A BT-nak kell feltenni valami drivert vagy valamit, mert havertól van elkérve és ő nem emléxik volt-e vele cd. (A nokiája gond nélkül megy vele)

Sony Ericsson PC Suit BT-n keresztül egyáltalán nem kapja a telefont...

Valami 5let??

#1505 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 21:19

Probléma megoldva. Átrakatam egy másik USB portba a BT-t és minden müxik ahogy kell ;)  .

#1506 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 07. 15:49

:offtopic:

sziasztok!

sajnos a sokat megélt K700i készülékem elkezdett kikapcsolgatni. már másodszor fagy ki a héten, pedig az akksi még csak félig merült le. barátnőm használta fél évig, ekkor nagyon sokat kapott a készülék, (alighanem több halálos sebet), én pedig tőle örököltem. nálam még egy évig húzta, de úgy tűnik, hogy most már rohamosan romlik az állapota.

mivel nagyon elegem lett a színes kamerás telcsikből, ezért valami antikot választottam helyette. hogy a márkánál maradjak, így egy Ericsson T39-re ruháztam be. kíváncsi leszek, régen főnökömnek volt ilyen, de akkor még 6210-est nyúztam. sok bosszantó hibája volt annak is, de azt látni lehetett napon is és működött.

remélem, hogy nem vetődök árnyékra a T39-el. régen használtam egy T600-ast, azt nagyon megkedveltem. pici, nem színes és könnyű készülék. sajnos a rádió megdöglött benne és most nem az FM rádióra gondolok, mert olyannal nem rendelkezett... :)

majd küldök róla képeket, ha megvan.
üdv!

:up:
.
.
.

#1507 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 22. 15:48

Idézet: donphobos - Dátum: 2007. ápr. 7., szombat - 15:49

remélem, hogy nem vetődök árnyékra a T39-el. régen használtam egy T600-ast, azt nagyon megkedveltem. pici, nem színes és könnyű készülék.

:offtopic:

sziasztok!

megjött a T39 és nagy örömmel bontottam ki a dobozt. egyből arcomra is fagyott a mosoly, ugyanis nem fekete háza volt, mint a fotón mutatták, hanem egy másik szín. 3 szín van, a fekete, az ezüst és a "rose white", ami mályva kábé. ez utóbbi színben pompázott a készülék ( :eek: ). azt hittem, hogy felsírok egyből, mint az újszülött. több hirdetést is néztem, egyes helyeken a képen rózsaszínt mutattak, ott direkt nem rendeltem. itt meg feltételeztem, hogy majd olyan lesz, mint a képen. 3x is :lama: vagyok :)

gyorsan kerestem hozzá egy fekete házat, megrendeltem, másnap meg is jött 999 HUF-ért. gondoltam, hogy majd pár perc alatt összerakom. amikor kibontottam a kis csomagot, akkor éreztem, hogy ez nem pár perc lesz. először valahogy lefejtettem a régi házat, ez nem sikerült túl szépen. aztán megpróbáltam szétszedni a flipet és a házat, mert láttam, hogy más alkatrészek vannak a telcsiben és az új készletben, ezért ki kellett menteni a dolgokat. ez szépen ment, bár nagyon lassan haladtam. használtam bicskát, órás csavarhúzót és asszony smikes csipeszét is. ez utóbbi suttyomban :)

kiderült, hogy a T600-assal ellentétben ez a telcsi nagyon össze van rakva. külön porvédő van a csengő kimenő lukánál, egy íves műanyag vezeti el a fényt az alaplapról a házba és még a hangszórónak is van egy porvédő szivacsa a fényes előlapi darab alatt. a flip belsejében van egy szalagkábel, ami a mikrofonhoz vezet, de a csuklóban ez nem hajlik meg. ott ugyanis egy forgó csatlakozó van, ami bevezeti a készülék házának a belébe a két kontaktust. tehát nem a szalagkábel hajlik, az fixen ül a flipben. nagyon okos. egy rugós kis csap ad tartást a flipnek, ez is jó. mikor mindent összeraktam, akkor észleltem, hogy a flip már nem aktív. először majdnem ideges lettem, aztán inkább úgy döntötem, hogy alszom rá egyet. ma reggel meg is jött az ihlet. találtam a csomagban egy kis fém pogácsát, ami finoman mágneses. ezt felfedeztem a rózsaszín flipben is. először azt hittem, hogy valami miatt a mikrofon mellé kell, de aztán jött a  :omg:  felismerés, hogy ez teszi aktívvá a flipet. verifikáltam. a menüben újra aktívvá tettem a flipet, majd odahelyeztem a mágnest a vélt észlelési pozícióba. és lám a telcsi kilépett a standby funkcióba a menüből. ezután már rutinosan pattintottam ki a bicskát és szedtem le a flip takaróját. nagyon halványan ott volt a felöntés a mágnesnek, így egy kis pillanatragasztóval oda is fixáltam a helyére. és innentől kezdve aktív flipem van. ez a mágneses megoldás is nagyon tetszik, szerintem zseniális. egy notebookon még megoldható a kis tüske benyom egy lukba megoldás, de itt ez zseniális.

szépen lassan tehát összejött az áhított telefon. ha nem lennék akkora :lama: és egyből feketét kérek, akkor most még egy év gari is lenne rá, de a full átépítés után már aligha él. de nem is baj. 49 ojróért lett egy antik készülékem. használom ameddig lehet és örvendezek neki. hatalmas élmény a napon is látni a kijelzőt, a régies menüben botorkálni (sokat nem kell, mert lehet sajátot definiálni), az emelkedő csengést használni (régi Ericsson királyság, először kotkodácsol, szerintem atom  :respect: ), és élvezni a vékonyságát és a jó fogását. a villogó status ledet is kedvelem. van diktafon, pici, könnyű és jó.

örülök, hogy elszántam magam. a K700i is király telefon, de nekem más igényeim vannak igazából. és a T39 alighanem fedi őket.

köszönöm a türelmet, nem ömlengek tovább. inkább romantikusan sétálok bele a naplementébe a csoda T39-esemmel :)

üdv!
.
.
.

#1508 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 01. 13:58

Lehet, hogy  :lama: kérdés, de hogy lehet átalakítani a memóriakiosztást? Tiszta hülyeség, hogy 39MB szabad memóriám van, de állandóan reklamál, hogy nem férnek el az sms-k. Nem lehet ezt valahogy dinamikusan kezelni?
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1509 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 05. 01. 19:23

http://forum.pappfer...topic.php?t=983
második találat a gugliban.
de van valami textfile-as hekk is. asszem arról meg a prohardveren olvastam.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1510 Felhasználó inaktív   _Zolee_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 16:16

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni abban,hogy az S700-at hogyan kell szétszedni,addig eljutottam hogy a csavarokat kivettem és lepattintottam az alját és az oldalát,de a tetejét nem tudom leszedni és nem akarom eltörni.Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!Bye

#1511 Felhasználó inaktív   littleNorbi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 19:50

Hogy lehet PC-n internetezni, úgyhogy a mobil(K700i) létesítse a kapcsolatot?
Üdv.: littleNorbi

#1512 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 27. 09:26

nekem olyan kerdesem lenne hogy mennyire altalanos jelenseg az hogy ha az aksija a telefonnal nincsen teljesen feltoltve hanem csak mondjuk feleeig akkor miutan valaki felhiv engem az elso csorges utan jon a kikapcsolas animacio es kikapcsol. de vissza tudom kapcsolni utana egybol a telefont es vagy fel -haromnegyed orat tudok vele beszelni. de ha engem keresnek akkor az elso csorges utan mindig kikapcsol.
ez aksihiba vajon vagy telefonhiba? csak mert a telefonra meg aszem van gari. az aksira nem. mert ha a telefon nem ismeri fel rendesen hogy hogy all az aksi akkor az a telefon hibaja, ha viszont az aksi ad ki ilyenkor rossz feszultseget hirtelen akkor az aksi hibaja(az viszont nem garis mar biztos).
regi mar az aksi szal lehet hogy az kezd elhalodni.de gondoltam megkerdezem hatha megis a telo a hibas. foloslegesen nem akarnek uj aksit venni hozza.

Szerkesztette: SATAN 2007. 06. 27. 09:26 -kor

ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1513 Felhasználó inaktív   nnono 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 27. 15:03

Hello Mindenkinek!

Segítségeteket kérném a következőkben:

1, Az a problémám a K700i-s telefonommal, hogy a Hivásinfóban össze-vissza keverednek a bejegyzések. Vagyis: Felhív telefonon a pl. Kis Béla, de a fogadott hívásoknál azt látom, hogy a Tóth Géza hívott. Tehát nem azt a hívófelet mutatja a híváslistában akivel valójában beszéltem. Teljes a káosz.

2, Vannak bizonyos telefonszámok, melyeket a telefon nem ismer fel. Tehát az adott telefonszám a telefonkönyvben tárolva van a hozzá tartozó névvel együtt, de ha ez az illető felhív, akkor nem a neve jelenik meg a kijelzőn, hanem a telefonszáma. +36-tal, meg 06-tal is próbáltam, se így, se úgy nem működik.

3, Próbáltam 1-2 emberkéhez külön csengőhangot beállítani, hogy már arról is tudjam, hogy ki az aki hív, de nem működik. Tehát hiába állítottam be, ehhez a bejegyzéshez ez a csengőhang tartozik, akkor sem azon szólal meg. Mindegy ki hív telefonon, a Beállításoknál beállított csengőhangon szólal meg a mobil.

Lehetne valahogyan ezeken a problémákon segíteni?
Talán szoftvert kellene frissíteni? Csak infrám, meg bluetooth-om van. Azokkal lehetséges?
A telefon 1,5 éves és pannonos.

Köszi!

#1514 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:31

Idézet: nnono - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 16:03

Hello Mindenkinek!

1, Az a problémám a K700i-s telefonommal, hogy a Hivásinfóban össze-vissza keverednek a bejegyzések. Vagyis: Felhív telefonon a pl. Kis Béla, de a fogadott hívásoknál azt látom, hogy a Tóth Géza hívott. Tehát nem azt a hívófelet mutatja a híváslistában akivel valójában beszéltem. Teljes a káosz.

2, Vannak bizonyos telefonszámok, melyeket a telefon nem ismer fel. Tehát az adott telefonszám a telefonkönyvben tárolva van a hozzá tartozó névvel együtt, de ha ez az illető felhív, akkor nem a neve jelenik meg a kijelzőn, hanem a telefonszáma. +36-tal, meg 06-tal is próbáltam, se így, se úgy nem működik.

3, Próbáltam 1-2 emberkéhez külön csengőhangot beállítani, hogy már arról is tudjam, hogy ki az aki hív, de nem működik. Tehát hiába állítottam be, ehhez a bejegyzéshez ez a csengőhang tartozik, akkor sem azon szólal meg. Mindegy ki hív telefonon, a Beállításoknál beállított csengőhangon szólal meg a mobil.

Talán szoftvert kellene frissíteni? Csak infrám, meg bluetooth-om van. Azokkal lehetséges?

Köszi!

Hmm! Azt, hogy nem ismeri fel a telefonszámokat már többen is említették itt a fórumban, bár én személyesen még egy ilyen telefonnal se, találkoztam (pedig most is használok belőle kettőt és legalább 15-16 darab megfordult már a kezem elett). Arra, hogy nem működik a névhez rendelt csengőhang: az nem lehet, hogy akinek elmentetted a külön csnegőhangot annak le van tíltva a hívószám elküldése?
A szoftverfrissítés elég sok problémára megoldást szokott nyújtani. DE sem infrán sem pedig BT-n nem fog menni. CSAK szervízkábelen tudod frissíteni a szoftvert a K700asokon.
Mióta van egyfolytában bekapcsolva a telefonod és mióta vannak ezek a porblémák vele?
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#1515 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 16:17

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. jún. 27., szerda - 10:26

nekem olyan kerdesem lenne hogy mennyire altalanos jelenseg az hogy ha az aksija a telefonnal nincsen teljesen feltoltve hanem csak mondjuk feleeig akkor miutan valaki felhiv engem az elso csorges utan jon a kikapcsolas animacio es kikapcsol. de vissza tudom kapcsolni utana egybol a telefont es vagy fel -haromnegyed orat tudok vele beszelni. de ha engem keresnek akkor az elso csorges utan mindig kikapcsol.
ez aksihiba vajon vagy telefonhiba? csak mert a telefonra meg aszem van gari. az aksira nem. mert ha a telefon nem ismeri fel rendesen hogy hogy all az aksi akkor az a telefon hibaja, ha viszont az aksi ad ki ilyenkor rossz feszultseget hirtelen akkor az aksi hibaja(az viszont nem garis mar biztos).
regi mar az aksi szal lehet hogy az kezd elhalodni.de gondoltam megkerdezem hatha megis a telo a hibas. foloslegesen nem akarnek uj aksit venni hozza.

Én is éppen ezzel a problémával szenvedek! Akkor ez kb. 75% telefonprobléma lenne???  :confused:
Habár az én aksim is még az eredeti, szóval kb. 3-4 éves!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#1516 Felhasználó inaktív   vasste 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 18:04

Idézet: nnono - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 16:03

Hello Mindenkinek!

Köszi!

1. Nekem is.  :D

2. Ezt nálam csak az utóbbi időben kezdte el, ha valaki felhív, és nem írja ki a nevét, akkor utána a híváslistából mentsd el, és irasd felül az eredeti számot, akkor is ha ugyanaz. Nekem ez segített.

3. Passz, sosem használtam ezt a funciót.

#1517 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 29. 17:26

Idézet: SATAN - Dátum: 2007. jún. 27., szerda - 10:26

nem ennyire radikálisan de nálam is jelentkezik ez a probléma! egyértelműen az aksi a hibás... de a jövőhéten veszek aksit majd beszámolok mi véltozott! :)

#1518 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 08:54

A Híváslista keveredésre, illetve a "nem írja ki a számot, pedig tárolva van" dologra:

- Ilyen problémát én anno akkor tapasztaltam (és K508i-vel is), mikor a SIM kártyán, és a telefonmemóriában is ugyanaz a szám el volt mentve!

- Le lett törölve a SIM kártya teljesen, a híváslistából - már ajánlott módon - újból felül lett írva a telefonkönyv, azóta megszűnt a probléma.

#1519 Felhasználó inaktív   nnono 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 01. 14:05

Idézet: Dess - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 16:31

Hmm! Azt, hogy nem ismeri fel a telefonszámokat már többen is említették itt a fórumban, bár én személyesen még egy ilyen telefonnal se, találkoztam (pedig most is használok belőle kettőt és legalább 15-16 darab megfordult már a kezem elett). Arra, hogy nem működik a névhez rendelt csengőhang: az nem lehet, hogy akinek elmentetted a külön csnegőhangot annak le van tíltva a hívószám elküldése?
A szoftverfrissítés elég sok problémára megoldást szokott nyújtani. DE sem infrán sem pedig BT-n nem fog menni. CSAK szervízkábelen tudod frissíteni a szoftvert a K700asokon.
Mióta van egyfolytában bekapcsolva a telefonod és mióta vannak ezek a porblémák vele?

Köszi a válaszokat Dess, AViD és Kory!

A névhez rendelt csengőhang problémához azt tudom írni, hogy nincs senki felé letiltva a hívószám kijelzés, tehát mindíg elküldi a számomat mindenkinek.

A megérzésed jó, nem nagyon szoktam kikapcsolni a telefonomat. Van hogy hetekig, sőt hónapokig megy kikapcs nélkül. Amikor ritkán ki is kapcsolom, utána sem veszem észrem, hogy a tárgyalt problémák megszűntek volna.

Ezek a jelenségek -  nem is tudom pontosan - elég régóta vannak, talán 1 éve, de akkor még nem nagyon foglalkoztam vele, de most már egyre jobban kezdenek idegesíteni.

Meg szoktam próbálni én is, hogyha valaki felhív és nem írja ki a nevét, akkor utána a híváslistából elmentem és felüliratom az eredeti számot, de akkor is ha ugyanazt csinálja, ha legközelebb hívnak erről a számról.

Abban már lehet valami, hogy a SIM kártyán is van néhány telefonszám, ami a telefonban is tárolva van. Ezt még kipróbálom, hogy a SIM-ről letörlöm az összes számot, hátha segít..........

Legjobb lenne a szoftver frissítés, az biztos. Majd körülnézek, hogy merre felé tudnám megcsináltatni.

Kösz még1szer!

#1520 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 15:20

Idézet: nnono - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 15:05

Köszi a válaszokat Dess, AViD és Kory!

A névhez rendelt csengőhang problémához azt tudom írni, hogy nincs senki felé letiltva a hívószám kijelzés, tehát mindíg elküldi a számomat mindenkinek.

A megérzésed jó, nem nagyon szoktam kikapcsolni a telefonomat. Van hogy hetekig, sőt hónapokig megy kikapcs nélkül. Amikor ritkán ki is kapcsolom, utána sem veszem észrem, hogy a tárgyalt problémák megszűntek volna.

Ezek a jelenségek -  nem is tudom pontosan - elég régóta vannak, talán 1 éve, de akkor még nem nagyon foglalkoztam vele, de most már egyre jobban kezdenek idegesíteni.

Meg szoktam próbálni én is, hogyha valaki felhív és nem írja ki a nevét, akkor utána a híváslistából elmentem és felüliratom az eredeti számot, de akkor is ha ugyanazt csinálja, ha legközelebb hívnak erről a számról.

Abban már lehet valami, hogy a SIM kártyán is van néhány telefonszám, ami a telefonban is tárolva van. Ezt még kipróbálom, hogy a SIM-ről letörlöm az összes számot, hátha segít..........

Legjobb lenne a szoftver frissítés, az biztos. Majd körülnézek, hogy merre felé tudnám megcsináltatni.

Kösz még1szer!

Nah akkor először is nincsmit! :)

- legalább hetente egy alkalommal kapcsold ki a telefonod, de azért jobb ha gyakrabban teszed! (simán kikapcsolod aztán egyből utána vissza)
- a hívószámot úgy értem, hogy aki téged hív annak nem küldi el a számát!!
- ami a szoftverfrissítést illeti minden maszek helyen megcsinálják! olyan 2500-3000 forint ha nem kérsz adatmentést! de ha garis a telód akkor ingyen csinálja a pannon. csak úgy mellesleg mondom, hogy egyáltalán nem egy nehéz művelet szal ha veszel egy szervízkábelt ami kb 1500 forint akkor te is meg tudod csinálni 1 óra alatt és az adataid (képek, sms, telköny) sem vesztek el! teljeskörű magyar leírást találsz de én is tudok segíteni ha valamit nem tudnál!

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó