HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#201 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 14. 10:20

Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 15:38

lehet kapni gumiból készült billenytűzetet, azt nem tom hol de láttam már, usb-s, és összevissza hajlik :)

A Média mittomén -az a western kalapos jóember van a reklámba- láttam egyet: szilikonból volt és fel lehet tekerni! Olyan mint a sokat emlegetett kakaóálló billenytyűzetek. Kb 7 ropi.

#202 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:20

azert ez kapcsolodik a topic temajahoz:

ABLAKONKIB@SZ PARTY - éld át amit csak a legnagyobbak :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#203 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:31

Ma megsemmisítettem a régi billentyűzetem. Nem tudom, hogy működik e még, de 2 gombját délelőtt óta keresem, a többit azért megtaláltam a számítógépesztal alatt/mögött.

#204 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 16. 21:39

Én is eladtam a lelkem a sátánnak: NFS UG. De kiugrándozik a desktopra, namost suhintottam olyat az asztalra, hogy rámborult a szekrény. Hiába, a 19es Iiyama tekintéhely holtsúly, aztán ha megindul...

#205 Felhasználó inaktív   SSeth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 17. 07:39

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 16., hétfő - 20:39

Én is eladtam a lelkem a sátánnak: NFS UG. De kiugrándozik a desktopra, namost suhintottam olyat az asztalra, hogy rámborult a szekrény. Hiába, a 19es Iiyama tekintéhely holtsúly, aztán ha megindul...

Azt a játékot ne emlitsd...
Mert amikor perfekt hibátlanul vezetek 3 kört a négykörös versenyben és az utolsó kanyarban megyek Neki egy diszperzites doboznak mire a kocsi 0-ra fékeződve megáll az a többiek úgy húznak el mellettem mint a vadlibák lappföld felé kákalaki akkával... akkor lettem mérges de ott még annyi lélekjelenlétem volt, hogy uninstall... és nem bántottam a gépet.
Nem úgy két hete... amikor baj volt.
Mégpedig az hogy összeraktam egyik gépemet otthon. Namost akkor próbáljuk ki.
Bekapcsolom megy... rendben.
Kikapcsolom.. megint be.. nem megy... nana!
Mivel, hogy direkt kipróbáltam mielőtt beraktam a házba és ezerszer is ki-bekapcsolás után ment. DE most nem.
Ott oblákoltam vele 30 percet. És amikor akkor sem volt hajlandó menni akkor lettem ideges.
És ennek következtében a ház sok helyütt meghorpadt. Tápot nem lehetett kivenni belőle :-)
Utána másfél órámba telt mig mesterlakatos módjára kikalapáltam annyira, hogy legalább az eszközökat ki lehessen venni belőle.
De semminek nem esett baja csak szegény háznak. Persze a dologhoz hozzá tartozik, hogy kivettem a cuccot összedugtam és ment. És akárhányszor inditottam újra mindig ment.
Akkor kapott még egy kicsit a ház :-)
De most már köszöni szépen jól van. Úgy kiengyengettem meg kikalapáltam mint a reklámba a Peugeot 206ost az arabok vagy kik :-)
"Kair tangus miopiar!"

#206 Felhasználó inaktív   ROBank 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 17. 10:50

:D Billentyűzet kézre esik!

Römis oldalt keresek!
Mozilla FireFox 1.0?

#207 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 22. 02:22

Nade ki ha én nem, teljesen egyedül kiküszöböltem a desktopra ugrálást az UG-ben, valami délkelet-ukrán fan pageet segitségül hivva. Hiába, 2 év számalk az 2 év számalk :D

#208 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 21:36

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 4:22

Nade ki ha én nem, teljesen egyedül kiküszöböltem a desktopra ugrálást az UG-ben, valami délkelet-ukrán fan pageet segitségül hivva. Hiába, 2 év számalk az 2 év számalk :D

es mi volt a titka? en mar nehany tippet kiprobaltam de nem jott be egyik sem
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#209 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 26. 15:44

A random az maradt, nagritkán kiugrik, a Collect Reward-ra kiugrót viszont: regional settingsben mindent USA-ra, és no problem. Valami délszláv siteon leltem asszem.
Amugy, megint van a kezemen egy 2 centis vágás, megsomtam a billt mint légkalapács a buggyant epret, és ahol már egyszer megtörtem a kombinált fogóval, jól elvágta a kezem. Történt ez NFS UG alatt, és a versenyszám: Drag race.....

#210 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 13:53

én egyrészt ritkán játszom, másrészt az értékkel bíró dolgokat sosem bántom. mindig fura számomra, ha valaki bármilyen, de még köznapi vadabb idegállapotban összetör valamit...  :rolleyes:
ez a tisztelet anyám macskáira nem terjed ki, de annyira van önuralmam, hogy megkérdezzem anyámtól, földhöz vághatom-e valamelyik macskát (úgysem ártana neki). de sosem engedi meg. igaz, pár éve többnyire 200km van köztünk...

én csak a billentyűzetet püfölöm, de egy rendes billentyűzetnek egy sima ökölcsapás igazán nem árt. amúgyis, ócsó. bár egy rendes billentyűzet kb beszerezhetetlen, rendes alatt értsd: rendes méretű s elhelyezkedésű gombok, lehetőleg magyar kiosztású és wingomb nélküli... már hajtottak el boltban emiatt, hogy az nem múzeum  :rolleyes: kiskoromban ruhásboltban is volt már olyan, hogy én SIMÁT akartam, s extra igényem miatt szabóhoz küldtek...
no, szóval a mostani és elég régi billentyűzetem még sokat fog bírni, igaz, hogy dögnehéz darab, de nekem tetszik.

a gép nem igazán alkalmas püfölésre. túl drága (akár lelkileg is :)), kemény és nem olyan látványos a szétverése. bezzeg amikor a hülye túl indirekt orosz szótárban nem találtam meg a szót. na abból szálltak a lapok :) ez volt emlékeim szerint az egyetlen dolog, amit nem sajnáltam és módszeresen vertem szét, sok apró darabra. utáltam az oroszt. tagozatos voltam, úgyhogy 7 év tanulás után már semmit sem tudtam. sokan voltunk így az osztályból...

#211 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 13:55

Idézet: gesztyzoo - Dátum: 2004. aug. 13., péntek - 22:31

Na az egér ott megkapta a magáét! Először is ráordítottam: "Kibelezlek te rohadék má' megin ugrálsz, a ku.... anyádat, stb" aztán elemi erővel kitéptem belőle a vezetéket és a falhoz ba**tam hogy 2-é tört! Utána még kidobtam az ablakon -előtte kinyitottam azért- a hóba esett, vesztére. Majd akkor vettem észre hogy a kis sunyi dög elvágta a kezem és vérzek... a következő amire emlékszem az az hogy a 2Kg-os kalapácsal ütöm bele a maradványait a betonba.

tök jó ez a topik  :D

#212 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 14:03

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 29., csütörtök - 13:27

Érdekes, nekem az erek szoktak söprűnyélszerűen kidagadni a nyakamon meg a homlokomon, miközben hosszasan boncolgatom a trója faló szálkás f*sza, a combközépig érő emésztögődárós gumicsizma és a t. programozó édesanyjának szekszuális életével kapcsolatos perverziókat.

a hozzászólásokat olvasva szerintem az én életemből nagyon komoly játékok maradtak ki (tuti. nem vagyok kifejezetten játékos típus, meg is kéne szerezni, annyit meg nekem nem ér... mit tudom én),
de számomra a játék többnyire tényleg játék. bár volt már, hogy nagyon elszántan próbáltam quake3-ban megcsinálni egy pályát magasabb fokozaton az én szánalmas quake-képességeimmel (ja igen, a multi játékok is kimaradtak az életemből, na majd ha Alvaro hoz másik gépet ;) egyszer multiztam, s az első jumper party ÖSSZES compojáról lemaradtam miatta, vazz... elég rövid volt)... de akkor is max ordítottam egy kicsit.

ami a káromkodási szókincset fejleszti, az inkább a programozás, állapítottam meg az egyetemen, nevezetesen a C nyelv tanulása kapcsán.
aztán mióta dolgozom, valahogy nyugalmasabb vagyok. igaz, ennek titka az, hogy ha épp nincs kedvem és agyi állapotom dolgozni, netezek (egy bizonyos szinten túl nagyon fárasztó, de én szeretem a hivatásom :)). azért stressz az van, de gépet akkor sem bántok.

#213 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 28. 22:58

Ma megint sorozotgyilkolás-közelbe jutottam. Aki ez a NFSUGt, ezt a csaló, sz*r fostos ganajcsimbókot megirta, annak azt kivánom, hogy az édesanyjával lépjen anális testi kapcsolatban annak ravatalán térdig érő orrváladékban húsvét hétfőjén, miközban őt hátulról mássza meg a bábolnai almásderes hidegvérű sóderes gumicsizmával. Mert mégegy ilyen mocskos, szemét, hányadék módon megirt, szemérmetlenül csaló szemetet utoljára ugy 2000 táján láttam, mit ád az úr, az is EA volt, és ugy hitták, Porsche Unleashed. Mostantól kezdve bojkottal egybekötött keresztes hadjáratot inditok az EA ellen, dögöljenek meg trippertől csöpögő farokkal végbélrákban a leukémiás gyerekük halálos ágyánál a jó édesanyjuk temetése napján, közvetlenün az aktus után. Én többet egy agysejtemet nem pazarlom erre a vödör trágyára, még jobban felcsesz mint a SL. Nekem egy ilyen sz*rba ne akarják belemagyarázni a több évi fejlesztőmunkát, meg AI, meg séder, meg pikszel, mert menten eladom a fél vesémet, repülőre pattanok egyenest meg se állok az USAig, belibbenek egy sportboltba, ahol korlátozott angoltudásommal rábökök a legordasabb 18 mmes Mossberg shotgunra, és csak igy szólok: Gimmi det fákin gán. Aztán elindulok az egekig magasztal EA főhadiszállására oktatni a dagatt, hájfejű, magukat játékirónak, programozónak és dizájnernek tituláló senkiházi naplopókhoz, és a saját belükre akasztom őket a láncfűrésszel ürített herezacskójuknál fogva. Gráááááááár....és még orditani se lehet, mert alszik a család, és múltor is az állatkerti befogót akarták hivni a szomszédok, mert aszitték elszabadult a bengáli tigris.

#214 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 13:32

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 26., csütörtök - 17:44

a Collect Reward-ra kiugrót viszont: regional settingsben mindent USA-ra, és no problem. Valami délszláv siteon leltem asszem.

na ezt meg nem probaltam. viszont megneztem es csak a location nincs USA-ra allitva.

majd ha kedvem lesz egy esetleges fagyashoz akkor kiprobalom ezt is :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#215 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 13:33

Idézet: shr - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 15:53

ez a tisztelet anyám macskáira nem terjed ki, de annyira van önuralmam, hogy megkérdezzem anyámtól, földhöz vághatom-e valamelyik macskát (úgysem ártana neki). de sosem engedi meg. igaz, pár éve többnyire 200km van köztünk...

:nevet2:  ...kinek az eger kinek a.... macska :Đ
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#216 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 17:44

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 12:33

:nevet2:  ...kinek az eger kinek a.... macska :Đ

hát igen. egy vérbeli macskának tényleg 9 élete van, de ha az én Gugától szalajtott akciós szuper kis optikai egeremet, amit a vadmarha betörők is otthagytak a gef2-mmel együtt, pedig a PI-es gépem fullosan nem ért annyit, pedig még gus is volt benne.
szóval az egérkém hozzám nőtt, nem bántanám semmiképp :) már kicsit kopott, az ezüstje matt lett, de azért remekül szuperál, s csak akkor szaggat, ha Alvaro berakja mellé a pendrive-ját, valamiért allergiás rá.

#217 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 17:48

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. aug. 28., szombat - 21:58

Ma megint sorozotgyilkolás-közelbe jutottam. Aki ez a NFSUGt, ezt a csaló, sz*r fostos ganajcsimbókot megirta...

nagyon lefáradhattál. tudsz Te ennél sokal jobbat...
a kollégáim is alkotnak néha elég izgalmasakat, persze a szalonképesség talaján állva, de jelentékeny erőszakot kifejezve.
egyszer Alvaro ecsetelte, asszem a Hajnal Hadurával kapcsolatban? nem tuti, mindenesetre érzékletesen írta le az élményt, amit a bordákon s mindeneken által határozottan kiszakított, még verő, meleg szív harapása jelent... én értékelem a kultúrát és a feelinget :) határozottan jó, ha valaki nem halvérű.

#218 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 30. 19:11

Kissé kezd sok lenni a kiemelt téma, a régebbi szavazást nem lehetne most már elvenni a kiemeltek közül?

#219 Felhasználó inaktív   Alvin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 01. 21:27

Én szétvertem NFS Underground után a billenytűt a 7 körös pálya végén karambolóztam......

Haver meg mindent szétvert mikor hálózatról ráraktuk a server.exe fájlt:)
Nyitogattuk cd-romját, egerét ugráltattuk, képernyő ki-be......

Qrva ideges volt tőle :D Monitor, ház, egér bill minden kapott ütést:) Fel is vettük kamerára:)
Szal jóó kis lanparty volt...
Védd a fákat, egyél hódot!

#220 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 02. 16:10

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. aug. 30., hétfő - 20:11

Kissé kezd sok lenni a kiemelt téma, a régebbi szavazást nem lehetne most már elvenni a kiemeltek közül?

Tényleg, arról is volt szó, hogy ilyen vicces szavazások 2-3 hétig lesznek, aztán majd lesz mindig újabb (meg nem is igazán érdemes kiemelni, ha már érdektelen egy téma, akkor süllyedjen csak nyugodtan).

Szerintem lehetne kitalálni valami újat... ;)

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.