Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)
Elküldve: 2004. 07. 06. 13:03
engem ha nagyon felhúz valami akkor autmatikusan a reset gombhoz nyulok
bár volt hogy photoshopból ugrottam át egy"kicsit" cszni
és egy 2és 1/2 órányi munkám ment kárba
de a multkor lanon ugy felhuzott egy gyerek hogy megfogtam az egeremet (MX500) majd oyan erővel vágtam az egérpadomhoz (thermaltake Xaser ALu) hogy megpattant és a földön landolt.
2szál kékmulti -ops ez reklám
- után bementem és azt lkáttam hogy a haverok keresik az elmászkált patkányomat..
bár volt hogy photoshopból ugrottam át egy"kicsit" cszni
de a multkor lanon ugy felhuzott egy gyerek hogy megfogtam az egeremet (MX500) majd oyan erővel vágtam az egérpadomhoz (thermaltake Xaser ALu) hogy megpattant és a földön landolt.
2szál kékmulti -ops ez reklám
Nem állhatunk meg, ez denevérország....
Elküldve: 2004. 07. 08. 08:39
FreeSpace 2 alatt sikerült nullára írnom egy Saitek X36 TQS "x" tengelyét. Helyette lett egy Logitech Wingman Force (az ergonómikus kiadás). Ez azóta is megvan és bírja. Más eszközt eddig nem sikerült tönkretennem, csak elvétve dobja le az agyam a szíjat.
Elküldve: 2004. 07. 12. 16:30
Hi,
anno az X-Winggel jatszottam, egy nehez kuldtest nyomtam sokadszorra. Olyan 5PercigLazaAztanNagyonKemeny tipusu feladat volt. Mergemben tenyerrel csapkodtam a Quickhot Warrior 5-os yostickot, es hat a rugok nem birtak. Hetekig lefittyedve alldogalt az asztalon, aztan kuka... (akkor meg nem volt szelektiv hulladekgyujtes, bocs)
anno az X-Winggel jatszottam, egy nehez kuldtest nyomtam sokadszorra. Olyan 5PercigLazaAztanNagyonKemeny tipusu feladat volt. Mergemben tenyerrel csapkodtam a Quickhot Warrior 5-os yostickot, es hat a rugok nem birtak. Hetekig lefittyedve alldogalt az asztalon, aztan kuka... (akkor meg nem volt szelektiv hulladekgyujtes, bocs)
Elküldve: 2004. 07. 14. 06:03
Láttatok volna akkor amikor a MoHAA partraszállást próbáltam "hard" fokozaton.......... Egy billentyűzet bánta amit ketétörtem!
Az egeret meg azért vágtam a falhoz, mert nem működött úgy a netes játék közben, ahogy én akartam.
Az egeret meg azért vágtam a falhoz, mert nem működött úgy a netes játék közben, ahogy én akartam.
COLIN MCRAE 1968-2007. Emlékezzünk rá 1 percben!!!
Amikor megszülettél mindenki mosolygott csak te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz mindenki sírjon csak te mosolyogjál!
Amikor megszülettél mindenki mosolygott csak te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz mindenki sírjon csak te mosolyogjál!
Elküldve: 2004. 07. 14. 14:01
Háj!
1:Nemrég kezdtem CS-vel tolni
(mióta megfertőzödtem az első LAN-party-n) és ezerrel gyakorlok csak a sokadik head-shot után rá-rá csapok a billentyűzetre...Egyszerűen alig bírom türdőztetni magam és egyszer-kétszer...Persze a kitámasztó pöcök rendre eltörik, azt ugrok a pillanat ragasztó után! Eddig kb. tízszer sikerült megragasztani...
2:Régebben(még jo erőben voltam) összeroppantottam egy egeret...
3: Volt egy öreg tintás nyomtatóm(Canon BJC-240) néha megkínáltam lábbal
mert akkor nem akart nyomtatni, mikor gyorsan kellett volna vmit...
4: Persze mind megbántam, a billentyűzeten kívül nem zúztam semmit régóta!!
1:Nemrég kezdtem CS-vel tolni
2:Régebben(még jo erőben voltam) összeroppantottam egy egeret...
3: Volt egy öreg tintás nyomtatóm(Canon BJC-240) néha megkínáltam lábbal
4: Persze mind megbántam, a billentyűzeten kívül nem zúztam semmit régóta!!
Elküldve: 2004. 07. 14. 15:31
Érdekes, a Mafia még senkiből nem hozta elő a dühöngő vadállatot?
Engem az akasztott ki a legtöbbször, bár én ilyenkor inkább csak cifra átkozódásokban törtem ki!
Egyszer-kétszer azért a billentyűzetet is megkínáltam, például az utolsó küldetésénél... Ez történt kb Januárban, azóta hozzá sem nyúltam a játékhoz.
Gépet azért nem merném rúgdosni, amellett is hogy nem egy mai darab(667cerka), nekem azért annál többet ér! Nomeg arról nem is beszélve, hogy akkor min neteznék?
Engem az akasztott ki a legtöbbször, bár én ilyenkor inkább csak cifra átkozódásokban törtem ki!
Gépet azért nem merném rúgdosni, amellett is hogy nem egy mai darab(667cerka), nekem azért annál többet ér! Nomeg arról nem is beszélve, hogy akkor min neteznék?
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi
Elküldve: 2004. 07. 15. 21:42
Idézet: Csiresz - Dátum: 2004. júl. 14., szerda - 16:31
arról nem is beszélve, hogy akkor min neteznék? 
Semmin. Viszont tutira lenyugodnál, és máskor jobban meggondolnád, hogy szétgyepálod-é a gépet, avagy nem.
Nálam most FIFA a nyerő megint, de már addig eljutottam, hogy nem csapkodok a billentyűzeten, csak földhözvágom néha a fejhallgatót...
Elküldve: 2004. 07. 16. 07:52
Drága cuccoknál elgondolkodikaz ember hogy ráüssön e vagy se...
Én már a 4e Ft-s billzetet sem merném összezúzni.
Én már a 4e Ft-s billzetet sem merném összezúzni.
Elküldve: 2004. 07. 21. 10:28
Úgy emlékszem az NFSU-n is káromkodtam eleget, de csak az asztalt ütöttem, mikor az utolsó kanyarban....
Elküldve: 2004. 07. 23. 21:51
En is rendesen fel tudom huzni magam
.
Ilyenkor leginkabb ugy nezek ki,mint egy borult elmeju.....voros szemek,kiduzzadt erek
.Ilyenkor nem szeretem,ha pluszba zavarnak meg....de altalaban egy jo kis karomkodassal levezetem...meg semmit sem tortem szet
.
Ilyenkor leginkabb ugy nezek ki,mint egy borult elmeju.....voros szemek,kiduzzadt erek
Elküldve: 2004. 07. 29. 14:27
Érdekes, nekem az erek szoktak söprűnyélszerűen kidagadni a nyakamon meg a homlokomon, miközben hosszasan boncolgatom a trója faló szálkás f*sza, a combközépig érő emésztögődárós gumicsizma és a t. programozó édesanyjának szekszuális életével kapcsolatos perverziókat.
Elküldve: 2004. 08. 01. 15:17
Mortal Kombat I. -> kis walkman hangfalak (valami levis vagy mittom en milyen) PCspeaker -t kivezetve egy akcio utan foldhozvagtam, majd mezetlab szettapostam, majd fellabon ugralva jajgattam a szobaba, mert a muanyag szilank belallt a sarkamba, melyet a lenyugodas utan sajat kezuleg csipesszel, es olloval mutottem ki magambol
Clint Eastwood bek@phatja! Hooooo! ;)
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2004. 08. 03. 11:10
Újabban a Yetisport5-ön idegesítem fel magam. Azok a qrva zsiráfok...
A billentyűzet már reszket, amikor elindítom az exe-t. Pöcökkitörésen kívűl még nem okoztam nagyobb kárt, legalábbis nem tudok másról. Nem számítom azt, amikor a frissen bekrepált (előtte semmi erőszak nem volt) egeremből kitéptem a kábelt, és az egészet egy meglehetősen erős és durva mozdulattal a kukába juttattam. Erős felindulásomban arra sem volt időm, hogy a szemetes lengő fedelét elhajtsam az útból...
A billentyűzet már reszket, amikor elindítom az exe-t. Pöcökkitörésen kívűl még nem okoztam nagyobb kárt, legalábbis nem tudok másról. Nem számítom azt, amikor a frissen bekrepált (előtte semmi erőszak nem volt) egeremből kitéptem a kábelt, és az egészet egy meglehetősen erős és durva mozdulattal a kukába juttattam. Erős felindulásomban arra sem volt időm, hogy a szemetes lengő fedelét elhajtsam az útból...
Elküldve: 2004. 08. 07. 23:02
Nekem Nfs: Porshe Unleashed a klaviatúra gyilkosom. Az egyik pályát nem bírtam megcsinálni, és szétzúztam a billentyűzetet.
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )
Elküldve: 2004. 08. 08. 15:41
szándékosan nem tettem tönkre eszközt, de egér csere volt néhány (occsó geniusok még régebben) a Diablo1-2-ben a sok kattintgatás miatt, az elsőt jelöltem meg, de néha elkap az ideg rendesen, inkább szitkozódok minthogy akasztanék a képnek 
ellenben az öcsém
valamikor elkapta az ideg, aztán akasztott a házának egyet, szegény vinyó kinyiffant
ellenben az öcsém
Szerkesztette: ssanyesz 2004. 08. 08. 15:42 -kor
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2004. 08. 10. 14:38
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 20., csütörtök - 9:17
Errol jut eszembe: miert nem dob valaki piacra kimondottan idegzsaba gamereknek keszult, utesallo billentyuzetet? 
lehet kapni gumiból készült billenytűzetet, azt nem tom hol de láttam már, usb-s, és összevissza hajlik
Elküldve: 2004. 08. 10. 17:12
Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. aug. 10., kedd - 15:38
lehet kapni gumiból készült billenytűzetet, azt nem tom hol de láttam már, usb-s, és összevissza hajlik 
Szilikonos billentyűzetnek hívják (illetve Roller Keyboard a valódi neve) és 4-6e Ft-ba kerül! Teljesen korrekt, de egy kicsit kényelmetlen!
Szerkesztette: Jareth 2004. 08. 10. 17:13 -kor
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2004. 08. 13. 23:31
Nem is gondolná az ember hogy az "iéj gémsz" játékai mi mindent hoznak ki egyesekből...
Én a "nyugodt vagyok" kategóriába neveztem, mert tudatosan nem bántom a gépet, de egyszer egy olcsó egér és több bil. is rajtavesztett.
A bill.-k nem bírták a mortal kombatot és szépen lassan az összes gomb elrepült és a billentyüzet is "megrogyant" kissé, egész dizájnosan nézett ki.
A legútóbbi egerem pedig úgy végezte hogy immáron a 20. javítás után megint megtört a vezetéke, és az egérkurzor elkezdett ösze-visza ugrálni meg kattingatni a képernyőn, és emiatt elvesztettem a küldetést amivel órák óta izzadtam, persze nem volt elmentve...
Na az egér ott megkapta a magáét! Először is ráordítottam: "Kibelezlek te rohadék má' megin ugrálsz, a ku.... anyádat, stb" aztán elemi erővel kitéptem belőle a vezetéket és a falhoz ba**tam hogy 2-é tört! Utána még kidobtam az ablakon -előtte kinyitottam azért- a hóba esett, vesztére. Majd akkor vettem észre hogy a kis sunyi dög elvágta a kezem és vérzek... a következő amire emlékszem az az hogy a 2Kg-os kalapácsal ütöm bele a maradványait a betonba.
Jól megszívattam magam mert aznap -szilveszter délután- már nem volt nyitva semmi úgyhogy néhány napot nem gépeztem
Azóta példás az önuralmam, nem bántok semmilyen perifériát, gépet meg pláne, csak anyázni szoktam, igen, igen NFSU engem is kiborít néha, na jó:Mindíg
Én a "nyugodt vagyok" kategóriába neveztem, mert tudatosan nem bántom a gépet, de egyszer egy olcsó egér és több bil. is rajtavesztett.
A bill.-k nem bírták a mortal kombatot és szépen lassan az összes gomb elrepült és a billentyüzet is "megrogyant" kissé, egész dizájnosan nézett ki.
A legútóbbi egerem pedig úgy végezte hogy immáron a 20. javítás után megint megtört a vezetéke, és az egérkurzor elkezdett ösze-visza ugrálni meg kattingatni a képernyőn, és emiatt elvesztettem a küldetést amivel órák óta izzadtam, persze nem volt elmentve...
Na az egér ott megkapta a magáét! Először is ráordítottam: "Kibelezlek te rohadék má' megin ugrálsz, a ku.... anyádat, stb" aztán elemi erővel kitéptem belőle a vezetéket és a falhoz ba**tam hogy 2-é tört! Utána még kidobtam az ablakon -előtte kinyitottam azért- a hóba esett, vesztére. Majd akkor vettem észre hogy a kis sunyi dög elvágta a kezem és vérzek... a következő amire emlékszem az az hogy a 2Kg-os kalapácsal ütöm bele a maradványait a betonba.
Jól megszívattam magam mert aznap -szilveszter délután- már nem volt nyitva semmi úgyhogy néhány napot nem gépeztem
Azóta példás az önuralmam, nem bántok semmilyen perifériát, gépet meg pláne, csak anyázni szoktam, igen, igen NFSU engem is kiborít néha, na jó:Mindíg
"Aki ma mer, annál van a kanál"
Elküldve: 2004. 08. 14. 10:16
Idézet: Vertigo - Dátum: 2004. aug. 1., vasárnap - 16:17
Mortal Kombat I. -> kis walkman hangfalak (valami levis vagy mittom en milyen) PCspeaker -t kivezetve egy akcio utan foldhozvagtam, majd mezetlab szettapostam, majd fellabon ugralva jajgattam a szobaba, mert a muanyag szilank belallt a sarkamba, melyet a lenyugodas utan sajat kezuleg csipesszel, es olloval mutottem ki magambol 
Olyan Levis hangfalam nekem is volt! Úúúúú! De régen volt már....

Súgó
A téma zárva.