Ez egy jó topic
Nekem lassan kéne venni új bill-t, mert nem az a baj, hogy öreg már a mostani, csak idegesítő, hogy amikor warozunk, akkor mnnyuk idegességemben rácsapok a billre (igen, én is ebbe a kategóriába tartozom

) és azért bukjuk az adott kört, mert mondjuk hátbatámadják a csapatot, mert a snipa (én

) nem figyelte az utcát. És ez is azért van, mert én az asztal alatt keresem, azt a rohadt "w" gombot

.
Egeret nem bántom, mivel még nincs önálló keresetem, és abban tudnék kárt tenni, meg sajnálom is, drága vót. Kis MX 500-as, eddig csak egyszer sóztam rá, de azt nagyon megbántam, amikor elütött egy kocsi, meg volt zúzódva a csuklóm, úgy játszottam, és amikor mellélőttem (FPS PoWaaa

) akkor rávágtam egyet, csakhogy elnlztem az ütést, és a megzúzott csuklómmal ütöttem rá :confused: .
Egyéb eszközöket nem nagyon szoktam bántani, pont a sajnálat (és a szánalom) miatt

.
Az szerintetek nem lenne jó megoldás a billentyűzetcsapkodóknak, hogy a norm. billjük mellé, amin játszanak odatennének egy ócska bill-t és akkor azt csapkodnák?
Konzolokon azért is szeretek jobban játszani, mint PC-n, mert nem tudom, azokon, ha felhúzom magam, akkor közel van az erkély (abból a szobából nyílik, ahol a TV van

) és csa kimegyek, elszívok egy cigit, lehiggadok, visszajövök, és utána sikerül is megcsinálnom az adott pályát... Monnyuk PC-nél nem tudom miért nem vagyok ere képes, de nem vagyok
Szerkesztette: kiskrampusz 2004. 06. 18. 11:24 -kor
Amíg lesznek álmodozók, akik nem félnek követni álmaikat, addig lesznek hősei ennek a világnak...