HWSW Informatikai Kerekasztal: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)

Szavazás: Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? (705 felhasználó adott le szavazatot)

Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#81 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 26. 00:51

Monitornál-CD throwningnál érdemes a szilánkokra vigyázni. Ha felrobban a képcső, nehogy valami hulladél ezeréves CGA monitor miatt legyen tied csak a fél világ:D
CDnél meg az a gond, hogy ha padlószőnyegen b*szod szét, még hetek múlva is a szilánkokat szedheted.
Ezért nem is kell törni-zuzni, jobba hideg fej. Pl most szereztem egy zsír Intergraph billentyűzetet, hát csak nem kúrom már szét? Inkább a combomba vágok egyet, az is segíteni szokott:D Vagy a friss levegő, hidegzuhany, masszázs, kézivezérlés, jacuzzi...ja hogy szálljak már le a földre?

#82 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 03:49

Haller!
Nekem is voltak kisebb-nagyobb incidenseim a billentyűzetekkel. Sajna egyszer a cimborárét sikerült kicsit leamortizálnom :D Hiába, a GTA1 multi közben nem volt más kéznél  :pokeas:  :drive:
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#83 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 07:42

A logitech billentyűzetet megbántam, de az egeret nem!

"    UGYE NEM CSAK EGYET LEHET MEGJELÖLNI? "
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#84 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 26. 08:47

Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 1:34

Egyik kollégám még régen (3 éve!!!) feldühödött valamelyik "ügyes" rendszergarázda újabb okosságán, és akkorát vágott ököllel a vadiúj LCD monitorba, hogy azt hittem átüti ... monitor hopp, asztalról le ... még csak egy karcolás baja se lett :)

Ugye nem baj, ha ezt nem hiszem el. Ha egy folyadékkristályos képernyőnek odavág valaki "nagytotálból", akkor annak annyi. Az ütés helyén szép, összefolyt képe lesz.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#85 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 26. 08:51

Idézet: Xero - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 1:45

A másik bűnöm egyszer egy buli után illuminált állapotban leültem cs-zni!

Hehh, akkor ez tetszeni fog: Ez egy állat! Töltsétek le, megéri! 1,4 MB <---KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ!!!

:)

#86 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 09:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:51

kemeny :D habar lehet h csak meg volt rendezve.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#87 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 16:43

Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 9:51

Király.  :D  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#88 Felhasználó inaktív   Kame 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 17:16

Kb. másfél éve játszottam egy fps játékkal, ami kb. 30 percenként kifagyott általában akkor, amikor nem mentetem. Videó kártya hibára gyanakodtam, lecseréltem a ventillátort a karin. Visszaraktam a kártyát, elkezdtem játszani a game- el. A játék közben ismét fagyni kezdett a számítógép. Az egyik fagyás után nagyon ideges lettem, kivettem a kártyát és egy kalapáccsal ripityára törtem. A kártya egy geforce 4 Ti4200 volt.
A sors fintora az volt amikor kiderült, hogy game bug volt a fagyás oka. De ezt én későn tudtam meg.
Azóta semmilyen számítás technikai eszközt nem tettem tönkre.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT

#89 Felhasználó inaktív   Kame 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 17:30

A kártyát a mai napig megtartottam a monitor felet figyel a polcon. Igy emlékeztett arra, hogy ne a hardveren töltsem ki a mérgem.Drága dühöngés volt.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház

CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT

#90 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 20:19

Nekem az osszes sikerult ezek kozul.. :D
Marmint a szavazas kozul.

Latom mindenki leirta, akkor en is irom.
Szamitogep hazba rugas alap volt regen. Volt is 1-2 bades vinyom. 2-3 bill-t tortem szarra. Egereket beporgetve falhoz vagtam. Joyt pc-n 2-t tobol tortem ki. :D
C-64-n kabe ~10 joyom volt. Az utso mar gamepad volt, az birta! :D
Az elso pc-s kormanyomat ilyen genius vagy quickshot, nem is tudom mi volt a markaja. Nagy szar muanyag, ratapasztott mubor a kormanyon.Na azt tobol kitortem. :D
A 14 colos moncsimra annyira rakurtam, hogy berepedt a muanyag resze fenn. :)
Roviden ennyi. Szamon nem tartom oket. Mostanaban a cuccokat mar finoman utom.

Jah 1 vargane tapot kalapaccsal vertem szet hajnali 6-kor a teraszon, meg acel betkossal rugdaltam 2 eve nyaron! Jottem haza bulibol kapatosan, erre nem tudtam netezni, mert elfustolt az a szar, kiteptem, felvettem az acel betkost, aztan tomboltam! :D
A tap szerencsere semmit nem vitt magaval.

Szerkesztette: MajaG 2004. 05. 26. 20:42 -kor

#91 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 09:38

lassan elkezdek felni idejarni kozetek :D
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#92 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 27. 10:01

Idézet

Le/fel rugtam a számítógépházat    [ 3 ]    [1.82%]

:D De nem jellemző rám... amikor ezt teszem, akkor is csak azért, mert nagyon kézre áll :lol:

#93 Felhasználó inaktív   Viper0us 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:02

én egyszer nfs5 factory driverezés közben(hátramenetbe kellet 2x 180fokot fordulni) ütöttem egy akkorát az asztalra,hogy leszakadt és dobhattam is ki :pokeas:

#94 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 10:04

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 22:43

Amugy, CD törés...na az ékes volt. Street Legal...kiirtam a cuccot CDre, mert miért ne...vesztére. Egy akadásnál hopp, elbukom a versenyt. Az ilyesmi nagyon tud bosszantani...CD ki, padlóra izomból, csak úgy replült szerteszét. Még jó hogy a TEAC meg Plex cd meg jól birják a tálcabelökéses manővereket.

Én is ezeket szoktam... CD már tört sok, a CD meghajtóim meg jól bírják az adott esetben előforduló "csukóggymá be a zanyádhéccencségét áze" akciókat :lol: Számítógépház oldala is strapabíró, billentyűzetből eleve olyat választottam :D Egerentyűt nem bántom :respect:

Szerkesztette: Omega 2004. 05. 27. 10:05 -kor

#95 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 11:41

Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 11:04

Én is ezeket szoktam... CD már tört sok, a CD meghajtóim meg jól bírják az adott esetben előforduló "csukóggymá be a zanyádhéccencségét áze" akciókat :lol: Számítógépház oldala is strapabíró, billentyűzetből eleve olyat választottam :D Egerentyűt nem bántom :respect:

Én egyszer egy efféle csúkódjmárbeazanyád művelettel eltörtem szépen a cdtálcát :) Aztán ott szoptam vele mire megragasztottam, de aztán működött megint.

#96 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 11:49

Van egy ismerősöm, ő pl. egy rontott írás után direktben lelépte a bűnös tálcáját :D
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#97 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 14:33

Tonkre nem tettem, de egyszer rasoztam a klaviaturara.
Ravertem a klaviaturara es szetrepultek a gombok. A 2-es gombot azota sem talalom  :confused:
Egy rejtely, hogy hova tunhetett.

#98 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 14:39

Idézet: CitroM - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 16:33

Tonkre nem tettem, de egyszer rasoztam a klaviaturara.
Ravertem a klaviaturara es szetrepultek a gombok. A 2-es gombot azota sem talalom  :confused:
Egy rejtely, hogy hova tunhetett.

nincs valahol az ujjaid kozt a rengetegben? :D esetleg a suru mellszorzetedben? :D
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#99 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 27. 15:49

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:20

kemeny :D habar lehet h csak meg volt rendezve.

Ez nem. Hallod, hogy röhögnek a többiek a felvételen, nem? :) Meg amúgy is teljesen elszállt az agya; lehet látni. De mit mondhat? Én csak a "Shut up!"-ig értem.

Amúgy nem semmi, hogy a mellette ülő srác mennyire higgadt. A kakaó (vagy kóla) ráfolyik a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 egérre, amivel játszik, de "fel sem veszi".
Persze lehet, hogy nem a saját gépe -és egere- volt, de hát akkor is ott folyik, meg minden... Lehet, hogy a csávótól ijedt meg (mondjuk kinézem belőle, hogy azt mondja "Shut up! If you wanna live.") :p

Én speciel intenzív, hirtelen felindulásból kiutalt pofonnal lenyugtattam volna a srácot, ha az én cuccomat önti le a saját hülyesége miatt.

#100 Felhasználó inaktív   itldj2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 18:50

Hát ha már mindenki leírja akkor én is megteszem...
Kb 10 perce történt, hogy hoztak valami storage nevű cd-n hozzám hogy erről kéne biztonsági menteni...
Épp ment letöltésem, méghozzá olyan helyről ami nem támogatja a megszakadt letöltések folytatását (cc600mega a cucc) Beteszem a cd-t kettőt böknék az alcoholra, mit ad istan a a fos xar *********** megfagyasztotta a gépet, de csontra... Irtózatos káromkodás, (leöltésből hátra volt vagy 50 mega) reset után kivettem a cd, és első lendúletből úgy odavágtam a szemközti falhoz hogy szabályosan lyukat ütött bele, a cd meg ripityára ment szét. most potszívóztam össze, de szerintem a szőnyyegből még egy hétig szedegethetem a szilánkokat...  :think:
Hoyg ne legyek teljesen  :offtopic: :
Nagyjából 2-3 billentyűzet bánta a NFS széria porsche 2000 utáni epizódjainak kipróbálását...
Talán 2-3 csodajó 800Ft körüli Genius egeret sikerült már a farkánál megpörgetve kihajítani az emeletről, esetleg csak a falig vágni...
Asztal lábát is kellett már szervízelni, mer megsimogattam ököllel egy kicsit...
User Error, replace user and press any key to continue...

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.