Játék közben tettél-e tönkre hardvereszközt? :-) **SZAVAZAS** :-)
Elküldve: 2004. 05. 26. 00:51
Monitornál-CD throwningnál érdemes a szilánkokra vigyázni. Ha felrobban a képcső, nehogy valami hulladél ezeréves CGA monitor miatt legyen tied csak a fél világ:D
CDnél meg az a gond, hogy ha padlószőnyegen b*szod szét, még hetek múlva is a szilánkokat szedheted.
Ezért nem is kell törni-zuzni, jobba hideg fej. Pl most szereztem egy zsír Intergraph billentyűzetet, hát csak nem kúrom már szét? Inkább a combomba vágok egyet, az is segíteni szokott:D Vagy a friss levegő, hidegzuhany, masszázs, kézivezérlés, jacuzzi...ja hogy szálljak már le a földre?
CDnél meg az a gond, hogy ha padlószőnyegen b*szod szét, még hetek múlva is a szilánkokat szedheted.
Ezért nem is kell törni-zuzni, jobba hideg fej. Pl most szereztem egy zsír Intergraph billentyűzetet, hát csak nem kúrom már szét? Inkább a combomba vágok egyet, az is segíteni szokott:D Vagy a friss levegő, hidegzuhany, masszázs, kézivezérlés, jacuzzi...ja hogy szálljak már le a földre?
Elküldve: 2004. 05. 26. 03:49
Haller!
Nekem is voltak kisebb-nagyobb incidenseim a billentyűzetekkel. Sajna egyszer a cimborárét sikerült kicsit leamortizálnom
Hiába, a GTA1 multi közben nem volt más kéznél
Nekem is voltak kisebb-nagyobb incidenseim a billentyűzetekkel. Sajna egyszer a cimborárét sikerült kicsit leamortizálnom
The names and the faces have changed, but the game is still the same.
Elküldve: 2004. 05. 26. 07:42
A logitech billentyűzetet megbántam, de az egeret nem!
" UGYE NEM CSAK EGYET LEHET MEGJELÖLNI? "
" UGYE NEM CSAK EGYET LEHET MEGJELÖLNI? "
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.
Elküldve: 2004. 05. 26. 08:47
Idézet: DummyBoy - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 1:34
Egyik kollégám még régen (3 éve!!!) feldühödött valamelyik "ügyes" rendszergarázda újabb okosságán, és akkorát vágott ököllel a vadiúj LCD monitorba, hogy azt hittem átüti ... monitor hopp, asztalról le ... még csak egy karcolás baja se lett 
Ugye nem baj, ha ezt nem hiszem el. Ha egy folyadékkristályos képernyőnek odavág valaki "nagytotálból", akkor annak annyi. Az ütés helyén szép, összefolyt képe lesz.
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 05. 26. 08:51
Idézet: Xero - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 1:45
A másik bűnöm egyszer egy buli után illuminált állapotban leültem cs-zni!
Hehh, akkor ez tetszeni fog: Ez egy állat! Töltsétek le, megéri! 1,4 MB <---KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ!!!
Elküldve: 2004. 05. 26. 09:20
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:51
Hehh, akkor ez tetszeni fog: Ez egy állat! Töltsétek le, megéri! 1,4 MB <---KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ!!!

kemeny
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 26. 16:43
Idézet: Piftuka - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 9:51

Király.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2004. 05. 26. 17:16
Kb. másfél éve játszottam egy fps játékkal, ami kb. 30 percenként kifagyott általában akkor, amikor nem mentetem. Videó kártya hibára gyanakodtam, lecseréltem a ventillátort a karin. Visszaraktam a kártyát, elkezdtem játszani a game- el. A játék közben ismét fagyni kezdett a számítógép. Az egyik fagyás után nagyon ideges lettem, kivettem a kártyát és egy kalapáccsal ripityára törtem. A kártya egy geforce 4 Ti4200 volt.
A sors fintora az volt amikor kiderült, hogy game bug volt a fagyás oka. De ezt én későn tudtam meg.
Azóta semmilyen számítás technikai eszközt nem tettem tönkre.
A sors fintora az volt amikor kiderült, hogy game bug volt a fagyás oka. De ezt én későn tudtam meg.
Azóta semmilyen számítás technikai eszközt nem tettem tönkre.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház
CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT
Elküldve: 2004. 05. 26. 17:30
A kártyát a mai napig megtartottam a monitor felet figyel a polcon. Igy emlékeztett arra, hogy ne a hardveren töltsem ki a mérgem.Drága dühöngés volt.
Abit IP35 alaplap, Intel Core 2 Quad Q8200, 6 GB memória, Sapphire 4890 OC, Sapphire FirePSU 625W , Antec Plusview 1000AMG ház
Elküldve: 2004. 05. 26. 20:19
Nekem az osszes sikerult ezek kozul.. 
Marmint a szavazas kozul.
Latom mindenki leirta, akkor en is irom.
Szamitogep hazba rugas alap volt regen. Volt is 1-2 bades vinyom. 2-3 bill-t tortem szarra. Egereket beporgetve falhoz vagtam. Joyt pc-n 2-t tobol tortem ki.
C-64-n kabe ~10 joyom volt. Az utso mar gamepad volt, az birta!
Az elso pc-s kormanyomat ilyen genius vagy quickshot, nem is tudom mi volt a markaja. Nagy szar muanyag, ratapasztott mubor a kormanyon.Na azt tobol kitortem.
A 14 colos moncsimra annyira rakurtam, hogy berepedt a muanyag resze fenn.
Roviden ennyi. Szamon nem tartom oket. Mostanaban a cuccokat mar finoman utom.
Jah 1 vargane tapot kalapaccsal vertem szet hajnali 6-kor a teraszon, meg acel betkossal rugdaltam 2 eve nyaron! Jottem haza bulibol kapatosan, erre nem tudtam netezni, mert elfustolt az a szar, kiteptem, felvettem az acel betkost, aztan tomboltam!
A tap szerencsere semmit nem vitt magaval.
Marmint a szavazas kozul.
Latom mindenki leirta, akkor en is irom.
Szamitogep hazba rugas alap volt regen. Volt is 1-2 bades vinyom. 2-3 bill-t tortem szarra. Egereket beporgetve falhoz vagtam. Joyt pc-n 2-t tobol tortem ki.
C-64-n kabe ~10 joyom volt. Az utso mar gamepad volt, az birta!
Az elso pc-s kormanyomat ilyen genius vagy quickshot, nem is tudom mi volt a markaja. Nagy szar muanyag, ratapasztott mubor a kormanyon.Na azt tobol kitortem.
A 14 colos moncsimra annyira rakurtam, hogy berepedt a muanyag resze fenn.
Roviden ennyi. Szamon nem tartom oket. Mostanaban a cuccokat mar finoman utom.
Jah 1 vargane tapot kalapaccsal vertem szet hajnali 6-kor a teraszon, meg acel betkossal rugdaltam 2 eve nyaron! Jottem haza bulibol kapatosan, erre nem tudtam netezni, mert elfustolt az a szar, kiteptem, felvettem az acel betkost, aztan tomboltam!
A tap szerencsere semmit nem vitt magaval.
Szerkesztette: MajaG 2004. 05. 26. 20:42 -kor
Elküldve: 2004. 05. 27. 09:38
lassan elkezdek felni idejarni kozetek
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 27. 10:01
Idézet
Le/fel rugtam a számítógépházat [ 3 ] [1.82%]
Elküldve: 2004. 05. 27. 10:02
én egyszer nfs5 factory driverezés közben(hátramenetbe kellet 2x 180fokot fordulni) ütöttem egy akkorát az asztalra,hogy leszakadt és dobhattam is ki
Elküldve: 2004. 05. 27. 10:04
Idézet: 2-More - Dátum: 2004. máj. 23, vasárnap - 22:43
Amugy, CD törés...na az ékes volt. Street Legal...kiirtam a cuccot CDre, mert miért ne...vesztére. Egy akadásnál hopp, elbukom a versenyt. Az ilyesmi nagyon tud bosszantani...CD ki, padlóra izomból, csak úgy replült szerteszét. Még jó hogy a TEAC meg Plex cd meg jól birják a tálcabelökéses manővereket.
Én is ezeket szoktam... CD már tört sok, a CD meghajtóim meg jól bírják az adott esetben előforduló "csukóggymá be a zanyádhéccencségét áze" akciókat
Szerkesztette: Omega 2004. 05. 27. 10:05 -kor
Elküldve: 2004. 05. 27. 11:41
Idézet: Omega - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 11:04
Én is ezeket szoktam... CD már tört sok, a CD meghajtóim meg jól bírják az adott esetben előforduló "csukóggymá be a zanyádhéccencségét áze" akciókat
Számítógépház oldala is strapabíró, billentyűzetből eleve olyat választottam
Egerentyűt nem bántom 
Én egyszer egy efféle csúkódjmárbeazanyád művelettel eltörtem szépen a cdtálcát
Elküldve: 2004. 05. 27. 11:49
Van egy ismerősöm, ő pl. egy rontott írás után direktben lelépte a bűnös tálcáját
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 05. 27. 14:33
Tonkre nem tettem, de egyszer rasoztam a klaviaturara.
Ravertem a klaviaturara es szetrepultek a gombok. A 2-es gombot azota sem talalom :confused:
Egy rejtely, hogy hova tunhetett.
Ravertem a klaviaturara es szetrepultek a gombok. A 2-es gombot azota sem talalom :confused:
Elküldve: 2004. 05. 27. 14:39
Idézet: CitroM - Dátum: 2004. máj. 27, csütörtök - 16:33
Tonkre nem tettem, de egyszer rasoztam a klaviaturara.
nincs valahol az ujjaid kozt a rengetegben?
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2004. 05. 27. 15:49
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:20
kemeny
habar lehet h csak meg volt rendezve.
Ez nem. Hallod, hogy röhögnek a többiek a felvételen, nem?
Amúgy nem semmi, hogy a mellette ülő srác mennyire higgadt. A kakaó (vagy kóla) ráfolyik a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 egérre, amivel játszik, de "fel sem veszi".
Persze lehet, hogy nem a saját gépe -és egere- volt, de hát akkor is ott folyik, meg minden... Lehet, hogy a csávótól ijedt meg (mondjuk kinézem belőle, hogy azt mondja "Shut up! If you wanna live.")
Én speciel intenzív, hirtelen felindulásból kiutalt pofonnal lenyugtattam volna a srácot, ha az én cuccomat önti le a saját hülyesége miatt.
Elküldve: 2004. 05. 27. 18:50
Hát ha már mindenki leírja akkor én is megteszem...
Kb 10 perce történt, hogy hoztak valami storage nevű cd-n hozzám hogy erről kéne biztonsági menteni...
Épp ment letöltésem, méghozzá olyan helyről ami nem támogatja a megszakadt letöltések folytatását (cc600mega a cucc) Beteszem a cd-t kettőt böknék az alcoholra, mit ad istan a a fos xar *********** megfagyasztotta a gépet, de csontra... Irtózatos káromkodás, (leöltésből hátra volt vagy 50 mega) reset után kivettem a cd, és első lendúletből úgy odavágtam a szemközti falhoz hogy szabályosan lyukat ütött bele, a cd meg ripityára ment szét. most potszívóztam össze, de szerintem a szőnyyegből még egy hétig szedegethetem a szilánkokat...
Hoyg ne legyek teljesen
:
Nagyjából 2-3 billentyűzet bánta a NFS széria porsche 2000 utáni epizódjainak kipróbálását...
Talán 2-3 csodajó 800Ft körüli Genius egeret sikerült már a farkánál megpörgetve kihajítani az emeletről, esetleg csak a falig vágni...
Asztal lábát is kellett már szervízelni, mer megsimogattam ököllel egy kicsit...
Kb 10 perce történt, hogy hoztak valami storage nevű cd-n hozzám hogy erről kéne biztonsági menteni...
Épp ment letöltésem, méghozzá olyan helyről ami nem támogatja a megszakadt letöltések folytatását (cc600mega a cucc) Beteszem a cd-t kettőt böknék az alcoholra, mit ad istan a a fos xar *********** megfagyasztotta a gépet, de csontra... Irtózatos káromkodás, (leöltésből hátra volt vagy 50 mega) reset után kivettem a cd, és első lendúletből úgy odavágtam a szemközti falhoz hogy szabályosan lyukat ütött bele, a cd meg ripityára ment szét. most potszívóztam össze, de szerintem a szőnyyegből még egy hétig szedegethetem a szilánkokat...
Hoyg ne legyek teljesen
Nagyjából 2-3 billentyűzet bánta a NFS széria porsche 2000 utáni epizódjainak kipróbálását...
Talán 2-3 csodajó 800Ft körüli Genius egeret sikerült már a farkánál megpörgetve kihajítani az emeletről, esetleg csak a falig vágni...
Asztal lábát is kellett már szervízelni, mer megsimogattam ököllel egy kicsit...
User Error, replace user and press any key to continue...

Súgó
A téma zárva.