HWSW Informatikai Kerekasztal: Vitamax DUO - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vitamax DUO meg az emberi hülyeség!

#21 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 07. 23:09

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 14:25

Sok sikert minden ugyeskedonek. :D Azt is olvastatok, hogy nem lehet reklamalni a jovairast illetoen? :) Szal ha kiszurik az ugyeskedoket es nem irjak jova (nem nehez), akkor semmi jogalapod reklamalni... :D

Krinyo

Ezt én is olvastam. És sajnos így van.
De hogy tudják kiszűrni? Mert nem hallgathatják le a beszélgetéseket.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#22 Felhasználó inaktív   GyuliMali 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 09. 21:35

Idézet: TMexy - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 22:09

Ezt én is olvastam. És sajnos így van.
De hogy tudják kiszűrni? Mert nem hallgathatják le a beszélgetéseket.

Minek lehallgatni?

Elég csak AZT MONDANIUK, és pont!

Amúgymeg szerintem nagy ívben *zarik erre a Vodafone. A marketingeseknek megmondják, hogy év végére hány% piaci részesedést kell elérni, és ha nincs meg, akkor repülnek, az eszköz nem számít! És vegyük észre, ebben az országban mindegy, milyen ***** adnak, lényeg, hogy OLCSÓ legyen. Erre mozdul a jónép. És igazából ilyen durva árakkal tud csak elcsábítani új embereket, mert aki NAGYON árérzékeny, az úgyis gondolkodás nélkül cseréli a szolgáltatót és a legolcsóbbnál telefonál, aki kevésbé árérzékeny, az már mind a Vodánál van. Most már csak olyanok maradtak, akiket ez nem érdekel, mint pl én. Én fizetem a Westelnek (oh, bocsi T-mobilE) a domino nap 33/38 HUF/perc díjat és ejtek rá, hogy csak perc alapon számláznak, meghogy az P/V szolgáltató 2 HUF olcsóbb! Én ezen az áron is ki tudom előre kalkulálni, a telefonköltségeimet. Nagyságrendileg ugyanannyit kell fizetni mindegyiknek, és nekem nem ér ennyit a vacakolás, meg a P/V eléggé inkorrekt és tenyérbemászó stílusa. Amúgy nem akarom védeni Tmobilt sem, mert nincs mit, de kell mobil, és szerintem ez a legkisebb rossz.

Bocsi, ha valamelyik PannonGSM vagy Vodafone Hívő lelkébe belegázoltam;-)

Gyula
A minap gondolkodtam...

#23 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 10. 09:40

Idézet: GyuliMali - Dátum: 2004. jún. 9., szerda - 22:35

... adnak, lényeg, hogy OLCSÓ legyen. Erre mozdul a jónép. És igazából ilyen durva árakkal tud csak elcsábítani új embereket, mert aki NAGYON árérzékeny, az úgyis gondolkodás nélkül cseréli a szolgáltatót és a legolcsóbbnál telefonál, aki kevésbé árérzékeny, az már mind a Vodánál van. Most már csak olyanok maradtak, akiket ez nem érdekel, mint pl én.  Nagyságrendileg ugyanannyit kell fizetni mindegyiknek, és nekem nem ér ennyit a vacakolás, meg a P/V eléggé inkorrekt és tenyérbemászó stílusa.

Ez azért érdekes, mert 2000 év elejétől vagyok vodás, és valamiért soha nem éreztem úgy hogy el kellene dobnom a számom, és átmennem a két nagy valamelyikéhez, mert egyszerűen nem lett volna semmi értelme. Egyébként a Westelnél elég sok olyan van szvsz, akiket igenis érdekel valahol az ár, azonban mégse vált  :)

#24 Felhasználó inaktív   GyuliMali 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 10. 14:51

Idézet: Kory - Dátum: 2004. jún. 10., csütörtök - 8:40

Ez azért érdekes, ... Egyébként a Westelnél elég sok olyan van szvsz, akiket igenis érdekel valahol az ár, azonban mégse vált  :)

Szia!

Igazad van, valahogy a percenként 99+ÁFA idejében még én is kissé sokalltam a percdíjakat!
De hála a Vodafonnak, ez ma már nem így van.

Gyula
A minap gondolkodtam...

#25 Felhasználó inaktív   endrogeri 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 11. 09:38

Igazabol vodas vagyok miota nyaron megjelent a vitamax partys kartyajuk... 8-16 csucsido, 140 ft, azonkivul 32 ft, pentek-szombat este 20 ft, sms 20 ft. Mindez masodperc alapon szigoruan es minden magyarorszagi mobil es vezetekes halozatra :D! Aztan a masik kartyam elofizus, rock & roll. Hetvegen es 9 utan beszelek ingyen vodassal... Nekem ennel jobb egyelore nem kell :]! Douban az a moka, hogy 2 percet vonnak le kapasbol, szal rovid hivasra nem erdemes hasznalni. Imho ezert is van az akcio... :p

Szerkesztette: endrogeri 2004. 06. 11. 09:39 -kor

DFI NFII ULTRA INFINITY, 2x512 MB DDR RAM Hynix (400 mhz), AMD Barton 2800+, WD SATA 160 GB - 8 MB cache, SAMSUNG PATA 160 GB - 8 MB cache, ATI RADEON 9800 SE (xpertvision), Chieftec GPS-350BB-101L, PLEXTOR PX-712A (black), PLEXTOR PX-116A2 (black), CASETEK 1016

#26 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 13:06

namost lehet, hogy en vagyok ahuje, de telleg az van, hogy a vita duo-ra akkor is jonnek a bonusok, ha zero hivast kezdemenyezel roluk? Namost en qrvanagy lammer vagyok, de egyszeruen keptelen vagyok havi 18kHUF-os teloszamlakat osszeenekelni europa tarifa mellett, but man i'm damn goood on tryin' :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#27 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 15:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 14:06

namost lehet, hogy en vagyok ahuje, de telleg az van, hogy a vita duo-ra akkor is jonnek a bonusok, ha zero hivast kezdemenyezel roluk?

Nem az van. Maximum annyit irnak jova, amennyit beszeltel az adott honapban. Ha 0 ft-ot beszeltel, akkor nyema jovairas.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#28 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 17:41

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 16:32

Nem az van. Maximum annyit irnak jova, amennyit beszeltel az adott honapban. Ha 0 ft-ot beszeltel, akkor nyema jovairas.

Krinyo

Krinyo, valszeg en vagyok a  :lama: , de akkor ebben mi a bolt? :rolleyes: 
  • Veszel egy Pannonos feltöltőkártyát 14.400 Ft-ért 2.
    Feltöltöd egy Pannon Happy-s kártyára, ahol a bónusszal 18.000 Ft jelenik meg
szal itt kapok 3600 Ftnyi kedvezmenyt.
  • Elkezded hívni jó hosszan, és persze csúcsidőn kívül a Duós kártyádat 4. Ezekért a hívásokért a Pannon 19 Ft/percet von le, vagyis a 18.000 Ft-ért 947 percet tudsz telefonálni 5. A 947 perc, az kb. 31 x 30 perc, amiért a Vodánál a Duós kártyára 31 x 600 Ft bónuszt kapsz

nademost, ha te ezzel szemben es a jozan paraszti esz alapjan szerintem is a vodas kartyan bonusz csak a vodas kartyarol kezdemenyezett hivasert van akkor mire jo nekem az, ha hivogatom a vodas kartyaju telefonomat? :omg:  :rolleyes:

I'm looking for mental truth. somebody, heeeelp!

#29 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 11. 21:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 18:41

Krinyo, valszeg en vagyok a  :lama: , de akkor ebben mi a bolt?   :rolleyes: 
  • Veszel egy Pannonos feltöltőkártyát 14.400 Ft-ért 2.
    Feltöltöd egy Pannon Happy-s kártyára, ahol a bónusszal 18.000 Ft jelenik meg
szal itt kapok 3600 Ftnyi kedvezmenyt.
  • Elkezded hívni jó hosszan, és persze csúcsidőn kívül a Duós kártyádat 4. Ezekért a hívásokért a Pannon 19 Ft/percet von le, vagyis a 18.000 Ft-ért 947 percet tudsz telefonálni 5. A 947 perc, az kb. 31 x 30 perc, amiért a Vodánál a Duós kártyára 31 x 600 Ft bónuszt kapsz
nademost, ha te ezzel szemben es a jozan paraszti esz alapjan szerintem is a vodas kartyan bonusz csak a vodas kartyarol kezdemenyezett hivasert van akkor mire jo nekem az, ha hivogatom a vodas kartyaju telefonomat?   :omg:  :rolleyes:

I'm looking for mental truth. somebody, heeeelp!

Csak tájékoztatásképpen közlöm, ezt a kedvezményt nem arra találták ki, hogy pannonoskártyával töltsed a vodás kártyádat. Senki nem mondta, hogy ez jó, hogy töltögeted. Egy-két ember kitalálta, csak előtte elfelejtett gondolkodi azon, hogy ez így nem nyerő.

Miért van az, ha kihoznak egy kedvezményt akkor mindenkinek az jut eszébe, hogy hogyan húzzuk le minél jobban azt a szolgáltatót aki még kedvezményt is nyújt... Ehhez a gondolkodáshoz és soha nem fogok "felnőni".
Piacos

#30 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 09:04

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 22:27

Miért van az, ha kihoznak egy kedvezményt akkor mindenkinek az jut eszébe, hogy hogyan húzzuk le minél jobban azt a szolgáltatót aki még kedvezményt is nyújt... Ehhez a gondolkodáshoz és soha nem fogok "felnőni".

Made in Hungary.

#31 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:38

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 22:27

Csak tájékoztatásképpen közlöm, ezt a kedvezményt nem arra találták ki, hogy pannonoskártyával töltsed a vodás kártyádat. Senki nem mondta, hogy ez jó, hogy töltögeted. Egy-két ember kitalálta, csak előtte elfelejtett gondolkodi azon, hogy ez így nem nyerő.

Kollega ur, bar nem kozoltem explicite, de azert remelem kisejlett a post-ombol az ironia.. :D

#32 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 14. 11:41

Idézet

Ez egyebkent rettento jellemzo, mint ahogyan az is, hogy mindenki rogton "ugyeskedni akar". Utana meg sir, ha nem jon be a szamitasa.
Elore latom pl. Lipy lekonyulo szajat a jovo honapban... pedig csak olvasni kellett volna a reszleteket, fel is hivtak ra a figyelmet.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#33 Felhasználó inaktív   kryst 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 07:46

Nem nagyon akarok beleszólni.De itt egy pici félre értés történ a feltöltőkártya terén.Ha én 14400as kártyát veszek.Az nem azt jelenti,hogy 18000ft-ot le tudok beszélni.Ez a +3600ft a percdíjakban jelenik meg.Tehát ha én a Happy kártyát feltöltöm egy ilyennel akkor nem 19ft-al beszélek,ha nem 11ft-al.Ugyanis a percdíjra hat ki.7200ft-os kártyával meg 15ft. :cool:

#34 Felhasználó inaktív   kryst 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 07:51

Ugyanis én legutóbb így volt. ;)

#35 Felhasználó inaktív   fotel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 11:41

Idézet: kryst - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 8:51

Ugyanis én legutóbb így volt. ;)

Te meg jól megetted, amit a Pannon kitalált! Az effektív percdíjad csökken, mert bónuszt kapsz, tehát úgy érzed mintha kevesebb lenne a percdíj. Olvasd el hogy mit jelent a kiscsillag utáni rész.

Pl. mi van akkor szerinted ha feltöltöd 7200-al meg 14400-al is? Felét ilyen, felét olyan percdíjjal beszéled le? Elárulom hogy nem, kapsz bónuszt és úgy érzed hogy kb a kettő között effektív percdíjjal beszélsz.

Szerkesztette: fotel 2004. 06. 15. 11:42 -kor

#36 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 16. 10:23

Idézet: kryst - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 8:46

De itt egy pici félre értés történ a feltöltőkártya terén.Ha én 14400as kártyát veszek.Az nem azt jelenti,hogy 18000ft-ot le tudok beszélni.Ez a +3600ft a percdíjakban jelenik meg.Tehát ha én a Happy kártyát feltöltöm egy ilyennel akkor nem 19ft-al beszélek,ha nem 11ft-al.7200ft-os kártyával meg 15ft. :cool:

Idézet

Ugyanis a percdíjra hat ki

Ki ért félre mit? :lol: Egyszerűen ajándékba kapsz egy kis plusz pénzt.

A percdíjra meg nem "hat ki", nem veszi ki belőle az zoxigént, mert akkor is 19Ft-ot fog levonni, ha kezdeményezel egy 1 perc alatti hívást egy 14400-es feltöltés után...

Szerkesztette: Kory 2004. 06. 16. 10:25 -kor

#37 Felhasználó inaktív   Baskiria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 13:53

Idézet: Piacos - Dátum: 2004. jún. 11., péntek - 20:27

Már ne is haragudj, de a világ erről szól. Miért az az elsődleges célja MINDEN boltnak/szolgáltatónak, hogy a pénzt kiszedje a zsebedből, hogy "lehúzzon"? Az eszközök nem számítanak, csak a végeredmény, minél többet fizess neki. Ha pedig ezt úgy lehet elérni, hogy azt gondolod jól jártál, úgy a legjobb, mert még többet fizetsz. Kvázi átvernek, elhúzzák a mézes madzagot, sokan pedig csukott szemmel, átszellemült arckifejezéssel lépkednek a marketingesek által jól kitalált úton az elszegényedés felé...

Az én véleményem az, hogy ha található olyan "kiskapu", trükközés, ami nekem kedvez, amivel tényleg jobban járhatok, amivel én veszem ki a pénzt más zsebéből legális keretek közt, akkor azt igenis ki fogom használni.

Made in Hungary igaz? Szomorú, hogy egyesek etikátlannak érzik ha legális úton némi trükközéssel pénzt zsebelhetek be, míg azt természetesnek tartják, hogyha a cégek húznak ki a zsebemből pénzt...  :(

#38 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 14:26

Idézet: Baskiria - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 14:53

Szomorú, hogy egyesek etikátlannak érzik ha legális úton némi trükközéssel pénzt zsebelhetek be, míg azt természetesnek tartják, hogyha a cégek húznak ki a zsebemből pénzt...  :(

Szabad akarat, tudod! :D  Ha úgy érzed, hogy egy cég valahol/valamivel átb.sz, akkor nem veszed igénybe a szolgáltatását.

#39 Felhasználó inaktív   Baskiria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 14:46

Idézet: John Black - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 13:26

Szabad akarat, tudod! :D  Ha úgy érzed, hogy egy cég valahol/valamivel átb.sz, akkor nem veszed igénybe a szolgáltatását.

Hát... A szabad akaratról nem vagyok meggyőződve. Beépülő TV reklámok, márkákról mesterségesen kialakított képek, stb. Ráadásul duplán húznak le.

Pl. Vegyél Persilt, mert az jó. Lemegy minden kereskedelmi TVben főműsoridőben horribilis reklámpénzért nagyon sokszor. Szép lassan beépül. Gipsz Jakabné lemegy a boltba, és hirtelen felindulásból (Jakabné sem tudja miért, a marketing szakemberek meg virulnak) vesz egy Persilt. Másra rá sem néz. "PERSIL AZ JÓ!", mondja egy hang a fejében. Megfizeti egyszer ott, hogy talán nem is azt vette volna, ha nem látta volna a reklámot, hanem valami sokkal olcsóbbat. Konkrétan megfizeti a termék magas árát. És ami elég nagy piszokság, hogy megfizeti még azt is a termék árába építve, hogy a terméket beépítették az agyába. Önfenntartó kör. Magadnak fizeted az átverésed...

Ez nem vérforraló? De, az. Akkor pedig tessék átverni a cégeket, ahol lehet. Hadd főjön kicsit az ő fejük is, ne adjuk már ilyen könnyen magunkat!  :reklamacio:

Ha pedig nem veszem igénybe a szolgáltatást, az nem megoldás, mert akkor mehetek barlangba lakni. Sajnos bizonyos dolgokat igénybe kell venni, ha tetszik, ha nem. Max. meg lehet próbálni úgy "trükközni", okoskodni, ésszel élni, hogy a lehető legkevésbé legyen rossz nekem. Pl. van mobilom, holott nem létszükséglet, meglennék nélküle simán. Havi ezer forintnál nem több a számlám... Ésszel élünk nem?

#40 Felhasználó inaktív   Piacos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 17:41

Idézet: Baskiria - Dátum: 2004. jún. 17., csütörtök - 15:46

...

Komolyan mondom sajnállak.

Egyébként, ha Te tényleg nem veszel meg olyat amit reklámoznak (persil), akkor ezt a kedvezményt sem fogod igénybe venni, mert ezt is reklámozzák ;)
Piacos

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó