HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyári Játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyári Játékok Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:12

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:07

Ha valaki az olimpiai szereplésre áldoz négy éves munkát, miért nem tud várni még egy-két órát, akár meztelenül?
Megalázó? Igen. De a többieknek is az, és ráadásul jóideje bevált gyakorlat.

Idézet

Tudod, ha csak egyszer vettél volna részt bármiféle sporteseményen versenyzőként, akkor tudnád, hogy hihetetlen fizikai, szellemi nyomás alatt állnak (tapasztalat, pedig én csak szar kis országos kempobajnokságokon indultam :)
by Etele

uljel utanna 4 orat meztelenel X fonyi vadidegennel egy szobaban, akik eleve abbol indulnak ki, hogy doppingoltal.. artatlansag velelme? ugyan..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#862 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:17

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 24., kedd - 23:55

Hát igen: ügyvédek, NOB, lobbi, diplomácia, politika....
És a sporttal mi lesz? :(

Ha jol tudom az mar megvolt es olimpiai rekorddal zarult... ami temeszetesen szinten kodde lett. Mindez azert, mert par f*szkalap nevtelen levelben vadaskodik. Gratula.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#863 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:19

olvasott mar vki vhol Schmitt Pal nmyilatkozatot ezugyben vagy csak en vagyok  :lama::think:

#864 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:19

Idézet

Gyulay mondta, hogy nem lehet fellebbezni. Kervenyt lehet irni, amit majd elbiralnak vhogy..

Mindig lehet fellebbezni, nem figyeltel elegge. 21 nap a kezhezveteltol szamitva, 10 nap alatt be kell gyujteni a szukseges doksikat hozza.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#865 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:20

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:02

Most nem védem, de nem hiszem, hogy Schmitt Pál lenne (csak) a felelős a történtekért.
Az amerikai úszó meg nem fél óra, hanem kb. 3 perc múlva kapta vissza az aranyát.

Amit szabad Jupiternek.....
Mivel a szabálytalan forduló nem befolyásolta a végeredményt.......

Ha elég 5ml a vizsgálathoz??????? Talán, ha ott marad a sportolónk 4 órát, és mindent megtesz, ami emberileg lehetséges......, nem megy el saját felelősségére. Ekkor talán morálisan, emberileg nála az "igazság", talán ekkor mégis megnézik a kevés mintát..... . Így viszont.....  . Bár lehet ez nem számított volna semmit, csupán egész más a "leányzó fekvése", az eset megítélése itthon, és külföldön egyaránt, mégha a döntés nem is változik. Ezek már csak találgatások csupán. Hiba volt, óriási hiba, amivel főként Fazekasnak kell szembenéznie, honap,....... , talán egész életében. :( Szomorú, hogy nem volt olyan ember a kritikus helyzetben, aki átsegítette volna a kritikus helyzeten, mert ez az orvos.... . Hogyan kapott ez az ember diplomát???? :confused:  :confused:  :mad: 

Üdv
    macska :(
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#866 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:21

No, látom, mindenki továbbra is "fazekasozik". Ha ennyire érdekel valakit az ügy, és szeretné árnyaltabban látni a dolgokat, olvassa el a ma délután termését innen: http://forum.index.h...ticle?t=9113070 Néhány száz HSZ, de megéri.

#867 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:22

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:12

uljel utanna 4 orat meztelenel X fonyi vadidegennel egy szobaban, akik eleve abbol indulnak ki, hogy doppingoltal.. artatlansag velelme? ugyan..

Igazad van, de orvosok előtt kell meztelenül brunyálni, nem pedig a BPTV-n az anettka showban.
Egy pár évvel ezelőtt egy urológus felnyúlt a valagamba. Nem éreztem megalázónak, mert lett volna lehetőségem azt mondani, hogy ácsi, inkább elmegyek sörözni.
Azért bevallom férfiasan, figyeltem a vállaimat, nehogy rátegye a két kezét :Đ

Szerkesztette: Miki2 2004. 08. 24. 23:23 -kor

Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#868 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:29

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:21

No, látom, mindenki továbbra is "fazekasozik". Ha ennyire érdekel valakit az ügy, és szeretné árnyaltabban látni a dolgokat, olvassa el a ma délután termését innen:

Innen vettem egy hozzászólást:

Idézet

A szabályok szerint, ami midegyik diszkoszvetőre vonatkozik, és aminek mindegyik meg tudott felelni.

És akkor most menj ki a konyhába, és tölts ki egy deci vizet egy pohárba. Ennek a háromnegyedét kellett volna pisilnie. Három órán át nem sikerült, miközben ehetett-ihatott, de várhatott volna másnapig, vagy akár karácsonyig is. Ne már...

Hagyjuk az élettani dolgokat. Legyen, akkor este nem tudott pisilni. De miért nem ment be a kórházba? Ott is fogdosták volna? A fenét.

Valami nem tiszta ebben a történetben.

SAJNOS.

#869 Felhasználó inaktív   lacam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:30

Most akkor egy névtelen levél miatt a magyarok jó teljesítményei le vannak húzva a wc-n? (ha akarnak, mindíg bele tudnak kötni valamibe (vagy csak szimplán hátráltatnak) :reklamacio: )
Bexarás  :mad:
-= Chaintech 9VJL3 - P4 2,4GHz Northwood - 512MB Noname DDR333 - GeForce 6600 (256MB) - 80GB Seagate Barracuda - 120GB Seagate Barracuda - Pioneer DVD-120 - LG 52x24x52 - Pioneer 107D - Plextor PX-760A - Pinnacle PCTV Pro =-
Skype elérhetőségem: |Hívás|

#870 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:32

Idézet: Macska - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:20

Ha elég 5ml a vizsgálathoz??????? Talán, ha ott marad a sportolónk 4 órát, és mindent megtesz, ami emberileg lehetséges......, nem megy el saját felelősségére. Ekkor talán morálisan, emberileg nála az "igazság", talán ekkor mégis megnézik a kevés mintát..... . Így viszont.....  . Bár lehet ez nem számított volna semmit, csupán egész más a "leányzó fekvése", az eset megítélése itthon, és külföldön egyaránt, mégha a döntés nem is változik. Ezek már csak találgatások csupán. Hiba volt, óriási hiba, amivel főként Fazekasnak kell szembenéznie, honap,....... , talán egész életében. :( Szomorú, hogy nem volt olyan ember a kritikus helyzetben, aki átsegítette volna a kritikus helyzeten, mert ez az orvos.... . Hogyan kapott ez az ember diplomát???? :confused:  :confused:  :mad: 

Üdv

Ott volt 22:19-től 2:43-ig, a NOB hivatalos határozata szerint. Bőven több, mint 4 óra.

_Nálam_ most is Fazekasnál van az igazság, amíg a NOB minden kétséget kizáróan be nem bizonyítja, hogy Robi doppingolt. Nem tudom elfogadni azt az indokot, hogy nem produkált elég mintát. Nagyon jól tudom, mert a szakmámba vág, hogy 25 ml vizelet bőven elég a vizsgálatokhoz.

Szvsz egy újabb sportdiplomáciai vereséget szenvedtünk el, amiért minden magyar sportvezető felelős némiképp. A NOB is érdekek mentén mozog és cselekszik, és az erősebb érdek most úgy diktálta, hogy vegyék el ezt az aranyat, mert nem volt senki közülünk, aki ez ellen fellépett volna.
... a trip back in time is all I need ...

#871 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:35

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:22

Igazad van, de orvosok előtt kell meztelenül brunyálni, nem pedig a BPTV-n az anettka showban.
Egy pár évvel ezelőtt egy urológus felnyúlt a valagamba. Nem éreztem megalázónak, mert lett volna lehetőségem azt mondani, hogy ácsi, inkább elmegyek sörözni.

Nem érzed, hogy van némi különbség? Az urológus megvizsgált téged, nem pedig testüregmotozást hajtott végre rajtad.

#872 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. Aug. 25., Wednesday - 0:22

Nem igazan ertem, hogy a prosztatavizsgalatod, hogy jon ide...de gondolom te kipihenten mentel oda es nem orakon keresztul szugeraltak.

#873 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:19

olvasott mar vki vhol Schmitt Pal nmyilatkozatot ezugyben vagy csak en vagyok  :lama::think:

Schmitt urat inkább a politika érdekli...:rolleyes:

#874 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:36

Idézet: Macska - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:20

Attól függ, hogy hány centivel fordult az illető előbb. Ha például épp hogy nem ért a falhoz, akkor saját magát szivatta, mert nem tudott elrugaszkodni onnan.
Hasonlít ez a szitu a gátfutáshoz: tökmindegy, mit csinálsz az akadályokkal. Átbújhatsz alattuk, felrúghatod mindegyiket, csak egy a fontos, hogy a sávban maradj.  :D

#875 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:37

Szó mi szó: ez talán az eddigi leggyengébben megszerverzett olimpia.
Legalábbis nálam ez jött le.
(Most itt nem csak Fazekasról beszélek, aki nézte a többi versenyeket is, az tudja miről beszélek.)

Szerkesztette: ADAMX 001 2004. 08. 24. 23:37 -kor

#876 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:39

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:32

Nagyon jól tudom, mert a szakmámba vág, hogy 25 ml vizelet bőven elég a vizsgálatokhoz.

Csak az a kérdés, hogy kié a minta.

Idézet

A NOB is érdekek mentén mozog és cselekszik, és az erősebb érdek most úgy diktálta, hogy vegyék el ezt az aranyat, mert nem volt senki közülünk, aki ez ellen fellépett volna.

Na ebben van valami.

#877 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:40

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:39

Az orvos azt mondta, hogy birotkaban van az osszes irat, miszerint minden termeszetes uton jott, nem talaltak semmi gyanusat...  :confused:

#878 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:44

Idézet: Miki2 - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:39

El kéne olvasni már a NOB közleményét, nem?

#879 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:32

Ott volt 22:19-től 2:43-ig, a NOB hivatalos határozata szerint. Bőven több, mint 4 óra.

_Nálam_ most is Fazekasnál van az igazság, amíg a NOB minden kétséget kizáróan be nem bizonyítja, hogy Robi doppingolt. Nem tudom elfogadni azt az indokot, hogy nem produkált elég mintát. Nagyon jól tudom, mert a szakmámba vág, hogy 25 ml vizelet bőven elég a vizsgálatokhoz.

Szvsz egy újabb sportdiplomáciai vereséget szenvedtünk el, amiért minden magyar sportvezető felelős némiképp. A NOB is érdekek mentén mozog és cselekszik, és az erősebb érdek most úgy diktálta, hogy vegyék el ezt az aranyat, mert nem volt senki közülünk, aki ez ellen fellépett volna.

Meddig érvényes a vizeletminta időben???? (óra). Mert, saját felelősségére távozott, tehát akkor még adhatott volna megfelelő mennyiségű vizeletet. Ha 4 óra után nem érvényes a minta (ezt nem tudom), akkor emberileg mindent megtett, de ezt az itteni M1 riportban nem hangzott el. Tehát, akkor addig kellett volna maradni, ameddig érvényes a "minta", ha kell az aranyérem. Kórház..... . Brutális, de ez van. Saját felelőségre távozott. Ott a pont. :(  :(

Üdv

Ui: A  sportoló felelősége egyértelmű, sajna, a szabályok azok szabályok, bár vannak akik felettük állnak. Szomorú, elkeserítő, hogy egy Olimpián is vannak "egyenlőbbek". ( USA úszás, szabálytalan forduló) Mondhatnánk, már az Olimpia is erre a sorsra jutott, de mint látjuk, igen. :(  :(

Szerkesztette: Macska 2004. 08. 24. 23:52 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#880 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 23:46

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:44

El kéne olvasni már a NOB közleményét, nem?

Ja, azt nem olvastam. Ha ilyen közleményt adott ki, akkor mea culpa

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.