Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:32
Ott volt 22:19-től 2:43-ig, a NOB hivatalos határozata szerint. Bőven több, mint 4 óra.
_Nálam_ most is Fazekasnál van az igazság, amíg a NOB minden kétséget kizáróan be nem bizonyítja, hogy Robi doppingolt. Nem tudom elfogadni azt az indokot, hogy nem produkált elég mintát. Nagyon jól tudom, mert a szakmámba vág, hogy 25 ml vizelet bőven elég a vizsgálatokhoz.
Szvsz egy újabb sportdiplomáciai vereséget szenvedtünk el, amiért minden magyar sportvezető felelős némiképp. A NOB is érdekek mentén mozog és cselekszik, és az erősebb érdek most úgy diktálta, hogy vegyék el ezt az aranyat, mert nem volt senki közülünk, aki ez ellen fellépett volna.
Meddig érvényes a vizeletminta időben???? (óra). Mert, saját felelősségére távozott, tehát akkor még adhatott volna megfelelő mennyiségű vizeletet. Ha 4 óra után nem érvényes a minta (ezt nem tudom), akkor emberileg mindent megtett, de ezt az itteni M1 riportban nem hangzott el. Tehát, akkor addig kellett volna maradni, ameddig érvényes a "minta", ha kell az aranyérem. Kórház..... . Brutális, de ez van. Saját felelőségre távozott. Ott a pont.
Üdv
macska
Ui: A sportoló felelősége egyértelmű, sajna, a szabályok azok szabályok, bár vannak akik felettük állnak. Szomorú, elkeserítő, hogy egy Olimpián is vannak "egyenlőbbek". ( USA úszás, szabálytalan forduló) Mondhatnánk, már az Olimpia is erre a sorsra jutott, de mint látjuk, igen.
Szerkesztette: Macska 2004. 08. 24. 23:52 -kor