Idézet: Macska - Dátum: 2004. aug. 25., szerda - 0:44
Meddig érvényes a vizeletminta időben???? (óra). Mert, saját felelősségére távozott, tehát akkor még adhatott volna megfelelő mennyiségű vizeletet. Ha 4 óra után nem érvényes a minta (ezt nem tudom), akkor emberileg mindent megtett, de ezt az itteni M1 riportban nem hangzott el. Tehát, akkor addig kellett volna maradni, ameddig érvényes a "minta". ha kell az aranyérem. Kórház..... . Brutális, de ez van. Saját felelőségre távozott. Ott a pont.
Üdv
macska
Ui: A sportoló felelősége egyértelmű, sajna, a szabályok azok szabályok, bár vannak akik felettük állnak. Szomorú, elkeserítő, hogy egy Olimpián is vannak "egyenlőbbek". ( USA úszás, szabálytalan forduló) Mondhatnánk, már az Olimpia is erre a sorsra jutott, de mint látjuk, igen.

Ahogy én látom:
- Fazekas akkorát dobott a diszkosszal, amekkorát olimpián sem előtte, sem utána eddig senki.
- Nincs rá bizonyíték, hogy doppingolt. Ergo tiszta, sportszerű versenyzéssel
nyert.
- Volt viszont vádaskodás.
- Van egy szabály, amit megszegett, de ezzel a verseny végeredményét
nem befolyásolta.
- A szabályszegésért büntetés jár neki, de túlzás, sőt, túlkapás az eredményét megsemmisíteni, őt magát kizárni. Ítélhették volna pl. pénzbüntetésre, és kötelezhették volna a vizsgálat megismétlésére. Ehelyett...
- Ráadásul egy olyan NOB tette ezt vele, amelyiknek nem is olyan rég nagyon csúnya korrupciós botránya volt. Ennek a NOB-nak az én szememben nincsen semmi erkölcsi alapja ítélkezni.
... a trip back in time is all I need ...