Szerintem, kijutni az Olimpiára, már önmagában is óriási dolog, figyelembe véve a szintet, ami szükséges hozzá. A szomorú az kissé, hogy mi magyarok igazán csak az aranyat "becsüljük" már évek óta igazán. Valamelyest észlelek e téren némi változást, de azért ennél több kéne... . Aki pedig döntőbe jut, vagy saját eddigi teljesítményét túlszárnyalva egyéni csúccsal szerepel az Olimpián, bármilyen helyezésre is elég az, csodálatraméltó.
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!!!
Titi csodálatos volt, az ezüstérmünk, bronzérmünk szintén. Jó a férfi vizilabda csapatunk, a női kézilabda csapatunk, remélhetőleg egyre több jó eredmény születik számunkra. Minden magyar sportolónak sok sikert, minél jobb szereplést kívánok a továbbiakban.
Minden tiszteletem azon magyar sportolóké, akik hazánkat képviselik az Olimpián, függetlenül attól, milyen eredményt érnek el, mert tudom, hogy mindenki belead mindent, hogy minnél jobb eredményt érjen el.
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!
Üdv
macska
Ui: A sportban is, mint mindenhol, kell egy kis szerencse is, mert mint tudjuk, néha egy hajszálon múlik minden. Így van ez az Olimpián is. Azonban a nagyobb tudás is kiütközik a sportversenyeken, de az esélyesség terhét a vállon cipelni sem könnyű feladat........ . Ezért vannak csalódások, meglepetések, és "papírforma" eredmények, de az Olimpián nincs könnyű ellenfél, mert kijutni az Olimpiára sem könnyű feladat.
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Súgó
A téma zárva.