Idézet
Nézd: ha már húzom, akkor törvényszerűleg az élettartamát nyírbálom. Akkor mi a jobb:
-1.5 év és halál, de gari van rajta és tudtommal kicserélik, mert nincs külnyom
-2év gari után hal be, és nyista kártya...
Haaat nemtom, en akkor sem reszkiroznam, csak esszeru keretek kozt. Amugy neked jol jonne tobb het VGA nelkuli idoszak, mondjuk egy haver kocsonadott PCIos karijaval? :confused:
Idézet
Futtattam az ATItool-t, és 474/690-en ment 1 órát hiba nélkül. Többet is kell mennie, vagy elég, ha 1 órát bír?
Sztem ez egy nagyon jo eredmeny! Ha %ban utanaszamolsz, akkor meg boven!

De meger ennyit par FPS??? Sztem sz@rni bele... Hozza a kartya igy is amit tud!
Idézet
Pontszámban láttam difit (9514/10326 és 1283/1586), de semmi különbséget nem láttam "szabadszemmel"
01 keves, a 05 total korrekt. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy a rendszered nincs igazan toppon, ill egy reinstall raferne, de a masik amit leszurtem, hogy a VGA tok rendben van.
Idézet
A procicsere sokat dobna? 1600+ -> 2500+
Svsz attol fugg.

Erre varrjal gombot. Amugy szerintem csak jatek miatt hoooot felesleges Bartont szervalni, mert csak atkozodsz majd, hogy ugyanazt a teljesitmenyt egy jobb Tbreddel is elerted volna par ezerrel olcsobban is... Amugy artani sohasem art, de sztem annyit nem oszt nem szoroz. En mar csak a sajat peldambol okulva a procid helyebe keritenek egy tuning XPt (1800 korulit) es lexarnam nagyivban a Bartont. Ezzel ugy egy jo nagy berugast megsporolsz.
Idézet
Egyben is rámegy a ramokra baj nélkül, nagyobb a felület, szigetelő festékréteg...
Nemtem melyik bordakrol van szo pontosan, de ha nagyobbakrol, akkor a gaz veluk csupan az, hogy nem fernek el, csak szetfureszelve. Amugy szvsz ezek az ALU bordak sz@rt sem ernek...