HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon 9550 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (120 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon 9550 Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   offspring 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 16. 20:30

wáááá nagyoooon kösssssziiiiiiii, megoldódott a problémám, ami az volt hogy nem control panel hanem Center volt fennt és az zavarhatta be mert miután azt letöröltem és a driver.hu-ról leszedtem a 4.12-es panelt már nem dobott ki...ezaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!! imádlak titeket, nagyon rendesek vagytok hogy ilyen részletesen elmagyaráztátok, főleg DARK! Már csak egy apró kérdés:

Ha majd rakok egy rendzser ujratelepítést és raknám fel a ATimat, akkor miket rakjak mostmár csak fel?? elég az a Control Panel 4.12 (26 MB)???? vagy kell még képernyő driver meg grafikuskártya driver? vagy hogyisvanez???
Asus A7VX8 X Series - AMD Athlon XP 2000+ (1667Mhz) - 1 GB Twimmos RAM - 140 + 160 GB Samsung HDD (300GB) - Sapphire ATi Radeon 9550: 256 MB (128bit) - 350 watt táp - SB Audigy 2 - On Board LAN 100Mbit - HP Scanjet - Canon i350 printer - Creative 10.2 - BenQ V772 17"

#2322 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 11:43

Idézet: offspring - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 21:30

wáááá nagyoooon kösssssziiiiiiii, megoldódott a problémám, ami az volt hogy nem control panel hanem Center volt fennt és az zavarhatta be mert miután azt letöröltem és a driver.hu-ról leszedtem a 4.12-es panelt már nem dobott ki...ezaaaaaaaaaaaaaaaaz!!!!! imádlak titeket, nagyon rendesek vagytok hogy ilyen részletesen elmagyaráztátok, főleg DARK! Már csak egy apró kérdés:

Ha majd rakok egy rendzser ujratelepítést és raknám fel a ATimat, akkor miket rakjak mostmár csak fel?? elég az a Control Panel 4.12 (26 MB)???? vagy kell még képernyő driver meg grafikuskártya driver? vagy hogyisvanez???

Az ati catalyst-ot kell feltenned (ez a kártya drivere, amibit két féle opcióval telepíthetsz: cp vagy cc). Ez a 26 megás cuccot. A control panel és a control center opcionalisan telepíthető. Ebből neked a control panelest ajnánljuk. Képernyő driver nem feltétlen kell.

#2323 Felhasználó inaktív   offspring 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 13:10

vágom, thank you! ;)
Asus A7VX8 X Series - AMD Athlon XP 2000+ (1667Mhz) - 1 GB Twimmos RAM - 140 + 160 GB Samsung HDD (300GB) - Sapphire ATi Radeon 9550: 256 MB (128bit) - 350 watt táp - SB Audigy 2 - On Board LAN 100Mbit - HP Scanjet - Canon i350 printer - Creative 10.2 - BenQ V772 17"

#2324 Felhasználó inaktív   Layosh 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 11:39

Sziasztok. Én most vettem egy ARES Radeon 9550-es karit 128MB , 128bites. A GPU az 250-en ketyeg, a memória az pedig 166 effektív 332-őn. Nem tudjátok, hogy hány ns-es memória van rajta? Vagy mivel lehet ezt megnézni. Mert ami a memóriákra van írva abból melyik szám vonatkozik arra, hogy hány nanosec-es?

#2325 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 12:30

Nos, ha beírnád az egyik memória chip feliratát, abból szerintem meg tudjuk mondani.

Pár oldallal korábban be volt írva egy, valahogy így néz ki:
Samsung *******TC-40
Ebből a végén lévő szám a lényeges, ez egy 4ns-es, ami 250MHz-et jelent, mármint annyira hitelesítette a gyártó. (Képlet 1000/kártyán levő memória értékével=xxxMHz Értehetőbben 1000ns/4ns=250(MHz) )
Láthatsz rajta 6-ot, 5-öt, 4-3.6-3.3-3 értéket, írd be, ha tudod - ide.

Gondolom tuningolni szeretnél. Először a 200-at (eff. 400) próbáld, gondolom utánaolvastál már a tuning lehetőségeinek - mivel, mennyire-hogyan nézve a hinázást.

#2326 Felhasználó inaktív   Layosh 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 13:11

Idézet: Dark - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 13:30

Nos, ha beírnád az egyik memória chip feliratát, abból szerintem meg tudjuk mondani.

Pár oldallal korábban be volt írva egy, valahogy így néz ki:
Samsung *******TC-40
Ebből a végén lévő szám a lényeges, ez egy 4ns-es, ami 250MHz-et jelent, mármint annyira hitelesítette a gyártó. (Képlet 1000/kártyán levő memória értékével=xxxMHz Értehetőbben 1000ns/4ns=250(MHz) )
Láthatsz rajta 6-ot, 5-öt, 4-3.6-3.3-3 értéket, írd be, ha tudod - ide.

Gondolom tuningolni szeretnél. Először a 200-at (eff. 400) próbáld, gondolom utánaolvastál már a tuning lehetőségeinek - mivel, mennyire-hogyan nézve a hinázást.

Huhh köszi a tippet. Megint újat tanultam. Majd este megnézem, most melóvan vagyok. Nagyon nem akarom tuningolni, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyi +HP van még vajon benne :D... Mert a gyári hűtése elég jó. Főleg az hogy a GPU-t hűtő borda rálóg a memóriákra is és azokon is van hővezető. Mostmár csak a hátlapi modulokra kell borda. És akkor valszeg rendesen meglehet kergetni rajt a MHz-ket. :).

#2327 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 15:25

SAjnos a bordázottság nem minden. Az is lényeges, hogy mennyi feszültséget kap a gpu és a ram. Ha vissza van fogva, akor nem fog annyira menni a húzás.
Tapasztalat a gurumon: a memória húzása 50 MHz-cel többet ért, mint a magé 70-el.

Hogy viszonyíthass:

Abit Radeon9550Guru (gyárilag felbordázva a memória is, aktív hűtés - 8cm-es csendes hűtőre cserélve, 2 bios - 9550 és 9600-al jumperrrel állíthatóan, kezelő progi szerint minimálisan emelhető memória-gpu fesz - hülye program nem használom)

órajel 9550-ként 250/200 (gpu/ram effektíve a ram a duplája-400)
órajel 9600-ként 405/256
órajel ati tray tool szerint maxra tesztelve: 494/323
3d max tuning: 475/300 (némely játék nem tolerálja ezt a magsebességet, lejjebb kell venni - pl: Q4)
2d használat: 250/200
De mindig a jumper 9600 módban (ahogy a manual írja 9600XTurbo módban) áll.

Állítólag 4ns-es ramok vannak rajta (itt az egyik tulaj lepattintotta a rambordát), a gpu hőmérséklet 475-ön hajtva huzamosabb időn 34 fok - a rendszerhűtő (Glacialtech Silentblade venti) a kártyára van akasztva madzaggal. Újabbik 9600XT nyákon van, egy oldalt a 8 TSOP tokozású ddr ram chip.

Mark pontokat nem tudok, van amelyik játék szereti, van amelyik nem.

Egy éve vettem újonnan 20.000-ért, azt már megszolgálta. Képminőséggel semmi gond.

#2328 Felhasználó inaktív   Layosh 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 19:06

Értelek. Én most megnéztem a kártyán. Elixir memória chippek vannak. És a számsor végén külön az van hogy 5T
Namost a hűtése elég jó mert lényegében 24-órája egyfojtában megy és még csak nem is langyos sem a GPU sem a memória. Namost a hátlapi memória chipeken nincs borda de azok is hidegek.
Namost ha jól gondolom az 5T az 5ns-takar tehát, ha jól tom 200 Mhz a vége. Most gyárilag jelzem 166-on mennek. Vagy nem jól tom?

#2329 Felhasználó inaktív   Layosh 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 07. 19:10

Itt egy kép a kártyáról:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2330 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:40

Idézet: Layosh - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 19:06

Értelek. Én most megnéztem a kártyán. Elixir memória chippek vannak. És a számsor végén külön az van hogy 5T
Namost a hűtése elég jó mert lényegében 24-órája egyfojtában megy és még csak nem is langyos sem a GPU sem a memória. Namost a hátlapi memória chipeken nincs borda de azok is hidegek.
Namost ha jól gondolom az 5T az 5ns-takar tehát, ha jól tom 200 Mhz a vége. Most gyárilag jelzem 166-on mennek. Vagy nem jól tom?

Igen, egyezik a véleményünk, szerintem is 5ns-es a ram, a 200-at vinnie kéne. A mag elvileg jobban lesz húzható, hisz 250-en megy (csak azt nem tudni, hogy a 9600-asok vagy a 9600XT magja van rajta, mert az utóbbi többet kellene menjen).

Tegyél fel egy ati tray tool -t, az kiteszteli neked, meddig húzható max, én az alatt használom olyan 20MHz-cel, igaz java idejét 2d-ben éli a kártya, akkor 250/200-on megy.
Teszt közben, ha van rá lehetőséged, néha nézd meg kézzel, milyen meleg a borda.

Aztán 1-2 játékban is próbáld ki, hogy hibázik-e. Pl. a Quake4 és a Serious Sam 2 sem szerette a mag tuningját (furcsa háromszöges hibákat csinált). Ha a memória nem bírja, akkor pöttyöz. Dehogy a textúra színváltozást mi okozza? Mag vagy mem? De driver is csinált már furcsát nekem. Még mindig visszatértem a 4.11-eshez. (Quake 4 nem szerette, akkor 5-öst használtam)

Teljesen egyedi, milyen tuningot érhetsz el, látatlanba a magra én 400 körült jósolok, a memória kérdéses, lehet, hogy 200, de akár jóval fölé is eshet (mondjuk 250-270)

#2331 Felhasználó inaktív   Layosh 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 11:30

Idézet: Dark - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 9:40

Igen, egyezik a véleményünk, szerintem is 5ns-es a ram, a 200-at vinnie kéne. A mag elvileg jobban lesz húzható, hisz 250-en megy (csak azt nem tudni, hogy a 9600-asok vagy a 9600XT magja van rajta, mert az utóbbi többet kellene menjen).

Tegyél fel egy ati tray tool -t, az kiteszteli neked, meddig húzható max, én az alatt használom olyan 20MHz-cel, igaz java idejét 2d-ben éli a kártya, akkor 250/200-on megy.
Teszt közben, ha van rá lehetőséged, néha nézd meg kézzel, milyen meleg a borda.

Aztán 1-2 játékban is próbáld ki, hogy hibázik-e. Pl. a Quake4 és a Serious Sam 2 sem szerette a mag tuningját (furcsa háromszöges hibákat csinált). Ha a memória nem bírja, akkor pöttyöz. Dehogy a textúra színváltozást mi okozza? Mag vagy mem? De driver is csinált már furcsát nekem. Még mindig visszatértem a 4.11-eshez. (Quake 4 nem szerette, akkor 5-öst használtam)

Teljesen egyedi, milyen tuningot érhetsz el, látatlanba a magra én 400 körült jósolok, a memória kérdéses, lehet, hogy 200, de akár jóval fölé is eshet (mondjuk 250-270)

Oks rendben. Egyébként az Everest elég érdekesen írja ki a magot, mert RV350/360
Szóval félig RADEON 9600 PRO és XT. Ha minden igaz.
Igen, én is úgy számolom, hogy a mag az a 400 at valszeg simán fogja vinni, vagy talán még sokkal többet is. A memóriára leszek inkább kíváncsi. Egyébként ATI Tray Tools-t használok mióta ATI megszüntette a Control Panelt. Persze tom, hogy vannak Softmod driverek, de én úgy szoktam, hogy a modem résznél leszedem az alap drivert és mellé az ATT-t és így szuperül műkszik a kari. Csináltam vele így alapórajelen (GPU:250 MEM:166 eff 333) tesztet 3DMARK 2001 SE ben 7500 at nyomott, de TRUFORM, 24bit Z Buffer, Wait fo V Sync bekapcsolva. Egyébként én nekem is 90% 2D ben megy, főleg videózás netezés ennyi.

Szerkesztette: Layosh 2006. 03. 08. 11:33 -kor

#2332 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 08:01

Üdv!

Van egy Sapphire R9550-esem (ld. alul), ami kb. fél éves. Boltban vettem, számlával, garpapírral, elvileg két év garis. Nos, a chip hűtője pár hete megadta magát. Először csak percegni kezdett, ami egyre hangosabb és élesebb lett, aztán tegnap óta a venti már nem forog, az egész mozgó cucc jobbra-balra dől rajta. Levettem a tetejét, egy mágnesgyűrű van alatta, amit négy kis elektromágnes "hajtana" meg. Áram van benne, mert bekapcsolt állapotban melegszik és a szép kék ledek is világítanak :), de ha mondjuk beszerelt állapotban alulról piszkálom, néha beindul pár fordulásnyit, aztán újra beáll. Egyébként magával a kártyával semmi baj, képe van, de így azért nem merem huzamosabb ideig (kb. fél óránál tovább) használni. Nincs húzva, soha nem is volt.
Kérdésem: javítható-e, vagy hűtőcsere, és ha igen, ez belefér-e a gariba? (Az Us***'s-nél vettem.) Nem mintha a földhöz vágna egy új hűtő kifizetése, csak kérdezem. :)
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2333 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 08:48

Idézet: PetruZ - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 8:01

Üdv!

Van egy Sapphire R9550-esem (ld. alul), ami kb. fél éves. Boltban vettem, számlával, garpapírral, elvileg két év garis. Nos, a chip hűtője pár hete megadta magát. Először csak percegni kezdett, ami egyre hangosabb és élesebb lett, aztán tegnap óta a venti már nem forog, az egész mozgó cucc jobbra-balra dől rajta. Levettem a tetejét, egy mágnesgyűrű van alatta, amit négy kis elektromágnes "hajtana" meg. Áram van benne, mert bekapcsolt állapotban melegszik és a szép kék ledek is világítanak :), de ha mondjuk beszerelt állapotban alulról piszkálom, néha beindul pár fordulásnyit, aztán újra beáll. Egyébként magával a kártyával semmi baj, képe van, de így azért nem merem huzamosabb ideig (kb. fél óránál tovább) használni. Nincs húzva, soha nem is volt.
Kérdésem: javítható-e, vagy hűtőcsere, és ha igen, ez belefér-e a gariba? (Az Us***'s-nél vettem.) Nem mintha a földhöz vágna egy új hűtő kifizetése, csak kérdezem. :)

Hát a tönkrement ventit nem szokták javítani, hanem cserélni. Azt nem tudom, hogy emiatt gariban cserélik-e a kártyát, de a hűtés megbontása elvileg a garit megszünteti, ha lűáthatóan megpiszkáltad.

A legegyszerűbb módszer a következő:
veszel egy csöndes - alacsony fordulatszámú 8 v 9 cm es ventit, a régit leemeled róla úgy, hogy ne sérüljön - a ventit pedig a kártyára akasztod cipőfűzővel, madzaggal vagy bármivel, ami nem vezeti az elektromosságot

vagy rácsavarozol egy kisméretű ventit a bordára, pl. egy mobil rack-ét, de én az elsőt preferálom, mert az egész kártyát fújja, a memóriákat is azon az oldalon

néha meg portalanítasz.

#2334 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 10. 11:04

Idézet

veszel egy csöndes - alacsony fordulatszámú 8 v 9 cm es ventit, a régit leemeled róla úgy, hogy ne sérüljön - a ventit pedig a kártyára akasztod cipőfűzővel, madzaggal vagy bármivel, ami nem vezeti az elektromosságot
vagy rácsavarozol egy kisméretű ventit a bordára, pl. egy mobil rack-ét, de én az elsőt preferálom, mert az egész kártyát fújja, a memóriákat is azon az oldalon

Nem lesz egyszerű rárakni, mert nem bordás kivitel. Egy vaskosabb kör alapú alumínium-lap van a GPU-n, ezen meg egy kerek, fülecskékből álló, Stonehenge-re emlékeztető :) nyavaja kiképezve, a venti ebben, ezen belül csücsül három ponton Y alakban rácsavarozva az alaplemezre, és erre jön még egy vékony fedőkarima, ami a fülecskék tetejét zárja le. A műanyag venti és a mágnesgyűrű önmagában kézzel leszedhető anélkül, hogy magát a belsőségeit is lecsavaroznád az alaplemezről. Szóval a megoldás ott ütközik problémába, hogy az alaplemez és a körben sorakozó kis fülecskék kialakítása miatt egyben kell az egészet eltávolítani. Ha csak a ventit szedem ki, a fülecskék miatt másikat nem nagyon tudok belepaszírozni (bár egy ugyanolyan méretű tkp. belefér, csak a rögzítése lesz problémásabb).

Idézet

néha meg portalanítasz.

Ezt rendszeresen, 2-3 havonta megejtem kompletten az egész gépen. :) Itt viszont nem hinném, hogy ez játszana be, mivel nem hagyományos csapágyas vagy csúszósines megoldású.

Mindenesetre tényleg hagyom a fenébe ezt a garizós dolgot, próbálok majd keresni olyan ventit, amit bele tudok műteni vhogy.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#2335 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 08:57

Szerintem próbáld ki a venti (nagy méretű) ráakasztását a kártyára madzaggal. Az is igaz, hogy az a fajta "hűtőborda", amit leírtál, nos az igen lekvár. A legjobb lenne, ha egy bordát is tudnál szerezni (mondjuk egy rossz kártyáról), aminek a gpu melletti lyukai megfelelnek a te kártyádnak. Arra viszont csavarozhatnál is már egy kisebb ventit.

#2336 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 09:33

Idézet: PetruZ - Dátum: 2006. márc. 10., péntek - 12:04

Mindenesetre tényleg hagyom a fenébe ezt a garizós dolgot, próbálok majd keresni olyan ventit, amit bele tudok műteni vhogy.

Szerintem nem kellene. Most vissza viszed  és ha szépen beszélsz egy-két napon belül kicserélik a hűtő rajta. Ha hozzapiszkálsz és esetleg megsérted és később tényleg szükséged lesz a gariztatásra akkor tutko belekötnek, hogy igen mert húzva volt mert látszik hogy hűtő csere volt és ez azért mert tuningoltál stb... lévén hogy 9550-ről van szó, ami nem arról híres hogy alapon járatják az emberek.

#2337 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 10:06

Idézet: Aragorn - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 10:33

Szerintem nem kellene. Most vissza viszed  és ha szépen beszélsz egy-két napon belül kicserélik a hűtő rajta. Ha hozzapiszkálsz és esetleg megsérted és később tényleg szükséged lesz a gariztatásra akkor tutko belekötnek, hogy igen mert húzva volt mert látszik hogy hűtő csere volt és ez azért mert tuningoltál stb... lévén hogy 9550-ről van szó, ami nem arról híres hogy alapon járatják az emberek.

Hihi...csak én vagyok itt a kivétel, aki alapon hagyja? :D
Nem igazán bízok a tunningban...régebben néztem 250/392->400/500on a sajátomat, de a 3dmark05 szépen ki is fagyott egy kis játék után a cpu tesztben.Meg amúgy sem találom sok értelmét, hisz ég és föld a különbség, ha valami újabb játék 13 fps helyett 16ot megy?

Szerkesztette: Breakbeat 2006. 03. 13. 10:08 -kor

#2338 Felhasználó inaktív   Dark 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 12:05

:D  Na, azért új játék és új játék között is van különbség. Programja válogatja, mennyire elég a kártya, én a quake 4-et is végigjátszottam és igen, ha nem húzom, akkor folyamatosan szaggatott volna (mellesleg elég alacsony beállítások mellett) - így csak bizonyos helyeken ment le 25 alá az fps.
Van olyan újabb játék (pl. a sokak által istenített NFS MW - na ez mindegy milyen grafikán nyomtam - adtam neki pár órát, hátha megtetszik) sehogy sem tetszett.

Az, hogy neked fagyott a 3dmark - ott nézni kellett volna, melyik órajel emelése miatt volt, lehet, hogy a gpu-d még ment volna, de a ramnak sok volt. De fordítva is lehetett akár.

Ésszel húzva nem döglik a kártya, az enyém már 14 hónapos (igaz, abit létére 3 év gari jár rá).

#2339 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 18:00

Idézet: Dark - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 13:05

:D  Na, azért új játék és új játék között is van különbség. Programja válogatja, mennyire elég a kártya, én a quake 4-et is végigjátszottam és igen, ha nem húzom, akkor folyamatosan szaggatott volna (mellesleg elég alacsony beállítások mellett) - így csak bizonyos helyeken ment le 25 alá az fps.
Van olyan újabb játék (pl. a sokak által istenített NFS MW - na ez mindegy milyen grafikán nyomtam - adtam neki pár órát, hátha megtetszik) sehogy sem tetszett.

Az, hogy neked fagyott a 3dmark - ott nézni kellett volna, melyik órajel emelése miatt volt, lehet, hogy a gpu-d még ment volna, de a ramnak sok volt. De fordítva is lehetett akár.

Ésszel húzva nem döglik a kártya, az enyém már 14 hónapos (igaz, abit létére 3 év gari jár rá).

Én a GPUm-ra gyanakszok, mert sajnos elégggé melegedős fajta, és pont a szórakozó hűtése miatt vittem vissza múlt héten a boltba megnézetni, mert fagytak a VGAigényesebb dolgok.És alapórajeleken...
Egyszer megnéztem 375/225ön is a karit, és csak az UT2k4ben volt számottevő javulás, máshol nem igazán.

#2340 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 19:36

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 11:06

Hihi...

Idézet

Hihi...csak én vagyok itt a kivétel, aki alapon hagyja?

Igen, mert ezek 9600 GPU-val vannak szerelve és bűn nem húzni.

Idézet

Nem igazán bízok a tunningban...

Ez jogos. Sok a macera vele.

Idézet

régebben néztem 250/392->400/500on a sajátomat, de a 3dmark05 szépen ki is fagyott egy kis játék után a cpu tesztben.

Hát kisérletezni kell a stabilitásért, egy megfelelő hűtés sem árt, valamint megkapni a megfelelő drivert (nem mindig a legújabb a legjobb).

Idézet

Meg amúgy sem találom sok értelmét, hisz ég és föld a különbség, ha valami újabb játék 13 fps helyett 16ot megy?

Na ezzel nem nagyon értek egyet, mert nekem volt ilyen kártyám és biza a tuningtól látványos teljesítmény nyújtott NEM CSAK TESZTEKBEN, hanem játékokban is (pl. AoE3, GTA SA, NFS MW, stb.).

Téma megosztása:

• (120 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.