Idézet: Poni - Dátum: 2004. jún. 25., péntek - 17:38
Ami még jó lehet az a sonora és a georgtown. Igaz, hogy mobil, de 90nm +Soi. Túlhúzásra remek. De szerintem ez már rég halott ügy. A 754-es lapok elég olcsók, szinte azonos árban vannak egy jobb socket-A-val. Bele a proci meg folyamatosan olcsóbb. Mire oda jutunk, hogy kijön valami normális proci socket-A-ra, feltéve, hogy lessz jobb... Na addigra már egy +5000vagy 10000-essel felnyargalhatunk socket 754-re. Ahol kapunk cool & quiet-et meg gigabit lan-t, meg a pci-express is itt van a nyakunkon, amihez ígyis úgyis lapot kell váltani. Aki meg nem hardcore user, annak bőven elégnek kell lennie egy 2500@3200+ Bartonnak, ne mondjátok, hogy nem. És ugye a 64bit az 64 bit. És a billi is lassan kijön egy normális 64bites "billivel". De aki akar az várjon egy új, "gyorsabb" Socket A procira. Én már biztos nem...
Jogos a felvetés, most egyhamar sajna nem fogok beleugrani a Socket 7** vagy 939-be, mert nemrég vettem SocketA-s alaplapot sulinetben, és azt ugye 3 évig nem lehet kidobni...Szoval meg kellene bele vennem a legjobb 32-bitest (3200+, amit már alig kapni pár helyen, azt sem olcson)
Szépen jártam, bár igy hogy már nem tudok mit csinálni, lehet hogy 2-3 évet várok, legalább meglátom, 7** vagy 939 irányba lesz érdemesebb elmenni.
A funkcioját tekintve nekem elég lesz egy ideig még 3 GB ram, szerintem ezt az AMD-nek is figyelembe kellett volna vennie...
Egyébként ha jol tudom, akkor a 64-bitesek is talán 64 GB-ig kezelik a memoriát. Ez ugyanolyan gyerekbetegség, mint a 386-os korában volt a 32-bitre átállás során???
Szoval idén még bizti nem sajnálom hogy socket A-n vagyok. Jövöre még talán. Még meggondolom addig
Coolink AP400-X, ASUS A7N8X-X, XP 2500+, 512/400 MHz Samsung, Asus Gef 4 Ti 4200, 40Gb Quantum, 120 Gb Samsung, 4*DVD-író