Üdv mindenkinek!
Én is egy K7S8X rev. 3.01 boldog tulajdonosa vagyok.
Tegnap cserélték ki.
A jelenség a következő volt. Win2000 alatt, 1x csak teljes merevedés. Nem kék halál, hanem
merevedés. Mondom sebaj, majd egy újraindítás megoldja. Arra goldoltam, hogy biztos valami windows, vagy driver probléma. Erre újraindítás után már se kép, se hang, az IDE vezérlő (HDD) LED folyamatosan világít, a gép nem indul. Másnap sikerült be lépnem a BIOS-ba, de ott is lemervedett. Így már biztos volt, hogy nem a windows, de nem is valamelyik driver okozza a hibát. Vissza vittem oda, ahol vettem. Ott kiprobáltuk másik videó kártyával is, és azzal is ez volt a jelenség. Mondja a srác, hogy akkor csere. Csere után tökéletesen működött, és még most is jó. Egyébként a lap alig volt 1 hónapos. kb. 10 órát ha használtam, mivel ez egy otthoni gépben van és elég kevés időm volt a gép elött ülni. Remélem ezzel a lappal már nem lesz semmi bajom.
Egyébként nincs semmi bajom a lappal, ha megbízhatóan működik.
Ezt csak azért írtam le, hogy ha más is tapasztal ilyet, akkor tudja, hogy mi okozhatja a bajt.
Az eladó srác azt modta, hogy az új lapon lévő CPU rögzítő kar már nem műanyagból van, hanem fémből, így ez már eléggé megbízható, mivel tapasztala szerint a műanyag karos lapokból elég sok volt a hibás. Ő már csak tudhatja, mivel hw eladással foglalkozik.
Hallot már valaki ilyenről?