Idézet: Kernelpanic - Dátum: 2005. ápr. 12., kedd - 8:50
Már a lap megvásárlása előtt letöltöttem és áttanulmányoztam a manualt, tehát tudom, hogyan kellene állnia a jumpereknek. Pont az a bajom, hogy nem indul a rendszer, ha megpiszkálom az fsb/szorzó párost. Igazából nem a processzort akarom megrántani, hiszen kis plusz költséggel vehetnék egy gyorsabb Palominot, így ennek nem sok értelme lenne. Mindössze azt szeretném, hogy a rendszer 200Mhz fsb-t használjon. Így a processzor 6,5 v. 7 x 200-on mehetne, v-link 400-on(533-on instabil) memória 400-on, mint jelenleg is, tehát optimalizálva, szinkronban ketyegne mindenki. Azonban a szorzót hiába jumperelem 6,5-re v. 7-re, nem indul, bárhova állítom is az fsb-t. Az lett volna a kérdésem, hogy valakinek sikerült-e lockmentes processzor mellett a szorzó állítása?
SzerK: Hogy valami hasznosat is írjak! A k7vt4a-Pro egy kellemes, stabilan működő lapnak bizonyult eddig, Prime95 + 3Dmark2001 egyszerre, több órán keresztül meg sem kottyant neki. Everest mem. írás/olvasás 1880/605, az fsb 133, v-link 266 (ha megduplázom 533-ra, nem terhelhető a rendszer, de hát ez már Intel quad-pumpa kategória
Tehát ha jól értem, ha a BIOS-ban beállítod az Advanced BIOS Setup menüben a CPU Host Frequencyt, meg a DRAM Frequencyt a kívánt értékekre, akkor sem műxik.

Súgó
A téma zárva.