idézet:
Ezt írta a Bunny:
Szóval senkinek semmi ötlete, hogyan lehet helyrerakni a chapter listát meg a lejátszás hosszt egyszerű ifo buzulással ?[/quote]
Nekem spec volt egy ilyen problémám egy 2 lemezes tengeralattjárós filmmel - biztos tudjátok melyik az a sok közül
Naszoval, Lekódoltam mind2 lemezt ugy, hogy nagyjából a fele-fele lemezt foglalja el. Külön hang, videjo, fejezetpontok.. stb. Aztán az egészet belerángattam a TMPEG-DVDAuthor progiba és onnantól már mindent a szokásos módon. Gyönyörüen megcsinálta egybe és minden a helyén volt.
Beszélgetés a DVD+/-R(W) lemezekről, írókról Eszmecsere az alapanyagokról, írásról
Elküldve: 2004. 02. 11. 17:56
Elküldve: 2004. 02. 11. 18:30
idézet:
Ezt írta MamaSaid:
Fijjug!
Az a "Descrypter" nem Decrypter véletlenül? Csak hogy pontosak legyünk és nehogy valaki elkezdje feltúrni a netet egy descrypter miatt.[/quote]
Elküldve: 2004. 02. 11. 20:06
idézet:
Ezt írta Szolti:
De de Decrypter csak elírtam, utólag is bocs. Szóval hogy miért nem írom ezzel nem tom, próbáltam megnyitni ezt a videot (ami egyébként egy koncert felvétel, mondjuk inkáb party mint koncert na mindegy)Power Dvd-vel is de egy bizonyos résznél kidob, pontosabban kilép, bezáródik a lejátszás, az érdekes az hogy az eredeti dvd-ről simán megy a lejátszás, szóval nem tudom mi lehet a probléma. De komlyan senki nem tudja hogyan tudnám ezt a problémát megoldani hogy ki tudjam írni rendesen?
[/quote]
Hogyan szedted le a forrás lemezt, milyen módban és mekkora a mérete?
Elküldve: 2004. 02. 11. 21:41
Elküldve: 2004. 02. 11. 22:11
idézet:
Ezt írta Szolti:
Mindegy nem számít, megpróbálom leszedni mégegyszer, hátha valamit elb...tam.[/quote]
Ne file módban szedd le!
ISO mode/read
visszaíráskor ISO mode/write.
Elküldve: 2004. 02. 11. 22:51
idézet:
Ezt írta szoeke:
Kezdőként megpróbálok egy DVD filmet átmásolni DVD-R-re. Ha 4GB-nál nem hosszabb és nincs rajta védelem, akkor a CloneDVD-vel simán megy a dolog. Most azonban egy olyan filmet szeretnék átmásolni - akár a menük nélkül is - ami több mint 5,6GB, és másolásvédett. E fórumot végigolvasva a DVD2DVD-R program tűnik erre a célra megfelelőnek. A következőképpen próbálkoztam:
Suorce: F:VIDEO_TS
Destenation:C:pcdvdrip
Input:VTS_01 ->PGC_1(01:31:02;09) - 38/38
Ha a fenti sorra rákattintok, megjelennek a felirati és az audio nyelvek. Ha csak a magyar hangot pipálom ki máris 4.758.066 Kbyte, azaz 4,27 Gbyte lesz a film, tehát éppen ráférne egy DVD-R-re.
Az MPEG Encoder belső, Beállításoknál az Ignore CCS kipipálva.
A zöld GO gombra kattintva a; "The choosen HDD does not support Files > 4GB" hibaüzenetet kapom.
Akkor ezt a filmet nem tudom átmásolni?
Próbaképpen a Capture 34-38 alól ha kiveszem a pipát 4GB alá megy a hossz, és így elindul a folyamat. Ebben az esetben azonban a második lépés elején a; "Too many freme drops!" hibaüzenet jelenik meg.
Kérlek segítsetek ha tudtok.[/quote]
Átkonvertáltam az XP-t NTFS fájlrendszerre, így a 4 GB-os hiba már nem jön elő. Amikor azonban az IfEdit (0.96) elkezd dolgozni és a HDD Video_ts könyvtárába elkezdené írni az adatokat, akkor továbbra is megjelenik a "Too many freme drops!" hibaüzenet. Hogy tudom ezt kiküszöbölni?
![]()
Elküldve: 2004. 02. 11. 23:18
idézet:
Ezt írta MamaSaid:
Ne file módban szedd le!
ISO mode/read
visszaíráskor ISO mode/write.[/quote]
Elküldve: 2004. 02. 11. 23:44
idézet:
Ezt írta Szolti:
Köszönöm segítséget most már csak az a problémám van hogy van itt egy másik video ami ugan ezt csinálja, szóval lejátszás közben kilép, ez img-ben van ezzel mit tudok csinálni hogy ne lépjen ki? S ha megírom a Decrypterrel akkor tuti hogy jó lesz asztali lejátszóban?
[/quote]
Nem biztos, hogy az image fájlal van a baj. Próbáld meg újraírható lemezre felírni és azt próbáld ki a lejátszóban. Jobb ötletem most nincs.
Elküldve: 2004. 02. 11. 23:46
Elküldve: 2004. 02. 12. 11:08
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
Javaslom hogy ebbe ne menjünk bele. Breccsón kívül bármelyikünk tudna fejből mondani féltucat példát- pedig még ráadásul nem is ugyanolyan zenéket szeretünk
![]()
[ 2004. február 10.: mackosajt111 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
/OFF
Lehet, hogy úgy tűnik, én nem a szeretem a zenét, de azért nem igy van.Csak épp koncertfelvételek nem igen voltak nálam, viszont jó néhány klipes DVD-m van. (Queen, Pet Shop Boys, stb...)
No beszerzek már egy párat, (ugyis most tervezem a Mike Oldfield TB II/ TB III dupla DVD-t megvenni.)
/ON
![]()
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit
Elküldve: 2004. 02. 12. 11:53
idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
No beszerzek már egy párat, (ugyis most tervezem a Mike Oldfield TB II/ TB III dupla DVD-t megvenni.)[/quote]
Az nem dupla, hanem kétoldalas.![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 12:09
idézet:
Ezt írta Silicon:
--------------------------------------------------------------------------------
Ezt írta Brett Shaw:
No beszerzek már egy párat, (ugyis most tervezem a Mike Oldfield TB II/ TB III dupla DVD-t megvenni.)
--------------------------------------------------------------------------------
Az nem dupla, hanem kétoldalas.[/quote]
Mégcsak nem is kétoldalas, hanem csak dupla rétegű (mint a legtöbb DVD)![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 12:11
idézet:
Ezt írta inter15:
Ha a film-et 100%-osan meg lehet tartani , akkor miért kell a DVD2DVD-vel 4-5 órát kínlódni.
Rakd fel az AnyDVD progit. Ez 'online' leszedi a másolásvédelmet. A többit már a CloneDVD -is megcsinálja.[/quote]
Kösz, ez bejött. Ha ugyanis kivettem a magyar hang kivételével a többi hangot, ráfért egy DVD-re.![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 12:17
idézet:
Ezt írta mackosajt111:
..........
És MLP-t is gyaníthatóan csak akkor ha túl "kövér" a mű...[/quote]
Ha valakinek már volt szerencséje "testközelben" találkozni MLP kódoló progival, keressen meg privátban plíz.
Elküldve: 2004. 02. 12. 12:22
idézet:
Ezt írta szoeke:
Mégcsak nem is kétoldalas, hanem csak dupla rétegű (mint a legtöbb DVD)[/quote]
/OFF
Nem igazán, mivel itt figyel a polcomon eredetiben, és kétoldalas. Egyik oldal a TBII, másik a TBIII.
Bocs az OFF-ért.
/ON
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:22
idézet:
Ezt írta Silicon:
/OFF
Nem igazán, mivel itt figyel a polcomon eredetiben, és kétoldalas. Egyik oldal a TBII, másik a TBIII.
Bocs az OFF-ért.
/ON[/quote]
Viszont egy árva kameraváltás sincs rajta![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:29
idézet:
Ezt írta a Bunny:
Viszont egy árva kameraváltás sincs rajta[/quote]
/MEGAOFF
Na igen, továbbá mi értelme volt erre 5.1-es hangot rakni, mikor a surroundokból szinte semmi nem szól?
Lassan kitiltanak, annyit offolunk.
Na én abba is hagyom, bocs mégegyszer.
/ON
Elküldve: 2004. 02. 12. 20:02
idézet:
Ezt írta Silicon:
/OFF
Bocs az OFF-ért.
/ON[/quote]
Hmmm. Akkor itt valaki lopikál, mert az enyém egyoldalas, és ez is eredeti!!!
[url="http://"http://www.g-h.hu/tubular.jpg"]www.g-h.hu/tubular.jpg[/url]
[ 2004. február 12.: szoeke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 20:28
idézet:
Ezt írta szoeke:
Hmmm. Akkor itt valaki lopikál !!!
[/quote]

Súgó
A téma zárva.

[/quote]