Picit agybajt kaptam a hétvégén...
Volt ez a Debreceni Pulykanapok. Elhiszem, hogy hagyományteremtés, minden tiszteletem, stb...
Felszállok a Csonkatemplomnál a villamosra, hogy bejussak az Egyetemre... sok ember volt rajta, észre sem vettem, hogy hátrajön a vezető, valamit matat, majd elindulunk a Nagyállomás felé...
Gyorsan következő megállóban lepattantam, átloholtam a Kossuth-téren, majd ott lehetett felszállni az Egyetem felé menő villamosra.
Ebben az az igazán bosszantó, hogy talán az időjárás miatt, de nem igazán volt mozgás a Kossuth-téren, szóval semmi sem indokolta igazán, hogy lezárják a villamosközlekedés elől. Máskor bezzeg, ha igazán nagy rendezvény van, senkit sem zavar, ha a villamos "behajt a tömegbe" (igaz, elég lassan, szinte lépésben megy olyankor át a téren a villamos), mert annyi ember van, hogy már a villamospályán is állnak...
Bár elismerem, láttam kis táblát a villamosmegállóban, biztos erről tájékoztatott, de én siettem, a villamos pedig éppen jött, a fene sem olvasgatott olyankor... igaz azt sem tudtam, hogy pulykanapok van.
Aki kint volt a rendezvényen, azért leírhatná, hogy sikerült, hogyan érezte magát, stb... szerintem az időjárás eléggé megtréfálta őket...
Viszont még mindig szép a Nagyerdő (szerencsére), a Békás-tavon szépek a tavirózsák, az egyetem botanikus-kertje gyönyörű, szóval, bár harmadik éve vagyok a városban, de még mindig tetszik, egyre jobban...