HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 05. 17:33

Múlt szerdán át kellett mennem a szomszédomhoz valamiért, s miután láttam, hogy iszonyatosan vibrál a képe a monitornak, átállítottam 800@60-ról 800v100-ra. Nem is volt vele gond.

A gépet én vettem nekik 98(!!!) decemberében, azóta csak plusz 64 ram és egyTNT2M64 került bele. A konfig: Tomato LX atx alap, Celeron 300/ nem A!!!/, már 128 sd-ram, és egy 15" moncsi, amit 70 kHz-es. Anno 800@100-ra állítottam nekik, nem is volt vele gond.

Hanem szerdán!

Miután átállítottam a képfrissítést/ és persze ment a gép/, három órával később hívnak, hogy nem megy a gép. "Már mindent" megpróbáltak, a :lama: nagyfiú is megigazgatott mindent, de nem ment. Levert a víz. Én csak azt vettem észre, hogy a ram-modul nem illeszkedik teljesen a foglalatba. Ezért átvittem a tft-met, semmi kép. Beraktam a TNT-t a gépembe, bejött a GRUB. Szal ez nem lehet. Kínomban hívtam egy jó haveromat, de ő se talált semmit. Azaz kiderült, hogy az okostóni gyerek összekeverte a billentyűt az egérrel.

Költői kérdésem: ettől tönkremehet egy 5 és fél éves tomato alaplap? Tönkremehet a  100Hz képfrissítéstől a gép, hogy megy, csak később adja meg magát???

Utóélet: haverom a hirtelen helyzetben adott egy lapot 566 Cella2-vel, amivel éjjeli kettőig szívtam, mert csak csökkentett módban ment a gép/ valszeg irq-összeakadás. Másnapra ígértem, hogy átmegyek délre. Az alkatrészrendelő progi/ amit CSAK böngészésre használtak, mert modem nuku/ ment safeben is.
Estére már ott volt egy "jó ismerős" felsleges P4-es lapja, hozzá adta a procit 15-ért/ cel1700. Kölcsönkérte a ramomat, és cseszte visszaadni a bunkója. Nagykerből vett  ramot, mert úgy olcsóbb volt - lealkudott 500 Ft-t belőle, de mivel "csak" 32x CD-je van, vetettek vele egy 52x-es cd-t is. :lama:

Vicces emberek vannak, nem?

PS: amikor csütörtökön átmentem a ramomért, a gyerek rendes haverja/ nam aki az p4cellát hozta/ mondta, hogy 100Hztől nem lehet baja, max 15 sec után visszaáll. De mára már 80000 Ft-os kárról beszéltek  - leesett, hogy az aranyszínű Win2000/XP + Office kerül ennyibe. Szánalmas...

Szerkesztette: Ghilette 2004. 07. 05. 17:43 -kor

. . . a n y t h i n g

#2 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 18:00

Én ennek a felét nem értem, de sebaj. Ha a képfrissítést feljebb állítod, attól legfeljebb a monitor döglik meg, a gép nem. Monitorból is a régebbiek veszélyeztetettek, amikben nincs elektronikus védelem a túlvezérlés ellen.

Billentyűzet versus egér már húzósabb ügy. Foglalatba rosszul illeszkedő RAM is esélyes (esetleg nem is bele való volt?). De egy 5,5 éves alaplapnál nem csoda, ha egyszercsak egyszerűen nem működik tovább.

Azt lehet tudni, hogy mi halt be az alaplapon kívül? VGA-t írtad, h. jó. Akkor más alkatrész is megmaradhatott.
... a trip back in time is all I need ...

#3 Felhasználó inaktív   Ghilette 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 05. 22:40

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 19:00

Én ennek a felét nem értem, de sebaj. Ha a képfrissítést feljebb állítod, attól legfeljebb a monitor döglik meg, a gép nem. Monitorból is a régebbiek veszélyeztetettek, amikben nincs elektronikus védelem a túlvezérlés ellen.

Billentyűzet versus egér már húzósabb ügy. Foglalatba rosszul illeszkedő RAM is esélyes (esetleg nem is bele való volt?). De egy 5,5 éves alaplapnál nem csoda, ha egyszercsak egyszerűen nem működik tovább.

Azt lehet tudni, hogy mi halt be az alaplapon kívül? VGA-t írtad, h. jó. Akkor más alkatrész is megmaradhatott.

Vinyó okés, ramot biztos, mert ment az 566-os alaplapban - csak a tetves sis bios - AGP-be kellett volna valami patch hozzá, na mind1. +kapta a hugom -166MMX/72 uután durva lesz az 566/128!!!

Lehet +veszem tőlük a 2x64 sd-t....

A moncsi meg Samsung 510S vagy mi, de 70 kHzes és régen is és amikor átállítottam a gépet 100-ra, akkor is jól ment. :reklamacio:

Szerkesztette: Ghilette 2004. 07. 05. 22:42 -kor

. . . a n y t h i n g

#4 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2004. 07. 06. 09:14

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 18:33

Azaz kiderült, hogy az okostóni gyerek összekeverte a billentyűt az egérrel.

Költői kérdésem: ettől tönkremehet egy 5 és fél éves tomato alaplap?

Főleg, ha ezt az "összekeverést" működés közben tette.
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#5 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 09:23

A billentyűzet-összekeveréstől max. annyira megy tönkre, hogy nem érzékeli egyiket vagy másikat.

A 100Hz ellenben... Ha jól vélekszem, az LX sorozatnál az AGP-feszejt egy szimpla disszipatív stabkocka szolgáltatja, amire ráadásul nem is raktak igazi hűtést. A sorozat típushibája ennek a stabkockának az elhalálozása.
A VGA-kártya pedig többet eszik 100Hz-en, mint hatvanon.

Ui.: másik tomato-típushiba... Mérd le az alaplapon az elemet! Ha 2.9 V alatt van, cseréld, mert olyankor a legelképesztőbb hibajelenségeket képesek produkálni ezek a lapok :(

Szerkesztette: Rive 2004. 07. 06. 09:26 -kor

Elköltöztem :-)

#6 Felhasználó inaktív   Zoz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 09:23

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 16:33

Költői kérdésem: ettől tönkremehet egy 5 és fél éves tomato alaplap?

Tomato alaplapnál az a csoda ha 5 és fél évig működött :)
Enterprise 128 / Zilog Z80A@7.12Mhz / 1MB DIP RAM 80ns / 32KB CMOS SRAM / 512KB ROM / Quantum Fireball 540 / WD1772@8/16Mhz / Teac FD55FV / TEAC FD55GFR / NEC FD1305 / ALPS DFP723A
Enterprise Forever!

#7 Felhasználó inaktív   piu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 09:39

Idézet: Zoz - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 9:23

Tomato alaplapnál az a csoda ha 5 és fél évig működött :)

Menet közben régen kihúzódott a billentyűzet egy régi tomatóból. Meg is döglött....
Érdekes dolgok ezek.
456E20747574697261206E656D20666F726469746F7474616D20766F6C6E61206C652E2E00

#8 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 10:44

Idézet: Ghilette - Dátum: 2004. júl. 5., hétfő - 18:33

Múlt szerdán át kellett mennem a szomszédomhoz valamiért, s miután láttam, hogy iszonyatosan vibrál a képe a monitornak, átállítottam 800@60-ról 800v100-ra. Nem is volt vele gond.

A gépet én vettem nekik 98(!!!) decemberében, azóta csak plusz 64 ram és egyTNT2M64 került bele. A konfig: Tomato LX atx alap, Celeron 300/ nem A!!!/, már 128 sd-ram, és egy 15" moncsi, amit 70 kHz-es. Anno 800@100-ra állítottam nekik, nem is volt vele gond.

Hanem szerdán!

Miután átállítottam a képfrissítést/ és persze ment a gép/, három órával később hívnak, hogy nem megy a gép. "Már mindent" megpróbáltak, a :lama: nagyfiú is megigazgatott mindent, de nem ment. Levert a víz. Én csak azt vettem észre, hogy a ram-modul nem illeszkedik teljesen a foglalatba. Ezért átvittem a tft-met, semmi kép. Beraktam a TNT-t a gépembe, bejött a GRUB. Szal ez nem lehet. Kínomban hívtam egy jó haveromat, de ő se talált semmit. Azaz kiderült, hogy az okostóni gyerek összekeverte a billentyűt az egérrel.

Költői kérdésem: ettől tönkremehet egy 5 és fél éves tomato alaplap? Tönkremehet a  100Hz képfrissítéstől a gép, hogy megy, csak később adja meg magát???

Utóélet: haverom a hirtelen helyzetben adott egy lapot 566 Cella2-vel, amivel éjjeli kettőig szívtam, mert csak csökkentett módban ment a gép/ valszeg irq-összeakadás. Másnapra ígértem, hogy átmegyek délre. Az alkatrészrendelő progi/ amit CSAK böngészésre használtak, mert modem nuku/ ment safeben is.
Estére már ott volt egy "jó ismerős" felsleges P4-es lapja, hozzá adta a procit 15-ért/ cel1700. Kölcsönkérte a ramomat, és cseszte visszaadni a bunkója. Nagykerből vett  ramot, mert úgy olcsóbb volt - lealkudott 500 Ft-t belőle, de mivel "csak" 32x CD-je van, vetettek vele egy 52x-es cd-t is. :lama:

Vicces emberek vannak, nem?

PS: amikor csütörtökön átmentem a ramomért, a gyerek rendes haverja/ nam aki az p4cellát hozta/ mondta, hogy 100Hztől nem lehet baja, max 15 sec után visszaáll. De mára már 80000 Ft-os kárról beszéltek  - leesett, hogy az aranyszínű Win2000/XP + Office kerül ennyibe. Szánalmas...

Idővel majd rájössz te is, hogy nem érdemes olyan dolgokat csinálni más gépével, amire bármit rá lehet fogni :)
Amíg egyébként ingyen csinálod ezeket a szívességeket, addig max köszönhetik a dolgot, ha el is cseszed. Akkor más a helyzet, ha zsét is fogadsz el, mert onnantól kezdve akár a nesze itt egy ezres burgerre értéktől egyből te leszel a felelős azért is, ha Zalaszenthátalsógótpuszta mellett villámlott és kiégett a gép.
A hálátlan szomszéd Pistikének és szüleinek egyébként meg kell adni pár számtech bolt címét/telszámát, esetleg egy profibb cégét is, azt majd nézegetnek, hogy kijön a szerelő bácsi 4ropiért és utána vérmérséklettől függően 3 és a végtelen között kér óránként, vagy alapból körberöhögi a telefonba és ki sem jön, mondva az egész gép értéke nincs 10ezer forint.

#9 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 11:40

Na igen, sajnos tényleg így van, ha az ember önzetlenül segít. Aki meg nem ért hozzá, annak nem lehet elmagyarázni.
Én egy ismerősnek csomó mp3-t, másoltam a gépére. A 120 Gb vinyón az Xp-n kívül semmi sem volt. Most is van még 100 Gb körüli szabad hely, de letörölték a zenéket, mert szerintük lelassította a gépüket. :)
Azóta inkább nem ajánlok nekik semmit.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#10 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 11:48

Na igen, ilyen címeim nekem is vannak. Kedvencem, amikor kimegy az ember a 6 BMW meg Audi közé, otthon a 8 notebook, T1, istenf*sza, 1,5 óra munkájával megcsinálja az ember a szanaszét b*szott wint, meg ha már ott van, némi optimalizálás, viruskergető, stb, majd előáll a farbával, hogy akkor ez most 4 rongy lesz, és a tulaj elkezd az inhalátor után kapirgálni, majd lélegeztetőgépért hörögni, miközben a fogában a tömés többe kerül mint amit 2 hét alatt megkeresek.

#11 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 19:43

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 12:48

Na igen, ilyen címeim nekem is vannak. Kedvencem, amikor kimegy az ember a 6 BMW meg Audi közé, otthon a 8 notebook, T1, istenf*sza, 1,5 óra munkájával megcsinálja az ember a szanaszét b*szott wint, meg ha már ott van, némi optimalizálás, viruskergető, stb, majd előáll a farbával, hogy akkor ez most 4 rongy lesz, és a tulaj elkezd az inhalátor után kapirgálni, majd lélegeztetőgépért hörögni, miközben a fogában a tömés többe kerül mint amit 2 hét alatt megkeresek.

Ez jó volt. :D
Az ilyen emberekkel csak ezt:

:help:
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#12 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 06. 23:02

Na igen, ezt kellenne. Csak akkor lenne pár évre fix munkám a szegedi csillag zacskóragasztó diviziójában. Ami nem lenne kellemes, habár jól birom a bezártságot.

#13 Felhasználó inaktív   piu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 06:50

Idézet: 2-More - Dátum: 2004. júl. 6., kedd - 23:02

Na igen, ezt kellenne. Csak akkor lenne pár évre fix munkám a szegedi csillag zacskóragasztó diviziójában. Ami nem lenne kellemes, habár jól birom a bezártságot.

Ott meg a BV parancsnok gépét csinálhatnád.... :D
456E20747574697261206E656D20666F726469746F7474616D20766F6C6E61206C652E2E00

#14 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 10:42

Jó is lenne. Valami jókis irodai XT, 256K rammal, 2 megás MFM HDDvel, meg 8 inches floppyval:D

#15 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 10:45

Visszatérve a topic nyitó gondjához - bár sokadik olvasás után sem értem minden pontját...:)
...nos, a minap meghalt egy Acorp 230W-os táp. (Bővebben itt olvasható.) Az halála előtt csinált néhány érdekességet a fentieken túl is. Illetve néhány olyan dolog történt, amit neki tulajdonítottam.
A táp egy teszt gépben van, amit főleg ppga és fc-pga processzorok és sd-ram tesztelésre használok, de netezésre és a két rack miatt másolásra is néha. Az utóbbi időben az XP nehezebben bootolt és a boot után klasszikus tálca és xp -style start menü volt !!! ...ilyet még nem láttam...Néhány perc után helyreállt általában, az xp style. Tegnap előtt meghalt az analóg Axion monitor, ami az utóbbi időben vele volt. Monitor csere, van a szobámban néhány elfekvő hasonló darab. Azóta hibátlan a boot! Nem csinálja.
Az analóg monitor haldoklása szoftver hibát okozott az XP-ben?! Van ilyen?! Lehet ilyen???

#16 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 14:41

Ihaj, imádom az ilyen történeteket, persze csak addig, amíg nem velem történnek meg... Régebben én is elég sok gépet tartottam karban, upgradeltem, szervízeltem - sok esetben azután, hogy a hivatalos szervizesek szétbarmolták, amit lehetett.  :rolleyes: Mára igyekeztem leépíteni ezeket az "ügyfeleket" - elsősorban azért, amiért Yoisten is írt: pénzt ugye az ember nem szívesen fogad el rokonoktól, ismerősöktől, szomszédoktól (esetleg kölcsönös szívességet), ingyen meg egyszerűen nem éri meg órákat, esetleg napokat szívni egy őskövület hulladékkal. Mert amíg megy a cucc, addig nincs nagy baj, haver vagy, etetnek-itatnak, gyerek boldogan játszik a Dyna2-vel meg a Passziánsszal - egészen addig, amíg el nem húzod a beledet, és akkor nekiáll szisztematikusan törölni a Windows/System mappából, véletlenszerűen bele-beletöröl a registrybe, kulcsfontosságú programokat uninstallál, CD-számra hordja haza és tölti le internetről a férgeket, vírusokat és trójaiakat, gyakran meghívja az idióta haverjait, hogy segítsenek ők is a rombolásban - aztán ártatlan arccal odaáll a kedves szülei elé és imigyen szóla: "X (ez lennél te) nem jól csinálta meg a gépet, lefagy!" - és már görbül is lefelé a szája, az informatikából életreszóló felmentéssel rendelkező szülőegyedek meg kapkodnak a telefon után, tök mindegy, hogy nappal van vagy éjszaka, hétvége vagy munkaidő és hangjukban a kétségbeesés keveredik a burkolt fenyegetéssel... És mindig milyen sürgős nekik! mintha legalábbis a paksi atomerőmű vagy a NASA szervere lenne csecsen terroristák célpontja.
Mély sóhajjal kilépsz a zuhogó esőbe, hónod alatt a hátizsákoddal, amely állandóan oda van támasztva az előszobában a falhoz, benne csavarhúzó, IDE-kábel, telepítőCD-k, haladók esetében ampermérő, póttápegység, esetleg RAM-modul és elindulsz a végzeted felé. Az apró lakásban tapintani lehet a feszültséget, apuka feszült arcizmai egy westernhőst idézik, anyuka felváltva tördeli a kezét és a tányérokat, gyerek arcán az elmaszatolt könnyek keverednek a kaján vigyorral, hogy megint itt van a balek és egyből olyan játékokat követel, amelyek futtatásához az egész lakótömb számítási kapacitása sem lenne elég, nemhogy az ő lepukkadt, kukázott alkatrészekből összetákolt "Pencium egyese".
Beletörődő arckifejezéssel nekiállsz felmérni a károkat, aztán szépen, erőltetett udvariassággal megkéred a család összes tagját, hogy legyenek szívesek pár centit hátrébb állni, mert nem kapsz levegőt. Apuka megsértődik és olyasmit motyog, hogy ennek a "szuper gépnek semmi baja nem volt, amíg VALAKI bele nem piszkált (ez lennél megint te)", gyerek közben teszkókólával locsolja a billentyűzetet és valamilyen megfejthetetlen okból fejhangon visít. Anyuka közben hetvenháromszor elmondja, hogy ők milyen szegények, hogy erre a gépre is évtizedekig spóroltak, de nem számít, a gyereknek meglegyen az öröme. Közben te nagy nehezen életet lehelsz a vasba, kilószám söpröd ki a vattaszerű port a gépházból és a tápból, végre elindul az átkozott masina, persze egyből dob egy kék halált, apuka sörszagúan közelebbhajol: "no, látom alakul", te magadban húszig számolsz: "nem ütöm meg, nem ütöm meg..." és megfogadod, hogy megváltoztatod a mobilszámodat, a nevedet, új személyazonosságot kérsz a rendőrségtől, elköltözöl Kubába, stb. Gyorsan újrahúzod a Wint, modemet nem találja, képernyő 640x480-ban 60Hz-en vibrál, anyuka szakért a konyhából: "Pistike édesem, ez nem ilyen szokott lenni, ugye?", a kezed gyorsabban jár, mint az agyad, közben háromszor keresnek a mobilodon: a barátnőd éppen ráérne, a haverjaid életed legjobb házibulijába hívnak, és a főnököd sürgősen látni akar. Tudatodból jó jediként kizárod a külvilágot és félelmetes sebességgel (133 MHz) telepítesz, konfigurálsz, újraindítasz. Közben azon jár az agyad, hogyan mondd meg nekik, hogy jó lenne venni a gépbe egy ezerforintos hangkártyát, mert az ötszáz forintos CMedia csoda bedobta a törülközőt, nem is csoda, tíz éve is használtan vette valaki, szóval összeül a családi kupaktanács, "ekkora kiadást most nem engedhetünk meg magunknak", mély sóhajjal belekotorsz a hátizsákodba, és a saját hangkártyádat belerakod a gépbe, tudván hogy soha nem látod viszont. Gyorsan szedelőzködni kezdesz, a kedvenc sorozatodat talán még eléred, ha sietsz, persze föltartanak, hálálkodnak, "tudjuk, hogy pénzt úgysem fogadnál el, ezért becsomagoltam neked egy kis pirított szalonnát tükörtojással, tudom, hogy szereted", és azzal a mondattal válnak el tőled, amely jeges marokba szorítja a szíved: "HA VALAMI GOND LENNE A GÉPPEL, MAJD HíVUNK!"
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#17 Felhasználó inaktív   F-UzR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 14:47

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 15:41

<mind>

IGAZ! Naggyon igaz. Pont: ott.

#18 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 07. 15:51

Idézet: zako - Dátum: 2004. júl. 7., szerda - 15:41

"nem ütöm meg, nem ütöm meg..."

Brilliansan leirtad,  :respect:  :respect:  :D

Csak a nagy turtoztetes kozepette volt, hogy az eros huzastol kiszakadt nalam egy-egy csavar... hazbol/alaplapi tavtartobol/floppybol... :) Persze ettol lenyugodtam. De "apuka" kontrazott: "Ennek igy be kell pattannia?"  :omg:

#19 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 07. 07. 16:00

oHH, be szép história, hüpp-hüpp...És hepiend lett a vége, hüpp..
Velem is fordult már elő, csak ott fizetős volt az ipse...
Topiknyitány: Bizonyítani semmit sem lehet az elektronikában. És ennyi. nem vagy garanciaköteles és a gép alkatrészei sem garanciálisak. Ha szakértő vagy, rá is foghatod (mert elő is fordlhat), hogy a dugók felcserélése okozott problémát. A 100Hz-el semmi gond, hiszen rendeltetésszerűen használtad a monitort és a VGA-t is, az alaplaphoz ennek semmi köze jogilag, az más kérdés, hogy elektronikailag van, de ugye ez sem szerepel a lap manual-jában.
Ennyi.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#20 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 07. 16:19

Télleg ismerős sztorik :)
Volt barátnőm apja volt egy csodabogár, az  24/7 alapon lógott a szexoldalakon, és persze tudta nélkul szedte le a szarságokat. Ofkorsz állandoan felhivott hogy nah MOST éppen mi a f...fene van. Átmegyek, persze a szexcuccoktol nem megy a gép, virusirtót feltenni is alig lehet, felteszem nagynehezen, oké elment a fél napom, megy a gép. Mondom ne szedje le. Persze azonnal leszedi mert azt nem tudja hogy kell kezelni (minek piszkálja?!). Akkor kiszedi a nemtommit a gépbol, nem jol teszi vissza, de nagyon okos, persze majd én emgcsinálom. [haha. csak akkor még W98 volt, az meg nem olyan "flexibilis" mint az XP--> windows reinstall, vittem XP-t.] Mondom neki kap egy user accountot. Na erre én vagyok a tahó h nem bizok meg benne és egyáltalán, hogy merem...ez ment majdnem egy évig. Végül nem mentem fel többet a csajhoz amikor otthon volt az apja, a gép azota se megy rendesen állitolag...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó