Teszt is, meg hátha újraéled a totyik

:
"Láttam egyszerre 3 diszket tönkremenni, kinyírta őket a vezérlő. Disaster recovery Lagos-ban Nigériában.
Beszart egy vinyó, a spare valami miatt nem lépett be az USA-ban valahol. A RAID5 két lábú lett, kiment a lapátkezű nigger kurvaanyja reszelő, hiába villogtattuk neki a ledet a szar vinyón, akkor is egy jót húzott ki. RAIDnek annyi, szintén disaster recovery.
Vagy szalagos egységet cseréltetünk, hogy legyen backup állandóan, a szerelő a határozott utasítások ellenére megy a maga feje után és lehúzza a kábelt a Smart Array kontrollerről és rádugj az alaplapi SCSI kontrollerre, az Ultriumot meg a RAID vezérlőre, boot akarom mondani POST van, de a szerver baszik indulni. Kínában, Indiában, Bangkokban ez rendszeres.
Ma Caracassal szoptam Venezuelában két órát - a héten előtte még 2x2 órát - egy 15 perces meló miatt. Szalagos egységet cserélt előző nap a buzi köcsög angolul nem beszélő szerelő, anélkül, hogy hívott volna minket telefonon - processz szerint -. Ma kaptunk időt a customertől 13:30-14:30 UTC, hogy szerver leállítás, a szerelő kiveszi az Ultrium 1-es szalagos egységet beállítja hogy SCSI ID = 6 visszadugja, ILO-ról beröffentem a szervert aztán teszt backup. A venezuelai tolmács pina elég szarul beszélt angolul, a műszaki nyelvet nem értette igazán, ticketet 5-ször kellett visszabasznom a hardvare prividerhez, hogy mi van, hol állunk van infója? Nagy nehezen telco, ILO nem elérhető, határozott és emelt hangú utasításomra bekapcsolják az UPS-t, a master switch-et, hurrá, van ILO. Csak nem lehet bekapcsolni a szervert sem ILO-ról, sem a helyszínen, még 20 perc telco, aztán: "Sorry, this server will not work today. We need another technician to make the server functional again. Thanks for your cooperation. Good by."
Ticketbe beírom, hogy mifaszvan, tolom a hardware providernek, azok sem mernek szólni, rendelnek azonnal új technikust. Úgy négy-öt óra múlva egyszer csak Caracas eltűnik az alertek közül, ticketet megrázom a providernél, hogy mifaszvan. 10 perc múlva telefon csöng, kollégám kérdi, hogy "Felvegyem?" "Igen, Caracas lesz az." Kollégám két órát szopott a szerelővel meg a tolmácspinával, hogy az analfabéta indián köcsög két jumpert rádugjon a feliratozott 4-es és 2-es rezekre. Fasza.
Peruban Limában egyszer meglepődtem, kellemesen csalódtam, vérprofi volt a tolmács csaj, kiválóan és tökéletesen beszélt angolul - és olyan hangja volt, hogy majdnem megremegett a fitymám -, a szerelő tudta a dolgát tökéletesen - szintén ilyen szalagos szart kellett cserélni - a 15 perces meló 15 perc alatt megvolt, server boot, teszt, teszt backup, minden fasza. Olyan örömmel és őszintén köszöntem meg az együttműködést, amit ritlán hallani a világban. Tőlem minden alkalommal lehet hallani, ha a túloldalon is profik vannak.
SZU utódállamai: Katyerina kapcsolja Alexander Vasziljevicset akárhol, Katerina és Alexander Vasziljevics is szépen és érthetően beszél angolul, a 15 perces meló tényleg 15 perc - szinte még ellenőrizni sem kéne - összes telefon tiszta időben 3 perc, teljes időszükséglet max. 45 perc. Tőlük úgy zoktam búcsúzni, hogy "Thanks for your work and cooperation. Bálsóje szpászíba, Dászvidányijá, Good by, have a nice day."
Na ilyesmit - az utóbbit - a MÁV Informtika, vagy most mi a neve nem igazán fog kapni, max. "Lófasz a szarcsimbókos füstös valagatokba!" szerűt, mert se cluster, se High Availability, se működő monitoring ott nincsen, ismerem a volt és/vagy talán még mindig vezér feleségét és helyettesét aki 3 méterre lakott a szomszédunkban, szintén vasutas család leszármazottja, fater egyszer úgy lebaszta, hogy meggyulladt rajta a ruha, egy hülye picsa, ezek után (is) mi a lófaszt vár még valaki egyáltalán a MÁV-tól.
A magamfajta fáradt vénember ezek után már csak röviden öszefoglalja a konklúziót: "Ó én édes faszom!"

"