Idézet: N_Gabber - Dátum: 2004. júl. 21., szerda - 12:48
nagyon jó topic előjön belőle a fogyasztói élet sz@rszaga.

mert mindenki mindent ingyér akar, és követelőzik,

de azt sem tudja miért van az úgy ,stb.stb...
zako : tiszteletem mester

Nagyon nagy big thx to zako,
2 órája ezen röhögök és sírok (néha én is szerelek, vírust írtok, etc.. ezért érint).
Látom sokan ígértek sört, beszállhatok közéjük??
Időrendi sorrend megfordításával mondok én is pár storyt, 2 felvonásban:
-2 nappal ezelőtt (stage: asszony rezidenciája, PIVes gép, á'la Sulinet) barátnőm gépét kaptam szét
messze lakóhelyemtől, bele DVD író +vinyó, etc. portalanítás : (csak amit tudom hogy nem lehet szétb@...ni, portörléssel, a system unit [=kasztni] alja és CD író teteje), táp benne codegen
re után....kindóz XP elindul, feláll, kékhalál... ő rámnéz...
Idézet
-"nem erről beszéltél, hogy ez a non plusz ultra behalás"
-de,....
Aztán sexond try, elindul most is megy, DMA beállít, hogy tudjak neki DVD-t írni rendes sebességgel.
----lóg a vinyó a gép melett 2 kábelen, ő meg nem érti...
nem akarom jobban már szétberhelni...
1 hete:
tesója csili vili gépén hát a boot.ini hiányzik, de azért XP indul, hát igen okosan nézek(fingom sincsen hogy lehet reinstall nélkül egy entert kihagyni a boot-ból).
2 dolgot még javasoltam:
monitor freki 60 Hz ről 85 Hz re való emelését + nem a PnP mon. drivert, hanem originál LG driverrel futtatást, (a gyerek szintén szódásüveg hemüveges, és a gép ca 4 éves már...LOL)..nem emelt pluszban a moncsin.
Vírusok voltak páran- írtva, plusz a "Zángó" [legújabb 2 cégből fuzionált "super spyware"] amit msconfiggal kiiktattam,
-mi a fenének van belépő pass a gépén? apja nem ért hozzá, tesónak van gépe,
egy rohadt msn-Messengert nekem kellett felrakni, plusz logint kreálni...mert ő nem tud, de gépe már
több éve van;Ok zinternet az kb 5 hónapja csak .. de azért 60 Hz az már durva...