HWSW Informatikai Kerekasztal: Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tönkremehet-e attól a gép, hogy...? (sokváltozós függvény) Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Bogyosz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 14. 13:50

Hogy az a LYÓIsten tartsa meg az jó szokását, hogy ilyeneket írd ide nekünk... :) 
:respect:  :respect:  :respect:
HP Pavilion dv5-1180 Notebook (C2D T5800@2.0 GHz, 3GB RAM, GeForce 9600M VGA, 15,4" widescreen, Vista Home Premium)  -  BenQ E2200HDA 22" Wide LCD  -  MS Bluetooth Notebook Mouse 5000  -  Neonode N2  -  Ford Galaxy Ghia 2.8VR6 :D  -  Anna Veronika, szül.: 2007/04/30  -  Blanka Viktória, szül.: 2008/09/18.

#602 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 14. 14:40

Meg fogja tartani.  :D Gondoskodik róla a Bányatröszt, amely már meg is szűnt a buzuki játékos trösztvezérrel együtt.

Néha olyan vagyok, mint 20 éve a VVE "házi niggere" a Willi, aki hullarészeg/síkideg pillanataiban falrengetőeket tudott mondani. Kb. Fekete Pákó 30 évvel korábbi kiadásban. Ez is, az is jurubá nigger hárcus Nidzsérábúl.  :D

Szerkesztette: Zsivaagoo 2006. 06. 14. 14:41 -kor

Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#603 Felhasználó inaktív   gabor_b 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 15. 10:34

sziasztok.

tegnap éjjel végig olvastam a topicot.

hát mit mondjak. ehez képest a legjobbnak minősített vígjáték csak dráma.

minden tiszteletem a novella íróknak.  :respect:  :respect:

remélem lesz folytatás.

viszont a történetek tanulságosak. számomra is. bár előbb olvastam volna. de most már résen leszek.

szóval csak hajrá.
gabor_b

#604 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 15. 16:27

Ja, a fő történetírónk előbb-utóbb kiadja könyvben is megírva, csak még mindig nem sikerült elég sört itatni vele az elhatározáshoz :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#605 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 16:35

említetted neki, hogy a könyv bevételéből mennyi sört lehet venni? :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#606 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 16:55

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 17:27

Ja, a fő történetírónk előbb-utóbb kiadja könyvben is megírva, csak még mindig nem sikerült elég sört itatni vele az elhatározáshoz :D

Bizony, bizony. Üveges sör esetén a betétdíjból lassan összejönne a kiadás költsége, de ezek a genyák mindig csapolt sört rendelnek csak, és a korsót állandóan visszakéri a csapos.  :D

-----
:think: Sör...  :omg: Lehet, hogy megszomjaztam ?  :D
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

#607 Felhasználó inaktív   Bogyosz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 14:37

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 17:55

Bizony, bizony. Üveges sör esetén a betétdíjból lassan összejönne a kiadás költsége, de ezek a genyák mindig csapolt sört rendelnek csak, és a korsót állandóan visszakéri a csapos.  :D

-----
:think: Sör...  :omg: Lehet, hogy megszomjaztam ?  :D

Sok sok  :beer:  :beer:  :beer:  :beer: -t az történekíróinknak!
(Fene essen bele, a renccer lenyúlta a söröket!)

Szerk. valaki cserélgeti a betűket a billentyűzetemen? Soha nem ott vannak, ahol előtte... ;)

Szerkesztette: Bogyosz 2006. 06. 19. 14:40 -kor

HP Pavilion dv5-1180 Notebook (C2D T5800@2.0 GHz, 3GB RAM, GeForce 9600M VGA, 15,4" widescreen, Vista Home Premium)  -  BenQ E2200HDA 22" Wide LCD  -  MS Bluetooth Notebook Mouse 5000  -  Neonode N2  -  Ford Galaxy Ghia 2.8VR6 :D  -  Anna Veronika, szül.: 2007/04/30  -  Blanka Viktória, szül.: 2008/09/18.

#608 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 19. 14:46

Ma kell kiűznöm a Sátánt a szerverből.  :think: Aztán sör...  :D

#609 Felhasználó inaktív   Vulpes 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:31

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 15:46

Ma kell kiűznöm a Sátánt a szerverből.  :think: Aztán sör...  :D

Pedig az előző történet végén még nem az árpa, hanem a szőlő leve szerepelt! ;)  :D
2006. III. 4.

Chaintech VNF4 Ultra Rev. 1.0, A64 3000+@2340 (9*260 szinkron, CBBID 0501EPBW, 1.475V), Chaintech SE6600G 128 MB, 512 MB Twinmos Twister DDR533 8-4-4-3-1T, Samsung SP1614C, LG GSA-4163, Enermax Noisetaker 425AX-VE, Antec SLK3000B, Arctic Cooling Silencer 64 Ultra, Hewlett-Packard L1955, Creative Inspire P380

Tud valaki egy eladó 512MB-os Twinmos Twister DDR533-at?

#610 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:18

Idézet: Vulpes - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:31

Pedig az előző történet végén még nem az árpa, hanem a szőlő leve szerepelt! ;)  :D

Volt bor is az albérletemben, LYÓL lefojtottam vele az söröket hajnali kettő tájban oszt nyugodni tértem.  :D

A Sátánt végül is kiűztem. Egy apró mesterfogással azért éltem  :D 
- mivel a Netware-nek elég az, ha megfelelő méretű partíciót lát, így szoftveres RAID-ről lévén szó rögtön mehet a tükrözés.

Így most kicsit érdekesen van felállítva a dolog, ha véletlenül egy "kolléga" (ittenire  :omg: gondoltam) nyúlkálna a szerverem hasába, akkor fejre is állítaná LYÓL.  :D
Ugyanis a SCSI ID=0 vinyó van tükrözve SCSI ID=3-ra és a SCSI ID=2 van a SCSI ID=1-re.
Négy különböző méretű szkúzi mencseszter 3 különböző gyártótól, ebből az egyik már kétszer fúzionálódott egy másik pedig még csak egyszer.  :D
(Quantum a Maxtorba, az meg a Seagate-be. A Compaq meg a HP-ba.)

#611 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 23:45

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:18

Volt bor is az albérletemben, LYÓL lefojtottam vele az söröket hajnali kettő tájban oszt nyugodni tértem.  :D

A Sátánt végül is kiűztem. Egy apró mesterfogással azért éltem  :D 
- mivel a Netware-nek elég az, ha megfelelő méretű partíciót lát, így szoftveres RAID-ről lévén szó rögtön mehet a tükrözés.

Így most kicsit érdekesen van felállítva a dolog, ha véletlenül egy "kolléga" (ittenire  :omg: gondoltam) nyúlkálna a szerverem hasába, akkor fejre is állítaná LYÓL.  :D
Ugyanis a SCSI ID=0 vinyó van tükrözve SCSI ID=3-ra és a SCSI ID=2 van a SCSI ID=1-re.
Négy különböző méretű szkúzi mencseszter 3 különböző gyártótól, ebből az egyik már kétszer fúzionálódott egy másik pedig még csak egyszer.  :D
(Quantum a Maxtorba, az meg a Seagate-be. A Compaq meg a HP-ba.)

Gruppenparti ez, kéremszépen :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#612 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 08:35

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 0:45

Gruppenparti ez, kéremszépen :D

Hóóóóóógyispersze.  :D

Kb. mint: egy férfi, egy nő, egy UFO meg egy kecske? És mindezt fejenállva 0,2 G negatív gyorsulásnál?  :D

#613 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:25

:nevet2:
Üdvözlettel:
Gabi

#614 Felhasználó inaktív   Csoszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:29

Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 8:35

...Kb. mint: egy férfi, egy nő, egy UFO meg egy kecske?...

Bakkecske?  :think:

#615 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:35

Idézet: Csoszi - Dátum: 2006. jún. 21., szerda - 11:29

Bakkecske?  :think:

Neeeeeeeeeem. Transzvesztikuláris kecske. És gumicsizmában.  :D

#616 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 23:54

majdnem a halálomat okoztátok!

olvasás közben iszom a jó hideg gyümilevem, eljutottam gumicsizmás szkázi vinnyogónak álcázott nemi identitászavasos kecskéig. majdnem megfulladtam!  :reklamacio:

nem gyenge beszólás volt  :Đ

Szerkesztette: DGabor_ 2006. 06. 23. 23:55 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#617 Felhasználó inaktív   JulWCZar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 10:25

Jó kis topic. Mivel a nyári melóm úgy is géphez köt, előkaparok majd néhány vadabb állatot akikkel összehozott a sors.

Kezdtetnek ott van unokahúgom akinek sehogy sem sikerült feltelepítenie a Heroes III egyik kiegészítő lemezét, úgyhogy személyesen tekintettem meg a problémát: a CD meghajtó volt a hibás, nem látott keresztül az alap Heroes telepítő CD-n, aminek a tetejére rakta az újat.

De szerencsére nem ment tönkre a gép attól-e hogy.

#618 Felhasználó inaktív   JulWCZar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 10:27

Azt még hozzátenném hogy nehéz volt összehozni a letiltott netelérést itt a gyárban, mert végig kellett próbálnom szinte az összes monitor szélére ragasztott user/jelszó párost.

#619 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 11:46

Idézet: JulWCZar - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 11:25

Jó kis topic. Mivel a nyári melóm úgy is géphez köt, előkaparok majd néhány vadabb állatot akikkel összehozott a sors.

Kezdtetnek ott van unokahúgom akinek sehogy sem sikerült feltelepítenie a Heroes III egyik kiegészítő lemezét, úgyhogy személyesen tekintettem meg a problémát: a CD meghajtó volt a hibás, nem látott keresztül az alap Heroes telepítő CD-n, aminek a tetejére rakta az újat.

De szerencsére nem ment tönkre a gép attól-e hogy.

Te nem tudtad, hogy a kiegészítéseket az eredetire kell RÁTELEPÍTENI? :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#620 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 14. 13:21

:up: a totyiknak.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.