Idézet: Nezzus - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 13:18
Nem vagyok hajlandó eldobni, még hajdanán, 94ben 150e.-ből jött ki.
Az meg nem érdekel hogy a modern technika hol jár, amim van ahhoz ragaszkodok és ha nem vagytok képesek segíteni akkor hasztalan tanácsokkal jobb ha nem láttok el.
P1, P2es gépekről meg alig hallottam hogy egy 10esért odadobnák.
DE ha jó és ha van nektek akkor szóbaállhatunk.
De ez miért pocsék áruk fóruma és miért ez a téma?
Nem tudom, hogy mit programozol és hova kerülnek ezek a programok, segítene, ha elárulnád. A modern technika már csak azért is kéne érdekeljen, mert ha ebből élsz meg, akkor nincs más választásod, persze ismerek én is pár megrögzött tagot, akik a DOS-ról képtelenek váltani, ami talán tudatos, mert programjaikat rajtuk kívül senki emberfia nem képes felvarázsolni XP-re az egyedi környezet miatt, amit ők persze jó pénzért bármikor, szívesen. Az egyikük mániája, hogy szerencsétlen W98-ban rendre beállítja a scandisk-et automatikus indulásban (én meg rendre kiszedem), mert fő a fájlrendszer épsége. Archiváláshoz ugyanakkor egy nyamvadt parancsikon sincsen...(azaz van, mert raktam fel, meg ráhekkeltünk egy 128M-s pendrive-ot a gép tetejére, amire az egész nyamvadt könyvelőprogram kifér mindenestül, aztán keresztanyunak egy kattintás az egész. Ja, egy MMX166-os procival szerelt gépről beszélünk, VIA lapkakészletaz MVP3 előtti időkből, első generációs USB-kezdeménnyel
Témához visszakanyarodva, ha segítséget kértél, akkor legyél szíves elfogadni azt, hogy tanácsot adunk és nem azonnal személyes sértésnek venni. Okkal tanácsoljuk, aztán ha akarod, akkor elmondod a saját érveidet is, hátha megértjük. Mert az, hogy egy 386-os gépen kívül máson nem tudsz programozni, így elsőre elég furcsa.
A noteszgéped kijelzője esetleg javítható is, ha ennyire ragaszkodsz hozzá, rá tudok nézni. Hogyan ment tönkre, milyen jelenséggel, jelenleg mit csinál?
Szerkesztette: didyman 2007. 06. 21. 05:31 -kor

Súgó
A téma zárva.