please help me
Prince of Persia: Warrior Within
Elküldve: 2005. 03. 10. 16:58
Idézet: Lets_go15 - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 18:43
Nah Dani most sírok is meg netek ik is milyen tukó vok

kiderült ugyanis hogy nem BUG (csak akkor nem értem mi akart lenni az dahak nézelődése a leesés után) mivel neked is u.a. min nekem nincs semmi továbbjutás vagyis nem találok semmmi továbbjutási lehetőséget. szal béna vagyok!
innen olvastam a végigjáccást: Végigjátszás oldala
itt egy kép róla
na a középső sor úgy ahogy van nekem semmi ilyen nem történt (kellett volna? vagy az csak ps2n van?). Az alsó sorba aláhúztam hogy másszunk fel nekem ott nem is bír felmászni aztán meg az ajtó be is van rácsozva vagyis be se tudna menni
please help me! előre is thx
kiderült ugyanis hogy nem BUG (csak akkor nem értem mi akart lenni az dahak nézelődése a leesés után) mivel neked is u.a. min nekem nincs semmi továbbjutás vagyis nem találok semmmi továbbjutási lehetőséget. szal béna vagyok!
innen olvastam a végigjáccást: Végigjátszás oldala
itt egy kép róla
na a középső sor úgy ahogy van nekem semmi ilyen nem történt (kellett volna? vagy az csak ps2n van?). Az alsó sorba aláhúztam hogy másszunk fel nekem ott nem is bír felmászni aztán meg az ajtó be is van rácsozva vagyis be se tudna menni
segítsetek nekem
Elküldve: 2005. 03. 10. 17:01
itt egy kép róla
segítsen valakiiiii
segítsen valakiiiii
Csatolt képek:
Elküldve: 2005. 03. 10. 17:20
Videot,videot....
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 10. 17:45
ok ok
dani most vagy? írj ahogy látod az üzit
felrakok akkor egy videót
dani most vagy? írj ahogy látod az üzit
felrakok akkor egy videót
Elküldve: 2005. 03. 10. 17:50
ott tudnánk beszélni
plz plz plz plz
Elküldve: 2005. 03. 10. 18:22
most nem mert lassan mennem kell,de este 9 fele vagyok megint
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 10. 18:22 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 11. 14:30
Idézet: Lets_go15 - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 13:27
most vagy dani?
most igen,de egy perc múlva már nem.
Elküldve: 2005. 03. 12. 08:40
dani msn címed van / és mi? ha megadnád lehetne küldeni videót is meg stb.,,
enyém simonlaci@mail.totkomlos.hu
enyém simonlaci@mail.totkomlos.hu
Elküldve: 2005. 06. 11. 04:26
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valahol olyan végigjátszás amiben le van írva az alternatív (dahaka ellen harcolós) befejezés, magyarul??
Mert én nem találtam...
Mert én nem találtam...
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110
Elküldve: 2005. 06. 11. 10:22
Idézet: Dess - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 5:26
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valahol olyan végigjátszás amiben le van írva az alternatív (dahaka ellen harcolós) befejezés, magyarul??
Mert én nem találtam...

Mert én nem találtam...
csak angol leirast tudok... de ha jol emlekszem mar leirtam ebben a totyikban h mit kell tenni.
Nem vagyok biztos benne de asszem meg kell szerezni az osszes elet bonuszt es akkor hamarabb jutsz hozza a legkemenyebb kardhoz,aztan mar nem emlekszem
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2005. 06. 11. 20:34
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 9:22
csak angol leirast tudok... de ha jol emlekszem mar leirtam ebben a totyikban h mit kell tenni.
Nem vagyok biztos benne de asszem meg kell szerezni az osszes elet bonuszt es akkor hamarabb jutsz hozza a legkemenyebb kardhoz,aztan mar nem emlekszem
Azt vágom... De a gondom azzal van, hogy nem tudom, hogy jutok el az összes health upgrade-hez...
(Én annó asszem 3at találtam)
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110
Elküldve: 2005. 08. 28. 17:15
Elakadtam a játékban, remélem tudtok segíteni!
Arról van szó hogy most kaptam meg a time-slow képességet és utána van egy ajtó amin csak úgy lehet átjutni ha lelassítom az időt az R betű lenyomásával. Namármost az a baj hogy lenyomom az R-t és az idővisszapörgeté képességet csinálja és így meg nem tudok átérni a kapun
Vki segítsen plííz!
Arról van szó hogy most kaptam meg a time-slow képességet és utána van egy ajtó amin csak úgy lehet átjutni ha lelassítom az időt az R betű lenyomásával. Namármost az a baj hogy lenyomom az R-t és az idővisszapörgeté képességet csinálja és így meg nem tudok átérni a kapun
Vki segítsen plííz!
Elküldve: 2005. 08. 28. 21:13
Idézet: Benec - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:15
Vki segítsen plííz!
Vki segítsen plííz!
Biztos, hogy R-t kell nyomni?
Elküldve: 2005. 08. 28. 21:54
Idézet: KaLeun - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:13
Biztos, hogy R-t kell nyomni?
Igen, amikor megkapom a skill-t kiíírja hogy R-t kell nyomni. Meg a controlsban is az van hogy rewind/time control: R csak éppen azt nem írja hogy hogy döntsem el hogy melyiket akarom alkalmazni
Elküldve: 2005. 08. 29. 15:15
Idézet: Benec - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 16:15
Vki segítsen plííz!
Vki segítsen plííz!
Senkinek nem volt ilyen gondja?
Elküldve: 2005. 08. 29. 22:56
Csak üsd le, ne tartsd nyomva, én sem jöttem rá rögtön.
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz!
Elküldve: 2005. 08. 30. 00:50
Idézet: zotyesz - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 21:56
Csak üsd le, ne tartsd nyomva, én sem jöttem rá rögtön.
Köszi! Ki fogom próbálni... de gondolom akkor így jó lesz. csákó!

Súgó
A téma zárva.