HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#881 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 02. 10:35

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 11:09

ha nincs hozzá x64 drive akkor nem fog menni, kis szerencsével a girder felismeri de azt beállítani egy rémálom. (legalábbis nekem) keresgélj más forumokon hátha valaki használja x64 alatt.

A Girder megy x64 alatt? Az jó hír, mert a Girder oldalán írja, hogy megy az említett távirányító vele. A beallítástól nem félek, mert annyira rászoktam a winxp64 -re, hogy nem váltanék 32 bites windows -ra, csak ha kényszerítenének.

szerk: felpakoltam a girder 4-et, hogy lássam, hogy mi a helyzet, úgy néz ki, hogy sajnos kell a távirányító drivere is hozzá (mert RF és nem IR - nem csak a szobából megy, még a vevő mögül is!!!), de viszont van IR-es is ami kapható: iMON. Az ATi megoldása még mindig jobban tetszik, de annál lustább vagyok, hogy 32 bites windowst pakoljak csak azért, hogy azt vegyem.

Szerkesztette: beeci 2006. 01. 02. 11:04 -kor

#882 Felhasználó inaktív   uncgeo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 02. 10:52

Sziasztok !

Az ügyben kérném a segítségeteket, hogy miért van az, hogy x64 alatt a nero 7.0-ás megírja a dvd-met, de amikor meg akarom nézni, akkor csak egy üres dvd lemezt mutat, és ha újra rá szeretnék írni, akkor egy új üres lemezt kér. A dvd íróm egy Plextor PX-716A.  Kell valami firmware, vagy upgrade?  Vagy egy x64-es íróprogram?
Help Me Please !

thx:
    George

#883 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:01

Idézet: beeci - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 10:35

A Girder megy x64 alatt? Az jó hír, mert a Girder oldalán írja, hogy megy az említett távirányító vele. A beallítástól nem félek, mert annyira rászoktam a winxp64 -re, hogy nem váltanék 32 bites windows -ra, csak ha kényszerítenének.

menni megy de előtte feltétlen szedd le és próbálgasd, billentyűzetről is lehet azt vezérelni a scripttelés meg a parancsok ugyanazok. egyébként nekem a 3.3 stabilabb volt mint a 4.0

ha sikerül egy jó shift scriptet összehozni, vagy multi control-t. szeretettel várom a gml filet privátban  :respect:

#884 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:13

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 12:01

menni megy de előtte feltétlen szedd le és próbálgasd, billentyűzetről is lehet azt vezérelni a scripttelés meg a parancsok ugyanazok. egyébként nekem a 3.3 stabilabb volt mint a 4.0

ha sikerül egy jó shift scriptet összehozni, vagy multi control-t. szeretettel várom a gml filet privátban  :respect:

Közben szerkesztettem az előbbi hozzászólásomat. A nagy lényeg az lenne, hogy menjen az ATI Remote Wonder II Girderrel. Amúgy mi az a shift script?

#885 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 11:46

attól függ minek ismeri fel, mert ha a távirányító hid device-ként jelenki meg egy egyszerű hid plugin is elég lesz. bár ezt nem tudom hogy lehet kideríteni. (anélkül hogy ott lenne előtted)

uncgeo: a nero 7-el sok gond van, főleg x64 alatt. használd inkább a 6.6.xx, az viszont összeakad a daemon tools-al. és nem enged írni burning rights-ra hivatkozva, szóval vagy DT vagy nero 6.

valakinek megy a 6.x.x.x nero és a daemon tools együtt?

#886 Felhasználó inaktív   uncgeo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 02. 12:10

A 6.6.xx közül mindegy, hogy melyiket?

#887 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 12:32

mind1, a legutóbbi a 6.6.0.18. de csak akkor rakd fel ha nincs daemon tools-od

#888 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 12:45

Teljesen jó a Nero 7-es, csak nem a régi kiszivárgott szart kell használi, hanem a Nero oldaláról töltsétek le az aktuális demo-t. Mindent szépen ír és olvas. :)
A nero 6 talán menni fog a démon társaságában is. A következő démon verzióban javítják a hibát. Bár ezt kétlem, mert addigra szerintem már mindenki leszokik a 6-os neroról.
Mother always says, Sharing is Good

#889 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 12:55

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 12:46

attól függ minek ismeri fel, mert ha a távirányító hid device-ként jelenki meg egy egyszerű hid plugin is elég lesz. bár ezt nem tudom hogy lehet kideríteni. (anélkül hogy ott lenne előtted)

Az ATi Remote Wonder 1-et támogatja az x10 plugin, remélhetőleg a 2es is, habár nem írnak róla.

Az előbbiekben ellőttem az iMON Station linkjét, erről a ketyeréről lenne szó, de x64 támogatás szintén 0, Girderrel, mivel infra eszköz  szerintem 100%, hogy működik, úgyhogy inkább ez lesz.

#890 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 13:04

Még mindíg bosszankodom a novell kliens hiánya miatt. Persze sejtem hogy mi lehet a "háttérben" , elég csak a Novell és az MS hagyományos "jó" viszonyára gondolni, de akkor is dühít hogy egy ilyen '"apróság"  tart vissza a 64bit-től. Azért kiváncsi lennék attól aki esetleg kipróbálta hogy a Vista 64 bites beta-jában sincs Novell kliens?  Mert a 2003 server 64-ben sincs,  és a Novell oldalán csak annyit lehetett találni hogy:

"Currently, Novell is still evaluating whether there is a real demand for a 64bit client." 

Persze ha kijön a Vista akkor csak rászánják magukat. Bár már rég "rászámoltak" a Netware-re, de azért elég sok helyen használják még hogy ennyire figyelmen kívül hagyják.

Szerkesztette: delphijos 2006. 01. 02. 13:04 -kor

PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#891 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 14:26

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 11:46

Ezt most x64-re érted vagy általában?

Mert XP alatt simán.

#892 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 15:11

Idézet: -MM- - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 15:26

Ezt most x64-re érted vagy általában?

Mert XP alatt simán.

x64 -es topik, tehát x64 -re érti tuti  ;)

#893 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 17:30

Idézet: beeci - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 15:11

x64 -es topik, tehát x64 -re érti tuti  ;)

bizony :)

jól néz ki ez az iMON Station :up: és tuti hid device lesz, szóval menni fog girderrel. egyébként a shift script egy olyan script amivel parancs csoportok között tudsz váltani. ez furcsa módon nincs megoldva a girderben alapból. mint ahogy az sem hogy egy gomb 2. lenyomásakor más parancsot hajtson végre, pl play/pause de olyan sincs alapból hogy hosszannyomás érzékelése pl next/seek. a girder szvsz egy leeegyszerűsített programozási nyelv amivel igen sokmindent meg lehet csinálni de nem az átlagfelhasználónak való, legalábbis nem nekem :)

#894 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 18:12

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 18:30

bizony :)

jól néz ki ez az iMON Station :up: és tuti hid device lesz, szóval menni fog girderrel. egyébként a shift script egy olyan script amivel parancs csoportok között tudsz váltani. ez furcsa módon nincs megoldva a girderben alapból. mint ahogy az sem hogy egy gomb 2. lenyomásakor más parancsot hajtson végre, pl play/pause de olyan sincs alapból hogy hosszannyomás érzékelése pl next/seek. a girder szvsz egy leeegyszerűsített programozási nyelv amivel igen sokmindent meg lehet csinálni de nem az átlagfelhasználónak való, legalábbis nem nekem :)

Girder-ben amint láttam a LUA működik, ami egy C++ -hoz hasonló nyelv, valamikor munka közben megértem és kibogozom oszt szépen írogatok hozzá ezt-azt  ;) (elvégre programozó vagyok :D )
Még mindig sajnálom, hogy nem az ATi távirányító lesz, mert az RF -es lenne, s nem kéne törödjek azzal, hogy hol legyen az érzékelő, s ráadásul árban ugyanott van :( .
Most voltam kint vásárolni, dehát még a fű sem nő 2.-án errefelé.

#895 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 02. 20:09

Idézet: beeci - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 18:12

(elvégre programozó vagyok :D )

te vagy az én emberem,  :cool: végre lesz értelme a távirányítónak. :)

#896 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 10:40

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 2., hétfő - 12:46

uncgeo: a nero 7-el sok gond van, főleg x64 alatt. használd inkább a 6.6.xx, az viszont összeakad a daemon tools-al. és nem enged írni burning rights-ra hivatkozva, szóval vagy DT vagy nero 6.

Épp ma jött ki a Daemon Tools 4.0.3 -as verziója amiben elvileg megoldották a Nero és közte a konfliktust; én még nem próbáltam ;)

#897 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 11:09

és valóban  :respect: szépen megy a 6.6.0.18 nero-val együtt.

egyébként nekem a nero hivatalos oldaláról leszedett 7-es demo sem volt hajlandó megírni egy ujraírható dvd-t normálisan.

#898 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 14:47

ATi Remote Wonder II lett, mert az iMON Station elfogyott és nem is hoznak egyelőre. Sajnos nem HID eszköz, úgyhogy egyelőre win32 lesz a megoldás. Úgyis 4 hónap szolgálat után haldoklik a win64, és nem ez a távirányító az egyetlen ami zavar, sajnos támogatás elég gyengus 64 bitre. Tudom tegnap mit mondtam, de ez mégis utolsó csepp volt.
Azért a Girder valószínű nem marad el, ha nincs topikja, akkor lesz  :D

#899 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 16:49

van topicja, vagy legalábbis mintha láttam volna, de senki sem foglalkozik vele. (ezt csodálom is)
x64 támogatás nincs, inkább csak szivességet tesznek a gyártók/fejlesztők nekünk :D de ez benne a kihívás :cool:

A 64 bites daemon tools jelentősen gyorsabb a mint a 32 bites társa, legalábbis én ezt vettem észre.

#900 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 16:53

Idézet: gbr - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 17:49

x64 támogatás nincs, inkább csak szivességet tesznek a gyártók/fejlesztők nekünk :D de ez benne a kihívás :cool:

A 64 bites daemon tools jelentősen gyorsabb a mint a 32 bites társa, legalábbis én ezt vettem észre.

Épp ez a probléma, mint többek közt, az, hogy nincs normális firewall, kisebb-nagyobb inkompatibilítások, még ha véletlenűl működik a 32 bites progi 64 biten, akkor sincs support rá (általában). Kihívás vagy nem kihívás, már elegem lett belőle, hiába gyorsabb és stabilabb mint a 32 bites párja. Talán majd egyszer felpakolom másodlagos oprendszerként.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.