HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP 64-Bit - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP 64-Bit Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#1041 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 09:47

hogy a jó leborult qrva élet #@*& az össze rohadt #*@& minek kell olyan antihack xart használni ami nem megy x64 alatt?! és miért akkor amikor már lvl30 az ember?!  :mad: :reklamacio:  :(  :shoot:

#1042 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 12:41

Idézet: gbr - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 10:47

hogy a jó leborult qrva élet #@*& az össze rohadt #*@& minek kell olyan antihack xart használni ami nem megy x64 alatt?! és miért akkor amikor már lvl30 az ember?!  :mad: :reklamacio:  :(  :shoot:

Ööööö bővebben?

#1043 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 22:14

bővebben elétrem a belépőszintet kalonline-on. lassan kezdhettem volna klánt keresni, erre felraktak egy AhnLab HackShield-ed ami ugyan nem oldotta meg a játék főbb problémáit de kizárt jópár gamert és minden x64 tulajt. viszont nincs lag, lol  :(

#1044 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 08:33

Idézet: gbr - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 23:14

bővebben elétrem a belépőszintet kalonline-on. lassan kezdhettem volna klánt keresni, erre felraktak egy AhnLab HackShield-ed ami ugyan nem oldotta meg a játék főbb problémáit de kizárt jópár gamert és minden x64 tulajt. viszont nincs lag, lol  :(

Őszinte részvétem :( Jó nagy marhák :reklamacio:

Szerkesztette: beeci 2006. 02. 25. 08:34 -kor

#1045 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 10:12

Idézet: beeci - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 9:46

UI: Kissé civilizáltabban is lehetne írdogálni ide, mondjuk punktuációt és nagybetüket is használva.

:offtopic:    :respect: :cool:  Max. igazad van meg minden, de ezt nem tudom kihagyni:

Idézet

http://ma.hu/page/forum?fid=1&tid=2004-05-...A35%3A03.876108

punktuáció na ne má
hogy te miket nem találsz az idegen szavak szotárában
és áruld már el kicsi szivecském mikorra várható a másik gyöngy szem
és,hogy utánna néztél e már az elvtársaidnak
:)

#1046 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 10:30

Idézet: Signal - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 11:12

:offtopic:    :respect: :cool:  Max. igazad van meg minden, de ezt nem tudom kihagyni:

:)

:D  :up:
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#1047 Felhasználó inaktív   PappSajt 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 25. 11:15

A TV tunerek / digitalizáló kártyák ügye megoldódott már?

Nemrég kaptam kölcsön egy "Leadtek Winfast VC 100 XP" digitalizáló kártyát...
Nem sikerül munkára fogni XP 64bit alatt...
A hivatalos oldalon 2004-es a legutóbbi driver...

Google, Yahoo nem adott használható eredményt... :-(

Ti hogy vagytok ezzel a témával?
A jó az élmény,
a rossz pedig a tapasztalat...

#1048 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 17:37

Idézet: gbr - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 22:14

bővebben...

ez egyre jobb, nem csak x64 alatt nem megy hanem athlon 64 alatt sem, abból pedig sokkal több van, + vannak emberek akiknek mindenféle változatos hibaüzeneteket dobál, persze koreaiul :D no, mind1, egyszer csak helyrehozzák. Addig Guild Wars, az megy szépen x64 alatt.

szerk: 666th hsz. lol  :evil2:

Szerkesztette: gbr 2006. 02. 25. 17:38 -kor

#1049 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 26. 00:49

A Lide50-es scannerem kikuázhatom, mert nem megy 64bit alatt. A Canon nem is tervez hozzá semmi drivert, így marad a közvetett scanneles a noteszon keresztül ami kényelmetlen eléggé, vagy egy Lide500F, amihez van 64bites driver. Összesen egyébként 3 Cannon scannerhez van. Három.
Ajándék csiccsoni webkamera szintén ugrott, mivel megförmesztett valamit de nagyon és egyszerűbbnek láttam újratelepíteni. Ezek szerint néha ér valamit a figyelmeztetés, hogy nincs tesztelve a driver :)
Ha van ötlet scanner berheléshez az jól jönne, valamint egy olyan webkamera, amihez rendes 64bites driver van. Apropó, a logitech cordless desktophoz sem megy a driver, de a gombokat egész jól lekezeli.
Van egy praktikus kérdés is. A matrica a tok hátuljára van ragasztva, de nem úgy néz ki, mint ami le akar jönni. Elszaggatni mégsem szeretném, tehát egyelőre marad a tokon.

#1050 Felhasználó inaktív   lewisfm 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 27. 08:45

Egy pár apróság:
Nekem is Logitech Cordless Desktop Optical billentyűzet/egér párosom van. Bármily meglepő ehhez sem ment fel semilyen gyári driver WinXP X64 alatt. Azonban a Microsoft legfrisseb IntelliMouse/IntelliKeyboard (remélem jól írtam) driver-ek igen! Ezzekkel a drver-ekkel majdnem minden extrát tudok használni.

Webkamerából pedig a CreativeLabs cuccai közül megy egy néhány.

#1051 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 27. 17:40

barátaim a 64 bitben, ennyi volt, én visszaváltok 32re, egyszerűen elég volt. később talán még szóbajöhet, később, és talán.  :( sok sikert mindenkinek a további x64 nyúzáshoz :up:

#1052 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 07:50

Idézet: gbr - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 18:40

barátaim a 64 bitben, ennyi volt, én visszaváltok 32re, egyszerűen elég volt. később talán még szóbajöhet, később, és talán.  :( sok sikert mindenkinek a további x64 nyúzáshoz :up:

Nálam is félbemaradt a dolog azóta is ott pihen a rack vinyón az 64, de az állapota még mindig nem olyan, hogy primari rendszrré léphetne elő. Úgy érzem a vista előtt fölösleges erőltetni a 64bit-et.  :rolleyes:
My photos

#1053 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 28. 10:41

Nem tudom mi a bajotok vele, szerintem jó ...

#1054 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 11:02

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 11:41

Nem tudom mi a bajotok vele, szerintem jó ...

... jó lenne, ha lennének hozzá való driverek és szoftverek mindenhez, amire az ember használni akarja a gépét, viszont sok alkalmazást csak 32bit-esen létezik, ami rosszul fut 64-en. Ha meg már amúgy is minden proginak 32-n kell futnia, akkor minek a 64-es OS, ha úgyse profitálok belőle semmit. Annyira nem hiányoznak a hibaüzik meg a hosszas keresgélés mire egy helyettesítő progi lesz a jól bevált helyett.

Ha egy kicsit jobban kapkodnák magukat a gyártók, akkor felőlem már rég mehetne a 64bit-es vihar, mert a többlet teljesítményre magam is áhítozom.
My photos

#1055 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 11:52

Idézet: lewisfm - Dátum: 2006. febr. 27., hétfő - 8:45

Egy pár apróság:
Nekem is Logitech Cordless Desktop Optical billentyűzet/egér párosom van. Bármily meglepő ehhez sem ment fel semilyen gyári driver WinXP X64 alatt. Azonban a Microsoft legfrisseb IntelliMouse/IntelliKeyboard (remélem jól írtam) driver-ek igen! Ezzekkel a drver-ekkel majdnem minden extrát tudok használni.

Webkamerából pedig a CreativeLabs cuccai közül megy egy néhány.

Köszi, akkor kipróbálom az ms cuccait a cordles desktophoz. A felső gyorbiliket (finance, my site, community, stb) is tudja kezelni? Mert a középen lévő media részt eddig sem nagyon használtam, de az éppen most is megy. Az egér negyedik gombja most alapból back-et nyom, de nem tudom hol kéne átállítani.

#1056 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 11:58

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 11:02

... jó lenne, ha lennének hozzá való driverek és szoftverek mindenhez, amire az ember használni akarja a gépét, viszont sok alkalmazást csak 32bit-esen létezik, ami rosszul fut 64-en. Ha meg már amúgy is minden proginak 32-n kell futnia, akkor minek a 64-es OS, ha úgyse profitálok belőle semmit. Annyira nem hiányoznak a hibaüzik meg a hosszas keresgélés mire egy helyettesítő progi lesz a jól bevált helyett.

Ha egy kicsit jobban kapkodnák magukat a gyártók, akkor felőlem már rég mehetne a 64bit-es vihar, mert a többlet teljesítményre magam is áhítozom.

Én tök új gépre tettem fel, így a benne lévő hardverek mindegyikéhez van driver meg megy is. A scannert viszont nem néztem meg, szóval így ebben a formában beszoptam. Amúgy meg kellett valami oprendszer a géphez és mivel nem volt drágább a 64bites, gondoltam miért is ne.
Arra is gondoltam, ha nagyon nem menne, akkor felrakok egy sima profot ezzel a számmal, bár az lehet nem működne.

Arra már egy ideje rájöttek, hogy egy átlag 2-3 éves számítógépet nem nagyon van értelme lecserélni, mert az átlag felhasználónak max marginális előnye származik belőle. Így a 64bittel lehet csalogatni a usert, de ha minden régi (akár 1-2 éves) hw-hez írnának rendes drivert, nyilván öngólt lőnének. Szóval az új indok a cserére majd a 64bit lesz, már akit ez meghat.
Engem már az is meghatna, ha érdemben lehetne használni az IE 64bites verzióját, de pl. a flasplayer sincs hozzá. Nem vagyok tájékozott az alternatív browserek között, ott esetleg van 64 bites?

Szerkesztette: Yoisten 2006. 02. 28. 12:01 -kor

#1057 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 28. 12:39

Nekem van viszonyítási alapom, mert A 64 bites vásárolt XP-m mellett a 32 bitest is megvettem még régebben, mivel két gép van (Sőt még a SuSe linuxot is) A 64 bitesen kevés eszközt használok, főleg játszom, így mindenhez van driver, a másik gépre van kötv a scanner meg a nyomtatók és a tv tuner is, így driver gondom nincs. Nvidia Driver meg alaplapi driver meg van 64 bites a gyártó oldalán is. Mármint a referencia kártya gyártó oldalán (NVIDIA), illetve  Videókártyám gyártójának az oldalán is (Gigabyte)

#1058 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 13:09

Elvben működő Creative webkamerák:
WebCam Live! és WebCam Instant.
http://www.creative.com/products/product.a...9&product=10412
http://www.creative.com/products/product.a...9&product=10410

Creative 64bites Knowledge Base

#1059 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 15:37

na jó, ez kész 64 bitre vagyok kárhozva  :eek:
ma 4 db másnál működő 32 bites xp-t próbáltam ki, egy sem ment fel, pontosabban felment csak az első indításnál vagy be sem jött vagy újraindult vagy valami olyan hibával szált el amit nem is láttam még. a winek között volt sp2, sp1, clean minden. feladom, ezen a gépen 32 bites xp az életben nem fog menni.  :confused: (2 ezek közzül kölcsön winyón volt hátha az a baj, próbáltam letiltani mindent az alaplapon ami nem kell, illetve csak azoka a hardwerek maradtak ami feltételenül szükséges)

#1060 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 28. 17:21

lassan kezd visszaállni az új rendszer  :D ha esetleg valakit érdekel a mostani nforce4-es driveok kb 2x olyan gyorsak mint az előzőek, én sem értem a dolgot. az előző win kb 2 hónapos volt szóval kizárt hogy a friss win miatt legyen.

Téma megosztása:

• (87 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.