Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. febr. 20., vasárnap - 0:14
vers ha elolvasod az itteni par oldallal ezelotti reportot, meg az arstechnica cikket, akkor kiderul(ne) szamodra is, hogy hogyan van ez gondolva. borzasztoan hasonlatos elso korben a mechanizmus a 'java'-ra, pontosabban.
- van egy os, ez fut az SPE-n es vannak ugynevezett apulet-jeid, ezek kisalkalmazasok, amiket a ppe-re terveztek. az apuletnek van runtime modelje, memoriakep, adatlekepzes egyebek, illetve spreading, hogy hogyan tud a kisalkalmazas belakani akar tobb ppe-t. magyaran az OS dynamic linkere olyan, hogy az apulet file-odat betolti a szukseges szamu ppe-re, inicialja a futtatashoz szukseges memoria-poolt es elinditja a ppe-ket. persze hogy lehet mt az apulet, es az os az spe segitsegevel manageli a szalak ppe-re valo allokaciojat. jelen abran az 'Application A', 'Application B', 'Application C' az epen futo apuletjeid.
értem mit mondasz , bár kevered a ppe,spe-ket ,a kép nem egyértelmü de én is ugy gondolom hogy a föprocin futnak az alkalmazások csak a vectorprocik besegitenek néhány dologban
amugy itt van egy másik érdekes kép, egy ilyen nem lenne rossz a pc-m helyett:)
azt olvastam hogy csak 2 cell-t lehet összekapcsolni , ha többet akarunk kell switch, ugy tudom más serverekben ring alapu is lehet , de a cellnél nem, ez most jo megoldás vagy nem annyira? serverekben nem vagyok otthon sajna, tudtok adni valami felvilágositást a témában?

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: vers 2005. 02. 20. 01:44 -kor