Idézet: bogdan - Dátum: 2008. aug. 25., hétfő - 20:27
avman: tenyleg kivancsi lennek ennek a kerdesnek a kifejtesere. valaszolnal ra? koszonom!
Idézet
netan arra celzol, hogy maga a letoltes legalis, de kozben megosztani anyagokat mar nem az?
ja.
és mert professzionális cementipari képességekkel rendelkezel, előre felsorolom mibű' jutottam mérhetetlen agyi funkciók és persze felsőbbrendű intellektuális tevékenység közepette erre a megmásíthatatlan, prófétikus következtetésre, hogy lángoszlopként ragyogja bé sötét élteteket, mert ez bizony az kolombusz tojása leszen, figyelmezzetek hát szavamra:
itten van először az csudálatos joker: Az szabad felhasználásrúl
(2) Nyilvánosságra hozott irodalmi vagy zenei mű részlete, vagy kisebb terjedelmű ilyen önálló mű szemléltetés érdekében iskolai oktatási célra, valamint tudományos kutatás céljára a forrás és az ott megjelölt szerző megnevezésével a cél által indokolt terjedelemben átvehető, feltéve, hogy az átvevő művet nem használják fel üzletszerűen. Átvételnek minősül a mű olyan mértékű felhasználása más műben, amely az idézést meghaladja.
nahát, nahát, ennek szellemében folytatódik tovább és ragozza az szabad felhasználás köre mily bő is, isa láttyátok feleim, szümtükkel. ebből még ennyi érdekes nékünk, mert a továbbiakban sem könyvtár, sem iskola nem vagyunk:
35. § (1) Természetes személy magáncélra a műről másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja.
a másolat készítése és a hozzáférhetővé tétel között szakadék tátong: másolat, nekem <-->hozzáférés, másoknak.
itten vagyon a film:
82. § (1) A film előállítójának [64. § (3) bek.] hozzájárulása szükséges ahhoz, hogy a filmet
c) vezeték útján vagy bármely más eszközzel vagy módon úgy tegyék a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, hogy a nyilvánosság tagjai a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választhassák meg.
+ a terjesztés (ugyanez áll a zenére, előadóművészre is eggyel előtte)
akárhogy is nézem, bizony a hozzáférés helyét és idejét egyénileg választom meg, meg valék én nyilvánosság is, ha letöltök valamit, kitől pedig letöltöm az terjeszté felém, nekem. és valahonnan, mert fényeskedik nékem az predesztináció elve. nem pogány fortuna istenasszony csepegeti hasheit egyesekkel és nullákkal véletlen változó alapján, hanem mert hozzáférhetővé tették számomra a kiadói és stb oldal felől tsúnya, rossz, gonosz jogsértegető emberek. nem csupáncsak kupáncscsap másolatot hoztak létre, amúgy ingyen és bérmentve az jó atyafiak és persze anyagi hasznot nem hajtva tették hozzáférhetővé számomra. hanem:
(3) Nem minősül szabad felhasználásnak - függetlenül attól, hogy magáncélra történik-e -, ha a műről más személlyel készíttetnek másolatot számítógépen, illetve elektronikus adathordozóra.
bizony mondom néktek, az eredendő bűnt, az eredendő másolatot nem tik hozzátok eme sátáni körfolyamatban létre, hanem az ürdüngös emberek. látszatra anyagi haszon nélkül, de ti ne higgyetek a gonosznak, a pokolba vezető út is jószándékkal vagyon kikövezve.
de néktek mindent szabad, ami nem tilos (csókolom, megszakadhattok).
és ha valahova feltészek valamit, vagy p2p hálózaton megosztom, akkor biza azt terjesztem. még ha nem is pénzért. ha letöltöm és közben hozzáférhetővé teszem mások számára, szintúgy.
egy dolog, h mennyire szigorúan ítéli meg majdan vérbíránk a mi hírös neves jogszolgáltatási kötelező előfizetésünk alapján, mely tartalmaz sok apróbetűs részt ki-, be és elégtétellel Az Nagy Állampolgári Szolgáltatói Szerződésünkben, mely köttetett születésünkkor, míg halál vagy egy másik országhatár el nem választ... és íródik verejtékkel, vérrel.
bonuspoint, csak haladóknak, h valóban legyen egy példa a nyüszves, kevéssé egyértelmű dologra, vagyon itt egy kitétel:
Természetes személy magáncélra a műről másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja.
ájvé, akkor most másolhatok doszt orrba-szája? háááát. a haverom kölcsön adta, kivettem a tékábul, mert teccet nékem -> közvetve bion bion ez jövedelemfokozást szolgál. nem adtam ki pénzt, valamiért, amiért ki kellett volna adnom. fokozódtak.é én mérhetelen anyagi javaim, arany és ezüt marhám száma gyarapodott-é. de zavar ez valakit is ily virágzó matricakereskedelem mellett? nem. schrödinger macskája, cicc, cicc. tejecske...
amúgy mennyire vastagon kell elküldeni téged a pitchába, h ne szólj többet az emberhez?
Szerkesztette: avman 2008. 08. 25. 23:31 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.