Az a baj, hogy onmagaban drotnelkuli billzetet nem lehet kapni, mindenaron rasoznak az emberre egy egeret, ha tetszik, ha nem.
(atlagember bemegy a MediaMarktba, leveszi a polcrol, aztan kap egy komplett csomagot, igy gondolkoznak a gyartok. Ha kulon lenne a billzet, meg az eger, akkor nem biztos, hogy toluk veszi az masikat...)
En is gondolkoztam rajta, hogy a meghalt L Cordless Comfort billzetem helyere milyen vezeteknelkuli billt vegyek, de egyszeruen nincs olyan, ami tetszik, es normalis ara lenne.
Gondolkoztam a WODC-n, mint elfogadhato aru megoldason, de a dupla Del gomb elriasztott, nekem rendes kiosztasu kellett.
Aztan mult heten, mikor ide irogatas kozben nezegettem M$-ek weblapjat, akkor kiszurtam a Natural Ergonomic 4000-et, ami a vezeteket leszamitva mindenben megfelel az igenyeimnek.
Aztan viccbol rakerdeztem a nagykerre, hogy mennyiert hoznanak, meg mikorra, aztan kiderult, hogy van raktaron, es olcsobb, mint a WODC.
Nana, hogy azonnal lecsaptam ra.
Igazabol a vezetek annyira nem zavar, mivel jo par honapig kenytelen voltam egy 10 eves Mitsumi billzetet csepelni, ugyhogy megszoktam, hogy gep elott ebedeleskor nem tudom a monitor tetejere rakni a billt. De ezert az elonyert nem vagyok hajlando dupla arat fizetni, nomeg egy egeret venni feleslegesen. (igy is van par itthon, amiket nem hasznalok)
Angol kiosztas meg nem zavar, mert az itthoni billzeteim eddig mind ilyenek voltak.
Bar melohelyen mar nagyon raall a kezem a magyarra, ami kinos itthoni forumozaskor, amikor kezzel formaznam a szoveget, aztan AltGr+F-t nyomok [ gomb helyett, vagy AltGr+V-t Shift+2 helyett, stb...
De a legrosszabb az, amikor magzarul g;pelek.
Szerkesztette: nyunyu 2005. 10. 30. 00:03 -kor